|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
20.8.2008 20:42:33   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Imeti tako mala dva otroka in da ti oba zaspita tako zgodaj, je kot zadeti sedmico na lotu. user posted image  Tako da imava z dragim še dve urci zase preden greva spat.

user posted image  pa še res je!

Glede zgodnjega bujenja pa, tudi naša dečva se zbudi ob cca. 5h in zadnje čase gleda okrog, brblja ... no, danes je bila revček - banana pojedena ob 12h popoldne jo je ob 24h začela zvijat, uuu potem pa je ob 5h kakala sama semena in sluz ... po 2h čajnih žličkah banane! user posted image  Se je anji zgodila podobna zgodbica kot že eni naši princeski tukaj s korenčkom ... kot da bi se banana namnožila.
Tako da, pri 4, 5 mesecih bomo mi zaenkrat preložili GH na 5. mesec! Bomo pa tako kot že dela perp -"vadili" ...

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

S 1.9. grem namreč v službo in si bom naredila zalogo, da bo Tajo lahko hranil partner.

Jaz sem uporabljala Aventovo črpalko, ročno.
Če si boš črpala za nekaj obrokov je najbolje, da si spumpaš celotno dojko, ne pozabi, da je mleko 3 plastno, torej ni OK, da si spumpaš le začetnega, to Taje ne bo nasitilo.
Mleko sem shranjevala v Aventove posodice, ki se kupijo.

Katy13, kako to, da greš že v službo? Si dobila kako dobro ponudbo? Greš delati za celih 8 ur? ..... dobra si....mene zdaj noben denar ne spravi delat user posted image .

Dinki, hvala za odgovor. Tudi mene stiska, da grem že v službo, vendar se tolažim s tem, da bo doma partner in da bo v dobrih rokah. Pri ans v šolstvu je pač tako, da se redkokdaj ponudi kakšna priložnost in potem jo pač moraš zagrabiti, ko se ponudi. Dobila sem za 78% in mogoče bom še na eni šoli neki kombinirala. Če ne, bom pa vsak dan odsotna nekje dobre 4 ure. Tako da ni take panike. 

oh, Katy user posted image user posted image , ker vem, kako so v šolstvu "le" 4 urice ...  ti kar tele pikepoke pošljem, da bojo tiste napovedane 4urice, RES le 4 urice!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali je ta "priložnost" delo za nedoločen čas?  

Glede črpalke pa: imam AVENTOVO ROČNO in je NE priporočam. Ker mi en del, tak majhen okrogel, vedno ven pade, ko je treba malo močneje povlečt. Je pa res, da pa hkrati nimam nobenih drugih izkušenj z drugimi črpalkami ...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
20.8.2008 20:50:43   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Škoda!!!!! Moja dva pa že spita. Jaz sem Žigo od vsega začetka naučila, da gre spat po 19h ko je bil majhen. Po 2-eh letih je začel hodit med 20 in 21 uro, zdaj ki je star 3 leta pa hodi med 20-22 h uro. Saro sem pa tudi naučila hodit hitro spat. Saj itak se zbujamo ponoči, tako, da sem že navajena. Pa še zvečer morem biti malo z njim, da se pocartava in da se spočijem.

to me pa res zanima: KAKO naučiš otroke spat? Kako postopaš? Daj, napiši kako to delaš, morda kakšni prav pride.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
20.8.2008 20:55:59   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
- sab kapljice, smo jih takoj nehal dajat in zdaj imamo mir user posted image .

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
20.8.2008 21:25:28   
Naša črtica koraka
user posted image  tale 139. stran bo pa čisto moja user posted image

moška napeto gledata politično debato na TV (mož ima oči samo za TV, matija pa se smeji zraven in ima izvirne komentarje ... v bistu se bolj zabava, kot če bi gledal Našo malo kliniko user posted image )

anja spi,

jaz vam pa povem, da gremo na mooorjeee user posted image user posted image user posted image , jupiii!

