|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
21.8.2008 12:23:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
punce 1 vprašanje:

tiste ki nismo poročene in ima otrok očetov priimek...a je res da ne more mama sama z njim na hrvaško brez očetovega pooblastila???

Če je to res je tole totaln poden.

Ne se hecat... user posted image user posted image

tana7, ja, Brina je res ena lepotička user posted image

kasso, saj že itak veš, da smo slabe mame user posted image  Naj tvoj sinko fino uživa user posted image

Mi smo na hitro pojedli zelenjavno juhico, zdaj pa čakam prijateljico, da gremo skupaj na pizzo user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.8.2008 12:23:57   
tilči
Jana81:nekaj sem najdla:če otrok ne potuje s starši, potem rabi potrdilo,ki ga dobiš na katerikoli UE. Nisem pa zasledila, kako je, če ima otrok očetov priimek.Najbolje da narediš tako, kot ti je svetovala SS

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.8.2008 12:31:40   
špelin@
jana81, sem brskala po netu in je očitno res v takem primeru treba imeti s sabo rojstni list - kakšnega posebnega dovoljenja očeta otroka pa ne rabiš.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.8.2008 12:32:14   
Soncnica Sandra ***
Punce mam dva vprašanja za vas:

1. drugi teden gremo v Čatež in  nujno rabim klobuček za Manco. Ampak vsi so ji preveliki. Kje ste ga ve kupile? Pa kako grejo številke za klobučke, po obsegu glavice al kako?

2. tiste, ki imate svoje user posted image  že v športnem delu vozička, kaj jih daste spodaj?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.8.2008 12:37:46   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

1. drugi teden gremo v Čatež in  nujno rabim klobuček za Manco. Ampak vsi so ji preveliki. Kje ste ga ve kupile? Pa kako grejo številke za klobučke, po obsegu glavice al kako?

jaz sem ga dobila v Pikapolonici.Nisem kaj dosti gledala na številke, ampak sem mu ga kar pomerila, ker imajo različne številke. Videla pa sem jih tudi v BC
2. tiste, ki imate svoje user posted image  že v športnem delu vozička, kaj jih daste spodaj?

Zaenkrat je še bolj malo v športnem delu, ampak jadar je, mu dam spodaj en majhen tanek kovterček ter spodaj eno malo brisačko, da je naravnost in čez pleničko 

Neposredna povezava do sporočila: 355
21.8.2008 13:05:08   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

punce 1 vprašanje:

tiste ki nismo poročene in ima otrok očetov priimek...a je res da ne more mama sama z njim na hrvaško brez očetovega pooblastila???

Kje si pa to slišala? Ni res! Ti si mama in ti lahko pooblaščaš druge, da ti lahko peljejo otroka čez mejo. Priimki nisi važni.
Meni ni nihče na UE težil, da bi rabila dat kaj posebnega pri pooblastilu tašči, ker nimam istega priimka kot otroci. Pa za svakinjo sem isto naredila. Nobenega rojstnega lista ne rabiš s seboj jemat.

< Sporočilo je popravil kasso -- 21.8.2008 13:08:28 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 356
21.8.2008 13:25:51   
jana81

jst sem jih kupila v BC pa v Okaidi, pa v Pikapolonici, Pa v HM...jih mam celo zbirko...ima pa Nejc obseg glavice 42, in kupim številko 39-43.

jst mu dam brisačko spodaj, ampak ne zato da je ravno ampak da je bolj mehko. Itak je že 4 mesece, dala sem ga pa v športni del pred 3 tedni.
Sej v ležalniku tud ni ravno.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 357
21.8.2008 13:27:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

punce 1 vprašanje:

Kje si pa to slišala? Ni res! Ti si mama in ti lahko pooblaščaš druge, da ti lahko peljejo otroka čez mejo. Priimki nisi važni.
Meni ni nihče na UE težil, da bi rabila dat kaj posebnega pri pooblastilu tašči, ker nimam istega priimka kot otroci. Pa za svakinjo sem isto naredila. Nobenega rojstnega lista ne rabiš s seboj jemat.

