Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kam ste se pa vse poskrile Pa **** se tud že dva dni ni javila Estrella je pa verjetn že v Turčiji,če se ne motim Ah nč,grem mal po netu brskat pa pol še mal pogledat če bo katera gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:08:02
|
|
|
|
eole
|
Hej.. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw [Danes sem bila na sestanku v službi in imam podaljšano pogodbo sedaj za nedoločen čas. čestitke kodrana - kaj pa če bi na drugo dojko velikokrat pristavila, pa bi se delalo mleko? mislim, da še ni prepozno.. kasso - fotke je pa neredil . jaz namreč nimam pojma. stolčki - a že o stolčkih za hranjenje razmišljate?? uh, kje je še to? čmrlika - se pa vidi, da je Taja starejša od naše za cel mesec.. špelin - joj, eni ljudje so pa res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:12:11
|
|
|
|
kasso
|
kodrana, ma jaz ti čestitam, ker sploh še dojiš glede na to kako si se počutila in va kakšnem stanju si bila. Ena moja sorodnica je dve hčerki polno dojila le po eni dojki 6 mesecev. čmrlika, joj kako je luškana tvoja mala Taja, sploh na tisti ta prvi slikci A je ta za osebno? Si jo sama slikala ali si šla k fotografu? jana81, super da vam je čvek uspel Aurora, pri meni kava ne vpliva nič, ker je sitna tudi, če je ne pijem (espresso) Stolček za hranjenje imam tudi jaz kot špelina enga cca. 10 let starega in je dal skozi že veliko otrok in bo še Varjo , za kasneje pa imam dva trip trap. Špelina, glede rokov za oddajo vlog je menda odvisno od občine do občine. pri nas lahko prineseš na upravo vrtca do konca avgusta in oni bodo vloge odnesli na občino 01.09. Smo ravno danes popoldne imeli roditeljski. Tako, da jaz imam še čas naslednji teden, da izpišem te vloge. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, men se bo zrolalo!!! Možu je ena pof***** k.u.z.l.a na parkingu v službi zličkala vrata na avtu in spizdila! Na srečo se je na posnetku kamere videlo, katera je bila - je šla celo iz avta pogledat, kaj je naredila, potem je pa samo pičila gasa stran... Pa ne moreš sodelavcu sesut avto in spizdit, no Mož jo je nato klical na GSM in domač telefon, pa se ni noben oglasil. Zdaj je poklical policijo in čaka, da pridejo naredit zapisnik, poleg tega jo bo prijavil, ker je spizdila s kraja. Pa še na kar visoki funkciji v firmi je, p.r.a.s.i.c.a brezobzirna sram jo je lahko kuzlo Naty, da si spet v povezavi s svetom in lepo da ste danes uživali. Hmmm.... Anja-Tia pa bo kar resna konkurenca . Zobki, kar zgoden je tvoj mali. Ali je tudi kakšna rdeča črtica ali le dve beli pikici? Sem že pozabila kako to izgleda IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Naty očitno gre za razvojno stopnjo, ko otročki potrebujejo več mleka in se zato bolj pogosteje zbujajo.. tak je meni pediatrinja rekla. Aha, no mogoče velja to tudi za Varjo je že alarm... ..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:31:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Samo, da vam zaželim lepe sanje in lahko noč, .... Moja Manca panča že od 8h, tako da se ji grem pridružit Je bila pa popoldan vsa nekaj jokava pa nič ji ni blo prav . Najbrž malce posledica cepljenja. Je bila ful taka razdražena. No zvečer smo jo skopali, pol je popapala in zaspala Nč, zj pa morem it, ker mi moj dragi teži, da se spravim dol z računalnika
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:34:18
|
|
|
|
jana81
|
joj kok sem slabe volje zdle... sem dobla , oziroma ne vem kaj je to kr nek čudn rjav šit. Pa glih zdej ko gremo na morje. GRRRRRRRRRRRRRRRR. Sem upala da do 6. meseca ne bo nič, pa ni zdržal. aja pa punce še enkrat super sem se načvekala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:35:03
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aha hvala punce. Me pa še neki zanima, če naprimer začne piskat,pa takoj za tem AC zazna dihanje a je treba potem spet izklopit pa nazaj priklopit? Če je alarm da otrok ne diha to piska ful na glas, vendar se izklopi ko zazna spet gibanje. Vsaj moj model se Tic imam pa jaz izklopljen, imam le lučko ki sveti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:38:48