Delam pa že zdaj, tako v mislih, seznam kaj vzeti s seboj ... in ne glede na to, kako reduciram seznam, se vedno izkaže enko: najmanjši član naše družine ima največ s seboj! user posted image  Pa saj me to ne preseneča, me pa bo res razveselilo, če bomo res vse, kar želim imeti s seboj, zbasali v opelčkovo korsico s tremi vrati user posted image . Pa brez montane, prosim lepouser posted image .  Mami ima pač talent za pokanje (škoda, da  "pokanje v avto" ni poklic, ker bi bila v tem res dobra user posted image ).

aja, danes se mi je anja drla, ker sem jo dala v športni del vozička in tam ni znala zaspat. Jah, kaj čmo, naša anja je še tak dojenček user posted image , saj ima prav, pa kam se mi sploh mudi??

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
20.8.2008 23:04:05   
mergetka

Dober večer!

Vas samo pozdravljam, sem mal utrujena....

Lepo se mejte in uživajte s svojimi sončkiuser posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.8.2008 23:16:33   
Lona76
Živjo punce!
Madonca ste mi dale dela. Po moje sem zdejle brala več kot eno uro, da sem use prebrala. Priznam, prejšnjo stran sem preletela, ker sem imela res že dovolj branja.
Joj ma moj mož za povedat. Skos mi neki o OI govori. Pa briga meuser posted image . Vedno ko sem na rr on čebla.user posted image
V glvanem na morju je bilo super. Mi je bilo kar hudo ko smo morali v nedeljo domov. No v ponedeljek pa sva šli s Tajo v  Pediatrično na provokacijo za KM. V glavnem, verjetno nima alergije na mleko. Reakcije trenutno ni bilo. Upam, da je niti ne bo. Je pa revček zbolu. Je prehlajena k 100 user posted image . Pediatrična je v kuser posted image . Se opravičujem izrazu ampak to je res za znort. Sej veste da sem usega hudega navajena, ker sva s Tajo že kar nekaj časa preživeli v bolnicah, prav tako pa sem bila tudi s Tilnom. Ampak to je pa kriza. V sobi nas je bilo tudi po 5 otrok (dojenčkov) in seveda ravno toliko mamic, pa še kakšen očka za povrh. Zdej si pa zamislite zrak. In seveda vse odprto in potem otroci kašljajo in smrkajo. Sicer ponoči smo bile maksimalno 3 v sobi, za več mamic sploh ni stolov ki se raztegnejo. In potem veste kakšno je bilo spanje ponoči. Včeraj je naša revca zaspala ob pol devetih in jo je po pol ure zbudila druga punčka ki je jokala. In potem Taja ni mogla zaspati, ker ko je učke zaprla, se je una spet oglasila. Sej punčka ni nič kriva ampak men je blo dost usega. In pol se je Taja celo noč zbujala ker je bla tok zmatrana. In potem še čez dan ni spala, ker jo je vedno kaj zbudilo. Enkrat je enmu pladen padu na tla, drugič so enmu otročku neki v želodček dajali pa je jokcu, pa se je zbudila.... Tko da revček koma spi že od osmih. In tudi jesti je začela manj. Po moje od utrujenosti in prehlada.
Zdej pa še malo pokomentiram.
SPANJE: Tajo dam zvečer v posteljico in zaspi sama. Učasih me pokliče ji dam dudo in jo malo po ritki potolčem in grem iz sobe. Potem zaspi. Je pa res, da me učasih pokliče 10krat, učasih pa samo enkrat user posted image
RIBEŽEN: V Mullerju stane 4 EUR. Ni neka huda cena.
ZOBKI: Tilnu je pomagal Calgel, je pa res da usem ne pomaga. Tilen niti ni imel nekih hudih bolečin.

