![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.8.2008 22:46:01
|
|
|
|
manca
|
Mklks: kakšen cukrček je tvoja Ema Scubadiver: vidiš, ko imata pa toliko dela in se potem kar pozabi kateri dan je, kajne. Sej bomo kmalu spet se dobile pa bosta takrat z Lano prišle Oranža: super, da ti je naročilo za copatke uspelo . Sem ti rekla, da mora častit mož, da otrok ne bo bos . Sej če nebi ratalo bi se pa jaz ponudila da ti oddam naročilo. Moje so včeraj bile oddane, zdaj pa čakam kdaj pridejo...to bo spet poštar veselo zvonil na naš zvonec (odkar sem na porodniški in če je treba kaj podpisat npr. zame al pa za taščo mi vedno zvoni na zvonec, pa čeprav ima tašča svojega). Jaz grem zdele kar pod tuš pa spat..upam, da bo kaj od noči. Ker se že več kot teden dni vleče tole z zobki in samo še čakam da kaj ven pogleda. Se kar naprej zbuja, jaz sem pa ko zombi. Sem celo včeraj zvečer ob dojenju zaspala zraven in se zbudila čez kakšno uro (seveda na kavču in z Majo v naročju). Drugače bo pa dvorišče jutri HB fertik in zdaj bo lažje z parkiranjem. nočko lp, manca
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.8.2008 22:47:35
|
|
|
|
manca
|
Tintin: kako si zadovoljna z copatki? Saj si jih dobila danes, kajne?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.8.2008 22:47:51
|
|
|
|
tabi
|
ti ti Skubi ti pozabljivka no pa se spet nisva spoznali,pa drugič Ja lepo da ne samo jaz mešam dneve ampak še kdo Jst bi Nejca tut kr ob sobotah peljala v vrtec ali pa v petek ne Da ne bom sama visla tle gor grem pa še jst v mižule NOČKO
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.8.2008 23:05:04
|
|
|
|
tintin
|
Manca, nisem še dobila...pomoje bodo jutri:)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.8.2008 23:22:48
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Lepo se mejte danes na srečanju, kje je pa Debeluška, jo pogrešam... Sam na hitro, sam tole pa moram pokomentirat ; joj kolk si ti dobra, ko se bom drugič ženila, bom kar tebe vzela (šala)! TinTin, tisto z delom na Občini je bla šala, pa saj veš Tabi, lepo te je bilo spoznati ! Joj sem hotla še dve stvari napisat, pa sem obe pozabla , se vid, da en more Tanayyo nadomeščat v pozabljivosti , grem spat, lahko nočkooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.8.2008 23:33:06
|
|
|
|
kanarka
|
Dober večer babuške Samo na hitro se javim, ker grem glavobol zdravit v posteljo. Tintin, a veš, da je ta tvoj sesalc tuki 230 EUR . Bom mal iskala nadomestek, ker ne vem, zakaj bi tako drago plačala en sesalc. Sem vidla ful vesoljske za 60 in 100 EUR (v akciji). Znamka mislim, da je Hoover. Sem neki zgrešila. O kakih copatkih se pogovarjate in ali jih naročate preko interneta. Bi jaz tudi. Kje pa? GB, jutri zjutraj grem v foto šuting za tvojim hotelom. Sem imela 2 dni res gužvo, pa ni blo cajta. Pa še vroče je za pop*** in samo ob jutrih kam oddidem. Čez dan ni šans, da se vsedem v avto. Žirafa, bravo za potencialno službo. To je res mega. Upam, da ti uspe. Glede mame pa, sej smo vse istega mnenja, tako da s polnim gasom naprej na priprave. Ona bo pač sama odgovarjala za svoja dejanja sebi in ne tebi. Včeri smo imeli sistematskega in v treh mesecih se je zredila iz 8300 na 8900. Men se zdi ful mal, ampak po slikah sodeč je pa ful večja. Tut zrastla je kao samo za 2 cm A ni to čudno in malo. Mkls, se z Oranžo popolnoma strinjam. O pravih prijateljih ne bi tako razmišljala, ker te sploh ne bi spravili v takšno počutje oz. pozabili nate. Tolk od mene. Šibam spat. Nočko.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 21.8.2008 23:39:37
|
|
|
|
tintin
|
Debeluška - vem, da si se hecala.... Pa sej veš, v vsaki šali je mal resnice
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 6:11:55
