|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
21.8.2008 15:29:12   
babysolza
user posted image  user posted image  user posted image

sem upala, da bom odprla 100. stran. Sam samogovorov pa že ne bom imela! user posted image  user posted image

Šibam, stroj je opral do konca... user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.8.2008 15:29:32   
babysolza
Jupi, pa mi je ratalo!!!

user posted image  user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.8.2008 15:32:44   
Anonimen
BS mi tud jemljemo d3 ker je imel krče po AD3 pa jemljemop jih že od začetka meseca samo po 1 kapljico,tako so mi naročiliuser posted image ...mam pa zopet pregled pri pediatru sicer šele 25,9, pa bomo pol verjetno spet na AD3 pa bomo vidli če bo imel krče mu jih sploh nebom dajala....aja pa cepili se bomo za rotavirus smo se odločili...
a iam katera kak predlog kak se naj mleka znebim.mali je na AM,moje mleko je prevodeno,črpam si ga tko2-3x na dan pa ga imam še 100ml ne-torej za vzorec pol pa tud tega vzorca ne rabim...probam sicer da si ga nebi črpala več pa me zize tko bolijo da si jih morem,se pa bojim mastitisa...probala sem že z mrzlimi obkladki,pa ni pomagalo,pa ginekologinja mi je rekla da naj si enostavno neham črpat pa bo zginu,ampak ne morem zdržat ko mam pol same bule in še bolijo me zize ful..evo danes sem si črpala ob pol sedmih zjutraj pa že čutim zdaj da me zbada se mi polnijo...help ker bi se ga fuuulll rada znebila kr mi itan nič ne koristi,ga je pa manj kot sem ga imela pred parimi tedni sam hudič noče zginit...kak nasvet??

Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.8.2008 15:39:19   
anaj22
ojla mamice
Res je blo dons neki v zraku da so naši malčki tko lepo spal, mi smo spal od 21 do 6 pol pa še do 8.
Morje - mi gremo naslednji teden v sredo al pa četrtek. Dol mamo hval bogu pralni stroj tko da bom lohk sprt prala. Nevem kako bom pa za nazaj vse v avto spravla k bomo v avtu dve mamici pa dva malčka, se prav dva vozička pa potovalke ...
D3 kaplce mi jemlemo 3 kaplce pa je vse ok.
Tele svečke za zbijat vročino a so na recept al v prosti prodaji, če kera ve mogoče?

Neposredna povezava do sporočila: 2479
21.8.2008 16:26:33   
alea01
hej, hojuser posted image

Lepo po vrsti, kot so hiške v trstiuser posted image user posted image
Hvala za moj šmirgl, šmirgluser posted image

nohtki- striže jih oči, ker pri tem uživa in to z ščipalcem. Kako jih striže, pa ne vemuser posted image user posted image

AD3 kapljice- mi smo jih dobil, ampak ji nisem dajala. Dajem ji eno kapljico oleovit- so močno koncentrirane. Dajala ji bom do ene 4-5meseca, pol bom pa začela z AD3

morje- mi ne gremo in si tudi ne prestavljam kam bi z vso kramo, ker jaz pa itak vse s sabo vlečem in že za naju ko sva bila še sama, je bil komaj karavan dovolj velikuser posted image . Zdajle si pa sploh ne prestavljam. Mi bomo raje spoznavali Slovenijouser posted image . Bomo hodili na izlete. Začnemo že z soboto, ko gremo v NMuser posted image user posted image . Potem pa vsak dan po malem. Pa gorenjska, goriška, štajerska, dolenjska, primorska, ..... vse po malemuser posted image user posted image

taanikaa- jaz več ne dojim, ker tamala mi spet ni jedla, ko sem jo začela pristavljat in smo spet morali dajat glukozo. Sem si začela črpat in načrpala 20mLuser posted image . Tko, da sem pustila kot je in nimam nobenih bolečin, ali karkoli podobnega. Ne znam ti svetovat, razen mrzlih obkladkov

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
21.8.2008 16:28:06   
alea01
babysolza- si kaj važna? Na stotko mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.8.2008 16:33:33   
alea01
nadaljujem,....user posted image . Vse pozabim sproti. Da nisem noseča?user posted image

komarji- mi jih imamo ful, ker je zraven reka. Smo bili bebci in ko smo okna vgrajeval se nismo spomnili na komarnike in smo jih zdajle naročili in pridejo montirat septembra. Nimam nič in tamala je danes popikana po celi glaviuser posted image .

igralni center- ga še nimamo, ker sem ga naročila v Bušiju in bo mislim, da naslednji teden. Sem pa mal provizorično nekaj naredila in ji nikaj dost zanimivouser posted image . Ne pali na igračeuser posted image user posted image . Kako bi le, ko ji pa oči razlaga o kosinusu in sinus, pa fiziko, pa user posted image user posted image user posted image . Mami pa buci, buci bucuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.8.2008 16:34:31 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.8.2008 16:38:58   
alea01
imam samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image

likanje- jaz imam pa srečo, ker mi vse tašča likauser posted image user posted image user posted image . Jaz sem pa prej tudi njene cunje. Vse dobro se ti povrneuser posted image user posted image

