|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
21.8.2008 22:46:01   
manca
Mklks: kakšen cukrček je tvoja Ema user posted image

Scubadiver: vidiš, ko imata pa toliko dela in se potem kar pozabi kateri dan je, kajne. Sej bomo kmalu spet se dobile pa bosta takrat z Lano prišleuser posted image

Oranža:  super, da ti je naročilo za copatke uspelouser posted image . Sem ti rekla, da mora častit mož, da otrok ne bo bosuser posted image . Sej če nebi ratalo bi se pa jaz ponudila da ti oddam naročilo. Moje so včeraj bile oddane, zdaj pa čakam kdaj pridejo...to bo spet poštar veselo zvonil na naš zvonec (odkar sem na porodniški in če je treba kaj podpisat npr. zame al pa za taščo mi vedno zvoni na zvonec, pa čeprav ima tašča svojega).

Jaz grem zdele kar pod tuš pa spat..upam, da bo kaj od noči. Ker se že več kot teden dni vleče tole z zobki in samo še čakam da kaj ven pogleda. Se kar naprej zbuja, jaz sem pa ko zombi. Sem celo včeraj zvečer ob dojenju zaspala zraven in se zbudila čez kakšno uro (seveda na kavču in z Majo v naročju).

Drugače bo pa dvorišče jutri HB fertik in zdaj bo lažje z parkiranjem.

nočko
lp, manca

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 776
21.8.2008 22:47:35   
manca
Tintin: kako si zadovoljna z copatki? Saj si jih dobila danes, kajne?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 777
21.8.2008 22:47:51   
tabi
ti ti Skubiuser posted image ti pozabljivka no pa se spet nisva spoznali,pa drugičuser posted image
Ja lepo da ne samo jaz mešam dneve ampak še kdouser posted image Jst bi Nejca tut kr ob sobotah peljala v vrtec ali pa v petek neuser posted image
Da ne bom sama visla tle gor grem pa še jst v mižule
NOČKO

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 778
21.8.2008 23:05:04   
tintin
Manca, nisem še dobila...pomoje bodo jutri:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 779
21.8.2008 23:22:48   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Lepo se mejte danes na srečanju, kje je pa Debeluška, jo pogrešam...

Sam na hitro, sam tole pa moram pokomentirat user posted image ;

joj kolk si ti dobra, ko se bom drugič ženila, bom kar tebe vzela user posted image user posted image user posted image  (šala)!

TinTin, tisto z delom na Občini je bla šala, pa saj veš user posted image
Tabi, lepo te je bilo spoznati user posted image !

Joj sem hotla še dve stvari napisat, pa sem obe pozabla user posted image user posted image user posted image , se vid, da en more Tanayyo nadomeščat v pozabljivosti user posted image user posted image user posted image ,

grem spat, lahko nočkooooo

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 780
21.8.2008 23:33:06   
kanarka
Dober večer babuške

Samo na hitro se javim, ker grem glavobol zdravit v posteljo.
Tintin, a veš, da je ta tvoj sesalc tuki 230 EURuser posted image . Bom mal iskala nadomestek, ker ne vem, zakaj bi tako drago plačala en sesalc. Sem vidla ful vesoljske za 60 in 100 EUR (v akciji). Znamka mislim, da je Hoover.

Sem neki zgrešila. O kakih copatkih se pogovarjate in ali jih naročate preko interneta. Bi jaz tudi. Kje pa?

GB, jutri zjutraj grem v foto šuting za tvojim hotelom. Sem imela 2 dni res gužvo, pa ni blo cajta. Pa še vroče je za pop*** in samo ob jutrih kam oddidem. Čez dan ni šans, da se vsedem v avto.

Žirafa, bravo za potencialno službo. To je res mega. Upam, da ti uspe. Glede mame pa, sej smo vse istega mnenja, tako da s polnim gasom naprej na priprave. Ona bo pač sama odgovarjala za svoja dejanja sebi in ne tebi.