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro . Evo jest se pripravljam za sluzbo in imam cas vam skuhat eno kavico . Pri nas nic novega razen,da smo dobili iz bolnice, da mamo redni pregled pri 9 mesecih - za razvoj . Kanarka : sej ni treba tako hiteti z slikanjem, ker mi imamo v planu pridt naslednje leto No , ker nevem kaj bi se napisala, bi vam samo zazelela lep vikend .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 7:37:40
|
|
|
|
mklks
|
dobro jutro!!! sem pa misla, da bom danes prva pa vidim, da me je GB prehitela.... no, pa vseeno, še eno :):) naša mala se tle zraven mene tko pridno igra, da ma mami čas pokofetkat in na hitr vas prebrat ...ni to fajn:) drugač pa hvala za vse pohvale slikic se še kasneje kej oglasim, danes sicer krompir pobiramo pri babici in ne vem kako bo s časom, će ne prej se pa zvečer slišmo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 7:59:55
|
|
|
|
tabi
|
Dobro jutro Gb in Mklks hvala za kavo Mklks uživajte v pobiranju krompirja Nika pa zdaj sedi pri meni v naročju,pa noge na mizi pa se napihuje že smrdi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 8:11:47
|
|
|
|
naraščaj
|
Jutro hvala za kavico. Kr stoje pišem, ker me T že vleče za hlače. Dans je bla ful zgodno in ravno dans ko jew ati doma . Jah nč je blo treba vstat. Je pa včer začela šetat s Tomijem (on pogajalc al kak se temu reče) Sem kr zazijala, ker do zdaj ga ni lih kaj dost povolhala. Nč greva zajtrkovat, ati je šel pa na kolo. se beremo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 8:41:27
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, mi smo tud že od pol osmih pokonc ko je šel ati v službo. A sem vam povedala da Lana ponavlja prve besede za nama? In ne to ni MAMA, tudi ni ATA.. Ampak je: Kaj je? in druga: a dej, dej, dej! Matr, sem upala da bodo kot prve besede iz laninih ust kaj bolj pododbnega MAMA . No ja, luškana je pa zelo zelo ko ponavlja kot ena papiga. IZVIRNO SPOROČILO: manca Scubadiver: vidiš, ko imata pa toliko dela in se potem kar pozabi kateri dan je, kajne. Sej bomo kmalu spet se dobile pa bosta takrat z Lano prišle IZVIRNO SPOROČILO: tabi ti ti Skubi ti pozabljivka no pa se spet nisva spoznali,pa drugič Ja lepo da ne samo jaz mešam dneve ampak še kdo Jst bi Nejca tut kr ob sobotah peljala v vrtec ali pa v petek ne Jah evo, tkole je, zmedena že od rojstva, po porodu je pa samo še huje . mi je res žal da te nisem spoznala.. Naslednjič pa obljubim..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 9:24:19
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Scuba ti pa si faca , pa nč hudga če bi v KR pršla, bi pa poklicala, jst sem tik tak tam in TIntin tud . IZVIRNO SPOROČILO: manca Oranža: super, da ti je naročilo za copatke uspelo . Sem ti rekla, da mora častit mož, da otrok ne bo bos . Sej če nebi ratalo bi se pa jaz ponudila da ti oddam naročilo. Moje so včeraj bile oddane, zdaj pa čakam kdaj pridejo...to bo spet poštar veselo zvonil na naš zvonec (odkar sem na porodniški in če je treba kaj podpisat npr. zame al pa za taščo mi vedno zvoni na zvonec, pa čeprav ima tašča svojega). Kako pa to veš, kdaj so bile oddane. Sicer pa hvala ti za pomoč in ker si se ponudila za oddajo naročila Jah očitno moja kartica ni bila dobra. Kanarka jst pša Manca sva copatke naročile kar prek spleta od SnuggleFeet, so ful luškane, Tintin pa prek ene posrednice od Littleshoes(se mi zdi ) Dajica naj čimprej mine tale tvoja slaba volja Ti lahko kako pomagamo? Tabi jst čistim vse!! GB IN Mklks Hvala za kofi. No zdej pa šibam, me tamal že slači P.S. Lana bravo za prve besede
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 10:25:00
|
|
|
|
soni
|
Lp od nas. Tudi mi smo prejšnji teden uživali še delček morja, kjer sedaj že oba zelo uživata. Lan najraje čofota v nizki vodi in se vozi s čolnom, Patricija pa šprica naokoli v Fredovem obroču. Lan je dobil dodatna 2 zgornja zobka. Meni so tudi zelo všeč ti copatki, pa mi tudi nekaj nagaja pri naročilu, a mi lahko katera pomaga, kako priti do njih, ali lahko z navadno kartico, ali rabiš kaj drugega, Viso,....?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 10:37:52