Ja, pa to vam moram povedat. Ker sem priseljena- čeprav sem že tri leta tukaj, ne poznam veliko ljudi. Zdaj ko furam voziček okoli pa pozdravljam vsepovprek, ker itak ne vem kdo je kdo, mene pa vsi poznajouser posted image . Pa m idanes ena gospa reče, da naj jo neham pozdravljat, ker me ne pozna in jaz ne nje in to je skrajno ne bontonskouser posted image . Če jo pa ne bi pozdravljala, bi pa spet bilo nebontonskouser posted image user posted image user posted image user posted image . Čuden folkuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.8.2008 16:57:40   
Tina 28
Pa m idanes ena gospa reče, da naj jo neham pozdravljat, ker me ne pozna in jaz ne nje in to je skrajno ne bontonskouser posted image . Če jo pa ne bi pozdravljala, bi pa spet bilo nebontonskouser posted image user posted image user posted image user posted image . Čuden folkuser posted image
[/quote]

Sam je res polno čudnega folka na tem svetuuser posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 21.8.2008 16:58:13 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.8.2008 17:47:25   
mtinca1
mi smo s pregleda.
podatki za seznam: 5980g in 63cm user posted image ;

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.8.2008 17:49:44   
mtinca1
aja, pa jaz nisem vedla, kako dolgo je treba dajat d3 kapljice. pa mi reče, da do starosti enega leta. a ni to malo dolgo?!???  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.8.2008 17:56:40   
Tina 28
mtinca...vi ste tud veliki...a sta mami pa ati pr ta velkih?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.8.2008 18:14:53   
Kaja08
nya, hvala za seznam. ampak a boste res na morje vlačile tudi banjicouser posted image mi je ne bomo - boh pomagi, ga bomo pa en teden samo s krpicami umival. sej dokler ni imel suhega popka smo ga tud samo tako umival

Žiga je car!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.8.2008 19:06:32   
Anonimen
jap...mi smo imeli tudi banjico...jst mislim da je malemu ful pasal mal se osvežit not...je prišla kr prav.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.8.2008 19:09:54   
Anonimen
neki bi vprašala...a je imela katera v nosečnosti povečane bezgalke'??...jst sem že ko sem bla noseča opazla da sem mela desno bezgalko povečano,kr tako bulo,pa jo imam še vedno...sicer ne boli,me je pa mama danes tolk prestrašla da ja nebi kazga raka fasala,da me je fejst ustrašla...menda bom mogla it do zdravnika a ne?
lunca zagotov ve!!! al pa bilo kdo....šmirgl šmirgl..please

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.8.2008 19:16:03   
*Mojca*
tanika kje imaš povečano bezgavko?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.8.2008 19:25:10   
Anonimen
mandelji,grlo na desni strani

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.8.2008 19:51:31   
mtinca1
mtinca...vi ste tud veliki...a sta mami pa ati pr ta velkih?

mami 173, ati pa 180.
sicer mislim, da ni nujno, da bo med višjimi ko zrase. jaz sem bla do pubertete vedno med manjšimi, potem sem pa večino prerasla. bomo videli... bo treba še kr dolgo počakat...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.8.2008 20:01:49   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

mandelji,grlo na desni strani

sem imela obiske...niso boleče? se premikajo al so fiksne? jaz bi se šla pokazat...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.8.2008 20:10:51   
Anonimen
ja kr fiksne so,se nič ne premika sam tako bulo imam že sigurno več mesecev...me pa to tok jezi kr pr nas v zdravsvenem domu je kr mal teško pridid do naše zdravnice,se bom prestavila itak...sam sem pa zdej panična,me skrbi...prej nisem polagala pažnje,sej veško smo ble noseče so ble čist druge skrbi,zdej pa spet čist druige,pa če te nič ne boli pol kr pozabiš na to,pol mi je pa mama dala mal za mislit...joj

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.8.2008 20:44:22   
Kaja08

jap...mi smo imeli tudi banjico...jst mislim da je malemu ful pasal mal se osvežit not...je prišla kr prav.

madonca, sam pol bi pa rabla kakšen kombi, da bi vse lahko na morje sabo peljala. mi bomo kupil majhen bazenček, da se bo Žiga v senčki lepo namakal, pa ga bomo takrat še mal zdrgnl user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.8.2008 20:49:12   
*Mojca*

ja kr fiksne so,se nič ne premika sam tako bulo imam že sigurno več mesecev...me pa to tok jezi kr pr nas v zdravsvenem domu je kr mal teško pridid do naše zdravnice,se bom prestavila itak...sam sem pa zdej panična,me skrbi...prej nisem polagala pažnje,sej veško smo ble noseče so ble čist druge skrbi,zdej pa spet čist druige,pa če te nič ne boli pol kr pozabiš na to,pol mi je pa mama dala mal za mislit...joj

bezgavke so ponavadi pomične
če jo tipaš se mora premikat pod kožo, ni fiksirana, ker če je to ni fajn...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
21.8.2008 20:51:05   
Anonimen
ja kaja si ne moreš mislit kok smo bli naložen,sam je tud pri prevozu prav prišla k smo ful stvari tud v bano zdeval in jo napolnil,tko da se prostorsko ni poznalo da jo imamo zraven,sam je pa res noro kolk msmo naloženi če kak gremo z banjo ali brez je fuuul razlika prej sam torbico pa si šel čez vrata,zdej pa tko kot da odhajam na počitnice,če grem sam za par ur k moji mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
21.8.2008 20:53:48   
Anonimen
joj mojca nič se ne prmika je kr pr mir...jutri takoj zjutri pokličem pa bom vidla kdaj me bo vzela,verjetn šele drug teden...upam da ni kej hujšga,da bi še mogla kej po bolnicah letatuser posted image user posted image user posted image ...mam bolnic dost za 10 let vnaprej,ker sem sam letos bla 3xnot....

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
21.8.2008 21:00:19   
Anonimen
punce grem si zize sčrpat,pa pod tuš pa spat ko je mali zapančkal...lepo pančite mirno nočko vsem in držite pesti zame...upam da ni kaj hujega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?