Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 11:04:19
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa sesanje rokic - moj to že kar nekaj časa počne in to predvsem levo rokco, zraven pa ful cmoka Včasih mu jo stran vlečem, včas ga pa pustim, naj uživa, ker sem brala, da tako dojenčki sebe raziskujejo in najprej roke odkrijejo, tako da se strinjam z Nyo!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 11:07:05
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Nova stran, jeeeej! Da ne boste spet jamrale, kok je bla včeraj suša tle gor!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 11:24:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz strižem nohtke s ščipalčkom. strižete naravnost ali na okroglo?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 11:32:57
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla..jaz sem končno uredila vse za morje...sam spakirat je še treba Ne vem kako bomo vse stlačli v avto, ker je v prtljažnjiku vožič (peg perego s košaro), ki zasede vse (smo pa 4-je. PANIKA! Tamala rabi ful robe s sabo, da ne govorim o Nejcu, ki pač mora imeti rekvizite za v vodo in še kakšne igrače da se ne bo dolgočasil. In jaz seveda, ki nikol ne vem kaj bi vzela za oblečt s sabo. Katastrofa. Gremo v jutru na soboto, pa bom začela kar danes pakirat (kot da je ful zgodaj ), da bomo pol v avto po mojem kar po manjših torbah namušili.. Ena je enkrat govorila, da se ji zdi, da igralni center še ni zanimiv. Jaz mam dekco z lokom in sem gor obesla enga klovnčka...pa ma tamala ful dela. Se mi zdi, da boš le zamudila, ker zdaj lohk sam animacijo zgoraj gleda...pol se bodo pa že sukal in jih bo spet vse drugo zanimal. Poskusi!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 11:35:27
|
|
|
|
Tina 28
|
aja...ali ima katera težave s bolečimhrbtom. Mene zgornji del hrbta čez lopatice skoz blojl boli...med dojenjem m kar peče pod lopaticami in zdaj tudi ko sedim in tu tipkam...brov grozno me skeli. Očitno se ne znam udobno namestit k dojenju in tud ker jo nosim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 11:39:22
|
|
|
|
Tina 28
|
kako pa ste s kilami...jaz sem na stari teži pa vseeno ne morem spravit vseh hlač kor ker mam tolk kože na trebuhu . Oblečem lohk tiste z nizkim pasom, pri drugih mi pa špeh prepreči, da bi se kulturno oblekla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 12:15:23
|
|
|
|
mtinca1
|
jaz strižem nohtke s ščipalčkom. strižete naravnost ali na okroglo? nohtki na rokah - na okroglo. mojca, a gre s špipalčkom vredu? jaz uporabljam škarjice, pa me mika, da bi nabavla ščipalec. a si tud s škarjicami probala? oblačila - jaz sem na isti teži kot pred , pa tud vse hlače lahko oblečem ! ampak me vseeno ne mika, da bi se oblekla v kopalke - ker trebuh izgleda ; treba pa je priznat, da tud prej ni bil ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 12:53:48
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja...ali ima katera težave s bolečimhrbtom. Mene zgornji del hrbta čez lopatice skoz blojl boli...med dojenjem m kar peče pod lopaticami in zdaj tudi ko sedim in tu tipkam...brov grozno me skeli. Očitno se ne znam udobno namestit k dojenju in tud ker jo nosim. Ja, js mam tud ful težave, vsak dan me boli in zvečer kar ne vem kok se naj naštimam... Sem pa Lukiju zdejle postavla igralni center in si ful oglejuje zadeve, se res iz tedna v teden spreminjajo, kaka dva tedna nazaj mu še ni blo zanimiv ... HVALA!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 12:54:58
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, se vam nisem oglasila že 2 dni. Sem vas kar pogrešala. Mi se pa že igramo, smejimo in pogovarjamo. Kako je to lepo. Kaj ve dajete kapljice d3. Midva sva jih dvakrat pa nas je krčlo. Zdaj pa nevem če še naj enkrat poskusim ali še naj malo počakam.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 12:55:14