o hvala ... včeri smo se menli nekaj z bratom in je njegova to prjavla. Vem da zdej po novem če gre otrok s starimi straši na morje, potem naj bi imel pooblastilo staršev, nisem pa vedela kako je s tem če nisva poročena in ima mali očetov priimek...zdel se mi je pa nekak nefer da mama ne more it z lastnim sinom na morje.
Sicer pa pri tej naši državi to ne bi blo nič čudnega.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 358
21.8.2008 13:35:20   
Soncnica Sandra ***

jst sem jih kupila v BC pa v Okaidi, pa v Pikapolonici, Pa v HM...jih mam celo zbirko...ima pa Nejc obseg glavice 42, in kupim številko 39-43.

jst mu dam brisačko spodaj, ampak ne zato da je ravno ampak da je bolj mehko. Itak je že 4 mesece, dala sem ga pa v športni del pred 3 tedni.
Sej v ležalniku tud ni ravno.user posted image

Jana: jaz sem tud full gledala v H&M in C&A v Kranju pa nisem nč vidla.
Kjer pa so jih imeli, so ble številke od 46 naprej user posted image
Upam, da bom kej najdla

V športni del ji pa jz tud dam kar brisačko spod pa pleničko čez, da je bolj mehko. Nisem vedela kaj ve prakticirate

Tilči: tudi tebi hvala za odgovor

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.8.2008 13:51:32   
Soncnica Sandra ***
Punce, naša Manca donc panča že od 11.30. To sploh ni v njeni navadi.
Ponavadi panča 20-max.45 minut, donc pa že več kot 2 uri.

Hodim vsakih 10minut gledat če še diha user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 360
21.8.2008 14:06:15   
Čmrlika
Hojla !
Celo komentirat mam čas...user posted image  si ga bom vzela user posted image
čmrlika kak je pa Taja luškana..prav stopila sem se ko sem ledla slikce. Prav pozira že.

Ja hvala...obožuje fotoaparat in kamero...pa vmes pozabi kaj je zanimivega počela in tako vedno zamudimo tisto pravo! user posted image  ker gleda kot bik ec v rdeče user posted image

Taja je pa punca in pol, tak je luškana . Pravi sonček je. Nekaj mi povej Čmrlika sem opazila na slikah, da ima Taja podložen voziček, a je kaj bolje ko je podložen? Galu nekaj ne paše v vozičku in moram vse sorte probat.

Uf spet hvala...user posted image  
Kako misliš podložen? Imam že dolgo jo malo dvignjeno ležišče, včasih še bolj kot na sliki...ker več ven vidi in pol ne gundra...in prav uživa tako! user posted image  user posted image  user posted image
je že kar nekaj časa dvigujemo, ker ona bi pa itak že sedela user posted image  že ful dolgo se vleče naprej pa sedi v naročju, noče bit več naslonjena user posted image
Gal pa ima mogoče trenutne fore, Taja je en čas skoz jamrala v vozu, pol smo jo v svet obrnili je blo ok, potem spet nekaj časa in zdaj trenutno je ok....upam da ostane tako user posted image

Čmrlika, ja, tudi ti bi lahko prišla danes do Celja, škoda Luštkane fotke

user posted image  user posted image  user posted image
upam da še kdaj...bom res morala bolj bit aktivna tu gor...kot takrat v user posted image - se spomnite? user posted image  user posted image  user posted image

Špelin@- ono babo bi jaz raztrgala.Grrrrruser posted image  , Upam da rešite, pa lušno se mejte na morju!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Mi je uspelo dat par slikic v album...
Lahko pokukate našo najstarejšo na seznamu...

Naš Tilen se je zaljubil. Je kar vriskal, ko sva slikice gledala

A je že začel? Moja Taja že ma enga snubca, tak da v vrsto prosim...user posted image
Bom dala fotko gor, ko mi je prijatelj poslal ravnokar...jo je njihov sine zadnjič ko smo šli v gondolo celo pot lubčkal sta ful lušna res! user posted image

čmrlika, joj kako je luškana tvoja mala Taja, sploh na tisti ta prvi slikci A je ta za osebno? Si jo sama slikala ali si šla k fotografu

tista prva bi naj bla za osebno ja, ampak ni uspela! user posted image  Meni pa je tak lubana...jo je pa prijateljica  fotografinja v studiu slikala in lahko verjamete, je mala sedela čisto sama...na tistem stoleku...Uf meni pa vroče...user posted image  user posted image user posted image

za osebno je potreben manjši obraz...kot za potni list...pa nekaj ful komplicirajo...majo fotografi prav šablone, kako mora bit glava velika...laski ne smejo štrlet pa uhece se morajo videt...in če dobro pogledaš ma taja na tej sliki težavo s svojo GPS frizuro pa uhice ni...user posted image  je propadla...

joj kok sem slabe volje zdle... sem dobla , oziroma ne vem kaj je to kr nek čudn rjav šit. Pa glih zdej ko gremo na morje. GRRRRRRRRRRRRRRRR.
Sem upala da do 6. meseca ne bo nič, pa ni zdržal.

jana a je al ni? upam da ni, lahko pokvari dopust, ne?