Včeri smo imeli sistematskega in v treh mesecih se je zredila iz 8300 na 8900. Men se zdi ful mal, ampak po slikah sodeč je pa ful večja. Tut zrastla je kao samo za 2 cmuser posted image  A ni to čudno in malo.

Mkls, se z Oranžo popolnoma strinjam. O pravih prijateljih ne bi tako razmišljala, ker te sploh ne bi spravili v takšno počutje oz. pozabili nate.

Tolk od mene. Šibam spat.
Nočko.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 781
21.8.2008 23:39:37   
tintin
Debeluška - vem, da si se hecala....user posted image Pa sej veš, v vsaki šali je mal resnice user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.8.2008 6:11:55   
GB
Dobro jutro . Evo jest se pripravljam za sluzbo in imam cas vam skuhat eno kavico user posted image user posted image . Pri nas nic novega razen,da smo dobili iz bolnice, da mamo redni pregled pri 9 mesecih - za razvoj .

Kanarka : sej ni treba tako hiteti z slikanjem, ker mi imamo v planu pridt naslednje leto user posted image user posted image

No , ker nevem kaj bi se napisala, bi vam samo zazelela lep vikend .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.8.2008 7:37:40   
mklks
dobro jutro!!! sem pa misla, da bom danes prva pa vidim, da me je GB prehitela....
no, pa vseeno, še eno user posted image :):)

naša mala se tle zraven mene tko pridno igra, da ma mami čas pokofetkat in na hitr vas prebrat ...ni to fajn:)user posted image

drugač pa hvala za vse pohvale slikicuser posted image user posted image

se še kasneje kej oglasim, danes sicer krompir pobiramo pri babici in ne vem kako bo s časom, će ne prej se pa zvečer slišmo

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.8.2008 7:59:55   
tabi
Dobro jutro
Gb in Mklks hvala za kavouser posted image
Mklks uživajte v pobiranju krompirjauser posted image

Nika pa zdaj sedi pri meni v naročju,pa noge na mizi pa se napihujeuser posted image že smrdiuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.8.2008 8:11:47   
naraščaj
Jutro

hvala za kavico. Kr stoje pišem, ker me T že vleče za hlače. Dans je bla ful zgodno in ravno dans ko jew ati domauser posted image . Jah nč je blo treba vstat. Je pa včer začela šetat s Tomijem (on pogajalc al kak se temu reče) Sem kr zazijala, ker do zdaj ga ni lih kaj dost povolhala.

Nč greva zajtrkovat, ati je šel pa na kolo.

se beremo

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.8.2008 8:41:27   
scubadiver
Dobro jutro punce,

mi smo tud že od pol osmih pokonc ko je šel ati v službo.
A sem vam povedala da Lana ponavlja prve besede za nama? In ne to ni MAMA, tudi ni ATA.. Ampak je: Kaj je? in druga: a dej, dej, dej!

Matr, sem upala da bodo kot prve besede iz laninih ust kaj bolj pododbnega MAMA user posted image .  No ja, luškana je pa zelo zelo ko ponavlja kot ena papiga.

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Scubadiver: vidiš, ko imata pa toliko dela in se potem kar pozabi kateri dan je, kajne. Sej bomo kmalu spet se dobile pa bosta takrat z Lano prišle

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

ti ti Skubi ti pozabljivka no pa se spet nisva spoznali,pa drugič
Ja lepo da ne samo jaz mešam dneve ampak še kdo Jst bi Nejca tut kr ob sobotah peljala v vrtec ali pa v petek ne

Jah evo, tkole je, zmedena že od rojstva, po porodu je pa samo še huje user posted image . mi je res žal da te nisem spoznala.. Naslednjič pa obljubim..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.8.2008 9:24:19   
Oranža
Dobro jutro,