IZVIRNO SPOROČILO: perp

Lona76 imam eno vprašanje. včerej sem na cesti srečala enega fanta, ki ga poznam, ko sem delala v videoteki. Takoj sem se v glavi spomnila na njegovo punco, ki je pa tebi blazno podobna. A si ti slučajno kdaj kej bila okoli Brezovice pri Ljubljani?
[/quote

Ne nisem, najbližje Brezovici sem se zadrževala v Bevkah , ker sem delala v enem lokalu.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Kako pa se ve s kadilci spopadate?

Tudi jaz sem učasih kadila, moj mož pa še vedno kadi. Mora hodit na balkon in pri nas se v stanovanju ne kadi. Včasih je tast pri njih kadil notri in ko sem bila jaz s Tilnom tam ni smel kaditi. Sedaj ko imamo pa Tajo pa tudi on ne kadi notri. Gre na zimski vrz oz na zunanje stopnice. Ampak ne samo zaradi nas, ampak tudi zaradi tašče, k mu skos teži. Drguče pa skoraj vsi kadilci kere jaz poznam kadijo zunaj na balkonih, mi je pa fino, da se v lokalih ne kadi. Me pa načeloma ne motijo kadilci. Ampak da se vame al pa v otroke kadi pa ne maram.

No zdej sem pa jst se razpisala k ....

Aja še to. Naša Taja ima sedaj že 7460g in je dolga 66 cm. Pa jutri ponovno začneva z gosto hrano.

Drugače pa še user posted image user posted image user posted image  vsem za zobke, sapnja, in na sploh za vse dosežke.

Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.8.2008 23:17:53   
Lona76
To sem pa tut jst zdej eno skropucalo naredila. Upam, da se znajdete user posted image . Se vidi da je že pozna ura.

Grem kar spat. Ne vem, kdaj se bo dama danes zbudila. Lahko in mirno noč vsem!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.8.2008 10:06:28   
Ursi2
Živjo, punce!
Se na hitro javljam, prebrala vas bom pa zvečer. Me čaka kar nekaj branja ste ble pridne, al!
Smo že nazaj, imeli smo se noro fajn, škoda samo, ker smo mogli že it nazaj, sam ima moj dragi jutri nujno v službi za bit že pred 6 zjutraj. Smo pa štartali včeraj ob 22 zvečer in smo prišli danes ob 8 zjutraj domov. Luka je bil ful priden, trikrat smo stali, sploh ni kaj jokal, se je zbudil, se igral in malo prepeval in čebljal, pol smo se pa vstavli je blo pa vse drugo bolj zanimivo.

No, smo tudi plavali v bazenu in je fuul užival, kr vriskal je pa čofotal, tako da mislim, da je pravi vodnar. Sem ga pa včasih imela v Fredijevem obroču, včasih pa brez. Je pa blo fajn, ker je blo bolj malo ljudi v bazenu, večinoma smo bli kr sami, samo za vikend je blo mal bolj polno.Drgač smo tudi velko hodli, res so lepi kraji, vreme super, tapravo za otroke. Bom dala kake slike gor, sam jih morem prej še dol potegnat. Mislim, hotel pa kot iz pravljice. Pozimi more bit prav čarobno gor. Mogoče pa bomo šli kdaj. Jaz sicer nisem imela tolko od bazena in vsega, saj sem bila večino s tamalim, mož in brat pa sta si dala duška (bazen savna, bazen, savna,..............) pa štirikolesniki,............
Sarajevo je tudi lepo, zanimivo,..

Je pa Luka zlo priden, imel je svojo sobo, svojo postlo, zaspal je sam brez problema, tudi čez dan je velko spal,....... Sam en dan je imel malo vročine in je bil jokav, pa si kar nekaj v usta tišal, ..........ko sem ga pa namazala s Calgelom je blo pa vse ok in je bil spet dobre volje. Mogoč je zobek, sam ni nič videt še.

No, zdej pa moj dragi in Luka spita, jaz sem razpakirala, pospravla, zdej pa sem na rač in moram slike dol potegnat in jih posnet še za domače in brata.