Čmrlika a tvoja že kej prijema predmete in jih nosi v usta?Naša zagrabi edino plenico in jo pol z gruljenjem preučuje ,ropotuljice so pa ji še predebele za prjet,je pa lepotička tko cartlih

uf ja ful, že kar nekaj časa...nas je zdravnica prijazno opomnila da deklica malo prehiteva...in kaj naj? user posted image  Jaz sem tud iskala take ropotuljice, z ožjimi ročaji in sem ene dve našla - taki brezvezni...pa sta postali zakon...user posted image  ne vem zakaj so same take neoprijemljive na tržišču...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.8.2008 14:13:21   
Taula
špelin@...Gregor je pa ornk pobauser posted image user posted image  Z avtom imate pa res nesrečo.user posted image

tana7...joj kolk ima mala izrazite učke in dolga laske že. Prava lepotička jeuser posted image

jana81...meni so razlagali da naj bi rabila rojstni list. (sem na istem kot ti) Kaj je pa res, pa ne vem.user posted image  Ja nič, ožent se bo treba.user posted image
Za M pa možno da je le izcedek, ki naj bi bil pogost če dojiš. Jaz ne dojim polno, pa sem mislila že da je prišla M, pa je bil kot kaže le izcedek že 2x.user posted image

čmrlika..kako pripraviš Tajo da tako lepo pozira. Moja gleda ko čukec v fotič in se neha smejatiuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 362
21.8.2008 14:14:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Anitka, Aurora, kako ste spali?

Dan!

Kasso hvala na vprašanjuuser posted image , ta noč je bila boljša od prejšnje. Pa ne boste verjele - danes je zdržal v vozičku eno uro brez dretjauser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa Kasso - kakšna mama pa si, da pošlješ 5-letnika proč od doma in to samegauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem se sedaj spomnila na reklamo za Malizio - kakšenm moški pa si.....user posted image user posted image user posted image

Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 mesece.  user posted image

Ajoj Aurora upam, da bo ta noč boljša. A praviš, da so vsi Gali fičfiričiuser posted image user posted image user posted image Mah bomo že preživeli, a ne? Ja rolerji me mikajo, a jih še ne obvladam ravno najboljeuser posted image user posted image Pa seveda user posted image user posted image user posted image za usepšno user posted image   Pa upam, da bodo tudi Gali kmalu začeli pančati po 5, 6 ur v kosu. Če ne prej pa morda, ko bova začeli z uvajanjem GH.

SS hvala za kontakt glede svečeuser posted image user posted image Jaz mojemu nič kaj ekstra ne dajem v voziček, razen kakšno pleničko. Je pa od prvega meseca v športnem delu, ki se čisto poleže.

Tilči nas tudi čaka obisk pri župniku glede krsta in tudi kometarji na koruzništvouser posted image user posted image user posted image Bomo to rihtali po morju.

Ej Špelin@ vi pa tudi pridno rasteteuser posted image user posted image user posted image

Jana nisem še slišala za to, da ne bi smela na Hrvaško. Sicer pa so user posted image user posted image user posted image vsega sposobni. Torej jaz s svojim lastnim otrokom sama ne morem na Hrvaško, če nimam jeb... papirja. Živa grozzzzzaaaa!

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.8.2008 14:15:09   
Čmrlika
Čmrlika tvojo Tajo bom jutri pokazala še Galu.

tud on bo moral v vrsto...user posted image

Midve bova počasi štartali z gosto hrano, .. , pa srčno upam, da ne bova fejst polivali, ker tale refluks nama včasih kljub AR formuli, še kar nagaja

Kaj svetujete mamice, za začetek GH? Sem veliko že prebrala pobrala nasvetov...ampak saj veste, da na že iskušene mamice- VAS tu gor, dam največ!