Scuba ti pa si facauser posted image user posted image user posted image , pa nč hudga če bi v KR pršla, bi pa poklicala, jst sem tik tak tam in TIntin tuduser posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Oranža:  super, da ti je naročilo za copatke uspelouser posted image . Sem ti rekla, da mora častit mož, da otrok ne bo bosuser posted image . Sej če nebi ratalo bi se pa jaz ponudila da ti oddam naročilo. Moje so včeraj bile oddane, zdaj pa čakam kdaj pridejo...to bo spet poštar veselo zvonil na naš zvonec (odkar sem na porodniški in če je treba kaj podpisat npr. zame al pa za taščo mi vedno zvoni na zvonec, pa čeprav ima tašča svojega).

Kako pa to veš, kdaj so bile oddane.user posted image  Sicer pa hvala ti za pomoč in ker si se ponudila za oddajo naročilauser posted image  Jah očitno moja kartica ni bila dobra. user posted image user posted image

Kanarka jst pša Manca sva copatke naročile kar prek spleta od SnuggleFeet, so ful luškane, Tintin pa prek ene posrednice od Littleshoes(se mi zdiuser posted image )

Dajica naj čimprej mine tale tvoja slaba voljauser posted image user posted image Ti lahko kako pomagamo?

Tabi jst čistim vse!!user posted image user posted image user posted image

GB IN Mklks Hvala za kofi.user posted image user posted image

No zdej pa šibam, me tamal že slačiuser posted image user posted image user posted image

P.S.
Lana bravo za prve besedeuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 788
22.8.2008 10:25:00   
soni
Lp od nas. Tudi mi smo prejšnji teden uživali še delček morja, kjer sedaj že oba zelo uživata. Lan najraje čofota v nizki vodi in se vozi s čolnom, Patricija pa šprica naokoli v Fredovem obroču.

Lan je dobil dodatna 2 zgornja zobka.

Meni so tudi zelo všeč ti copatki, pa mi tudi nekaj nagaja pri naročilu, a mi lahko katera pomaga, kako priti do njih, ali lahko z navadno kartico, ali rabiš kaj drugega, Viso,....?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.8.2008 10:37:52   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: soni

Meni so tudi zelo všeč ti copatki, pa mi tudi nekaj nagaja pri naročilu, a mi lahko katera pomaga, kako priti do njih, ali lahko z navadno kartico, ali rabiš kaj drugega, Viso,....?

Meni tud ni hotlo navadne maestro sprejet, mi je govorilo da je napačna številka, pol sem pa z moževo Viso plačalauser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.8.2008 11:20:41   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Dans je bla ful zgodno in ravno dans ko jew ati domauser posted image

Pri nas je vedno tako, da ko je ati doma sta obe punci že pred sedmo pokoncuser posted image . No danes ni bilo tako, saj dela zjutraj in smo si privoščile crklanje do pol devetihuser posted image

Hvala mamuška  za info o copatkih, sem jih tudi jaz že naročila.
Sedaj samo upam, da ji ne bodo prevelike, ker je A. pravi drobižek v primerjavi z vašimi dojenčki. Stopalo ima dolgo slabih 10cm, tehta samo 8220g, a pravi P da je za svojo višino čist OK.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.8.2008 11:59:09   
mklks
Lana...bravo za prve besedeuser posted image user posted image user posted image

naša pa skos ko vidi kako novo stvar vpraša: a to?....verjetno kaj je to?
se že izobražujeuser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.8.2008 14:00:15   
tintin
Copatke sem dobila, so ful fajni. Firma je Jinwood (vtipkajte na Googleuser posted image ), so usnjeni. Sem pozabla povedat, da so fajni tudi od Playshoes, ki sem jih kupila v Sončku na Bledu. Aja, naročila sem cifro od 12-18m. So mal veliki, ampak čez kak mesec (za v vrtec) bodo.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.8.2008 17:17:05   
sliva10
Punce sem dobila Gruškin sms:

Jeeeeeeeeeeeeee, Taja je sprejeta v Pikin vrtec!!!!!!!:)ravnokar so me klicali iz vrtca, da so odprli nov oddelek! Dons bomo imeli v Savudriji žur:-D!!! lp

Naj dobr žurajouser posted image user posted image user posted image  BRAVO ZA VRTECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oranža sorry sm mislila da imaš mlajše otročkeuser posted image user posted image

Se vidmo

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.8.2008 17:23:07   
Laubica
A sem vam povedala da Lana ponavlja prve besede za nama? In ne to ni MAMA, tudi ni ATA.. Ampak je: Kaj je? in druga: a dej, dej, dej!
BRAVO LANA  mala klepetuljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 795
22.8.2008 18:07:52   
levčica
Yeaaaaaaaah!

Sem vas uspela prebrat!
Midva sva nazaj z morja in je blo lušno, samo ko prideva domov je pa problem zaspatuser posted image .

Imela sve tut posvetovalnico, mere pa sledijo, ko se vrne Ajtak. Mamo pa slabo kri, premalo železa in sva dobila sirupuser posted image . Očitno je mami ena kura k ne da malčku prave hrane da bi dobil železo. Sem šla dons k mesarju po meso, ga mormop kjest 5x na teden.

Vsega ne morem pokomentirat, sem brala za 10 dni nazaj, se bom pa par stvari skušala spomnit:

Zirafa mimo tebe ne morem, mam  namreč tut sama težave (predvsem z očetom) ampak odkar sem se distancirala se dost bolš počutm in lepše živim, bi bla pa seveda zelo vesela če bi imela dobre odnose s starši. Včasih pač ne gre! Kot so že ostale napisale, osredotoči se na svojo družino in nase, da se boste radi mel in da vam bo lepo! Mogoče bo pa tut tvoja mami sprevidla, da dela narobe!

Debeluska sam da je vse OK

Scuba taki pametnjakovici k je una "tvoja" tašča si pa zaslužjo da jih strela najde pa mal streseuser posted image

Copatki - mi bomo tut neki mogl nabavt slej ko prej ampak zaenkrat še mal kobacamo in še to v rikverc tko da še ni zlooo nujno. So mi pa bli čevelčki, k ste jih tle gor limale tkoooooooo lušni, da bi najraj za Matica kr ene punčkaste kupilauser posted image

GB to da ti psov ne maraš pa itak vemo, si iz enga že klobase nekrat delalauser posted image . Aja sej men se zdi da si že napisala ampak sem pozabila, kje že vi živite v GB?

user posted image Eno vprašanje: kako je kej z dudami pri vaših user posted image ? Naš je odvisen od nje, pa me skrbi zarad razvoja čeljusti in zobuser posted image . Kakšno mnenje in nasvet?!?

Zdej se pa ne sponmim nič več, pa še mali se neki tle premetava, očitno se bo zbudu. Sm ga iz spalnice kr na kavč prnesla k mi lih pred spalnico "svak" neki razbija in brusi in........ bemtiuser posted image user posted image user posted image

Mejte se lepo, mogoče bo zdej več časa za čvekat k ne bo treba za nazaj bratuser posted image !

Papa

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.8.2008 18:14:23   
Mishika
Jaz se javljam na vsake toliko, pa tud berem bolj na obroke - sej veste kolkor dete pusti :).
Drugače smo imeli posvetovalnico pri 9m9d tehtamo 10.060g in 73,5cm. Ponoč se še zmer zbuja in v spanju useda user posted image , tud ko je treba it spat on bi še kr se usedu, plazu, dvigoval,..... Kupli smo tud že prve copatke, zvečer zunih mi pa res ne more več bos capljat.
Bom poskusla slikco pripopat, da vam pokažem našega razbojnika

Pa en lep pozdavček

user posted image

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.8.2008 18:54:53   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: levčica

GB to da ti psov ne maraš pa itak vemo, si iz enga že klobase nekrat delalauser posted image . Aja sej men se zdi da si že napisala ampak sem pozabila, kje že vi živite v GB?

user posted image Eno vprašanje: kako je kej z dudami pri vaših user posted image ? Naš je odvisen od nje, pa me skrbi zarad razvoja čeljusti in zobuser posted image . Kakšno mnenje in nasvet?!?