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: soni Meni so tudi zelo všeč ti copatki, pa mi tudi nekaj nagaja pri naročilu, a mi lahko katera pomaga, kako priti do njih, ali lahko z navadno kartico, ali rabiš kaj drugega, Viso,....? Meni tud ni hotlo navadne maestro sprejet, mi je govorilo da je napačna številka, pol sem pa z moževo Viso plačala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 11:20:41
|
|
|
|
Ilije
|
Ojla! IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Dans je bla ful zgodno in ravno dans ko jew ati doma Pri nas je vedno tako, da ko je ati doma sta obe punci že pred sedmo pokonc . No danes ni bilo tako, saj dela zjutraj in smo si privoščile crklanje do pol devetih Hvala mamuška za info o copatkih, sem jih tudi jaz že naročila. Sedaj samo upam, da ji ne bodo prevelike, ker je A. pravi drobižek v primerjavi z vašimi dojenčki. Stopalo ima dolgo slabih 10cm, tehta samo 8220g, a pravi P da je za svojo višino čist OK. Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 11:59:09
|
|
|
|
mklks
|
Lana...bravo za prve besede naša pa skos ko vidi kako novo stvar vpraša: a to?....verjetno kaj je to? se že izobražuje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 14:00:15
|
|
|
|
tintin
|
Copatke sem dobila, so ful fajni. Firma je Jinwood (vtipkajte na Google ), so usnjeni. Sem pozabla povedat, da so fajni tudi od Playshoes, ki sem jih kupila v Sončku na Bledu. Aja, naročila sem cifro od 12-18m. So mal veliki, ampak čez kak mesec (za v vrtec) bodo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 17:17:05
|
|
|
|
sliva10
|
Punce sem dobila Gruškin sms: Jeeeeeeeeeeeeee, Taja je sprejeta v Pikin vrtec!!!!!!!:)ravnokar so me klicali iz vrtca, da so odprli nov oddelek! Dons bomo imeli v Savudriji žur:-D!!! lp Naj dobr žurajo BRAVO ZA VRTEC Oranža sorry sm mislila da imaš mlajše otročke Se vidmo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 17:23:07
|
|
|
|
Laubica
|
A sem vam povedala da Lana ponavlja prve besede za nama? In ne to ni MAMA, tudi ni ATA.. Ampak je: Kaj je? in druga: a dej, dej, dej! BRAVO LANA mala klepetulja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 18:07:52
|
|
|
|
levčica
|
Yeaaaaaaaah! Sem vas uspela prebrat! Midva sva nazaj z morja in je blo lušno, samo ko prideva domov je pa problem zaspat . Imela sve tut posvetovalnico, mere pa sledijo, ko se vrne Ajtak. Mamo pa slabo kri, premalo železa in sva dobila sirup . Očitno je mami ena kura k ne da malčku prave hrane da bi dobil železo. Sem šla dons k mesarju po meso, ga mormop kjest 5x na teden. Vsega ne morem pokomentirat, sem brala za 10 dni nazaj, se bom pa par stvari skušala spomnit: Zirafa mimo tebe ne morem, mam namreč tut sama težave (predvsem z očetom) ampak odkar sem se distancirala se dost bolš počutm in lepše živim, bi bla pa seveda zelo vesela če bi imela dobre odnose s starši. Včasih pač ne gre! Kot so že ostale napisale, osredotoči se na svojo družino in nase, da se boste radi mel in da vam bo lepo! Mogoče bo pa tut tvoja mami sprevidla, da dela narobe! Debeluska sam da je vse OK Scuba taki pametnjakovici k je una "tvoja" tašča si pa zaslužjo da jih strela najde pa mal strese Copatki - mi bomo tut neki mogl nabavt slej ko prej ampak zaenkrat še mal kobacamo in še to v rikverc tko da še ni zlooo nujno. So mi pa bli čevelčki, k ste jih tle gor limale tkoooooooo lušni, da bi najraj za Matica kr ene punčkaste kupila GB to da ti psov ne maraš pa itak vemo, si iz enga že klobase nekrat delala . Aja sej men se zdi da si že napisala ampak sem pozabila, kje že vi živite v GB? Eno vprašanje: kako je kej z dudami pri vaših ? Naš je odvisen od nje, pa me skrbi zarad razvoja čeljusti in zob . Kakšno mnenje in nasvet?!? Zdej se pa ne sponmim nič več, pa še mali se neki tle premetava, očitno se bo zbudu. Sm ga iz spalnice kr na kavč prnesla k mi lih pred spalnico "svak" neki razbija in brusi in........ bemti Mejte se lepo, mogoče bo zdej več časa za čvekat k ne bo treba za nazaj brat ! Papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 18:14:23
