|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
19.8.2008 18:36:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mene pa zanima a katera jemlje tifol?

jasna:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

lp m.
ali katro drugo folno kislino????

jaz jemljem neovin +dha.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.8.2008 19:53:20   
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Evo mene! user posted image Vse je v redu, tveganje 1:6191 (pri Juretu je bilo 1:7300, ampak sem bila 2 leti mlajša user posted image ). Dobili pa naj bi punčko, je rekel da je 90% to. user posted image

čestitke za uspešno NS in za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.8.2008 20:01:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jasna:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

lp m.

jaz jemljem neovin +dha.
hvala in mislim da jaz tudi ne bom jedla tifol ampak kaj druga.a pa se dobro počutiš po teh ali ne?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.8.2008 20:02:33   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

lp m.

jaz jemljem neovin +dha.
hvala in mislim da jaz tudi ne bom jedla tifol ampak kaj druga.a pa se dobro počutiš po teh ali ne?

z nobenimi nisem imela težav.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.8.2008 20:23:29   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke in za držanje pesti. user posted image

sonček85 - Tudi jaz jemljem NeoVin +DHA, pa nimam nobenih težav. Niti jih nisem imela v 1. user posted image , ko sem jemala Tifol. Sem se pa to rundo odločila za te, ki jih jemljem, ker me rado grabijo krči v spodnjem delu nogah in NEoVin+DHA ima tudi minerale in vitamine, tko da to preprečuje. Pa seveda je treba pit veliko, veliko vode. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.8.2008 20:51:42   
Dali*
Jaz jemljem Elevit in mi je supe, ker dobim tudi vse ostale vitamine in minerale poleg. Ko sem še ne noseča jemala Tifol mi je bilo občasno slabo. Meni je G priporočala Elevit. Je pa res mal dražji od 9-10 € za 30 tablet. Priporočam!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.8.2008 20:57:38   
ada2
pozdravček!

najprej glede teže naslednjega otroka:
moja prva je bila 3980g, 54,5 cm, OG 36cm,
drugi 3430g, 50 cm, OG 35cm
pri meni torej to ne drži.

folna kislina: najprej sem pojedla eno škatlo tifola, zdaj pa jem neovin + dha. v prvi nosečnosti sem jedla folacin, ki mi ga je predpisal G, v drugi tifol.

jjasna čestitke za pregled in user posted image .

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.8.2008 20:57:47   
sonček85
hvala vsem za odgovore in mislim da bom kar neovin+dha jemala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.8.2008 21:42:17   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    03.09. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   04.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               20.08.
user posted image   06.03Grahec (29)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09. 20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)               28.08.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)    05.08.
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image   ?)     
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   17.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)     
user posted image  19.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    26.08.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    26.08.
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali*                            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    27.08.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)               10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4user posted image , št. user posted image 2 )
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    29.07.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   
user posted image   31.03. Naja3 (30)                      (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0)    29.07.
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 44 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.8.2008 21:46:25   
Anonimen
spps - Rabim pomoč pri seznamu - kam bi dale spol user posted image ? Če bi ga splohuser posted image

Jutri držimo pesti za;

Linda 25, Grahec in julam - vse imajo NS. user posted image user posted image user posted image

Upam, da se boste tudi oglasile nam! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.8.2008 22:20:49   
Naja30
jjasna, čestitke za NS! In Pušenjak ti je napovedal spol? Baje on sploh noče napovedovat spola. Super no, bo mali dobil sestrico!user posted image user posted image user posted image  Kdaj si se pa naročila na NS, koliko prej?

sonček, jaz jemljem tifol. Po tej škatli bom pa verjetno zamenjala za kaj drugega. Da dobim še ostale vitamine.

No še moje počutje - popoldan grozno, zvečer pa super! user posted image  Zgleda, da bo tole dete nočna ptica. user posted image  Resno, popoldan sem ko ožeta cunja, potem se pa proti večeru zbistrim. Samo utrujena pa sem, to pa ne mine.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.8.2008 22:22:04   
Dali*
Ejla punce, pozabile ste mi pripisati- NS imam 11.9.2008.

Nočko! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.8.2008 22:35:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

jjasna, čestitke za NS! In Pušenjak ti je napovedal spol? Baje on sploh noče napovedovat spola. Super no, bo mali dobil sestrico!user posted image user posted image user posted image  Kdaj si se pa naročila na NS, koliko prej?

