Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: **** Tako da raje se ne bi spuščala v primerjavo, ker je ni. In se tudi ne mislim, ker ne mislim žaliti tistih ,ki so katoliki in jim RKC nekaj pomeni... Žal, na to nisi pomislila, ko si govorila o lepoti v Bibliji. Povedano ni žalitev ampak tisto kar jaz verjamem kot muslimanka. Moj tast je bil na podobnem položaju če bi primerjali islam in RKC pa si je mogel kar sam zaslužiti za to da ni bil zelo reven. Učil je, bil je profesor in pa pisal je knjige... Kar samo pa mu ni nič padalo v "puščico" Vsa sreča, da noben kardinal ne piše knjige, ni profesor, ne poučuje, pa ima čas s puščico se okoli preganjat. Spet nobenga ne žališ. Kardinal ne, skačejo pa spuščico okoli, duhovniki nižji na lestvici in "hranijo" Vatikan in pa seveda vse to "pošteno"pridobljeno bogastvo to jim tudi nekaj nanese... V islamu nihče ne skače spuščico okoli ne iman, ki recitira Koran pri molitvah in vodi molitev pa tudi nihče drug... Kajti molitev lahko vodim tudi jaz. Ni nobenega pravila kdo naj vodi molitev. Pri vas jo vodi samo duhovnik. Niti s puščico ne hodijo okrog ostali verski učitelji... Ko si bom lahko jaz privoščila trikat na leto vozovnico za Slovenijo se bom res smatrala že kaj več kot revnim... Boš mogla voditi evidenco kaj napišeš (o letalih, o mesu iz Avstrije, o zdravstvenih zavarovanjih v Sloveniji bla bla ...) Prav rada bi videla da mi citiraš, kje sem jaz napisala da hodim v Slovenijo 3x na leto? Prosim, da mi podaš kak link, da vidim,kje sem se tko "zlagala"... Prav gotovo zato ker imam denar za hodit sem 3x na leto sedaj vegetiram tukaj že 7 mesecev...in čakam otrokovo cepljenje pri treh mesecih... mejdunej a ne?? Meso iz Avstrije si naročamo kadar smo v Sloveniji in to iz dveh razlogov, ker je cenejše kot v Sloveniji in pa ker je halala. Zavarovanje si pa menda plačuješ tudi sam( ali pa ti ga služba morda pa zavod za zaposlovanje) in potem veš da pride osnovno zavarovanje 14.17 eura. No jaz si ga plačujem sama zato ker sem tako bogata, da si lahko privoščim 14.17 eura.. pa še njega ne osebno, je pa res, da niso revni...za spremembo od muslimanskih verskih oseb,recimo na isti ravni ki naprimer v Egiptu prejemajo državno plačo... Mogoče je težava le v tem, da je Egipt revna dežela. Ja pa je res revna...v primerjavi z Slovenijo, vendar jaz tega ne jemljem kot težavo in pa predvsem eni pač nismo samo na denar naštelani, ker če bi jaz bila bi prav gotovo živela v Sloveniji... Tudi obredov, ki bi jih mastno kasiral nimamo muslimani...Naprimer da bi računal ne vem koliko eurov mislim da je 30, naj me popravi,če kdo ve za mašo. 30 evrov samo zato, da pri nekem obredu v sekundi izgovori eno ime...za bruhat res. Spet si nekaj zamešala. Ni plačila za mašo. Gre za darilo vernika. Hudobneži govorijo, da se 'storitev' plača oz. tako to tolmače tisti, ki ne marajo katolikov. Ma nemoj.... . Darilo pa točen cenik imajo. Zakaj pa ne bi to kar zastonj naredil? Če bi bilo darilo ga ne bi bilo potrebno plačati. Darilo je lahko tudi nasmeh.
|