Pa še ena pomembna stvar, danes bomo prvič probali GH, razen enkrat sem mu dala kašico Hippovo. Danes pa začnemo s krompirjem. No, sej je že šest mesecev in dva dni star, tako da......

No, se še kaj beremo kasnej.
Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki.
Res škoda, da smo morali prej it.
No, pa drugo leto

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.8.2008 10:40:34   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Tiste, ki si črpate mleko oz. ste si ga, mi prosim povejte:
- katero črpalko ste uporabljale
- kdaj ste si črpale
- kam ste shranjevale mleko.
S 1.9. grem namreč v službo in si bom naredila zalogo, da bo Tajo lahko hranil partner.

Jaz imam električno črpalko od Medele (podobna je, kot tista v porodnišnici, ampak veliko manjša)... Spravljam ga pa nikamor, ker ga je ravno za sproti. user posted image  Sem ga pa včasih spravljala v Aventove lončke, ki sem jih kupila v BC.

Kje pa si kupila to črpalko in koliko je stala? Jaz imam sedaj izposojeno Aventovo ročno in je za moje pojme katastrofa. user posted image  Sem se že zanimala v P, da bi si jo izposodila in stane 0,96 evra na dan, kar pa se za moje pojme ne splača.
Tudi jaz sem sedaj kupila Aventove lončke, da bom dajala zamrznit. Dva lončka sta že polna. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.8.2008 10:43:46   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Naša čebelica ni bila nikoli dojena, zaradi zdravstvenih težav, zato sem si mleko črpala od prvegna dne dalje pa do petega tedna potem pa je presahnilo.
Uporabljala sem aventovo električno črpalko, ker ročna mi ni prijela in shranjevala v njihove lončke (še vedno jih uporabljam za umetno mleko, ki si ga pripravim kar za 24 ur vnaprej). Dokler z miško nisva bili skupaj sem si ga črpala vsake tri ure tut ponoči sem si naštimala uro, kasneje ko pa sva bili skupaj v bolnici pa je postalo težje, ker sem se moralo ukvarjati z njo in se je počasi naredil zamik. Sčrpano mleko imaš lahko shranjeno 4 ure na sobni temperaturi, 24 ur v hladilniku in kar 6 mesecev v skrinji.

Veliko uspeha v novi službi.

Hvala, mumu. Ali je ta črpalka tvoja, ali si imela izposojeno? KAko si bila zadovoljna z njo?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.8.2008 10:46:10   
Dinki
Aleži, superca si! Tisti jedilnik nam bo pa še kako prav prišel. Sem si ga shranila na Word. Hvala! user posted image

NČK, superca, da gre Anja na morje user posted image , pa seveda tudi Tilen user posted image . Kot berem boste šli nekam bolj blizu? Tudi mi gremo v ponedeljek na morje za 10 dni, se že prav veselim, a ko pomislim na pakiranje, me malce mine user posted image . Si pa prav napisala, najmanjši član - največ prtljage. Oči npr. je pri nas največji in ima zmeraj najmanj s seboj user posted image . Corsica, 4 člani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....če to uspe brez montane, te prijazno vabim na kavo in se vpisujem pri tebi na tečaj pakiranja, ker mi smo trije, imamo karavana + montano pa še zic čisto poln...skratka čehički varianta user posted image .

Ursi2, dobrodošla nazaj med nami čvekami user posted image . lepo, da ste se imeli fajn in da si se spočila. Verjetno sem kje "preslišala" ampak kje pa ste bili na dopustu? (če ni skrivnost)....omenjaš Sarajevo....pa tako veliko vožnje.

Lona76, tudi ti wellcome back user posted image ...si dobr napisala za moža in OI user posted image . ja tole s Tajo...dobra si, kaj vse sta dali že skozi. Upam, da bo kmalu vse OK in pa čestitke, da nima alergije na mleko user posted image . Torej si zastonj kupovala vse tiste nadomestke zase user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajo user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.8.2008 10:47:46   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Jaz sem uporabljala Aventovo črpalko, ročno.
Če si boš črpala za nekaj obrokov je najbolje, da si spumpaš celotno dojko, ne pozabi, da je mleko 3 plastno, torej ni OK, da si spumpaš le začetnega, to Taje ne bo nasitilo.
Mleko sem shranjevala v Aventove posodice, ki se kupijo.

