|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
21.8.2008 9:40:44   
pikicao.
bi pasu zdle en coctailcek ;)
joj kok men spet mede
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.8.2008 9:57:59   
sonček85
user posted image   njamiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.8.2008 10:02:51   
Anonimen
sonček ta je pa MOJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
21.8.2008 10:09:05   
oktavija
No mene pa je danes tale pesmica full raznežila:
http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k , pa na lepe otroške dni me je spomnila... kak je bilo takrat lepo in brezskrbno....user posted image sem kar žalostna postala... jaz bi bila večno otrok....user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 654
21.8.2008 10:10:05   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  jooooj, v kaki dobri družbi ste user posted image user posted image user posted image  

Oktavija, mal preglej tisto temo Napotki za IVFovke, tam je kar dosti napisano. in super za vse odlične pogoje user posted image user posted image user posted image  zdaj samo še držimo pesti in pošiljamo pozitivne misli v tvojo smer! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
21.8.2008 10:14:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

sonček ta je pa MOJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar imej ga ,saj jst bom pa za drugim pogledala .mogoče temle:
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
21.8.2008 10:21:32   
jazzz27
Evo kadar pridem mal pogledat, pa kaj novega vidim........ampak meni so tile tipčki pa že mal preveč.....jaz bi kakga realnega....z mal trebuščka....moj je tako seksi k trebuščka okol nosiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ajsika....si se kaj pozanimala še za drugo lekarno, če imajo tam mogoče zate rcnije?????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 657
21.8.2008 10:23:38   
ledenka
Oktavija, nekaj napotkov!

Po ET:
- vsaj 3 dni čim bolj naravna hrana z veliko sadja, zelenjave in svežih sadnih sokov. Črtanje konzervansov in fast food. če lahko, s tako prehrano nadaljuješ čim dlje
- Vsaj 3 dni brez kofeina, alkohola
- mango, granatno jabolko, omega maščobe, antioksidanti
- dihalne vaje na zraku
- fotostimulacija: na internetu sem našla strani z zarodki od prvega dne do blastocid in tako sem jih skoz govorila, kaki morajo bit:-), kasneje isto delala oz še delam s slikami ploda. Samo pozitivne misli so dovoljene, ne berite negativnih zgodbic drugih, raje se izključite iz forumov.

PO ET:

Priporočeno:

- grozdje, maline, marelice, melone, lubenice, banane, ribez,
- šipek,
- bučke, grah, korenje,
- orehova jedrca,
- lignji,
- optimizem
- baby aspirin od punkcije naprej

Odsvetovano:

- alkohol
- cigareti
- ananas
- zelena
- tuširanje z vročo vodo in kopanje v vroči vodi (dviga TT)
- savna
- kopanje in plavanje naslednjih 48 ur po ET
- izpiranje nožnice
- tamponi
- spolni odnosi ali orgazem do testa,
- soja in sojini izdelki
- umetna sladila in stvari, ki jih vsebujejo (natren, orbit zvečilni in bonboni, vse sladkarije z umetnimi sladili, ter dietne pijače, npr. diet Coca Cola)
- jogging, aerobika, tenis, smučanje, hoja v gore, ipd. (You get the idea)
- Ne začenjajte z novo fizično aktivnostjo
- Zdravila samo v primeru, da se prej posvetujete z IVF zdravnikom
- dvigovanje težkih stvari
- ribe, ki lahko vsebujejo metilni Mercury (mečarica,morski pes,zrezki tune)
- jedi z surovimi jajci (salmonela)
- nepasterizirani mlečni izdelki (nepasterizirano mleko, mehki sir)
- surovo meso oz. neobdelano meso (vključuje salame, suši, pateje, hot dog , školjke, premalo kuhan/pečen piščanec oz. meso),
- ingver, bazilika, rožmarin, majaron, žafranika,... (za te piše, da niso nevarne, če se uporabljajo v normalnih količinah )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 658
21.8.2008 10:23:56   
gigi1
Dan mačkice user posted image

En dan me ni, pa že 10 strani. Kaj delate????

Jaooooo pa kakšne slikce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija se strinjam, da so eni bolj toplovodarski liki, ampak uni od Se* se mi pa prav dopadejo. Un z vrtnicami je ekstra njami.

Lepo se imejte. Grem nazaj garat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 659
21.8.2008 10:25:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Evo kadar pridem mal pogledat, pa kaj novega vidim........ampak meni so tile tipčki pa že mal preveč.....jaz bi kakga realnega....z mal trebuščka....moj je tako seksi k trebuščka okol nosiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ajsika....si se kaj pozanimala še za drugo lekarno, če imajo tam mogoče zate rcnije?????

glede na to, da se mi zaenkrat ne mudi, se nisem. upam pač, da bom dobila naslednji teden. v skrajnem primeru bom šla dvakrat, naslednji teden po suprefact in kasneje po ostalo, glede na to, da imam še 2 tedna časa, ni panike.

sem pa prilepla link lekarn ob meji v temo Napotki user posted image  da ne bomo iskale, ko bomo potrebovale!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.8.2008 10:30:47   
jazzz27
Ajsika, ti si tako pridna....za vse lepo poskrbiš. Jaz pa sem zavzela in enkrat še mapice oz. zemljevidke gor napopala....
Sicer pa tebi ni panike, imaš pol krajšo pot kot jazuser posted image .

