ninocka
|
Dober dan!!!! Mi smo ze en teden z dopusta, pa sploh nimam casa vas pridt pozdravit - najprej smo meli dekliscino, pa Evan je pihal 3 svecke, pol pa v soping po obleko za poroko... Sem ful u nuli s cajtom, tko da tud prebrat nimam casa za nazaj. Na dopustu je blo ful fajn, skoda da je ze konec Uzivali smo maksimalno in smo se meli res, res lepo... Ruben je v tem casu zacel plazit po vseh stirih (koncno), potem ob opori vstane in se usede, stal je ze pred kobacanjem, zdaj edino ful hodi in sploh noce sedet. Dobil je mal gostejse laske, pa v nedeljo smo dobili 3. zobek (leva enka zgoraj), da nes bo pa verjetno se ta druga ven prisla, glede na to, da se cist mal manjka, pa se drisko ima in mi je kakal ze 4x . Spanje se je malce uneslo, na morju se je zbujal samo 1x na noc, pa pridemo v LJ in spet vse po sterem. KO smo sli na korosko, je pa prvi dve noci ga neki sral, pol je pa celo 2x celo noc spal zdej se pa spet zbuja 1-2x na noc. Ampak sem vesela, vse je boljs, kot 3x do 12h in potem se 5-6x do 7ih zjutraj.... Dnevno spanje oz. uspavanje je pa miceno lazje - na morju smo namrec sli in odsli s plaze ravno ob takih urah, da je v avtu zaspal in se posledicno ni uspaval z dojenjem. Tko da ga zdaj tud dam kr v posteljico brez dojenja in vcasih zaspi (mal sicer pojoka), vcasih pa se tolk dere, da ga pol se vseeno podojim, da zaspi. Se zmeraj je ful navezan name in boljs, da ga noben ne pogleda, ampak se je ta teden zacelo tud to mal umirjat. En popoldan ga je namrec cuvala tasca in ni baje nic jokal, se ko sem prisla domov me ni smerglal 5 posto, vceraj je pa tud na enmu pikniku kar sel k eni, ki jo je sploh prvic videl... Me pa grabi grozna panika, saj se porodniska pocasi kocnuje in bo cez dober mesec ze moral v vrtec...se mi zdi ful prehitro... Evan je sel z 1.5 letom in je bilo idealno. Evo, tko na hitrco od nas Kako ste pak ve in vasi levcki?