Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:29:12
|
|
|
|
babysolza
|
sem upala, da bom odprla 100. stran. Sam samogovorov pa že ne bom imela! Šibam, stroj je opral do konca...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:29:32
|
|
|
|
babysolza
|
Jupi, pa mi je ratalo!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
BS mi tud jemljemo d3 ker je imel krče po AD3 pa jemljemop jih že od začetka meseca samo po 1 kapljico,tako so mi naročili ...mam pa zopet pregled pri pediatru sicer šele 25,9, pa bomo pol verjetno spet na AD3 pa bomo vidli če bo imel krče mu jih sploh nebom dajala....aja pa cepili se bomo za rotavirus smo se odločili... a iam katera kak predlog kak se naj mleka znebim.mali je na AM,moje mleko je prevodeno,črpam si ga tko2-3x na dan pa ga imam še 100ml ne-torej za vzorec pol pa tud tega vzorca ne rabim...probam sicer da si ga nebi črpala več pa me zize tko bolijo da si jih morem,se pa bojim mastitisa...probala sem že z mrzlimi obkladki,pa ni pomagalo,pa ginekologinja mi je rekla da naj si enostavno neham črpat pa bo zginu,ampak ne morem zdržat ko mam pol same bule in še bolijo me zize ful..evo danes sem si črpala ob pol sedmih zjutraj pa že čutim zdaj da me zbada se mi polnijo...help ker bi se ga fuuulll rada znebila kr mi itan nič ne koristi,ga je pa manj kot sem ga imela pred parimi tedni sam hudič noče zginit...kak nasvet??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:39:19
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice Res je blo dons neki v zraku da so naši malčki tko lepo spal, mi smo spal od 21 do 6 pol pa še do 8. Morje - mi gremo naslednji teden v sredo al pa četrtek. Dol mamo hval bogu pralni stroj tko da bom lohk sprt prala. Nevem kako bom pa za nazaj vse v avto spravla k bomo v avtu dve mamici pa dva malčka, se prav dva vozička pa potovalke ... D3 kaplce mi jemlemo 3 kaplce pa je vse ok. Tele svečke za zbijat vročino a so na recept al v prosti prodaji, če kera ve mogoče?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 16:26:33
|
|
|
|
alea01
|
hej, hoj Lepo po vrsti, kot so hiške v trsti Hvala za moj šmirgl, šmirgl nohtki- striže jih oči, ker pri tem uživa in to z ščipalcem. Kako jih striže, pa ne vem AD3 kapljice- mi smo jih dobil, ampak ji nisem dajala. Dajem ji eno kapljico oleovit- so močno koncentrirane. Dajala ji bom do ene 4-5meseca, pol bom pa začela z AD3 morje- mi ne gremo in si tudi ne prestavljam kam bi z vso kramo, ker jaz pa itak vse s sabo vlečem in že za naju ko sva bila še sama, je bil komaj karavan dovolj velik . Zdajle si pa sploh ne prestavljam. Mi bomo raje spoznavali Slovenijo . Bomo hodili na izlete. Začnemo že z soboto, ko gremo v NM . Potem pa vsak dan po malem. Pa gorenjska, goriška, štajerska, dolenjska, primorska, ..... vse po malem taanikaa- jaz več ne dojim, ker tamala mi spet ni jedla, ko sem jo začela pristavljat in smo spet morali dajat glukozo. Sem si začela črpat in načrpala 20mL . Tko, da sem pustila kot je in nimam nobenih bolečin, ali karkoli podobnega. Ne znam ti svetovat, razen mrzlih obkladkov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 16:28:06
|
|
|
|
alea01
|
babysolza- si kaj važna? Na stotko mislim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 16:33:33
|
|
|
|
alea01
|
nadaljujem,.... . Vse pozabim sproti. Da nisem noseča? komarji- mi jih imamo ful, ker je zraven reka. Smo bili bebci in ko smo okna vgrajeval se nismo spomnili na komarnike in smo jih zdajle naročili in pridejo montirat septembra. Nimam nič in tamala je danes popikana po celi glavi . igralni center- ga še nimamo, ker sem ga naročila v Bušiju in bo mislim, da naslednji teden. Sem pa mal provizorično nekaj naredila in ji nikaj dost zanimivo . Ne pali na igrače . Kako bi le, ko ji pa oči razlaga o kosinusu in sinus, pa fiziko, pa . Mami pa buci, buci buc
< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.8.2008 16:34:31 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 16:38:58
|
|
|
|
alea01
|
imam samogovore likanje- jaz imam pa srečo, ker mi vse tašča lika . Jaz sem pa prej tudi njene cunje. Vse dobro se ti povrne Ja, pa to vam moram povedat. Ker sem priseljena- čeprav sem že tri leta tukaj, ne poznam veliko ljudi. Zdaj ko furam voziček okoli pa pozdravljam vsepovprek, ker itak ne vem kdo je kdo, mene pa vsi poznajo . Pa m idanes ena gospa reče, da naj jo neham pozdravljat, ker me ne pozna in jaz ne nje in to je skrajno ne bontonsko . Če jo pa ne bi pozdravljala, bi pa spet bilo nebontonsko . Čuden folk
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 16:57:40
|
|
|
|
Tina 28
|
Pa m idanes ena gospa reče, da naj jo neham pozdravljat, ker me ne pozna in jaz ne nje in to je skrajno ne bontonsko . Če jo pa ne bi pozdravljala, bi pa spet bilo nebontonsko . Čuden folk [/quote] Sam je res polno čudnega folka na tem svetu
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 21.8.2008 16:58:13 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 17:47:25
|
|
|
|
mtinca1
|