Katy13, kako to, da greš že v službo? Si dobila kako dobro ponudbo? Greš delati za celih 8 ur? ..... dobra si....mene zdaj noben denar ne spravi delat user posted image .

Dinki, hvala za odgovor. Tudi mene stiska, da grem že v službo, vendar se tolažim s tem, da bo doma partner in da bo v dobrih rokah. Pri ans v šolstvu je pač tako, da se redkokdaj ponudi kakšna priložnost in potem jo pač moraš zagrabiti, ko se ponudi. Dobila sem za 78% in mogoče bom še na eni šoli neki kombinirala. Če ne, bom pa vsak dan odsotna nekje dobre 4 ure. Tako da ni take panike. 

oh, Katy user posted image user posted image , ker vem, kako so v šolstvu "le" 4 urice ...  ti kar tele pikepoke pošljem, da bojo tiste napovedane 4urice, RES le 4 urice!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali je ta "priložnost" delo za nedoločen čas?  

Glede črpalke pa: imam AVENTOVO ROČNO in je NE priporočam. Ker mi en del, tak majhen okrogel, vedno ven pade, ko je treba malo močneje povlečt. Je pa res, da pa hkrati nimam nobenih drugih izkušenj z drugimi črpalkami ...

Hvala, NČK. Ja, ta priložnost je za nedoločen čas in ravno zaradi tega sem jo zagrabila. Predvidevam, da si tudi ti v šolstvu, potem tako in tako veš kako težko je za službo. Te 4 ure pa bodo res le 4 ure, ker sem videla urnik. Zavedam se, da bo kdaj tudi kakšna popoldanska konferenca, vendar to pač spada zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.8.2008 11:25:59   
mumu
Črpalko sem si kar kupila, ker je blo vse tako hitro da nisem imela časa iskat da bi si jo izposodila, no ja izposojeno sem inela ročno pa tut kaplja mleka ni prišla ven. Zadovolna sem bla pa ful, pa če se slučajno odločim še za eno user posted image  bo pa spet prov pršla user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.8.2008 11:28:27   
Ursi2
Šli smo na Jahorino. Je blo res super. Malo mi je sicer žal, da nismo šli na morje, ampak bomo pa šli kdaj za kak dan. Mi je blo pa tud prav fajn, ker malega kr precej sonce zdeluje, tako da smo pa tu izkoristli maximalno. Ja vozli smo se slabih 10 ur. Je mož vozil celo noč, jaz pa sem zravn bedela in pazila, da ni slučajn zaspal. Brat je z družino še ostal gor, mi pa smo šli že domov. Ampak res lepo. Bom dala par slik gor.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.8.2008 11:56:06   
Azzurra

Delam pa že zdaj, tako v mislih, seznam kaj vzeti s seboj ... in ne glede na to, kako reduciram seznam, se vedno izkaže enko: najmanjši član naše družine ima največ s seboj! user posted image  Pa saj me to ne preseneča, me pa bo res razveselilo, če bomo res vse, kar želim imeti s seboj, zbasali v opelčkovo korsico s tremi vrati

Moj dragi mi večkrat pove recept za dopust z majhnim avtom - vedno pove, kako je nek njihov družinski prijatelj spokal familijo za na dopust - vsak si je pripravil stvari za sabo, jih zbasal v kufre, nato je ta gospod postavil člana družine z osebno prtljago na tehtnico, če je bilo več kot toliko - je blo treba metat ven iz kufra! user posted image user posted image user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.8.2008 12:07:39   
Azzurra
Aleži, bože moj mili user posted image user posted image user posted image  
Pa kje si ti snela te recepte??? Ukašite, poširajte, dojensko mleko!!!! user posted image user posted image user posted image  
Mi je tako smešno, ker že sto let nisem slišala teh izrazov! Jih sicer poznam, imam veliko literature v zvezi s kuhanjem, nenazdanje imam cheff-ico doma user posted image user posted image user posted image  

Si jih bom pa shranila, čeprav potem vedno vse delam zadnji trenutek in na oko in po načelu kuhaj kar imaš pri roki. Komaj čakam, da začne jest kaj bolj naši hrani podobnega.

