|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
21.8.2008 10:04:45   
Anonimen
Jutro!

Mene tudi tale porod malo skrbi, sam če smo ga znali not spravit, ga bomo morali tudi ven user posted image . Drugače mi pa vsi pravijo, če misliš samo na to kako bo bolelo in kako se bo kaj zakompliciralo, potem tudi bo grozno bolelo in se tudi bo zakompliciralo ... torej moč pozitivnega mišljenja.
Poleg tega mi je pa še sošolka, ki je pred 14 dnevi rodila rekla, da je njej blazno pomagala knjiga Izziv poroda in da naj si jo preberem.

Takole ko vas berem, sem si pav oddahnila, ko vidim da nisem edina brez energije. Povsod piše, naj bi imele sedaj energije na izvoz, jaz bi pa kar naprej samo spala user posted image . Nimam moči za nakupovanje, za pohajanje naokrog, za pospravljanje, ... še učenje je bolj tak tak, samo to bom že, ker vem da nujno moram. Mislim saj drugače sem dobre volje in nisem v kako depresijo padla, samo blazno hitro se utrudim in potem imam samo moj ljubi kavč pred očmi.

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
21.8.2008 10:49:02   
_sanja_*
Živjouser posted image

Malo sem se spočila, čeprav sem zdaj samo prestrašena in panična da bo prišlo do prezgodnjega porodauser posted image Čisto so me prestrašili.

Torej, začelo se je v torek ponoči, ko me je "zagrablo" v predel leve ledvice. Bolečina se je širila proti medenici in sp. delu trebuha in ni popuščala, zato sem šla k dežurnemu, ki je rekel, da mi lahko da samo ketonal proti bolečinam. user posted image Zjutraj je bilo sicer že boljše, ampak še vedno ne povsem, zato sem šla k splošnemu zdravniku (moja G in moja osebna zdravnica sta na dopustuuser posted image ), ki me je pač poslal domov brez kakršnihkoli preiskav. Na srečo sem imela še napotnico od G (al kako se reče?) za v laboratorij, da sem dala vodo. Tam se je videlo, da voda ni ok, vendar je zdravnik rekel, da ni dovolj slaba za antibiotike. Potem je bil 2 dni mir, v soboto pa sem na vložku opazila rjav izcedek, zato sem šla naravnost v porodnišnico v Celje, da me vsaj enkrat kdo pregleda. Tam so me obdržali, ker pač izcedek lahko napoveduje prezgodnji porod. Naj povem, da je bilo izcedka tako malo, da skoraj ni vreden omembe. Na vložku je bil recimo 2 cm dolg in 2 mm širok. Skoraj nič v glavnem. Pomoje je to prišlo od vode? Šlo pa je za sv. rjav izcedek, delno tudi temno rumen. Nobene krvi.

Zdaj me je pa tako strah, da me je groza. Sicer je bilo vse ok. Maternični vrat zaprt, baje normalno dolg (39 mm - ali ve katera ali je to res ok? Imate mogoče kje napisane mere vaših MV?), posteljica ok, zadaj, plodovnice primerno, otrok primerno živahen, ... Vse ok, v glavnem. Voda je bila res slaba, ampak mi niso nič dali, ampak bi me samo opazovali. Zdaj me je pa strah. Ves čas gledam, če slučajno nimam kakega krvavega izcedka ali pa da mi slučajno ne bi odtekla vodauser posted image Verjetno sem zastonj panična, kaj mislite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
21.8.2008 11:01:52   
_sanja_*
Drugače pa me poroda ni strah. Mogoče zato, ker nisem gledala nobenih filmov. (Zdaj jih tudi ne bomuser posted image )
Ali pa zato, ker imam v rezervi epiduralno v SG. Nisem se še čisto odločila, ker se mi ne zdi smiselno, da bi se moral moj user posted image vsak dan vozit 45 km v eno smer, pa še pozimiuser posted image
Celjska porodnišnica se mi je kar malo zamerila. Kljub temu, da je bilo osebje zelo profesionalno in prijazno, sem vseeno dobila odpor do nje. Vse lahko res samo pohvalim, ampak prestrašili so me pa tako, da sem dobila grozen odpor, da bi sploh šla tja rodituser posted image user posted image