Se nočem na oni forum na to temo sploh vključit, ker sem zadnjič slučajno vletela na SMOKI in . grr kaj vse ene zmorejo spalamudit nič hudega sluteči mamici...

Tako torej, mogoče pa zdaj še jaz kako fotko Tajike pripopam gor..mam glih čas, ker lepo aja pikec mamini...

Smoki teme ne poznam, pa tud nočem neki blazno pametna bit, ampak zakaj se vam tolk mudi s to gosto hrano? Pa ne mislim zdaj samo tebe, Čmrlika, kolker sem prebrala, jih kar nekaj želi prehitevat po desni. No, saj vsak po svoje, ampak res se ne mudi. Drugače pa, ko bom, bom začela z zelenjavo, riževo kašico ipd. Nadaljevala pa s sadnimi sokovi in pasiranim sadjem.

Imaš pa res prekrasno punčko!

Najprej hvala za pohvale moje babike!
Kar se pa GH tiče,user posted image vsaj ena ki je opazila moje vprašanjeuser posted image ...
S tem ko sem napisala počasi, sem tud res mislila počasi...se mi res ne mudi, me pa zanimajo izkušnje...pole tega moram biti tako previdna zarad refluksa in so mi svetovali nekaj časa še počakat...vem pa da se enim res mudi, in da otroci pri petih mesecih že jejo kot veliki! user posted image  

Jaz sem začela z riževo kašico. Riž skuhaš na vodi in to skupaj z vodo zmiksaš bolj na redko kašico. Ker pa tega ne moreš narest eno žličko, sem potem dala v zmrzovalnik (kocke za led). Naslednji dan se vzela eno kocko in tako naprej. Potem sem skuhala malo jabolk in isto dala v skrinjo (naredila kocke v tistih posodicah za led). To sem začela dajat sinu, ko je dopolnil 6 mesecev..pri njemu sem več časa vztrajala z izključnim dojenjem. No pri tamali pa sem začela dajat sokove, tudi Frutkove v petem mesecu. lahk tudi malo jabolka naribaš in stisneš skozi gazico kakšno žličko sokca...za začetek ne pretiravat..lepo počasi. Aja, pa tudi banano sem dala kar kmalu, jo le pretlačiš.
Tudi zdaj komaj čakam, bom cca čez mesec dni začela...tam enkrat v petem mesecu.

(odgovor članu CatJa)

aha, saj tako nekako imam v mislih... lepo si mi povedala...Hvala user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.8.2008 14:16:55   
Anitka

tud on bo moral v vrsto...user posted image

Je že v vrstiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.8.2008 14:58:31   
Čmrlika
čmrlika..kako pripraviš Tajo da tako lepo pozira. Moja gleda ko čukec v fotič in se neha smejati

Je ne...ona uživa v tem..user posted image
SS- jaz sem mela s klobuki probleme že dva m nazaj, ker je mela taja ful malo glavico...nikjer dobila potem sem kupla večjega, ki zdaj lepo raste z njo, ker sem obstrani zašila zanke in zdaj ko postaja tesen, vedno eno porežem vstran...user posted image

tako dolgo sem post skup pacala da je šel...Sem hotla tut jaz Brino lepotičko pohvalit in seveda je cela lepa!!! Okice pa itak...jaz sem si takež elela  za tajo- kot ati, pa zgleda ne bo nič user posted image  

Kaj sem še hotla rečt...grem nazaj gledat...user posted image  zaljubljenca sta že v albumu!

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 21.8.2008 15:05:33 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.8.2008 15:09:47   
Čmrlika

tud on bo moral v vrsto...

Je že v vrsti

Če bolje razmislim----- naj prosim izstopi....user posted image  Gal!!!
Da mi ne razvadi moje pridnice! Hec...pa kaj je stemi vašimi Galčki? user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.8.2008 15:11:26   
Čmrlika
Sem bla pridna- imam monolog...ko enkrat končno vzamem si čas....pa nikjer nobene...sej boljše bom vsaj kaj nardila dokle tajči ajka tutajka!
se beremo...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.8.2008 16:23:15   
eole
hej ..

samo pozdravim, ker se moram lotiti celega kupa cunj. nimamo več kaj oblečt user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 369
21.8.2008 17:37:07   
aurora28
No pa smo tudi mi preživeli prvo cepljenje user posted image user posted image user posted image , na mestu vboda nima ne otrdline in ne rdečine, kot, da ne bi bil piknjen user posted image . Je dobro prestal, sicer je bilo joka, ampak ne tolk.

