Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:32:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A s ponaredki tud gre? Pa brez barvnega printerja... A je pol bolš da kr na ekran lulaš... moram kar kopirat a pol ratata dva ekrana? pa tadrugi je čnobel, če je in barven, če je kaj pa pol, če sta dvojčka? trije LCD - ji..... sam da ne uni tastari, ki so meli še zeleno pisavo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 16:35:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A s ponaredki tud gre? Pa brez barvnega printerja... A je pol bolš da kr na ekran lulaš... moram kar kopirat a pol ratata dva ekrana? pa tadrugi je čnobel, če je in barven, če je kaj pa pol, če sta dvojčka? trije LCD - ji..... sam da ne uni tastari, ki so meli še zeleno pisavo ti so pri četverčkih, ker so bolj redki....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 17:08:21
|
|
|
|
aqua77
|
kam ste zdej vse odšle....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 17:09:38
|
|
|
|
ledenka
|
jaz grem domov, mam dost lepo se imej, se vidimo jutri! ali pa še zvečer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 17:17:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz grem domov, mam dost lepo se imej, se vidimo jutri! ali pa še zvečer sej jaz tud počas odhajam.... si pišemo, pa , pa.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 17:45:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hojla Kaj? Nič ni bilo tipčkov vmes? Kaj je libido pada z luno al kaj? Lunca hitro eno kontra razlago prosim Četrtek, 21.8. V četrtek se vesolje naposled odpre! Težki dnevi so za nami in danes je dan, ko gre vse kot po maslu. Luna v znamenju ovna dela sekstil na Neptuna, trigon na Plutona in Sonce. Tudi sonce je v trigonu z Plutonom in Merkur v konjunkciji z Venero. Dogajale se bodo lepe in pomembne stvari. Za marsikaterim vašim dejanjem boste tudi opredelili tok vašega življenja. Luna zvečer vstopi v znamenje bika in dodatno okrepi moč vaših dejanj, ki bodo odmevala in segla v daljšo prihodnost.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 17:57:05
|
|
|
|
pikica36
|
oj luna , zdaj sem pa skoraj jaz taka packa, kot ti da se tako redko oglašam na rr. sploh vam ne sledim več , na šihtu sem še vedno blokirana oktavija za srečo, da zagledaš +.tam okoli 7.9 bom tud jaz grizla nohte, če smo že slučajno kaj pridelali. aqua tudi zate , da bo ta mesec uspešen ostale , vidim da si sam tipčke ogledujete . no, ja včasih paše mal očke spočit . jaz vas tud nisem utegnila brat za nazaj, ker sem si mogla tipe ogledat, zdaj pa me že preganjajo z računalnika bodite v cvetju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 20:20:48
|
|
|
|
jazzz27
|
čer a je katera tu????????? miska....U2ji so zaaaaaakkkkooooonnnnn....lepe pesmice!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 20:58:40
|
|
|
|
pikicao.
|
bom dala kr enga tipcka gor, d se boste vse hitrej zbrale d vidmo kok hit ga boste zavohale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:05:29
|
|
|
|
pikicao.
|
pisuka pa ma ja tok hud vonj , a ste vse nahodne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:16:53
|
|
|
|
spps
|
ojla,kako? mate pa zadnje čase same hude fotke človek se prav zamisli,če je parajt za poročit jaz sem pa mal brskala po netu,da najdem pesem,na katero bi plesala na poroki From this pa še besedilo je pravo jokala sem že
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:20:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pisuka pa ma ja tok hud vonj , a ste vse nahodne Ne , ne samo izgubile smo sled, ker tako dobro diši po vsej RR, da sedaj iščemo po temah kje se skriva ta žrebec. Je pa hudo dober.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:23:53
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla,kako? mate pa zadnje čase same hude fotke človek se prav zamisli,če je parajt za poročit jaz sem pa mal brskala po netu,da najdem pesem,na katero bi plesala na poroki From this pa še besedilo je pravo jokala sem že Zeloooo lepa pesmica. Res ne moreš kaj, da ti ne bi po licu stekla kakšna solza.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:27:26
|
|
|
|
spps
|
mene sam zanima kaj šele bo,če dober mesec ostale so pa menda res šle iskat tipa s slikce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:36:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mene sam zanima kaj šele bo,če dober mesec ostale so pa menda res šle iskat tipa s slikce Ja čez en mesec boš jokala od sreče. Ostale pa res iščejo, pa iščejo,.... tip ih pa tu čaka.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 21.8.2008 21:37:02 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:38:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: spps mene sam zanima kaj šele bo,če dober mesec ostale so pa menda res šle iskat tipa s slikce Ja čez en mesec boš jokala od sreče. Ostale pa res iščejo, pa iščejo,.... tip ih pa tu čaka. upam,da ga najdejo,če ne prej v sanjah
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:42:04
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: spps mene sam zanima kaj šele bo,če dober mesec ostale so pa menda res šle iskat tipa s slikce Ja čez en mesec boš jokala od sreče. Ostale pa res iščejo, pa iščejo,.... tip ih pa tu čaka. upam,da ga najdejo,če ne prej v sanjah Sanje, sanje. Mogoče ga pa res že vse sanjajo, ker tam je vse bolj živo. O te packe te. Pa znajo uživat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:44:22
|
|
|
|
spps
|
nič lučka,lepo se imej in upam,da se ti katera še pridruži danes,jaz pa šibam pod tuš in neki za večerjo mojmu nardit,ker pride čez slabe pol urce domov lahko noč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:49:01
|
|
|
|
lučka 25
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 21:49:41
|
|
|
|
pikicao.
|
http://www.youtube.com/watch?v=HGwzFQn0wp0 tale je pa moja pesem k jo bom mela na poroki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.8.2008 22:18:08
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. http://www.youtube.com/watch?v=HGwzFQn0wp0 tale je pa moja pesem k jo bom mela na poroki sam tale pesmica je pa res lepa...sem jo zdele poslušala aja, drgač pa jih ni čez U2!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 1:01:26
|
|
|
|
gigi1
|
Hojla punčke evo mene s poslovne večerje. Sem spet eno kilo nazaj pridelala. Bel kruh+ vino. Kaj češ Lunca sem vedla, da boš postregla z razlago . Mi je prec dogajanje na borbi bolj jasno Miška U2 so res dobri, men je pa Eros zakon Pikicao če bi bila še tako nahodna in imela solzne oči bi zaradi njegove bučke spregledala. My middle name is Esmeralda Zdej vas pa lahko samo še pokrijem in pobožam za lahko noč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 5:33:56
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro punce Lep začetek dneva vam želim ,kavico pa naj ena druga skuha,ker jaz šibam v službo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?