Karse tiče hrane tudi meni zadnje čase vse paše. Je pa res, da ne morem velik pojest. Jem kot kak piščančekuser posted image Dvakrat ugriznem, pa sem sita. Ne vem, kako so se mi razporedili organi, ampak očitno želodec ni dobil ravno velikega prostorauser posted image Sem pa do sedaj pridelala nekje +4 kg, mogoče celo malo manj, ker ne vem točno koliko sem tehtala na začetku. Za težo me prav nič ne skrbi. Hujšamo lahko vse. Najbolj važno je to, da bodo naši otročki zdravi. Sicer je pa to edino obdobje, ko lahko ženske brez slabe vesti jemo vseuser posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
21.8.2008 11:02:11   
hektorina
Draga Sanja, tudi sama sem imela podobno neprijetno izkušnjo, ki pa je bila ob vseh preiskavah spoznana kot "lažen preplah". Hvala bogu! Poiskusi biti malo bolj pozitivna in ne živeti v strahu. Menda tvoj user posted image  čuti, ko si žalostna, to pa nočemo, ne? Pa še to. Pri dolžini MV vodiš za 9 mm, moj je dolg 3 mmuser posted image .
Uživaj in objemček!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
21.8.2008 11:10:30   
_sanja_*
Naj zaželim še dobrodošlico novim decemberkam!

Drugače pa vidim, da nas večina že ima imenauser posted image Lepouser posted image Je prav poseben občutek, ko se lahko pobožaš po trebuščku in ga nagovoriš z imenomuser posted image Najin bo torej Nal, razen če si bova proti koncu kaj premislila. Drugače pa je to prvo fantovsko ime, ki nama je padlo v uho že kar kmalu na začetku nosečnosti in še vedno drži.

Za materinsko se kar nekako ne mprem odločit, če bi šla že zdaj septembra ali potem novembra. Traja pa 6 tednov, ker pri nas je samo 1x tedensko. Novembra je lahko že prepozno... Moj user posted image še vedno ne ve, če bi bil zraven bi porodu. Vedno je bil za, zadnjič ko sem bila pa v bolnici, se je pa kar prestrašil in rekel, da bo mogoče raje kar zunajuser posted image Jaz bi vseen raje mela, da je zraven mene. Mi dosti pomaga njegova podpora in velik bi mi pomenlo, če bo zraven. Bomo vidliuser posted image Tako ali tako pa baje nobenemu ni žal.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
21.8.2008 11:13:35   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Draga Sanja, tudi sama sem imela podobno neprijetno izkušnjo, ki pa je bila ob vseh preiskavah spoznana kot "lažen preplah". Hvala bogu! Poiskusi biti malo bolj pozitivna in ne živeti v strahu. Menda tvoj user posted image  čuti, ko si žalostna, to pa nočemo, ne? Pa še to. Pri dolžini MV vodiš za 9 mm, moj je dolg 3 mmuser posted image .
Uživaj in objemček!

O hvala, si me pomirila. Potem očitno res ni neke panike.
Vem, da user posted image čuti ja. V bolnici je tako brcal, ko sem bila živčna... Sploh ni nič počival, bogi. Zdaj je boljše in vsak dan bo še bolj.

Lp, Sanja

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
21.8.2008 11:17:07   
nadya
Ojla Sanja. Sem komaj čakala tvoje poročanje, ker mam iste probleme samo na desni strani. Mene je zagrabilo iz torka na sredo pa spet iz nedelje na ponedeljek, pa tudi včeraj me je malo bolelo. Sem bila že dvakrat pri ginekologu, meni so tudi urin pregledali ker je sum padel na ledvice, ampak je bil izvid bp. Obakrat so mi rekli da gre za kostno-mišično stvar in sem dobila tudi napotnico za fizioterapijo. Danes grem pa k Pušenjaku na merjenje MV-samoplačniško, ker sem tudi kar prestrašena. Tvoj MV je pa čisto ok, ker gre za grožnjo šele ko je krajši od 20mm.

Ja bomo vidl kaj bo, jaz sem na momente tudi kar panična user posted image , ampak upam da bo vse ok.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
21.8.2008 11:47:17   
katja_p
Hej user posted image !

Vidim,da ste se kr razpisale :) Pridne!

Sanja, ti kr nč panike. Moj MV je menda 36mm pa je to menda OK, tako da ... user posted image  Vidim, da si še vedno odločena, da greš v SG :) Pol se pa res znama videt tam :) Če boš ti mal prej al pa js mal zamujala. Kdaj boš pa šla na materinsko šolo? Sej boš šla v CE, ne? Js bom najbrž drug tedn poklicala pa mal vprašala.

