|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
20.8.2008 21:07:50   
Anonimen
Ja kam ste se pa vse poskrileuser posted image  Pa **** se tud že dva dni ni javilauser posted image
Estrella je pa verjetn že v Turčiji,če se ne motimuser posted image
Ah nč,grem mal po netu brskat pa pol še mal pogledat če bo katera goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
20.8.2008 21:08:02   
eole
Hej..

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
[Danes sem bila na sestanku v službi in imam podaljšano pogodbo sedaj za nedoločen čas. user posted image  

čestitke user posted image

kodrana - kaj pa če bi na drugo dojko velikokrat pristavila, pa bi se delalo mleko? mislim, da še ni prepozno..

kasso - fotke je pa neredil user posted image .  jaz namreč nimam pojma.

stolčki - a že o stolčkih za hranjenje razmišljate?? uh, kje je še to?

čmrlika - se pa vidi, da je Taja starejša od naše za cel mesec..

špelin - joj, eni ljudje so pa res user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.8.2008 21:12:11   
kasso
kodrana, ma jaz ti čestitam, ker sploh še dojiš glede na to kako si se počutila in va kakšnem stanju si bila. Ena moja sorodnica je dve hčerki polno dojila le po eni dojki 6 mesecev.

čmrlika, joj kako je luškana tvoja mala Taja, sploh na tisti ta prvi slikci user posted image A je ta za osebno? Si jo sama slikala ali si šla k fotografu?

jana81, super da vam je čvek uspel user posted image

Aurora,
pri meni kava ne vpliva nič, ker je sitna tudi, če je ne pijem (espresso)

Stolček za hranjenje imam tudi jaz kot špelina enga cca. 10 let starega in je dal skozi že veliko otrok in bo še Varjo user posted image , za kasneje pa imam dva trip trap.

Špelina, glede rokov za oddajo vlog je menda odvisno od občine do občine. pri nas lahko prineseš na upravo vrtca do konca avgusta in oni bodo vloge odnesli na občino 01.09. Smo ravno danes popoldne imeli roditeljski. Tako, da jaz imam še čas naslednji teden, da izpišem te vloge.
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, men se bo zrolalo!!! Možu je ena pof***** k.u.z.l.a na parkingu v službi zličkala vrata na avtu in spizdila! Na srečo se je na posnetku kamere videlo, katera je bila - je šla celo iz avta pogledat, kaj je naredila, potem je pa samo pičila gasa stran... Pa ne moreš sodelavcu sesut avto in spizdit, no  Mož jo je nato klical na GSM in domač telefon, pa se ni noben oglasil. Zdaj je poklical policijo in čaka, da pridejo naredit zapisnik, poleg tega jo bo prijavil, ker je spizdila s kraja. Pa še na kar visoki funkciji v firmi je, p.r.a.s.i.c.a brezobzirna

sram jo je lahko kuzlo

Naty, user posted image user posted image da si spet v povezavi s svetom user posted image user posted image in lepo da ste danes uživali.  Hmmm.... Anja-Tia pa bo kar resna konkurenca user posted image . Zobki, kar zgoden je tvoj mali. Ali je tudi kakšna rdeča črtica ali le dve beli pikici? Sem že pozabila kako to izgledauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Naty očitno gre za razvojno stopnjo, ko otročki potrebujejo več mleka in se zato bolj pogosteje zbujajo.. tak je meni pediatrinja rekla.

Aha, no mogoče velja to tudi za Varjo

je že alarm...user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.8.2008 21:31:39   
Soncnica Sandra ***
Samo, da vam zaželim lepe sanje in lahko noč, ....

Moja Manca panča že od 8h, tako da se ji grem pridružit user posted image

Je bila pa popoldan vsa nekaj jokava pa nič ji ni blo prav user posted image . Najbrž malce posledica cepljenja. Je bila ful taka razdražena. No zvečer smo jo skopali, pol je popapala in zaspala user posted image

Nč, zj pa morem it, ker mi moj dragi teži, da se spravim dol z računalnika user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 304
20.8.2008 21:34:18   
jana81
joj kok sem slabe volje zdle... sem dobla user posted image , oziroma ne vem kaj je to kr nek čudn rjav šit. Pa glih zdej ko gremo na morje. GRRRRRRRRRRRRRRRR.
Sem upala da do user posted image   6. meseca ne bo nič, pa ni zdržal.

aja pa punce še enkrat user posted image user posted image  super sem se načvekala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.8.2008 21:35:03   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aha hvala punce. Me pa še neki zanima, če naprimer začne piskat,pa takoj za tem AC zazna dihanje a je treba potem  spet izklopit pa nazaj priklopit?

