|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
22.8.2008 15:18:12   
Lara Croft
No evo.... pa je še ena septembrka rodila tri tedne prej..... sicer sodeluje na RR forumih, ma tle na naši temi pa ne.... Pa ne vem, zakaj.....

user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
22.8.2008 15:27:14   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

No evo.... pa je še ena septembrka rodila tri tedne prej..... sicer sodeluje na RR forumih, ma tle na naši temi pa ne.... Pa ne vem, zakaj.....

user posted image user posted image

Katera pa?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
22.8.2008 15:31:50   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jest ga mam tu iz Mullerja pa mi trenutno še mal štrli okol bradavicuser posted image res pa je da je fajn k so pocen, tko da tut če mi j prevelik mal mi je čist fajn da ga mam.

sej ko bo mlekec, ti bo pa glih prav user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
22.8.2008 15:33:46   
*zoe*

*zoe* dober tek. men gre zdj skos bučkin burek po bučiuser posted image user posted image user posted image ga bom en dan nardila. dons si bom pa mogoče pire krompir pa sataraš... njami sem lačna...

Evo bi ga lahko jest spekla, pa škrtarim tle z bučami user posted image  user posted image   na vrtu jih je pa na tone user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4279
22.8.2008 15:34:50   
*zoe*

Zoe.... ma dobro iz česa so tvoji zobje narejeni? user posted image

ne vem a so ratal iz papirja al kva je zdej to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.8.2008 15:36:32   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mi smo pa glih od frizerja pršli....

no pol bomo pa vse lepe za rodit user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.8.2008 16:01:33   
arabela*
Jao babe.Sem se najedla.Sem kar V restavraciji Tuš vzela dve malici(postrv,pa pečenko),pa vse skupaj ni vredno nič.Bi lahko rekla bljakuser posted image
Res vidim,da se vse nekam urejamo,pa štimamo.Jaz tud študiram,da bi se še med vikendom pobarvala,čeprav sem se prejšnji mesecuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
22.8.2008 16:07:06   
Lara Croft
Katera pa?

Redhouse....:)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
22.8.2008 16:08:01   
lana luna
Ma meni pa še kr manjka....ma meni je tku ajn vse stlačit v eno objavo....

no dons bom pa dobila še eno zvezdico, pol grem pa lohk že rodituser posted image sam če bom tkole še naprej pisala bom še ta 5* dobila pred PDPuser posted image

Ma meni pa še kr manjka....ma meni je tku ajn vse stlačit v eno objavo.... user posted image

jest pa ne znam tko citirat kot tiuser posted image mi je pa tut tko všeč. in pol nardim tko kot pač nardim, zato da kej ne pozabim pokomentirat.

Neposredna povezava do sporočila: 4284
22.8.2008 16:08:31   
lana luna
bogve kako mi je tole zdej rataluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4285
22.8.2008 16:09:33   
lana luna
pa sem sama..... danes bom do 22h sama..... jutri cel dan in v nedeljo tudi....

da te nau slučajn prjel jit rodituser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.8.2008 16:10:47   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

*zoe* dober tek. men gre zdj skos bučkin burek po bučiuser posted image user posted image user posted image ga bom en dan nardila. dons si bom pa mogoče pire krompir pa sataraš... njami sem lačna...

Evo bi ga lahko jest spekla, pa škrtarim tle z bučami user posted image  user posted image   na vrtu jih je pa na tone user posted image

a dej nehi nouser posted image sej pravm da pr nas tut mamo buče. tko da bi blo fajn da se kšno novo stvar naučim skuhatuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
22.8.2008 16:11:40   
lana luna

Zoe.... ma dobro iz česa so tvoji zobje narejeni? user posted image

ne vem a so ratal iz papirja al kva je zdej to user posted image

sam papir se ne lomi, tko da najbrž da morjo bit iz kšnga druzga materialauser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.8.2008 16:12:40   
lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mi smo pa glih od frizerja pršli....

no pol bomo pa vse lepe za rodit user posted image

uh jest še nism bla, pa kr ne vem kaj čakam. bi rada še enkrat šla k frizerju preden grem v P.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.8.2008 16:14:13   
Lara Croft

jest pa ne znam tko citirat kot tiuser posted image mi je pa tut tko všeč. in pol nardim tko kot pač nardim, zato da kej ne pozabim pokomentirat.