A boste ve vzele epiduralno al pa kako drugo protibolečinsko? Js bom najbrž napisala se za epiduralno, ni pa nujno, da jo bom vzela ... Če so vse ženske preživele ... bom menda pa ja še js user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
21.8.2008 12:06:47   
lupči
Pa naj se še jaz oglasim na tole debato o kilah in porodu. Glede kilogramov globoko pritrjujem sanji. Ne ukvarjajte se s kilogrami. Pri prvem sem dobila gor samo 9 kilogramov, sedaj gre malo hitreje, ampak sem se pošteno ustrašila, ko sem začela krvaveti, tako da mi je sedaj važno le, da je otrok o.k..  S kilami se bom že potem ubadala, sem si rekla. Poznam pa punce, ki so se zredile tudi po 20 kg, pa so bile potem prave suhice, tako da res ni panike. Jejmo, kolikor in kar nam paše, pa bo vse v redu.

Glede poroda pa jaz mislim tako: imaš takšnega, kakršnega si ustvariš v svoji glavi. Seveda prvič nobena ne ve, kako to zgleda. Vsako je strah, ker se podaja v nove, še neodkrite vode. Meni se zdi, da je pomembno, kako pristopiš: pozitivno ali negativno. Mene so stare mame naučile, da sva se z dojenčkom pri prvem porodu lepo pogovorila - tako čisto po človeško. Rekla sem mu: no, sedaj je prišel trenutek, da si pogledava iz oči v oči. Verjetno oba doživljava strah. Kaj če bi si midva pomagala, da bi tole šlo čim lažje, kaj praviš?! In potem sva oba delala.... Ubogala sem babice, delala vse tako, kot so me naučili v materinski šoli in je šlo. Seveda bi šlo lahko kaj narobe, tega ne ve nihče. Toda če že sedaj vpijem, kako bo to grooooozno, potem bo res.

Mene je najbolj zanimalo, kako bom občutila tiste ta hude popadke. Čutila sem jih kot takrat, ko kakam, pa sem zelo zaprta in ne gre blato nikamor, jaz pa pritiskam, da ga kam spravim in to boli. Občutek je bil čisto enak, samo da je bil pri porodu veliko bolj intenziven in dlje je trajal. Ko pade otrok ven, čutiš enako olajšanje kot pri kakanju. Če ima katera težave z zaprtostjo, bo že vedela, o čem govorim in to lahko trenira.

No, res sem imela ves čas svoje popadke in lepo sem se odpirala. Intenzivno je bilo le dobro urico, toda z možem ob glavi (ne gre k nogam - no, moj je šel, ko je bila glavica že zunaj in pravi, da je to neverjetno, kako misliš, da se bo glavica kar zdrobila...ampak on dobro prenaša kri in te zadeve, prerezal je tudi popkovino) sem zmogla predihat. Takrat je dihanje res pomembno, dobro se ga naučite, ker vam lahko zelo pomaga. Pri tem je mož v veliko oporo.

Sem se kar razpisala....ojoj, ampak želela sem povedat, da glejte na stvari pozitivno, kot na čudež, ki ga soustvarjateuser posted image Ven pride čudovito bitjece in zanj se splača potruditi. In ve, ki rojevate, ste olimpijske prvakinje in velike zmagovalke. Vse, kar je lepo, veličastno, terja tudi bolečino - ki pa je znosna in mine, kasneje celo pozabiš nanjo.

Zame so bili najbolj boleči šivi, ker so me spodaj prerezali tik pred porodom. Ampak to je spet druga zgodba.....že poporodna.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
21.8.2008 12:18:03   
lupči
Jaz sploh nisem nikoli razmišljala o epiduralni pri porodu. Sem jo pa izkusila pri operaciji maternične pregrade (to je bilo že po prvem porodu), ker so mi jo vsilili zdravniki, sama je nisem hotela. In še danes mi je žal, da nisem vztrajala pri svojem. Še ves teden sem ležala v bolnici, ker sem imela take težave zaradi epiduralne. Operacija je odlično uspela, že naslednji dan nisem več krvavela, posledice epiduralne pa so se iz dneva v dan stopnjevale: slabost, bruhanje, močni glavoboli. Komaj so me spravili k sebi, da sem lahko šla domov, kjer sem se potem res pozdravila.

Tako danes niti ne razmišljam o njej, ker je naredila več škode kot koristi. Rekla sem si: popadki trajajo omejen čas in minejo, epiduralna pa mi je pustila posledice, ki sem jih še dolgo čutila na svoji koži. Že res, da morda sodim v tisti slab odstotek, pri katerih se pojavijo zgoraj opisane težave, toda če bi se mi to zgodilo pri rojevanju, kako bi rodila otroka, če bi tam skupaj zlezla (kot sem pri operaciji, ko so mi vstavljali dolgo injekcijsko iglo tja v hrbet) ali bi morda še bruhala???? Popadke se res da preživet, verjemite, niso tako grozni, kot se govori. Samo poguma je treba, pa se vse zmore.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
21.8.2008 12:25:34   
janney
Punce pozdravljene!