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tina 28 - pa super fajn se mejte na morju!!! Sem ti fovš!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:32:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
Mi gremo tudi na morje in sem zmedena kot kura ker ne vem kaj vzet s sabo mtinca enkrat sem probala s škarijcami in mi je bilo ful nerdono in okrono, tako da sem začla uporabljat kr ščipalček. Se mi zdi enostavnejše in hitreje... Romy jaz sem mu dajala 1 teden 1 kapljico AD3ja, potem sva začela z dvema in je bila taka štala (zaprtje, krči,...) da sem jih vrgla stran. Ta vikend grem po italijanske, ker baje ne delajo krčev.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Komentiram za nazaj, ampak ne vem komu, tko da se boste našle, kajne? V kopalke se bom jaz dala, ker komaj čakam, da se vržem v morje. Mah mam črto čez cel trebuh, pa mal mi dol visi, ampak se sploh ne sekiram, zdej bodo na morju itak sam penzionisti pa družine z majhnimi otroci. Naš ni bil tko priden s spanjem - je spal od 22h do 2.30, pol je pa eno uro bil pokonci, ker sm jst šla po mojga očeta, pa sem ga pr mami pustila. Strižem s škarjicami na okroglo, s ščipalcem si ne upam, da mu ne bi prstka odščipnila. Kile: +5 še vedno, sem si kupila lanene hlače, ki mi povzročajo izpuščaje, tko da zdej nimam kej oblečt Našmu je igralni center super, pa tudi igralni lok na ležalniku mu je fullll zanimiv. Dans moram še stvari oprat, pa še neki nabavit, ker bom tud dva dni prej začela pakirat. Kar se sesanja rokic tiče, piše v knjigi Igrajmo se z dojenčkom, da je to 1. igrača in da mu moramo dat kdaj tudi svojo roko, da se spoznava- z usti seveda, tko da malo jih lahko pustite, da žvečijo rokice, potem pa po enem času dam dudo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
NAŠ MALČEK PALČEK IN DOPUST Zdravila: - hladilno mazilo ali Bepanthen ali Ribodermin - svečke za zbijanje vročine - paracetamol - alkohol - fiziološka raztopina - kapljice za nos - Calgel ali osanitke, če so na pohodu zobki - vetrovne ali kakšne druge kapljice proti krčkom - glicerinske svečke (pri zaprtju) ali kamilčke (če imamo možnost priprave) Ostale "potrebščine": - plenice - plavalne plenice - čistilni robčki - krpice za umivanje - vata - gazice - termometer - palčke za ušesa - pumpica za nosek (tiste, ki uporabljate) - škarjice ali ščipač za nohtke (našmu ful hitro rastejo in strižemo na 3-4 dni) - trdo milo - šampon za laske - olje za nego - glavniček Za na plažo - klobuček - lahka majica - bazenček - plavalni obroč - kanglca, lopatka, grablce - brez "potičk" na morju itak ne gre (no to je bolj zame ) - krema za sončenje (o tem je bilo veliko govora ... vsaka presodi po svoje) Oblačila - bodiji (kratek rokav, dolg rokav, brez rokavov) - kakšen enodelni pajacek (letni) - dolge hlače (tanke, bombažne) - krilca za princeske - kratke hlače - tanek puloverček ali jaknica - kakšna trenirkica (če zahladi) - klobuček, rutka, čepica, ... - nogavičke - slinčki Oprema: - prenosna posteljica (ali košara za manjše jenčite) - ležalnik - voziček - kengurujček - igralni center (po želji) - kakšno igračo ali dve - proti komarjem -> v Pikapolonici se da kupit ultrazvočne odganjalce komarjev na batarije (tisti Raidi in Offi v obliki vtikača so ful škodljivi). Obstajajo taki za vtaknit (se pravi vtikač ) in taki, ki se dajo pritrdit na voziček. - banjica ali čebriček
< Sporočilo je popravil nya -- 21.8.2008 13:40:14 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole sem skopirala z našga foruma dolenjk, se je nea bejba potrudila, pa napisala tak seznamček. Za pomoč bo že, kajne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:45:19
|
|
|
|
*Mojca*
|