Ti imaš res en čuden način... user posted image user posted image user posted image ma glavnu, da si zadovoljna in da mi štekamo, kar napišeš, dej....

Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.8.2008 16:15:34   
Lara Croft
Jao, da bi bi vidle kake oblike trebuh imam ta mometn.... user posted image user posted image user posted image Ku kašna jajčasta žoga.... mislim, nooooooo.... se je nabila na eno stran.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.8.2008 16:18:42   
Lara Croft

pa sem sama..... danes bom do 22h sama..... jutri cel dan in v nedeljo tudi....

da te nau slučajn prjel jit rodituser posted image

Ja..... me je prašu, koga bom poklicala, če se začne kej dogajat..... ma ne vem.... dijo mijo..... če mi odteče voda, bi poklicala rešilca.... če se začnejo popadki ga bi pa počakala.... Ma res nimam tle nobenga..... MA ja, morda bi ena prjatlca iz Kopra prišibala in me peljala v Postojno.. sem pa tud zadost ušlatana, da se odpravim sama.... user posted image user posted image

Aja... ma za ta weekend me ne skrbi.... bolj bo kriza, ku ima seminar tudi 6 in 7. septembra... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 22.8.2008 16:19:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.8.2008 16:21:30   
Lara Croft
Res vidim,da se vse nekam urejamo,pa štimamo.

user posted image user posted image user posted image Meni je ratalo celo pobrit spodnji štuk..... Samo more bit grozno površno.... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.8.2008 16:31:12   
maruškaŠ

Res vidim,da se vse nekam urejamo,pa štimamo.

user posted image user posted image user posted image Meni je ratalo celo pobrit spodnji štuk..... Samo more bit grozno površno.... user posted image user posted image

Mene tut še čaka tole. Že prejšnjič sem mal na blef delala - dobr, da mam brivnik in ne britvico. Čeprav je moj reku, da je blo čist OK - sam mu ne verjamem najbolj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.8.2008 16:33:14   
*bubi*
Evo mene po celem tednu, upam, da se bom še lahko vklopila nazaj user posted image

Prebrat vas itak ne bom uspela, samo na zadnjem seznamčku sem videla, da je rodila tudi emi user posted image

EMI - čestitke in veliko cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.8.2008 16:36:05   
*bubi*
V glavnem, jaz sem bila na prisilnem počitku v P zaradi jetrnih testov, ampak se je normaliziralo in sem lahko šla domov v enem kosu user posted image

Drug teden pa dalje kontrole.

Mimogrede so na UZju ugotovili tudi, da je veliko plodovnice in sem morala 100g glukozni test delat - ampak rezultat ful dober user posted image

itak mislim, da mi nič ni in bom pač zdaj v nizkem štartu, da grem v porodno. ko bo, bo. Porodni zapisnik me že čaka user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
22.8.2008 16:36:52   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo mene po celem tednu, upam, da se bom še lahko vklopila nazaj user posted image

Bubi - welcome back user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sam, da si ok, pa še v paketu user posted image

Naše čvekarije pa itak niso bile nič ekstra posebnega, da bi kej drastično zamudila - vsakdanje zadeve.

In kako kej kaže s tabo in user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
22.8.2008 16:37:50   
*zoe*

itak mislim, da mi nič ni in bom pač zdaj v nizkem štartu, da grem v porodno. ko bo, bo. Porodni zapisnik me že čaka user posted image

ne spomnim se več - a boš imela cr?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
22.8.2008 16:40:59   
Lara Croft

V glavnem, jaz sem bila na prisilnem počitku v P zaradi jetrnih testov, ampak se je normaliziralo in sem lahko šla domov v enem kosu user posted image

Ojjjjj bubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej povej mal o tem zapisniku.... me grozno jezi, da hočjo od nas vse sort podatkov....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
22.8.2008 17:00:04   
bark
bubiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?