mi smo s pregleda. podatki za seznam: 5980g in 63cm ;
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 17:49:44
|
|
|
|
mtinca1
|
aja, pa jaz nisem vedla, kako dolgo je treba dajat d3 kapljice. pa mi reče, da do starosti enega leta. a ni to malo dolgo?!???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 17:56:40
|
|
|
|
Tina 28
|
mtinca...vi ste tud veliki...a sta mami pa ati pr ta velkih?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 18:14:53
|
|
|
|
Kaja08
|
nya, hvala za seznam. ampak a boste res na morje vlačile tudi banjico mi je ne bomo - boh pomagi, ga bomo pa en teden samo s krpicami umival. sej dokler ni imel suhega popka smo ga tud samo tako umival
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 19:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jap...mi smo imeli tudi banjico...jst mislim da je malemu ful pasal mal se osvežit not...je prišla kr prav.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 19:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
neki bi vprašala...a je imela katera v nosečnosti povečane bezgalke'??...jst sem že ko sem bla noseča opazla da sem mela desno bezgalko povečano,kr tako bulo,pa jo imam še vedno...sicer ne boli,me je pa mama danes tolk prestrašla da ja nebi kazga raka fasala,da me je fejst ustrašla...menda bom mogla it do zdravnika a ne? lunca zagotov ve!!! al pa bilo kdo....šmirgl šmirgl..please
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 19:16:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
tanika kje imaš povečano bezgavko?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 19:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
mandelji,grlo na desni strani
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 19:51:31
|
|
|
|
mtinca1
|
mtinca...vi ste tud veliki...a sta mami pa ati pr ta velkih? mami 173, ati pa 180. sicer mislim, da ni nujno, da bo med višjimi ko zrase. jaz sem bla do pubertete vedno med manjšimi, potem sem pa večino prerasla. bomo videli... bo treba še kr dolgo počakat...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 20:01:49
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa mandelji,grlo na desni strani sem imela obiske...niso boleče? se premikajo al so fiksne? jaz bi se šla pokazat...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 20:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kr fiksne so,se nič ne premika sam tako bulo imam že sigurno več mesecev...me pa to tok jezi kr pr nas v zdravsvenem domu je kr mal teško pridid do naše zdravnice,se bom prestavila itak...sam sem pa zdej panična,me skrbi...prej nisem polagala pažnje,sej veško smo ble noseče so ble čist druge skrbi,zdej pa spet čist druige,pa če te nič ne boli pol kr pozabiš na to,pol mi je pa mama dala mal za mislit...joj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 20:44:22
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jap...mi smo imeli tudi banjico...jst mislim da je malemu ful pasal mal se osvežit not...je prišla kr prav. madonca, sam pol bi pa rabla kakšen kombi, da bi vse lahko na morje sabo peljala. mi bomo kupil majhen bazenček, da se bo Žiga v senčki lepo namakal, pa ga bomo takrat še mal zdrgnl
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 20:49:12
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja kr fiksne so,se nič ne premika sam tako bulo imam že sigurno več mesecev...me pa to tok jezi kr pr nas v zdravsvenem domu je kr mal teško pridid do naše zdravnice,se bom prestavila itak...sam sem pa zdej panična,me skrbi...prej nisem polagala pažnje,sej veško smo ble noseče so ble čist druge skrbi,zdej pa spet čist druige,pa če te nič ne boli pol kr pozabiš na to,pol mi je pa mama dala mal za mislit...joj bezgavke so ponavadi pomične če jo tipaš se mora premikat pod kožo, ni fiksirana, ker če je to ni fajn...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 20:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kaja si ne moreš mislit kok smo bli naložen,sam je tud pri prevozu prav prišla k smo ful stvari tud v bano zdeval in jo napolnil,tko da se prostorsko ni poznalo da jo imamo zraven,sam je pa res noro kolk msmo naloženi če kak gremo z banjo ali brez je fuuul razlika prej sam torbico pa si šel čez vrata,zdej pa tko kot da odhajam na počitnice,če grem sam za par ur k moji mami
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 20:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
joj mojca nič se ne prmika je kr pr mir...jutri takoj zjutri pokličem pa bom vidla kdaj me bo vzela,verjetn šele drug teden...upam da ni kej hujšga,da bi še mogla kej po bolnicah letat ...mam bolnic dost za 10 let vnaprej,ker sem sam letos bla 3xnot....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 21:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
punce grem si zize sčrpat,pa pod tuš pa spat ko je mali zapančkal...lepo pančite mirno nočko vsem in držite pesti zame...upam da ni kaj hujega...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?