A se strogo držiš prehrane? No vsaj piva vidim, da si seuser posted image user posted image user posted image user posted image ....se mi zdi da si bla včeraj že prej na pivu, ko ste bile tako čvekave in poredneuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.8.2008 10:32:56   
ledenka
včeraj nisem piva user posted image  sem mohito, itak je noter fuuuul zadev z vitamini - limeta, pa meta, pa rjavi sladkor - samo zdravje user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.8.2008 10:35:50   
sonček85
moj ma bušija in mi je čist všeč ,samo to popamo malo za sladkanjeuser posted image user posted image priznaj da paše pa zelo,ko tako malo očke spočiješ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.8.2008 13:13:06   
ledenka
men gre pa že par dni tale pesmica po glavi user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.8.2008 13:30:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

men gre pa že par dni tale pesmica po glavi user posted image

Spomini .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.8.2008 13:34:34   
ledenka
po mostu, ki je v tem videu na začetku, pa sem se nekaj let vozila vsako jutro

ja, spomini user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.8.2008 13:40:57   
pikicao.
kaj je cekice moje, ste zaspale user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.8.2008 13:41:45   
aqua77
Sam da vam še enkrat živjo rečem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.8.2008 13:51:46   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Sam da vam še enkrat živjo rečem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a greš že danes na dopust? srečno pot!!! pa uživaj še za nas - in držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se vrnete v večjem številu - da bo malemu oplojenemu folikelčku pasalo sonce in morje in da lepo ostane pri mamici user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.8.2008 13:55:13   
aqua77

a greš že danes na dopust? srečno pot!!! pa uživaj še za nas - in držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se vrnete v večjem številu - da bo malemu oplojenemu folikelčku pasalo sonce in morje in da lepo ostane pri mamici user posted image

v soboto grem po šihtu, ampak vseeno hvala za lepe želje....user posted image  zdaj sem vas prišla samo na hitro pozdravit, pa se mal javit, da veste da sem še tukaj.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.8.2008 14:06:15   
gigi1
Hojla
Kaj? Nič ni bilo tipčkov vmes? Kaj je libido pada z luno al kaj?
Lunca hitro eno kontra razlago prosim user posted image

Ajsi res si pridna user posted image

Oktavija jaz bi še eno malenkost dodala.
Pazi se čistil (pa brez zaj.ebancije).
Če moraš kaj nujno pucat uporabljaj blaga čistila, najraje pa kar kis ali limono.
WC, kopalnico itd pa naj tvoj user posted image  pomiva nekaj časa. Ta čistila so najbolj agresivna.

Aquica mi je Ajsi misli z jezika vzela user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.8.2008 14:28:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hojla
Kaj? Nič ni bilo tipčkov vmes? Kaj je libido pada z luno al kaj?
Lunca hitro eno kontra razlago prosim user posted image

Ajsi res si pridna user posted image

Oktavija jaz bi še eno malenkost dodala.
Pazi se čistil (pa brez zaj.ebancije).
Če moraš kaj nujno pucat uporabljaj blaga čistila, najraje pa kar kis ali limono.
WC, kopalnico itd pa naj tvoj user posted image  pomiva nekaj časa. Ta čistila so najbolj agresivna.

Aquica mi je Ajsi misli z jezika vzela user posted image

Hvala žižek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz tud upam, da nam ta mesec rata...user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače me je pa danes klicala moja G, da je klicala glede rezultatov brisa, in da so ji rekli, da ni zelo hudo narobe, ampak naj pa grem čim prej na ščip. Tako da sem naročena 11.09. ob 14:00 na ščip. Bi morala it že ta torek, pa bom na dopustu, kaneje je pa moja G na dopustu, tako da bo 11.09. odločilen dan... Sem pa vprašala, če po nekem hudem naklučju slučajno ta mesec zagledamo +, kako naprej, pa mi je rekla, da naj v vsakem primeru pridem do njih 11.09.

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.8.2008 14:33:31   
~Biba~
user posted image
TOLE pa mene popelje v user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.8.2008 14:35:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

user posted image
TOLE pa mene popelje v user posted image

kleja je pa divja po duši..... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 674
21.8.2008 14:53:35   
~Biba~
v meni se še vedno skriva pubertetniška rokerca; ki je z glasbo rada nagajala staršem ja user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?