|
|
|
|
*Tiana*
|
Čekiram, če je že kakšen odgovor od ****, pa ga še ni. Bom jutri zjutraj preverila še 1x, upam da boš vmes že kaj brala. Lahko noč bejbe in bejbiji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:52:07
|
|
|
|
katy82
|
Hej hej mačkice vas moram pohvalt čvekice da ste ful lepe ma nobeni se ne pozna da bi rodila in otročki tud luškani k cukrčki. Jana krema je multi gym sem se zdle spomenla,mi je ful žal da nama ni z mačkico zlaufal smo mogle it na servis kjer so jo vsi avtomehaniki občudoval sam nucal ni pa nč sem morala vseen plačat 110 evrov Špelina jst mam sam en nasvet -prodaj avto k očitno nimate sreče z njim saj mate skoz ene ****rije z njim,drugače pa zate in tvojo družinico,da bi užival na morju in pozabil na to šavro k vam je tkole ornk zagrenila Barbaw za službo,a pol boš ostala?Z unim ni blo nč k bi morala it že februarja? SS ful lepa svečka sem si jo lahko ornk ogledala Čmrlika a tvoja že kej prijema predmete in jih nosi v usta?Naša zagrabi edino plenico in jo pol z gruljenjem preučuje ,ropotuljice so pa ji še predebele za prjet,je pa lepotička tko cartlih Kodrana lepo da si se javla te že mal pogrešam.Glede dojenja pa le vztrajaj pa čeprav na eni dojki,jaz bi jo tud kdaj rada pa mi je ful hudo k mali sploh ni pa tud carta se ne pr men po moje zarad tega,sploh se nč ne stiska,mogoče se bo k bo večja Kje pa je ****,zdej se pa res ni nč javla že dva dni,upam da ni kej narobe Naty ti pa tko dobro zgledaš pa Žan je tak močen dečko,a še kej poješ? No popoldne se mi je ponudla prilka in sem skočila do frizerja in sem uštimana zdej pa predlagam naslednje srečanje da pokažem frizuro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 21:59:19
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A si lepa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:09:40
|
|
|
|
aurora28
|
Jana krasne slike in tvoj nejc je res izrezana mama . Je pa res hudič, da si ravno zdaj dobila . Lahk pa da gre sam za izcedek in ne bo ta prave tardeče. Hvala Tilči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:10:58
|
|
|
|
katy82
|
Najbolša ja kakšna pa mislš da sem ,zdej sem še en čink lepša -mislm kaj me greš sprašvat
< Sporočilo je popravil katy82 -- 20.8.2008 22:12:02 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:27:34
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 No popoldne se mi je ponudla prilka in sem skočila do frizerja in sem uštimana Bravo, js tud, po štirih mesecih že res hudo potrebna prenove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:29:16
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aha hvala punce. Me pa še neki zanima, če naprimer začne piskat,pa takoj za tem AC zazna dihanje a je treba potem spet izklopit pa nazaj priklopit? Ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:31:06
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Aja pa dve pikici ma na spodnji dlesni, na dvojkici . Očitno bomo dobil zobka, čeprav upam, da ne bo rinil ven še en mesec... U madonca, je pa hiter.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:33:05
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce dejte mi povedat kako ste ve hladile oziroma dajale obkladke na mestokjer so bili cepljeni. Samo fiziološko. Ampak samo včeraj, nima nobene otekline, zatrdline.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:35:24