Tudi jaz sem bila med vami še pred dobrimi štiri tedni, bila sem najsrečnejša oseba na svetu ko sem nosila svojega otročka pod srcem.
Danes ga ni več, v meni je praznina, ranjeno srce in žalost.

V 21 tednu na morfologiji je ginekologinja ugotovila da z otročkom nekaj ni uredu, naslednji dan me je takoj poslala na pregled v porodnišnico kjer so ugotovili SAKROKOKCIGEALNI TERATOM - TUMOR pri plodu velik 5x3 cm ki raste iz trtice. Še danes mi v glavi zvenijo besede ki jih je izrekla ginekologinja v porodnišnici. Podrl se mi je svet ko sva morala sprejeti odločitev za prekinitev nosečnosti saj bi bila posledice če bi donosila hude. Odločitev je bila težka saj nisem mogla vrjeti da je z otročkom kaj sploh narobe saj je veselo brcal in me opozarjal na sebe.
Rodila sem 01.08.2008 ob 17:25 punčko Nejo težko 660g in veliko 28cm, ki je danes žal med angelčki in ne ob meni user posted image . Praznino težko prenašam, jokam vsak dan zelo jo pogrešam, sesujem se ob vsakem pogledu na nosečnico ali voziček, jezna sem na ves svet zakaj nama je vzel neprecenljivi zaklad.

Pogrešam vas ker nisem več med vami pa čeprav nisem veliko sodelovala v pogovoru, pogrešam besedo decemberke 2008.

Janney

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
21.8.2008 12:33:40   
lupči
ojoj, sočustvujem s teboj, res. sama sem dala podobno izkušnjo skoz kar 4x, ko sem ostala praznih rok, brez otročka (sicer že v zgodnji nosečnosti).....nimam besed......le roko ti lahko podam in jo močno stisnem.....ter pobožam tvoje srce....naj joče, da izjoče bolečino, ki bo nekoč (zagotovo) rodila sad..... 

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
21.8.2008 12:40:16   
saššša
Janney iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image To kar se ti je zgodilo je res nekaj najhujšega kar se človeku lahko zgodi.Tudi sama se sprašujem kako se lahko v taki dobi nosečnosti zgodi kaj takega...Katastrofa, ker mi ni jasno kako se potem pobereš.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
21.8.2008 12:43:15   
vrtnica21
Janney.... moje sožalje.
Ne morem verjeti, ko berem tvoje besede.
Sem v službi in user posted image user posted image user posted image .

Drži se, jokaj, spravi bolečino iz sebe.

Sama si niti v sanjah ne morem predstavljati kaj doživljaš.
Držim pesti zate in za tvojo srečo v prihodnosti.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
21.8.2008 12:45:57   
saššša
Sanja baje je za nosečke z enim otrokom rizično če ima MV krajši od 15 mm, za nas dvojčke pa krajši od 20 mm.Jz ga imam tud 36 mm, pa so mi vsi g. rekli da je to čist kul.
ZA VSE K SE BOJITE PORODA je pa tko. Tako fejst ne boli čene se nobena nebi odločila za še enega...Jz sem v prvo rodila, tamala je bla v treh urah vzunej in nisem bila nič šivana, tko da upam da ne bo sedaj kake panike, čeprav mi vsi pravijo da naj bi imela carskega.....

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
21.8.2008 13:24:01   
Anonimen
Ajoj Janney! Sočustvujem in jokam s tabo!
Siser si ne morem predstavljati, kako se občuti ta nenadna praznina, vem pa kakšen je strah pred izgubo, saj sem ga sama doživela okrog 14. tedna in že ta je hudo boleč. Pri meni je sedaj vse vredu in tudi pri tebi bo ... tvoj angelček bo poskrbel za to ... daj le času čas!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saššša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
21.8.2008 13:52:17   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

baje normalno dolg (39 mm - ali ve katera ali je to res ok? Imate mogoče kje napisane mere vaših MV?)

normalno dolg je od 35mm navzgor... jaz imam okoli 20mmuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
21.8.2008 13:57:54   
_sanja_*
Ste me pomirile glede MV. Hvala user posted image

Nadya,
upam, da boš danes slišala, da je MV primerno dolg. Javi potem! Verjetno gre res samo za mišične bolečine. To bomo vse preživele ane?, samo da ne gre za kaj hujšega. user posted image

Katja,
ja nekako se nagibam k SG. V materinsko bom pa hodila v Žalec. Glede epiduralne se še nisem odločila, se bom pa vsekakor prijavila za njo, ker odkloniš jo še vedno lahko. Moram govoriti še s sorodnikom, ki je anestezist in mi bo najbolj iskreno povedal, kako on gleda na epiduralno in kako zgledajo porodi z njo ter posledice.