Če je alarm da otrok ne diha to piska ful na glas, vendar se izklopi ko zazna spet gibanje. Vsaj moj model seuser posted image  Tic imam pa jaz izklopljen, imam le lučko ki sveti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
20.8.2008 21:38:48   
*Tiana*
Čekiram, če je že kakšen odgovor od ****, pa ga še ni.
Bom jutri zjutraj preverila še 1x, upam da boš vmes že kaj brala.

Lahko noč bejbe in bejbiji.

Neposredna povezava do sporočila: 307
20.8.2008 21:52:07   
katy82
Hej hej mačkice vas moram pohvalt čvekice da ste ful lepe ma nobeni se ne pozna da bi rodila in otročki tud luškani k cukrčki.
Jana krema je multi gym sem se zdle spomenla,mi je ful žal da nama ni z mačkico zlaufal smo mogle it na servis kjer so jo vsi avtomehaniki občudoval sam nucal ni pa nč sem morala vseen plačat 110 evrovuser posted image user posted image
Špelina jst mam sam en nasvet -prodaj avto k očitno nimate sreče z njim saj mate skoz ene ****rije z njim,drugače pauser posted image zate in tvojo družinico,da bi užival na morju in pozabil na to šavro k vam je tkole ornk zagrenila
Barbaw user posted image user posted image user posted image za službo,a pol boš ostala?Z unim ni blo nč k bi morala it že februarja?

SS ful lepa svečka sem si jo lahko ornk ogledalauser posted image
Čmrlika a tvoja že kej prijema predmete in jih nosi v usta?Naša zagrabi edino plenico in jo pol z gruljenjem preučujeuser posted image ,ropotuljice so pa ji še predebele za prjet,je pa lepotička tko cartlih
Kodrana lepo da si se javla te že mal pogrešam.Glede dojenja pa le vztrajaj pa čeprav na eni dojki,jaz bi jo tud kdaj rada pa mi je ful hudo k mali sploh ni pa tud carta se ne pr men po moje zarad tega,sploh se nč ne stiska,mogoče se bo k bo večja
Kje pa je ****,zdej se pa res ni nč javla že dva dni,upam da ni kej narobe
Naty ti pa tko dobro zgledaš pa Žan je tak močen dečko,a še kej poješ?
No popoldne se mi je ponudla prilka in sem skočila do frizerja in sem uštimana zdej pa predlagam naslednje srečanje da pokažem frizurouser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.8.2008 21:59:19   
NAJBOLJŠA
A si lepa?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 309
20.8.2008 22:09:40   
aurora28
Jana krasne slike in tvoj nejc je res izrezana mama user posted image .
Je pa res hudič, da si ravno zdaj dobila user posted image . Lahk pa da gre sam za izcedek in ne bo ta prave tardeče.

Hvala Tilči. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.8.2008 22:10:58   
katy82
Najbolša ja kakšna pa mislš da sem ,zdej sem še en čink lepšauser posted image -mislm kaj me greš sprašvatuser posted image

< Sporočilo je popravil katy82 -- 20.8.2008 22:12:02 >

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.8.2008 22:27:34   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

No popoldne se mi je ponudla prilka in sem skočila do frizerja in sem uštimana

Bravo, js tud, po štirih mesecih že res hudo potrebna prenove user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.8.2008 22:29:16   
CatJa

Aha hvala punce. Me pa še neki zanima, če naprimer začne piskat,pa takoj za tem AC zazna dihanje a je treba potem  spet izklopit pa nazaj priklopit?

Ne.

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.8.2008 22:31:06   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Aja pa dve pikici ma na spodnji dlesni, na dvojkici user posted image . Očitno bomo dobil zobka, čeprav upam, da ne bo rinil ven še en mesec...

U madonca, je pa hiter.

John BEAUMONT

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.8.2008 22:33:05   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Punce dejte mi povedat kako ste ve hladile oziroma dajale obkladke na mestokjer so bili user posted image  cepljeni.

Samo fiziološko. Ampak samo včeraj, nima nobene otekline, zatrdline.

John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.8.2008 22:35:24   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Danes sem bila na sestanku v službi in imam podaljšano pogodbo sedaj za nedoločen čas. user posted image   

user posted image  Ti iz srca privoščim. Razumem, kako je, če si v negotovosti glede službe.

