zverinca
|
babnce, še vsi dojenčki so šli ven tako ali drugače, bolečino pa pozabiš, je za to prav en hormon Jaz sem imela v prvo srečo, rodila v treh urah, spomnim se le, da so bili zadnji trije popadki urnebes, bolečine same se ne spomnim. Če bo zdej še hitrej - ker baje da je v drugo htreje, še do P ne pridem Sem pa imela danes pregled, videla mladiča kako zeha, se oblizuje, sem na +2.5kg, edino kri imam še slabšo kot zadnjič (tri tedne nazaj), kljub temu da jem železove tabletke. Bo treba šnicel vsak dan pa G dala je predlog za bolniško do porodniške, tako da jaz očitno ne bom šla več delat, kar mi je malo žal, uživam v delu, službi, pogrešam, pa tudi glede prihodkov bo malo kriza, ampak ok, bo moj več delal . itak je pa bebica prva in moje počutje! Imena imava pa midva že: punčka - Urška, fantek - Jernej. Kaj bo bomo videli decembra, če ne žeprej, ker mi baje zaradi skrajšanega MV grozi prezgodnji porod. V materinsko pa meni HB ni treba, saj mi velja od prvič še 10let. Ker se mi res ne da sedeti v tisti prenatrpani predavalnici (v LJ), čeprav je zanimivo, poučno, imam pa zapiske od prvič, tako da lahko malo osvežim znanje