super je nya jaz sem spakirala skoraj vse kar imam...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz sem spakirala skoraj vse kar imam... Mi bomo tud tko- sam mi je pa glih ena kolegica rekla, da so rabil pa 5 terta plenic, pa ene 5 bodijev in konec.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:50:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena dilema: kaj je slabše- da otroka popikajo komarji ponoči al da vklopiš npr.raid s peščenim filtrom??? Sicr grem kupit tistga ultrazvočnega odganjalca, sam je pa dobro vprašanje, kajne? Ker mi imamo komarje- tiste tigraste male, doma, pa mamo vklopljen raid, ker ponoči se ne mormo v temi dojit.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 13:51:35
|
|
|
|
*Mojca*
|
ja sej na koncu je vedno tako. Tudi ko pakiram se mi zdi zelo pomembno da vzamem s sabo nogavic za vsak dan ene, na koncu pa itak nosim japonke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 14:11:58
|
|
|
|
babysolza
|
Hmmmm, ja kaj pa je bilo dons ponoč v zraku, da so vsi tako lepo spali Ja, neki je blo! Sabina je tudi spala od 21. do 3.40, nato pa do 6.15.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 14:14:43
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz sem bila že opozorjena, naj pne pretirava (sam kaj ko je treba za malo velik vzet, k jo včasih moram 3 krat na dan preobleč,ko se polije). Pa tud sama mam rada alternativo, ker nikol ne veš kakšno bo vreme (čez dan večer). K temu seznamiu za mačke bi jaz dodala še marelo za na plažo, da je res v senci, če jo ne najdeš!!! In pa kakšno brisačo ali dve (otroške). Mene bl skrbi animacija za tavečjega (barvanke, žoga, loparji, plavutke, rolerji...)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:01:15
|
|
|
|
Tina 28
|
katastrofa kolk napak sem nardila...se opravičujem!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:17:32
|
|
|
|
babysolza
|
ampak me vseeno ne mika, da bi se oblekla v kopalke - ker trebuh izgleda ; treba pa je priznat, da tud prej ni bil ne vem kaj. tudi jaz sem tako mislila. in sem si nabavla tankini kopalke. Sam ta folk je povečini res tako debel, da sem bila še vedno v špici elegance. Sicer so pa vsi gledali v voziček zraven mene, mene noben še pošmirglu ni.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla...punce ki grete na morje,jst sem ravno z morja in vam povem,da sem vzela VSE in tud porabila skoraj vse kar imam za oblečt za tamalga,ker je bil prepoten,se je polil...zase pa minimalno pa smop bli tooolk naložen...srečno pri pakiranju vam nisem nič fouš...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:19:33
|
|
|
|
babysolza
|
Kaj ve dajete kapljice d3. Midva sva jih dvakrat pa nas je krčlo. Zdaj pa nevem če še naj enkrat poskusim ali še naj malo počakam. Midve sva trenutno na 4 kapljicah, jutri greva na 5. Sem ji pa dajala par dni po 1, nato par dni po 2 itd. Krčev ni bilo nič več, je pa ena dva dni se mal bl napenjala za kakcat in tudi manj je. Sem ravno hotela narest štalo, ko je začela spet lepo. Tako da jaz ji kar dajem te kapljice. Nohtki - imamo otroški ščipalec, ki ima tisto plastično varovalo, da je ne morem uščipnit.
< Sporočilo je popravil babysolza -- 21.8.2008 15:28:00 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.8.2008 15:27:18
|
|
|
|
babysolza
|
Dans moram še stvari oprat, pa še neki nabavit, ker bom tud dva dni prej začela pakirat. Jaz sem dva dni prej pa začela prat, tako da sem kao imela čim več čistega, ker sem itak vse vlekla s sabo. Rabla pa sem (bilo je ful vroče, razen en dan je bila v dolgem) bodije s kratkimi/brez rokavov in plenice (jo še široko povijam). Čez dan je tako bila povečini samo v bodiju, sam ko smo šli ven na kosilo smo se nardili mal bl fensi. Niti nisem s sabo imela nobenih zdravil - sam mi smo bili v Sloveniji in lekarna zelo blizu, tako da tega vam ne priporočam. Mojca- sem se ful nasmejala glede nogavic. Jaz sem s sabo vzela 5 parov nizkih in 5 parov 'navadnih', obula pa nobene! Seveda, če sem imela s sabo 3 pare japonk.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?