špelin@
|
Veste moj bivši (izpred 12. let) je imel moto, da nikoli ne zamudi prilike za dober seks Na ta račun je prislužil šamar, tega verjetno ni treba razlagat... No, jaz bom podoben moto povedala na svoj način: nikoli namreč ne zamudim prilike za dober čvek Tako da hvala jani81, Naty* in edinios za super družbo Soncnica Sandra ***, za Manco. Anitka, kakšna srčkana slikica barbaw, za službo. Srčekgirll, ti bom na ZS poslala kar moj GSM in se komot zmeniva aurora28, vidim, da vas ima kar dosti težave, ker so se mali začeli pogosteje dojiti in nočejo spati kodrana, za tvojo princesko. Tudi tvoje zdravje bo šlo zdaj rapidno navzgor, vedi, da si čez ta hudo Glede kolegičinega moža sem pa ravno na srečanju (me je kolegica klicala) izvedela, da mu na preiskavi niso nič povedali, ima pa drug teden konkreten pregled pri zdravniku in bo komentiral vse izvide. Stolček za hranjenje: imam 9 let starega Prima Pappa in bo tudi za princa dober IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moram pa mal pojamrat, ker sem zamudila rok za vložitev vloge za znižano plačilo vrtca. Moja gre letos prvič in ko sem oddala vlogo za vpis sem imela zraven tud že to vlogo za znižano plačilo, pa mi je gospa ki je sprejemala vloge rekla, da največ 2 tedna pred vstopom moram oddat vlogo na občino. Zdaj pa sem poiskala vlogo in berem eno knjigico, ki mi jo je dala o vrtcih, pa tam piše da se mora vloga vložit najmanj 15 dni pred vstopom v vrtec. Grrrrr babji, kok me je zafrknla. Pa sej sem sama kriva, kaj pa nisem navodila prebrala. Zdej bom pa za en mesec celotno ceno plačala, ki je tam okrog 350 €. O, hudo Sploh nisem vedela za rok... No, potem sem jaz bila menda pravočasna, ker sem oddala en mesec in dva dni pred vstopom v vrtec. Odločbe pa še nisem prejela kasso, tile roki so mene zdaj čisto zbegali... Čmrlika, ja, tudi ti bi lahko prišla danes do Celja, škoda Luštkane fotke
|