Mere za seznam: obseg glavice 41,5, teža 6515 g in velikost 65 cm. user posted image user posted image user posted image

Sem pediatrinji omenila pa nočno zbujanje in mi je začela pridigo držati, češ kako pa ga dajete spat, če ga kar prebujenega dam spat, da mi ne sme zaspati na dojki, da mi zdaj že zadnji vlak beži stran, da bom imela same probleme, da me je na 1. obisku opozorila kako morajo otroci spat...mislim halo, skor da jo nisem z valjarjem po glavi. user posted image Sploh mi ni všeč zdravnica, tak je resna, nobenega nasmeha na njenih ustih pa z najmlajšimi dela, meni se zdi zelo surova user posted image , mi je žal, da nisem šla k drugi, sam zdaj je kar je. Mi je rekla, da če se mi bo še dva tedna tako zbujal ponoči, da moram priti na kontrolo teže, da nimam mpremalo mleka user posted image , sam sem ji rekla, da se ponoči ko se Gal zbudi on ziza 2 minuti in zaspi in to za mene ni lakota user posted image user posted image Nevem ful mi je pridigo držala kako ne smejo otroci zaspati na joški, da ga moraš ko še bedi položiti v posteljo in ga pustiti, da bo sam zaspal, pa kaj je tej ženski, moj Gal ni še nikoli sam od sebe zaspal, vedno mene potrebuje zraven.
Joj morala sem dati iz sebe, ker me je čist iz tira vrglo kako pridigo mi je držala. Sam naslednjič ne bom tiho, kaj bo meni kdo držal pridige o tem kako naj ravnam z mojim otrokom. Jaz sem jo lepo vprašala za nasvet ona pa mene očrni, tolk da mi ni rekla ja kakšna mama pa ste user posted image . Meni se zdi, da imam dovolj mleka, ker kar teče.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.8.2008 18:32:56   
tilči
v album se dala nove slikice-geslo tilči

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.8.2008 18:43:10   
aurora28
Tilči krasne slike, tvoja škratka sta zelo luškana in kako Tilen drži glavo user posted image user posted image .

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.8.2008 18:47:06   
aurora28

user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 04.08.2008: 5950g, 59,5cm, xxcm(+2920g, +8,5cm +xx cm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 12.08.2008: 6370g, 65cm, 42cm (+ 3100g, + 16cm, +8cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 10.06.2008: 5170g, 56 cm, 37 cm (+1590g, +3cm, +3cm)
- 28.08.2008:

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 1. posvet: 4900 g, 57,5 cm, 38 cm (+1200g, +3,5cm, +2cm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 21.08.2008: 6515g, 65cm, 41,5cm (+ 3125g, +13cm, +5,5cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 20.08.2008: 7040g, 64cm,  OG 40cm (+3570g, +12cm, +5cm)
- 01.10.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 05.08.2008: 6270g, 62,5cm, 39,5cm (+2650g, +12,5cm, +5,5cm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 19.08.2008: 6660g, 68cm, 41,5cm (+3150g, +16,5cm, +7,5cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 05.08,2008: 5630 g, 62 cm, 41.5 cm (+2090g, +12cm, +5,5cm)

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.2008:6200g, 64cm, 42cm(+2330g, +11cm, +6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.2008: 5280G, 57cm, 39cm (+1870g, + 7cm, +7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 08.07.2008: 5570, 56,5cm, xxcm (+2050g, +6,5cm, +xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.2008:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 12.08.2008: 6320 g, 60 cm, 42 cm (+ 2870 g, + 6 cm, + 7 cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 17.07.2008:5650g,65cm, xxcm (+2390g, +15cm, +xxcm)

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
-  11.06.2008: 4610 g, 54,5 cm, 38,2 cm ( +1110g, +3,5cm, +5,2cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)
- 18.06.2008: 4140 g, 54,5 cm, 38 cm(+1060 g, +5,5 cm, +4 cm)
- 28.08.2008:

20. Pepita (???, 12.05.2008)
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 14.08.2008:

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (+390g, +2cm, +xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 19.08.2008: 6150g, 62cm, xx cm (+3040g, + 10,5cm, +xx cm)