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem bila na sestanku v službi in imam podaljšano pogodbo sedaj za nedoločen čas. Ti iz srca privoščim. Razumem, kako je, če si v negotovosti glede službe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:37:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ANITKA: evo če slučajno slabo vidiš sem pripopala ogromno sliko, katero sem ti včeraj obljubila Hvala. Full lepo Ne vem pa če pri nas v Prekmurju to kdo dela Joj, joj ti nagajivi Gali. Aurora kaj bova ukrenili? Jaz upam, da bo to noč bolje spal, sicer se bom jutri prevrgla od utrujenosti. Pa to noč sva še sama Jaz sem včeraj vztrajala z njim v vozičku in sicer v garaži - pa mi je uspelo - je zaspal. Danes pa se je že malo manj drl, sem pa še vedno vztrajala. Sem ga vmes na trebuščeka obrnila, da se je zmatral in potem je tudi zaspal. Pa ugotovila sem, da ima rad hitro vožnjo, zato grem takoj z njim laufat ko ga dam v voziček in začne nabirati. Ja pa upam, da tisto obdobje, ki ti ga je pediatrinja omenila, ne bo trajalo dolgo, ker ne bom zdržala. A je slučajno kaj namignila koliko zna to potrajati Kodrana lepo, da si se oglasila. seveda za vaš čvek. Jana veš, da mi je žal, da nisem bila zraven. Uf Špelin@ tole z avtom bi pa tudi mene razp... babji, kaj si pa misli. Čmrlika tvojo Tajo bom jutri pokazala še Galu. Joj naš Gal se tudi tako zelo slini in dela mehurčke, pa roke ima kar naprej v ustih. Upam (za dobro mojih bradavic), da še ne dobi zobkov en čas. Nina jaz imam tisti Tic tudi izklopljen, ker je precej moteč. Barbaw za službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:39:06
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moram pa mal pojamrat, ker sem zamudila rok za vložitev vloge za znižano plačilo vrtca. Moja gre letos prvič in ko sem oddala vlogo za vpis sem imela zraven tud že to vlogo za znižano plačilo, pa mi je gospa ki je sprejemala vloge rekla, da največ 2 tedna pred vstopom moram oddat vlogo na občino. Zdaj pa sem poiskala vlogo in berem eno knjigico, ki mi jo je dala o vrtcih, pa tam piše da se mora vloga vložit najmanj 15 dni pred vstopom v vrtec. Grrrrr babji, kok me je zafrknla. Pa sej sem sama kriva, kaj pa nisem navodila prebrala. Zdej bom pa za en mesec celotno ceno plačala, ki je tam okrog 350 €. O ti šmorn. Kaj pa če vseeno poskusiš srečo, pa se mal sklicuješ na prezaposlenost z dvema majhnima otročkoma Je pa zgleda res odvisno od občine. Pri nas na primer oddaš vlogo skupaj z vpisnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:44:54
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Midve bova počasi štartali z gosto hrano, .. , pa srčno upam, da ne bova fejst polivali, ker tale refluks nama včasih kljub AR formuli, še kar nagaja Kaj svetujete mamice, za začetek GH? Sem veliko že prebrala pobrala nasvetov...ampak saj veste, da na že iskušene mamice- VAS tu gor, dam največ! Se nočem na oni forum na to temo sploh vključit, ker sem zadnjič slučajno vletela na SMOKI in . grr kaj vse ene zmorejo spalamudit nič hudega sluteči mamici... Tako torej, mogoče pa zdaj še jaz kako fotko Tajike pripopam gor..mam glih čas, ker lepo aja pikec mamini... Smoki teme ne poznam, pa tud nočem neki blazno pametna bit, ampak zakaj se vam tolk mudi s to gosto hrano? Pa ne mislim zdaj samo tebe, Čmrlika, kolker sem prebrala, jih kar nekaj želi prehitevat po desni. No, saj vsak po svoje, ampak res se ne mudi. Drugače pa, ko bom, bom začela z zelenjavo, riževo kašico ipd. Nadaljevala pa s sadnimi sokovi in pasiranim sadjem. Imaš pa res prekrasno punčko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:50:59
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vem samo to, da ima baba salamensko srečo, da nisem jaz kje bližje, ker sem izvohala, kje je doma in bi ji šla v afektu direkt na dom pokazat hudiča. Kr na gobec, kr na gobec! Sori, ko se smejim, sam te res vidim, kako bi jo z užitkom mahnila, kozo neumno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 22:59:49
|
|
|
|
Anitka
|
