Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 17:37:29
|
|
|
|
amor real
|
Bubi dobrodošla nazaj Lana17 Lara jaz sem tudi sama doma, sta sedaj prišla bratranca od mojega iz Dalmacije in so šli v Izolo na vožnjo in piknik z barko in potem na ribiški praznik...... pa pravim jaz mojemu, da če me slučajno prime za rodit kaj bom naredila , to sem rekla bolj za štos, ker bi se že znašla sama, pa pravi on, ti me pokliči bom v 30 minutah doma . Si predstavljate, sredi morja na barki 35 njegovih kolegov in barka obrača in šiba v pristanišče, ker grem jaz rodit in vse to se bo zgodilo v 30 minutah, AH TA MOJ
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 18:13:23
|
|
|
|
pf
|
Lana 17 le pogumno, držim pesti za obrat v ponedeljek. Lana luna ne se več voziti s tem sklumpanim kombijem, da se ti kaj ne naredi. Ni vredno pelji se raje z avtom. Sta več vredna ti in otroček kot pa vožnja s kombijem polnim robe in povrhu še sklumpanim. Previdno. Bubi pozdravljena. Me veseli, da sta dobro z . Kako kaj Gold fish? A si videla Jako?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 18:45:31
|
|
|
|
arabela*
|
babeeeeeeeeee O bubi,si že med nami
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 18:47:22
|
|
|
|
arabela*
|
lara,če se ti ljubi,se pripelji v Mb jutri,jaz sem tud do večera sama. Moj je je prosil,če lahko gre malo v Austrijo trenirat,malečka pa gre na družinski piknik.Jaz pa se bom posvetila samo sebi
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 18:47:47
|
|
|
|
meta21
|
Pozdravljena nazaj, bubi! Jaz mam pa eno vprašanje, ki mislim, da ste ga že obdelale ampak me takrat ni zanimalo, ker sem mislila, da ne bomo kupli baldahina-no zdaj ga pa nujno rabimo, ker mamo tako nerodno postavljen TV. Vem, da je vsaj ena napisala, da je kupila posteljnino od galeba, zanima pa me: -Cena za stojalo, baldahin, veliko obrobo pri glavi in 3 manjše za druge stranice (na netu je samo za komplet z ostalim) - Kako se pritrdi stojalo za baldahin-na stranske stranice ali tisto stranico pri glavi? - So obrobe polnjene ali je samo blago?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 18:48:46
|
|
|
|
arabela*
|
Vam povem,kam grem zdaj?? Na sladoled,si bom privoščla eno ali pa dve gromozanski kupi.Njami,se mi lušta.Mogoče kaka borovničeva al pa babana split
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 19:25:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Dej povej mal o tem zapisniku.... me grozno jezi, da hočjo od nas vse sort podatkov.... Ja, ta zapisnik je res podvajanje vseh podatkov, ki so že X-krat nekje napisani. Pa spet vsa osebna in družinska anamneza, vse okol te ,... ampak sem vesela, da so vsaj te zadeve spisali, mi ne bo treba med popadki razmišljat *zoe* - ne planiramo CR, ni nobenega razloga. že pridno čaka z glavico navzdol pf - gold fish sem 1x obiskala, ampak takrat ni imela ob sebi. Saj si lahko misliš, kako je nekaj dni po CR, je treba bolj mirovat, pa boli,.... Mislim, da bo tudi ona kmalu doma in bo kaj več napisala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 19:26:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vam povem,kam grem zdaj?? Na sladoled,si bom privoščla eno ali pa dve gromozanski kupi.Njami,se mi lušta.Mogoče kaka borovničeva al pa babana split Me vzameš s sabo? Samo ne vem, kako bi bubiju razložila, da me tudi danes ne bo
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 19:32:56
|
|
|
|
alysa
|
bubi, lepo da si nazaj. saraya, js bi tut kaj sladkega ... morm počakat, da pride iz službe ... mogoče pa bo kaj padlo ... itak bi zadnje čase sam jedla ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:07:44
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pozdravljena nazaj, bubi! Jaz mam pa eno vprašanje, ki mislim, da ste ga že obdelale ampak me takrat ni zanimalo, ker sem mislila, da ne bomo kupli baldahina-no zdaj ga pa nujno rabimo, ker mamo tako nerodno postavljen TV. Vem, da je vsaj ena napisala, da je kupila posteljnino od galeba, zanima pa me: -Cena za stojalo, baldahin, veliko obrobo pri glavi in 3 manjše za druge stranice (na netu je samo za komplet z ostalim) - Kako se pritrdi stojalo za baldahin-na stranske stranice ali tisto stranico pri glavi? - So obrobe polnjene ali je samo blago? Pejd na www.galeb.eu - obrobe so polnjene in to za vse 4 stranice. Imaš pa različno velike komplete - jaz sem vzela brez baldahina - prevleko za kovtr, povštr, jogi rjuhi, ter obrobo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:08:12
|
|
|
|
Tejchy
|
sem pa dožvela depresijo ko sem se tja pelala sm šla s kombijam k njej in je že zanč menjalnik neki se polomu in v 1. ne morš šaltat, v 2. sam včasih rata in pol sm bla prisiljena s 3. spelvat. pol je bla pa še obupna gužva in u klanc splevat s tretjo s polhnim kombijam knauffa sploh ni tko lahko pol se pa še zic ne da naprej prestvavt in sem si skor vse mišice pa kosti spahnila da sem do šaltarja pa sklopke pršla sm kr solzice med potjo točila in pol je na enem ovinku spet neki ful počlo dol u mašin, sm mislna da mi bo ta kombajn kr sred ceste počaku od same živčnost sem še na robnik zapelala OBUP!!! teb pa res dogaja.......... .......... sam da se je vse srečno končalo........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:09:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