Lupči, ravno včeraj sem govorila s prijateljico. Stara je 21 let, njen otrok pa dobro leto. Med nosečnostjo se je zredila za 20 kg, pa se ji popolnoma nič ne pozna. Čudovito postavo ima. Rekla je, da se ni nič obremenjevala, je pa potem še 7 mesecev dojila in tako izgubila sčasoma vse. Tako da bomo tudi mi, pa čeprav bo trajalo eno letouser posted image user posted image
In tole, kar si napisala o porodu je čudovitouser posted image user posted image user posted image

Janney, iskreno sožalje. Ob takih stvareh preprosto ni besed... Ne vem, zakaj prihaja do tako grdih slučajev, zakaj se mora to zgoditi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ob tem naj povem, da imam prijateljico, ki se ji je to zgodilo lani. Na MF so plodu odkrili tumor na hrbtenici, zato je morala prekiniti nosečnost. Čez nekaj mesecev je potem ponovno zanosila in letos maja rodila zdravega fantka. Ne vem, zakaj se mora to zgoditi, ampak tudi zate se bo rodil tvoj sonček.
Mi, ki tega nismo doživele, si vse skupaj lahko samo predstavljamo. Najbolje ti bodo svetovale punce, ki so to doživele - naveži stik z njimi, na forumu jih je (na žalost) preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
21.8.2008 14:04:54   
zverinca
Janney, tudi meni so solze prišle, žal mi je in sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image
user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
21.8.2008 14:15:50   
hektorina
Jenny, nosim del tvoje bolečine... z upanjem zate in tvoje dete.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
21.8.2008 14:35:21   
tejci01
janney  iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  , ko sem prebrala tvoje sporočilo so me kar oblile solze.
Sočustvujem s tabo, zjokaj se, da bo odšla bolečina. In vedi da za vsakim dežjem posije sonček. tako bo tudi zate, samo pusti času čas. samo telo bo začutilo kdaj bo pravi trenutek.
Lani je prijateljica zanosila in pri 3 mesecih in pol je imela splav. Par dni prej sem bila pri njej in smo poslušali srček, čez par dni me pa pokliče in mi pove slabo novico. Sploh nisem mogla verjet.
Ne morem razumeti, kako lahko pride do tega.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
21.8.2008 14:57:30   
Ana Luna
Janney, user posted image user posted image user posted image ...
Tvoja žalostna novica je prizadela tudi mene. Vem, da ni besed, ki bi te zdaj potolažile. Čas bo počasi zacelil rano in naredil prostor v tvojem srčku za novega otroka. Tvoj angelček Neja pa bo vedno bdel nad vami in vas čuval.
Vse dobro ti želim.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
21.8.2008 15:04:51   
ajda26
Iskreno sožalje janney, res je hudo kar se ti je pripetilo. Sploh nimam besed to se nebi smelo dogajati.

Držim pesti zate. Nikoli ne boš pozabila svoje punčke, a vedi da takrat ko najmanj pričakuješ bo zopet med nami in se bomo skupaj veselile novega življenja.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
21.8.2008 15:32:52   
pišapela
janney iskreno sožalje. Ob branje tvoje novice so tudi meni pritekle solze.user posted image user posted image user posted image  Grozno res.
Držim pesti zate in ti želim vse dobro. Tudi ti boš zagledala lučko na koncu temnega tunela.

(odgovor članu ajda26)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
21.8.2008 15:53:02   
superpunca
joj,jenny iskreno sožalje;življenje včasih res ni pravično.

jaz mam MF jutri,že cel dan me razganja od skrbi,se mi zdi ,da je tudi tamalo manj poskočno kot druge dni, čeprav ga kar naprej spodbujam k akciji;
Upam, da bo vse ok,z vami ,vsemi ostalimi pa tudi.

mene poroda zaenkrat ni strah,se strinjam,da kar smo spravili notr ,mora tudi ven,potem bo pa en kup radosti s škratom.
najin bo Gal oz. Ula,3črke niso imele veze,je tako naneslo.

držite pesti, lep pozrav

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.