Še sto postov pa bom imela 5000 objav Lahko noč vsem pa eno bolho na pomoč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 20.8.2008 23:21:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Midve bova počasi štartali z gosto hrano, .. , pa srčno upam, da ne bova fejst polivali, ker tale refluks nama včasih kljub AR formuli, še kar nagaja Kaj svetujete mamice, za začetek GH? Sem veliko že prebrala pobrala nasvetov...ampak saj veste, da na že iskušene mamice- VAS tu gor, dam največ! Jaz sem začela z riževo kašico. Riž skuhaš na vodi in to skupaj z vodo zmiksaš bolj na redko kašico. Ker pa tega ne moreš narest eno žličko, sem potem dala v zmrzovalnik (kocke za led). Naslednji dan se vzela eno kocko in tako naprej. Potem sem skuhala malo jabolk in isto dala v skrinjo (naredila kocke v tistih posodicah za led). To sem začela dajat sinu, ko je dopolnil 6 mesecev..pri njemu sem več časa vztrajala z izključnim dojenjem. No pri tamali pa sem začela dajat sokove, tudi Frutkove v petem mesecu. lahk tudi malo jabolka naribaš in stisneš skozi gazico kakšno žličko sokca...za začetek ne pretiravat..lepo počasi. Aja, pa tudi banano sem dala kar kmalu, jo le pretlačiš. Tudi zdaj komaj čakam, bom cca čez mesec dni začela...tam enkrat v petem mesecu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 21.8.2008 7:45:44
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro!!! Moj srček je danes ponoči bolj pridno spal, ampak sva se spet dojila dvakrat. Zjutri bi pa js še malo spala on pa ob pol sedmih auf . Sam mi njegov nasmejan obrazek, takoj odtehta nespanje . Zdej se pa kr neki razburja v ležalniku. Ta baraba mala bo kmal polomil tisti igralni lok tolk je močan . Vam bom enkrat pokazala slikco, kako si ga potegne k sebi, da lahko vse igrače spravi v usta ... IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Naty očitno gre za razvojno stopnjo, ko otročki potrebujejo več mleka in se zato bolj pogosteje zbujajo.. tak je meni pediatrinja rekla. Upam, da ne bo trajalo dolgo, ker se pri naju vleče že kakih 14 dni . jana81 slikce so pa prav luštne . Ti bom zdele še mail poslala po zs. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty za računalnik.Zdej pa čimvečkrat kej napiš. Se bom potrudla . Glede noska ponoči ti pa povem, da je bil Žan prvi mesec isti. Zjutraj se je zbudil s čist polnim noskom. Odkar pa uporabljava baby vac je pa situacija fuuul boljša. barbaw za službo!!!! kasso zaenkrat sta dve beli pikici v taki razdalji, kot je širok zobek. Zaenkrat kake črtice še ni, pa nič ni oteklo ali rdeče. Sej bi ti slikala, ampak mu komi uspem pogledat, tolk z jezičkom skoz opleta . IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty ti pa tko dobro zgledaš pa Žan je tak močen dečko,a še kej poješ? Hvala . Žan je pa res taprav dec , kar pa sploh ni čudno glede na to, da že od rojstva ful rad je. Pojem pa zdej večinoma ringaringaraja pa metuljček cekinček pa moj kuža od hajdi . Naš novi bend je trajal čist neki malega, glih tolk da so en komad posnel, zdej so majo pa kr dopust že skor dva meseca. Bomo vidl, kaj bo pol . Frizuro morš pa zdej res pokazat . CatJa ja ful hitr se je začelo. Čeprav baje zdej zna še trajat preden pririne ven. Sončnica Sandra*** js sm mu kr mrzle obkladke dajala na mesto vboda. Pleničko sem zmočila z mrzlo vodo, pa sem mu držala nekaj minut pa obrnila vsake tolk, ko se je na enem mestu segrela. HB ni mel nobene reakcije. Niti rdečine, niti otekline.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 21.8.2008 7:53:59
|
|
|
|
jana81
|
oj mi smo spet spali super po dolgm času...od 21h do 4h in potem do 7h...zgleda ga je včeraj utrudilo gledat po puncah... aja Naty veš ko si včeri rekla da Nejc gleda Žana ne Anje, mi je pol povedu da je mogu Žana gledat ker si je ogledoval konkurenco zdej se spet krega z vrtiljakom, grem ga dat spat nazaj če bo hotu pa pridem sem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 21.8.2008 8:08:42
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Celo noč me je mučila migrena, zdaj sem fino našopana s tableti, da lahko vsaj kolikor toliko funkcioniram Mož ni nič spal, ker se je celo noč sekiral... Uno babo je danes dobil v službi in se je ven zmotavala, da je mislila, da je "samo špegu", vdrtih vrat "kao" ni videla, potem pa jo je peljal gledat vrata in je samo v tla gledala... Pa tudi, če bi bil res "samo špegu", ne moreš kar odpeljat in imeti mirno vest, no!!! Ja, CatJa, na gobec, direkt na gobec bi jo Bom kasneje komentirala, prebrala sem, ampak si moram najprej skuhati eno kavico in previti eno pokakano ritko.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?