Zdej se pa ne sponmim nič več, pa še mali se neki tle premetava, očitno se bo zbudu. Sm ga iz spalnice kr na kavč prnesla k mi lih pred spalnico "svak" neki razbija in brusi in........ bemtiuser posted image user posted image user posted image

Mejte se lepo, mogoče bo zdej več časa za čvekat k ne bo treba za nazaj bratuser posted image !

Papa

Cer!

LEvcica : mi smo doma v Gloucester-ju . To je mesto, kateremu je se Bog reku Lahko noc user posted image . Sej se mal hecam . Je Ok in sem vesela,da ne zivim v kaksnem Londonu , Menchesterju ( sori Natasa ) , Liverpoolu ali kej tacga.

No naj se povem ,da sem jezna kot ris. AAAAAAAAA. Sem morala v lekarno po Tiannine zdravila, v trgovino in na posto,da oddam za Tiannin pasos in seveda tamala tecna ko drek. Sem jo morala skoz na rokah met in povrh je sitnarla in se zvijala, da sem jo komaj krotila . user posted image user posted image  Res sem jezna.

No vseeno drzte pesti,da bo Tianna dobila pasos in da teli Anglezi nebojo prevec kompliciral user posted image user posted image user posted image .
A mogoce katera od vas dela na obcini, mam eno vprasanje glede pasosa v slo. ??

Grem tamalo krotit user posted image user posted image user posted image

Aja Levcica glede dude ti pa nemorem pomagat , ker jo pr nas ne maramo in je nikoli ni mela . Vseeno pa good luck

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.8.2008 19:18:50   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: levčica

v zdajšnjih časi, ko imamo tako dobre ortodonte se ti ni treba nič sekirat. Moja zobarca pravi, da je bolje nasmejan kot jokav otrok, če bodo pa krivi zobje se da pa to vse zrihtat. Pa še prav ima. Maticu pa le pusti dudo. Moja druga hči jo mora pa sedaj imeti- dudo ( nekakšen mini aparatek) ker je ni imela kot dojenček.user posted image  Pa smo tamuser posted image

Glede železa ima pa tudi A probleme. Hemoglobin je bil nazadnje 89 sedaj pa 14 dni ne jemljeva sirupa, ker morava biti čist čista za pregled na hematološki, da vidijo kam gre železo, da ima takonizek hemoglobin. Ga pa filam z špinačo, slivam, ribezom, rdečo peso, mesom... se mi zdi da sem že prav obsedena
bo žeuser posted image

Martita sem te poslušala, sedaj samo pritiskam, brez špricanja v nos in masiranja pa je že za spoznanje bolje. HVALAuser posted image

< Sporočilo je popravil sliva10 -- 22.8.2008 19:27:04 >

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
22.8.2008 19:25:58   
tabi
Čer
Gruška super za vrtecuser posted image user posted image user posted image
Levčica dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image
Misikita Kakšnega cukrčka mašuser posted image user posted image user posted image

Duda: naša jo ima sam takrat ko je zmatrana ko rabi spatuser posted image tavečji jo je imel skor do dveh let taprav dudoman pa ni nobenih posledic pustila,ukinili smo jo pa takrat ko sva z Niko prišle iz P.kao jo boš dal sestrici pa ni bilo nobenega problemauser posted image

Nika pa zdej že orng šiba po vseh 4,pa danes je začela ful ploskatuser posted image se ji tolk zdi sploh če jo kdo gledauser posted image user posted image user posted image zdela pa že pančauser posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.