John BEAUMONT

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 316
20.8.2008 22:37:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ANITKA: evo če slučajno slabo vidiš sem pripopala ogromno sliko, katero sem ti včeraj obljubila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala. Full lepouser posted image user posted image user posted image Ne vem pa če pri nas v Prekmurju to kdo delauser posted image user posted image

Joj, joj ti nagajivi Gali. Aurora kaj bova ukrenili? Jaz upam, da bo to noč bolje spal, sicer se bom jutri prevrgla od utrujenosti. Pa to noč sva še samauser posted image user posted image user posted image Jaz sem včeraj vztrajala z njim v vozičku in sicer v garaži - pa mi je uspelo - je zaspal. Danes pa se je že malo manj drl, sem pa še vedno vztrajala. Sem ga vmes na trebuščeka obrnila, da se je zmatral in potem je tudi zaspal. Pa ugotovila sem, da ima rad hitro vožnjo, zato grem takoj z njim laufat ko ga dam v voziček in začne nabirati.user posted image user posted image Ja pa upam, da tisto obdobje, ki ti ga je pediatrinja omenila, ne bo trajalo dolgo, ker ne bom zdržala. A je slučajno kaj namignila koliko zna to potrajatiuser posted image

Kodrana lepo, da si se oglasila.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image seveda za vaš čvek. Jana veš, da mi je žal, da nisem bila zraven.user posted image user posted image

Uf Špelin@ tole z avtom bi pa tudi mene razp...user posted image babji, kaj si pa misli.

Čmrlika tvojo Tajo bom jutri pokazala še Galu.user posted image

Joj naš Gal se tudi tako zelo slini in dela mehurčke, pa roke ima kar naprej v ustih. Upam (za dobro mojih bradavic), da še ne dobi zobkov en čas.user posted image user posted image

Nina jaz imam tisti Tic tudi izklopljen, ker je precej moteč.

Barbaw user posted image user posted image user posted image za službo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 317
20.8.2008 22:39:06   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Moram pa mal pojamrat, ker sem zamudila rok za vložitev vloge za znižano plačilo vrtca. user posted image
Moja gre letos prvič in ko sem oddala vlogo za vpis sem imela zraven tud že to vlogo za znižano plačilo, pa mi je gospa ki je sprejemala vloge rekla, da največ 2 tedna pred vstopom moram oddat vlogo na občino.
Zdaj pa sem poiskala vlogo in berem eno knjigico, ki mi jo je dala o vrtcih, pa tam piše da se mora vloga vložit najmanj 15 dni pred vstopom v vrtec. Grrrrr user posted image babji, kok me je zafrknla. Pa sej sem sama kriva, kaj pa nisem navodila prebrala. Zdej bom pa za en mesec celotno ceno plačala, ki je tam okrog 350 €.

O ti šmorn. Kaj pa če vseeno poskusiš srečo, pa se mal sklicuješ na prezaposlenost z dvema majhnima otročkoma user posted image
Je pa zgleda res odvisno od občine. Pri nas na primer oddaš vlogo skupaj z vpisnico.

John BEAUMONT

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.8.2008 22:44:54   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Midve bova počasi štartali z gosto hrano, ..user posted image  , pa srčno upam, da ne bova fejst polivali, ker tale refluks nama včasih kljub AR formuli, še kar nagaja user posted image

Kaj svetujete mamice, za začetek GH? Sem veliko že prebrala pobrala nasvetov...ampak saj veste, da na že iskušene mamice- VAS tu gor, dam največ!  

Se nočem na oni forum na to temo sploh vključit, ker sem zadnjič slučajno vletela na SMOKI in .user posted image  grr kaj vse ene zmorejo spalamudit nič hudega sluteči mamici...

Tako torej, mogoče pa zdaj še jaz kako fotko Tajike pripopam gor..mam glih čas, ker lepo aja pikec mamini...user posted image

Smoki teme ne poznam, pa tud nočem neki blazno pametna bit, ampak zakaj se vam tolk mudi s to gosto hrano? Pa ne mislim zdaj samo tebe, Čmrlika, kolker sem prebrala, jih kar nekaj želi prehitevat po desni. No, saj vsak po svoje, ampak res se ne mudi. Drugače pa, ko bom, bom začela z zelenjavo, riževo kašico ipd. Nadaljevala pa s sadnimi sokovi in pasiranim sadjem.

Imaš pa res prekrasno punčko!

John BEAUMONT

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.8.2008 22:50:59   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Vem samo to, da ima baba salamensko srečo, da nisem jaz kje bližje, ker sem izvohala, kje je doma in bi ji šla v afektu direkt na dom pokazat hudiča.

Kr na gobec, kr na gobec! user posted image   user posted image

Sori, ko se smejim, sam te res vidim, kako bi jo z užitkom mahnila, kozo neumno.

John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 320
20.8.2008 22:59:49   
Anitka
Še sto postov pa bom imela 5000 objavuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem pa eno bolho na pomočuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
20.8.2008 23:21:21   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Midve bova počasi štartali z gosto hrano, ..user posted image  , pa srčno upam, da ne bova fejst polivali, ker tale refluks nama včasih kljub AR formuli, še kar nagaja user posted image

Kaj svetujete mamice, za začetek GH? Sem veliko že prebrala pobrala nasvetov...ampak saj veste, da na že iskušene mamice- VAS tu gor, dam največ!  