ti me pokliči bom v 30 minutah doma . Si predstavljate, sredi morja na barki 35 njegovih kolegov in barka obrača in šiba v pristanišče, ker grem jaz rodit in vse to se bo zgodilo v 30 minutah, AH TA MOJ Hehe..... nO, tvoj bi vsaj lahko prišel... moj pa vodi seminar in ima en kup ljudi tam, ki jih ne more glih pustit.... EJ, zakaj pa nisi šla tudi ti na barko?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:10:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara,če se ti ljubi,se pripelji v Mb jutri,jaz sem tud do večera sama. Saraya..... a se bi tebi mord dalo prit v Sežano?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:12:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vam povem,kam grem zdaj?? Na sladoled,si bom privoščla eno ali pa dve gromozanski kupi.Njami,se mi lušta.Mogoče kaka borovničeva al pa babana split Jest sem pa za mojga muca naredila sadno kupo.... no, valda bo tudi zame.... pa smetanco.... njamsi, njamsi..... sam še počakam, da se malo ohladi....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:13:35
|
|
|
|
Tejchy
|
ti me pokliči bom v 30 minutah doma . Si predstavljate, sredi morja na barki 35 njegovih kolegov in barka obrača in šiba v pristanišče, ker grem jaz rodit in vse to se bo zgodilo v 30 minutah, AH TA MOJ ja lej........... ko je panika............ gre vse zrihtat.......... po moje bi še na roke zravn veslali
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:15:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vam povem neki? Danes je začel 38 teden moje nosečnosti.... Joj, kje je že 2. januar, ki sem delala test...... uf, kako gre cajt mimo.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:18:10
|
|
|
|
Tejchy
|
Vem, da je vsaj ena napisala, da je kupila posteljnino od galeba, zanima pa me: -Cena za stojalo, baldahin, veliko obrobo pri glavi in 3 manjše za druge stranice (na netu je samo za komplet z ostalim) js sem v BC kupila komplet posteljnino za zibko (posteljni vložek, kovterček + prevleka, obroba za zibko, blago za baldahin) za 75 EUR; stojalo za baldahin pa je bilo 13 EUR - gre sam za tako kovinsko žico... kr neki... - Kako se pritrdi stojalo za baldahin-na stranske stranice ali tisto stranico pri glavi? js sem stojalo mogla vtaknit v 2 luknjici, ki sta direkt za to zvrtani v ogrodje zibke in to je to - So obrobe polnjene ali je samo blago? obrobe so iz pene; je pa sestavljena iz enega dela - ni ločeno za glavo in za ob straneh........... je v enem kosu, za okol in okol..... vsaj ta no, ki jo imam js za zibko.... dvomim, da so tiste za posteljo kj drugačne
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:20:09
|
|
|
|
Tejchy
|
Vam povem neki? Danes je začel 38 teden moje nosečnosti.... Joj, kje je že 2. januar, ki sem delala test...... uf, kako gre cajt mimo..... jp............ js pa 6.1. .......... kako mine čas.... ne moreš verjet.........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:21:36
|
|
|
|
Tejchy
|
moje dete je pa zmeraj bolj divje........ oz. bolj primeren izraz - zaradi vedno večje teže ga vedno bolj čutim......... danes se že ves dan tko pridno igra z mojim mehurjem........... mislim, kak mu uspe glih v tisto točko zadet ............ da ja skočim v luft, ko zapeče....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:22:15
|
|
|
|
Tejchy
|
bubi, lepo da si nazaj. se podpišem ... ..... dobrodošla nazaj........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:22:43
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem delala test na 31.12..Kako pestro je bilo,mi po moje ni treba razlagat
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:23:12
|
|
|
|
Tejchy
|
Vam povem,kam grem zdaj?? Na sladoled,si bom privoščla eno ali pa dve gromozanski kupi.Njami,se mi lušta.Mogoče kaka borovničeva al pa babana split pa kam spraviš ti vso to hrano ........... kaj zgaga te pa nič ne daje?? js mal neki pojem, pa že peeeeeeeeeeeeeeeeeečeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:23:32
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sicer rabim za posteljico 120x60 in sem danes poslala svakinjo na Ptuj v tisto trgovino vprašat za cene in je dobila takle odgovor: stojalo: 11 eur obrobe: 13 eur baldahin: 18 eur Glede na cene v BC se mi zdi to zastonj, zato zdaj sprašujem, kaj ste dobile tiste, ki ste že naročale tam. Kako se pritrdi pa me zanima zaradi pomične stranice.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:23:54
|
|
|
|
Tejchy
|
Jaz pa sem delala test na 31.12..Kako pestro je bilo,mi po moje ni treba razlagat ........... in si mu ob polnoči povedala, da je pozitiven??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:25:42
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,veš da bi te vzela zravn.Bi celo familijo povabla,pa bi vsi siti šli potem domov Tak sem se najedla,da sem komaj sfolgala prit do doma.Me je vse tiščalo v trebuhu.En cel banana split,plus sladoleda duplo zravn,pol pa sem še mojmu in malečki pomagala pojest
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?