Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:18:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
No evo.... pa je še ena septembrka rodila tri tedne prej..... sicer sodeluje na RR forumih, ma tle na naši temi pa ne.... Pa ne vem, zakaj.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:27:14
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No evo.... pa je še ena septembrka rodila tri tedne prej..... sicer sodeluje na RR forumih, ma tle na naši temi pa ne.... Pa ne vem, zakaj..... Katera pa?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:31:50
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna jest ga mam tu iz Mullerja pa mi trenutno še mal štrli okol bradavic res pa je da je fajn k so pocen, tko da tut če mi j prevelik mal mi je čist fajn da ga mam. sej ko bo mlekec, ti bo pa glih prav
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:33:46
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna *zoe* dober tek. men gre zdj skos bučkin burek po buči ga bom en dan nardila. dons si bom pa mogoče pire krompir pa sataraš... njami sem lačna... Evo bi ga lahko jest spekla, pa škrtarim tle z bučami na vrtu jih je pa na tone
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:34:50
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zoe.... ma dobro iz česa so tvoji zobje narejeni? ne vem a so ratal iz papirja al kva je zdej to
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 15:36:32
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mi smo pa glih od frizerja pršli.... no pol bomo pa vse lepe za rodit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:01:33
|
|
|
|
arabela*
|
Jao babe.Sem se najedla.Sem kar V restavraciji Tuš vzela dve malici(postrv,pa pečenko),pa vse skupaj ni vredno nič.Bi lahko rekla bljak Res vidim,da se vse nekam urejamo,pa štimamo.Jaz tud študiram,da bi se še med vikendom pobarvala,čeprav sem se prejšnji mesec
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:07:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Katera pa? Redhouse....:)
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:08:01
|
|
|
|
lana luna
|
Ma meni pa še kr manjka....ma meni je tku ajn vse stlačit v eno objavo.... IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana luna no dons bom pa dobila še eno zvezdico, pol grem pa lohk že rodit sam če bom tkole še naprej pisala bom še ta 5* dobila pred PDP Ma meni pa še kr manjka....ma meni je tku ajn vse stlačit v eno objavo.... jest pa ne znam tko citirat kot ti mi je pa tut tko všeč. in pol nardim tko kot pač nardim, zato da kej ne pozabim pokomentirat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:08:31
|
|
|
|
lana luna
|
bogve kako mi je tole zdej ratal
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:09:33
|
|
|
|
lana luna
|
pa sem sama..... danes bom do 22h sama..... jutri cel dan in v nedeljo tudi.... da te nau slučajn prjel jit rodit
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:10:47
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* IZVIRNO SPOROČILO: lana luna *zoe* dober tek. men gre zdj skos bučkin burek po buči ga bom en dan nardila. dons si bom pa mogoče pire krompir pa sataraš... njami sem lačna... Evo bi ga lahko jest spekla, pa škrtarim tle z bučami na vrtu jih je pa na tone a dej nehi no sej pravm da pr nas tut mamo buče. tko da bi blo fajn da se kšno novo stvar naučim skuhat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:11:40
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zoe.... ma dobro iz česa so tvoji zobje narejeni? ne vem a so ratal iz papirja al kva je zdej to sam papir se ne lomi, tko da najbrž da morjo bit iz kšnga druzga materiala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:12:40
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mi smo pa glih od frizerja pršli.... no pol bomo pa vse lepe za rodit uh jest še nism bla, pa kr ne vem kaj čakam. bi rada še enkrat šla k frizerju preden grem v P.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:14:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna jest pa ne znam tko citirat kot ti mi je pa tut tko všeč. in pol nardim tko kot pač nardim, zato da kej ne pozabim pokomentirat. Ti imaš res en čuden način... ma glavnu, da si zadovoljna in da mi štekamo, kar napišeš, dej....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:15:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jao, da bi bi vidle kake oblike trebuh imam ta mometn.... Ku kašna jajčasta žoga.... mislim, nooooooo.... se je nabila na eno stran....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:18:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna pa sem sama..... danes bom do 22h sama..... jutri cel dan in v nedeljo tudi.... da te nau slučajn prjel jit rodit Ja..... me je prašu, koga bom poklicala, če se začne kej dogajat..... ma ne vem.... dijo mijo..... če mi odteče voda, bi poklicala rešilca.... če se začnejo popadki ga bi pa počakala.... Ma res nimam tle nobenga..... MA ja, morda bi ena prjatlca iz Kopra prišibala in me peljala v Postojno.. sem pa tud zadost ušlatana, da se odpravim sama.... Aja... ma za ta weekend me ne skrbi.... bolj bo kriza, ku ima seminar tudi 6 in 7. septembra...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 22.8.2008 16:19:33 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:21:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Res vidim,da se vse nekam urejamo,pa štimamo. Meni je ratalo celo pobrit spodnji štuk..... Samo more bit grozno površno....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:31:12
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Res vidim,da se vse nekam urejamo,pa štimamo. Meni je ratalo celo pobrit spodnji štuk..... Samo more bit grozno površno.... Mene tut še čaka tole. Že prejšnjič sem mal na blef delala - dobr, da mam brivnik in ne britvico. Čeprav je moj reku, da je blo čist OK - sam mu ne verjamem najbolj.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:33:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo mene po celem tednu, upam, da se bom še lahko vklopila nazaj Prebrat vas itak ne bom uspela, samo na zadnjem seznamčku sem videla, da je rodila tudi emi EMI - čestitke in veliko cartanja
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:36:05
|
|
|
|
*bubi*
|
V glavnem, jaz sem bila na prisilnem počitku v P zaradi jetrnih testov, ampak se je normaliziralo in sem lahko šla domov v enem kosu Drug teden pa dalje kontrole. Mimogrede so na UZju ugotovili tudi, da je veliko plodovnice in sem morala 100g glukozni test delat - ampak rezultat ful dober itak mislim, da mi nič ni in bom pač zdaj v nizkem štartu, da grem v porodno. ko bo, bo. Porodni zapisnik me že čaka
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:36:52
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo mene po celem tednu, upam, da se bom še lahko vklopila nazaj Bubi - welcome back Sam, da si ok, pa še v paketu Naše čvekarije pa itak niso bile nič ekstra posebnega, da bi kej drastično zamudila - vsakdanje zadeve. In kako kej kaže s tabo in ?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:37:50
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* itak mislim, da mi nič ni in bom pač zdaj v nizkem štartu, da grem v porodno. ko bo, bo. Porodni zapisnik me že čaka ne spomnim se več - a boš imela cr?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 16:40:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V glavnem, jaz sem bila na prisilnem počitku v P zaradi jetrnih testov, ampak se je normaliziralo in sem lahko šla domov v enem kosu Ojjjjj bubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dej povej mal o tem zapisniku.... me grozno jezi, da hočjo od nas vse sort podatkov....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 17:00:04
|
|
|
|
bark
|
bubi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?