Jaz sem začela z riževo kašico. Riž skuhaš na vodi in to skupaj z vodo zmiksaš bolj na redko kašico. Ker pa tega ne moreš narest eno žličko, sem potem dala v zmrzovalnik (kocke za led). Naslednji dan se vzela eno kocko in tako naprej. Potem sem skuhala malo jabolk in isto dala v skrinjo (naredila kocke v tistih posodicah za led). To sem začela dajat sinu, ko je dopolnil 6 mesecev..pri njemu sem več časa vztrajala z izključnim dojenjem. No pri tamali pa sem začela dajat sokove, tudi Frutkove v petem mesecu. lahk tudi malo jabolka naribaš in stisneš skozi gazico kakšno žličko sokca...za začetek ne pretiravat..lepo počasi. Aja, pa tudi banano sem dala kar kmalu, jo le pretlačiš.
Tudi zdaj komaj čakam, bom cca čez mesec dni začela...tam enkrat v petem mesecu.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.8.2008 7:45:44   
Naty*
Jutro!!! Moj srček je danes ponoči bolj pridno spal, ampak sva se spet dojila dvakrat. Zjutri bi pa js še malo spala on pa ob pol sedmih auf user posted image . Sam mi njegov nasmejan obrazek, takoj odtehta nespanje user posted image .
Zdej se pa kr neki razburja v ležalniku. Ta baraba mala bo kmal polomil tisti igralni lok tolk je močan user posted image . Vam bom enkrat pokazala slikco, kako si ga potegne k sebi, da lahko vse igrače spravi v usta user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Naty očitno gre za razvojno stopnjo, ko otročki potrebujejo več mleka in se zato bolj pogosteje zbujajo.. tak je meni pediatrinja rekla.

Upam, da ne bo trajalo dolgo, ker se pri naju vleče že kakih 14 dni user posted image .

jana81 slikce so pa prav luštne user posted image . Ti bom zdele še mail poslala po zs.

Naty user posted image user posted image user posted image  za računalnik.Zdej pa čimvečkrat kej napiš.

Se bom potrudla user posted image . Glede noska ponoči ti pa povem, da je bil Žan prvi mesec isti. Zjutraj se je zbudil s čist polnim noskom. Odkar pa uporabljava baby vac je pa situacija fuuul boljša.

barbaw user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo!!!!

kasso zaenkrat sta dve beli pikici v taki razdalji, kot je širok zobek. Zaenkrat kake črtice še ni, pa nič ni oteklo ali rdeče. Sej bi ti slikala, ampak mu komi uspem pogledat, tolk z jezičkom skoz opleta user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Naty ti pa tko dobro zgledaš pa Žan je tak močen dečko,a še kej poješ?

Hvala user posted image . Žan je pa res taprav dec user posted image , kar pa sploh ni čudno glede na to, da že od rojstva ful rad je.
Pojem pa zdej večinoma ringaringaraja pa metuljček cekinček pa moj kuža od hajdi user posted image user posted image . Naš novi bend je trajal čist neki malega, glih tolk da so en komad posnel, zdej so majo pa kr dopust že skor dva meseca. Bomo vidl, kaj bo pol user posted image .
Frizuro morš pa zdej res pokazat user posted image .

CatJa ja ful hitr se je začelo. Čeprav baje zdej zna še trajat preden pririne ven.

Sončnica Sandra*** js sm mu kr mrzle obkladke dajala na mesto vboda. Pleničko sem zmočila z mrzlo vodo, pa sem mu držala nekaj minut pa obrnila vsake tolk, ko se je na enem mestu segrela. HB ni mel nobene reakcije. Niti rdečine, niti otekline.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.8.2008 7:53:59   
jana81
oj

mi smo spet spali super po dolgm času...od 21h do 4h in potem do 7h...zgleda ga je včeraj utrudilo gledat po puncah...
aja Naty veš ko si včeri rekla da Nejc gleda Žana ne Anje, mi je pol povedu da je mogu Žana gledat ker si je ogledoval konkurencouser posted image user posted image

zdej se spet krega z vrtiljakom, grem ga dat spat nazaj če bo hotu pa pridem sem nazaj. 

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.8.2008 8:08:42   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Celo noč me je mučila migrena, zdaj sem fino našopana s tableti, da lahko vsaj kolikor toliko funkcioniram user posted image  Mož ni nič spal, ker se je celo noč sekiral... user posted image  Uno babo je danes dobil v službi in se je ven zmotavala, da je mislila, da je "samo špegu", vdrtih vrat "kao" ni videla, potem pa jo je peljal gledat vrata in je samo v tla gledala... Pa tudi, če bi bil res "samo špegu", ne moreš kar odpeljat in imeti mirno vest, no!!! Ja, CatJa, na gobec, direkt na gobec bi jo user posted image

Bom kasneje komentirala, prebrala sem, ampak si moram najprej skuhati eno kavico in previti eno pokakano ritko.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?