Samo še nekaj: kaj ve bi dale recimo korenček, ki se je kuhal v juhi? Jaz imam malo pomislekov, ker v juhi se kuha še vse kaj drugega, pa sol itd...? Kaj bi ve rekle na to?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
21.8.2008 12:29:42   
tina50
Aleži super si s temi receptiuser posted image user posted image

sam jaz mam še pa eno vprašanje glede hrane! na vrtu imam full korenčka, pa ne vem kako bi ga spravila za zimo! če ga zmrznem potem ni dober! s soljo ne smem za našega malega princa! ne vem kako naj ga spravim, da bi ga imela za pozimi?? im katera idejo? ali še boste kaj drugega spravljale za ozimnico za vaše miceke???

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
21.8.2008 12:32:15   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Samo še nekaj: kaj ve bi dale recimo korenček, ki se je kuhal v juhi? Jaz imam malo pomislekov, ker v juhi se kuha še vse kaj drugega, pa sol itd...? Kaj bi ve rekle na to?

če bi delala zelenjavno, mogoče bi, sam bi potem ko bi vzela korenček ven solila! tako sem včeraj naredila s krompirčkom, ko je bil skuhan sem ga za Lana vzela ven, potem sem pa za naju solila

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
21.8.2008 13:15:42   
aleži

Aleži, bože moj mili user posted image user posted image user posted image  
Pa kje si ti snela te recepte??? Ukašite, poširajte, dojensko mleko!!!! user posted image user posted image user posted image  
Mi je tako smešno, ker že sto let nisem slišala teh izrazov! Jih sicer poznam, imam veliko literature v zvezi s kuhanjem, nenazdanje imam cheff-ico doma user posted image user posted image user posted image  

Si jih bom pa shranila, čeprav potem vedno vse delam zadnji trenutek in na oko in po načelu kuhaj kar imaš pri roki. Komaj čakam, da začne jest kaj bolj naši hrani podobnega.

včeraj sem na hitro na rr našla tele recepte, ker sem imela čas. Po pravici pa nisem brala razen prvega recepta, ker mi ni delal printer. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako delaš juho, v ekonom loncu ali kot stare mame 2 uri v loncu? Če kot stare mame potem bi vse kuhala notri in ko bi bil kuhan , bi ga vzela ven in nato solila. tako kot ti je tina svetovala!!!
Jaz vso hrano delam v AMC posodi s sekom quickom, kjer ni potrebno solit, na sopari in pride zelo dober okus!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
21.8.2008 13:16:47   
aleži
Čestitke Dašici za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecev!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
21.8.2008 13:43:50   
Vilma
Vilma, enkrat si napisala na forumu tole, pa me zanima kakšne vrečke so to in kje si jih kupila.

Katy ni treba komplicirat glede vrečk. So bile ene pač take bolj fine iz polivinila, sred vrečke je bila bela črta na kateri si lahko napisal količino mleka in datum. Ampak na katerokoli polivnil vrečko lahko pišeš z alkoholnih flumastrom. Al pa če daš nalepko gor, res nima veze kakšne so vrečke. No čim bolj majhne, to ja, da niso kakšne 30 litrške za smeti. user posted image  Hecam se malo. user posted image

Ma punce moje drage, kako niste zadovoljne z aventovo črpalko?!! Ma meni je ta črpalka zakon! Sicer sem sprobala samo še tisto v postojnski porodnišnici user posted image  A katera ve, o čem govorim? Zgleda tako, kot da bi jo vzeli iz muzeja, steklena, z eno tako trobljo na koncu, kao tisto stiskaš in potem naj bi to mleko ven potegnilo. Japajde, to je šele katastrofa od pumpice.