|
|
|
|
Mishika
|
Jaz se javljam na vsake toliko, pa tud berem bolj na obroke - sej veste kolkor dete pusti :). Drugače smo imeli posvetovalnico pri 9m9d tehtamo 10.060g in 73,5cm. Ponoč se še zmer zbuja in v spanju useda , tud ko je treba it spat on bi še kr se usedu, plazu, dvigoval,..... Kupli smo tud že prve copatke, zvečer zunih mi pa res ne more več bos capljat. Bom poskusla slikco pripopat, da vam pokažem našega razbojnika Pa en lep pozdavček
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 18:54:53
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica GB to da ti psov ne maraš pa itak vemo, si iz enga že klobase nekrat delala . Aja sej men se zdi da si že napisala ampak sem pozabila, kje že vi živite v GB? Eno vprašanje: kako je kej z dudami pri vaših ? Naš je odvisen od nje, pa me skrbi zarad razvoja čeljusti in zob . Kakšno mnenje in nasvet?!? Zdej se pa ne sponmim nič več, pa še mali se neki tle premetava, očitno se bo zbudu. Sm ga iz spalnice kr na kavč prnesla k mi lih pred spalnico "svak" neki razbija in brusi in........ bemti Mejte se lepo, mogoče bo zdej več časa za čvekat k ne bo treba za nazaj brat ! Papa Cer! LEvcica : mi smo doma v Gloucester-ju . To je mesto, kateremu je se Bog reku Lahko noc . Sej se mal hecam . Je Ok in sem vesela,da ne zivim v kaksnem Londonu , Menchesterju ( sori Natasa ) , Liverpoolu ali kej tacga. No naj se povem ,da sem jezna kot ris. AAAAAAAAA. Sem morala v lekarno po Tiannine zdravila, v trgovino in na posto,da oddam za Tiannin pasos in seveda tamala tecna ko drek. Sem jo morala skoz na rokah met in povrh je sitnarla in se zvijala, da sem jo komaj krotila . Res sem jezna. No vseeno drzte pesti,da bo Tianna dobila pasos in da teli Anglezi nebojo prevec kompliciral . A mogoce katera od vas dela na obcini, mam eno vprasanje glede pasosa v slo. ?? Grem tamalo krotit Aja Levcica glede dude ti pa nemorem pomagat , ker jo pr nas ne maramo in je nikoli ni mela . Vseeno pa good luck
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 19:18:50
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Eno vprašanje: kako je kej z dudami pri vaših ? Naš je odvisen od nje, pa me skrbi zarad razvoja čeljusti in zob . Kakšno mnenje in nasvet?!? v zdajšnjih časi, ko imamo tako dobre ortodonte se ti ni treba nič sekirat. Moja zobarca pravi, da je bolje nasmejan kot jokav otrok, če bodo pa krivi zobje se da pa to vse zrihtat. Pa še prav ima. Maticu pa le pusti dudo. Moja druga hči jo mora pa sedaj imeti- dudo ( nekakšen mini aparatek) ker je ni imela kot dojenček. Pa smo tam Glede železa ima pa tudi A probleme. Hemoglobin je bil nazadnje 89 sedaj pa 14 dni ne jemljeva sirupa, ker morava biti čist čista za pregled na hematološki, da vidijo kam gre železo, da ima takonizek hemoglobin. Ga pa filam z špinačo, slivam, ribezom, rdečo peso, mesom... se mi zdi da sem že prav obsedena bo že Martita sem te poslušala, sedaj samo pritiskam, brez špricanja v nos in masiranja pa je že za spoznanje bolje. HVALA
< Sporočilo je popravil sliva10 -- 22.8.2008 19:27:04 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 22.8.2008 19:25:58
|
|
|
|
tabi
|
Čer Gruška super za vrtec Levčica dobrodošla nazaj Misikita Kakšnega cukrčka maš Duda: naša jo ima sam takrat ko je zmatrana ko rabi spat tavečji jo je imel skor do dveh let taprav dudoman pa ni nobenih posledic pustila,ukinili smo jo pa takrat ko sva z Niko prišle iz P.kao jo boš dal sestrici pa ni bilo nobenega problema Nika pa zdej že orng šiba po vseh 4,pa danes je začela ful ploskat se ji tolk zdi sploh če jo kdo gleda zdela pa že panča
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.