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 17.07.2008: 5500g, 59cm, xxcm (+2380g, +7cm, +xxcm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008: 48??, 55cm, 39cm (+xxg, +2cm, +2cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 04.07.2008: 5150 g, 59 cm, 37 cm (+2140 g, + 6 cm, + 4 cm)
- 02.09.2008

26. suzy85 (Eva,16.05.2008)
- 19.06.2008: 4580g, 56cm, xxcm (+ 630g, +2cm, +xxcm)
- 05.08.2008:

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.2008: 5200g, 58cm, xxcm (+1780g, +7cm, +xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.2008: 4000g, xxcm, xxcm (+1680g,+xxcm, +xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)
- 17.07.2008: 5890 g, 60,5 cm, 39,5 cm (+2020 g, +6,5 cm, +2,5 cm)
- 21.08.2008: 7460 g, 65 cm, xx cm (+3590 g, +11 cm, + xx cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008)
- 02.07.2008: 5000g, 56cm, 39cm (+1450g, +4cm, +4cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 29.07.2008:6100g, 61cm, 41cm(+2260g, +9 cm, +3,5 cm)

33. SesilAneja, 20.05.2008)
-01.07.2008: 4100g, 55cm, 36cm (+620g, +2cm,+2cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 24.07.2008:4790g,59cm,xxcm (+1530g, +9,5cm, +xxcm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 01.07.2008: 4920g, 56cm, xxcm (+1130g, +5cm, +xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008)

- 30.07.2008:5410g, 60,5cm, 40cm (+1910g, +7,5cm, +6cm)

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.2008: 4950g, 55cm, 39cm (+1370g, +4cm, +3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 29.07.2008:6000g, 59cm, 40cm (+2620g, +8cm, +3cm)

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 30.06.2008:4560 g, 54 cm, 37cm (+1170g, +3cm, +2cm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 04.08.2008: 5685G,59cm, 39,4cm(+2015g, +7cm, +4,4cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.2008: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (+1695 g, +5.5 cm, +3 cm)
- 10.09.2008:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 19.08.2008: 6950g, 62cm, 40cm (+3200g, +9cm, + 5cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 17.07.2008:5280g, 58cm, 39cm ( +1440g, +6cm, +xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.07.2008: 5860g, 60cm, xxcm (+2260g, +9cm, +xxcm)

45. eole (Julija, 29.05.2008)
- 01.08.2008: 5310g, 59cm, xxcm(+1730g, +7cm, +xxcm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.2008: 5005g, 56cm, xxcm (+1535g, +4cm, +xxcm)

47. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
-08.07.2008: 4100g, 54cm, 37cm (+1240g, +5cm, +3,5cm)
- 09.09.2008:
26user posted image  :  user posted image 22

KLIK

Jaz sem že sama popravila svoje podatke. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.8.2008 18:53:44   
katy82
Tilči mali je res faconar,tavelk mi ma pa tko lepe očke

Aurora ne  mi zamert sam jst se v določenih stvareh s tvojo P strinjam in sicer s tem da otroka položiš budnega v posteljico,da ve da je treba tam spat oz. zaspat ne pa na dojki oz. flaški.Jst sem vztrajala pa se nama ful obnese,ne vem če sem 10x morala še dudo dat da je zaspala,dvignla nazaj sem jo pa res samo dvakrat k je protestirala sam sem jo ponosila da se je mal pomirila in takoj nazaj,ni blo spanja na roki.Trajalo je kak teden,da se je navadla zdej pa ko je ura za spat komi čaka da jo ruknem pančat k se je tko navadla na ta svoj gnezdek k ga imauser posted image .Kar se pa tiče pa načina kako ti je povedala te pa zastopm da ti je bed k men tud ni blo vseen k me je ena P nahrulila da malo preveč fotram,drug dan mi pa reče da je mala čist v redu.Ma kr nekiuser posted image Jst ti predlagam da zamenjaš P k druge ni,sej nisi dolžna poslušat enga zdiranja vsakič k otroka prneseš pa vprašaš za nasvet.Ne mi zamert tako je pač moje mnenje in izkušnje,ki se nam ful lepo obrestujejo.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.8.2008 18:55:04   
katy82
Aja še to,kdo ma pa pr vam 2 leti-a psička?user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?