NČK kar se tiče tistega belega delčka. Poskusi ga malce namočit v vodi, da se naredi vakum, pa ne bo ven padal. Ravno tako mora biti moker tisti del, ki ga nastaviš na jošk. Ne vem, meni dela pumpica kot urca, je ne dam za noben denar!

MI pa šibamo v nedeljo na morje user posted image  Komaj čakam, upam da bo še kaj lepega vremena.

Ta teden sem sama z obema otrokoma tam do ene treh. Sem kar zadovoljna, mi gre dobro. Je treba naštudirat sistem, potem pa gre tudi s tako majhnima.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
21.8.2008 13:51:06   
Vilma
Evo še par fotk mojih dveh sončkov.
Julija pravi, mami nočem spat, dej me dvigni s koška user posted image
user posted image
Dominik pomaga Juliji past kravice user posted image
user posted image
Skupaj se valjava po kavču user posted image
user posted image

Aja drugače pa Julija obožuje Dominika. Dominik je pred mamo, je pred maminim joškom, pred atijem, pred vsem! Skratka nr. ena v njenem življenju. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
21.8.2008 14:27:16   
perp
Ej Vilma tooolk sta dobra tvoja srčka. Prov vidi se jima, da sta ful navezana drug na drugega. Pa kako se gledata, superca. user posted image user posted image user posted image  Najbrž mora to biti božanski občutek, ko vidiš kako se tvoja otroka med seboj ful razumeta, najbrž sta z možem kar v user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.8.2008 14:34:44   
perp
Ursi2 enkratne slikice. Tamauček je pa že ful velik. Pa kako lepo že sam sedi, bravo. Kaj a nič opore ne rabi več? Bravo Luka. Pa kako so ga v vodici ostali otročki "napadli", prov luštni so.  Pa zgleda, da mu je tigerček blazno všeč, ker se mu non stop smeje. Ja prov luštna družinca ste.

Ja tudi kumi čakam, da nam končno popravijo računalnik (sem na sposojenem) in da iz telefona snamem slikice in dam kakšno novejšo gor. user posted image user posted image  

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
21.8.2008 15:26:25   
Naša črtica koraka

Delam pa že zdaj, tako v mislih, seznam kaj vzeti s seboj ... in ne glede na to, kako reduciram seznam, se vedno izkaže enko: najmanjši član naše družine ima največ s seboj! user posted image  Pa saj me to ne preseneča, me pa bo res razveselilo, če bomo res vse, kar želim imeti s seboj, zbasali v opelčkovo korsico s tremi vrati

Moj dragi mi večkrat pove recept za dopust z majhnim avtom - vedno pove, kako je nek njihov družinski prijatelj spokal familijo za na dopust - vsak si je pripravil stvari za sabo, jih zbasal v kufre, nato je ta gospod postavil člana družine z osebno prtljago na tehtnico, če je bilo več kot toliko - je blo treba metat ven iz kufra! user posted image user posted image user posted image  

user posted image  dobra idejauser posted image  sicer pa se od moje korsice letos dokončno poslavljam. Še na tale morje nas bo odpeljala, potem pa ji preteče registracija in je ne bom ponovno registrirala. Kdor od mojih bližnjih jo bo hotel, ta jo bo dobil. Sem pa imela pri nakupu tega avtomobila res srečo, upam da bo naslednji vsaj pol tako vzdržljiv.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

glasbene počitniške delavnice
harmonika

Koliko vam je pomembna strokovnost pri glasbenih delavnicah

zelo pomembna (72%)

mi je vseeno (10%)

ni tako pomembno, važno da otrok ni na cesti (18%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!