To da on noče napovedati spola pa prvič slišim? Nama je tudi v prvo pravilno napovedal fantka in kolegom pravilno punčko. Na NS sem se pa naročila nekje v 7t, po tistem prvem samoplačniškem pregledu, ko sem bila ziher koliko sem noseča. Moja zadnja M je bila čudna, trajala je samo en dan in ostalih 9 dni krvavo-rjavi izcedki. Tako, da nisem vedela katero ZM naj upoštevam 2.5. ali 27.5., no pa je bila prava tista druga.
Tko, da čakamo punčko, razen če ji vmes ne zraste lulček. user posted image Če ne bo sedaj, bo pa v tretje punčka, če pa bo tudi v trejtej fant... Bom imela pa 4 moške pri hiši in vedno poln hladilnik piva in na TV sporedu šport, šport, šport. user posted image user posted image user posted image

Dali* - Bomo dopisale. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
20.8.2008 5:29:16   
spps

spps - Rabim pomoč pri seznamu - kam bi dale spol user posted image ? Če bi ga splohuser posted image

Jutri držimo pesti za;

Linda 25, Grahec in julam - vse imajo NS. user posted image user posted image user posted image

Upam, da se boste tudi oglasile nam! user posted image

ne vem če bi spol pisale zraven,ker je 50:50 še vseen,kljub napovedimuser posted image user posted image user posted image
naj punce odločijo,jaz osebno ne bi pisalauser posted image
jjasna,a PDP ti je kaj popravljal?

aja,dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image
in punce,ki imate Ns,naglejte se svojih pikicuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.8.2008 5:30:25 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
20.8.2008 8:04:44   
Grahec
jjasna čestitam za pregled! Upam, da bom tudi jaz danes taka srečka. Imam pregled šele popoldne 17.30 (Bežigrajski dvor, g. neka Mimi ???) in me že živčki dajejo, še dobro da bo šel mož zraven. Aja, pa zanima me s kolikimi bo šel na NS tudi mož oziroma fant?

Drugače, je pa Pušenjak sestri na NS napovedal punčko se je pa rodil fantek in ko je to zvedel mu je bilo tolk nerodno, da baje kak teden sploh ni hotel spola napovedovatuser posted image user posted image , čeprav je bilo sestri čisto vseeno kaj bo otrok in ker misli imet še kakšnega  res ni imela kupljeno vse rozasto user posted image . Tako, da za 100% vam res ni treba vzet napovedi, še posebno ne takih zgodnjih in če niso kasneje potrjene (njej je mali kasneje skrival kaj je user posted image ).

Joj, sem živčna zarad pregleda, kako naj se umirim????

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
20.8.2008 8:52:18   
dana
Grahec nič bit živčna, saj bo vse v redu no.

No če se še navežem na izcedek - tudi jaz imam doma Vitagyn C, samo se pa ne mažem vsak dan z njim. Očitno bi blo kar dobro, da se ne bo tole ponavaljalo celo nosečnost.

Bi pa tole napisala kot opozorilo ko boste proti koncu nosečnosti - pazite se vnetja, ker če boste šivane se tkivo kar trga ko ga šivajo. Tako je bilo pri meni, ko sem vnetje fasala teden pred sem šla rodit. Ker se nisem zdravila je imela zdravnica kar precej težav da me je zašila ker je rekla da je tako kakor bi šival puter. Aja, pa še to je bilo pri meni. Železo sem nehala jemati mesec pred porodom in se mi je v tem času kri poslabšala in se mi zaradi tega maternica ni tako krčila kot bi se mogla po porodu in sem izgubila 6dc krvi.
Nočem nič strašiti, sem napisala kot opozorilo v primeru da bi pozabila, kar je pri meni kar dosti verjetnouser posted image

No zdaj pa k lepšim stvarem.
JJasna ti si že NS opravilauser posted image  Super za rezultat. Jaz bom mogla še 14 dni počakat.

Jaz tudi jemljem Neovin, ampak opažam, da mi je popoldan zelo slabo, tako da bom danes vzela tableto šele zvečer, da ugotovim če mi je slabo zaradi teh tablet. Po Tifolu mi ni blo nikoli.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
20.8.2008 9:56:54   
_andreja_
user posted image user posted image user posted image  čestitke za NS, jz osebno se pa kr nekako ne morem odločit zanjo.. tudi pri prvem nisem šla, in tudi zdaj pri drugem ne grem, čeprav, ko vas takole berem, si kr želim želim, da bi šla... user posted image   mah sej boste vse kmalu konec in potem me bo minilo, upam... user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
20.8.2008 10:03:36   
_andreja_
o.k. zdej bom pa nekaj mimo pihnila, ampak vseeno, ne vem če se mi blede ali je to res mogoče, v nedeljo sem v trebušču oz. spodaj tam kjer je maternica čutila otročka, oz tiste mehurčke, ki jih čutiš na začetku... včeraj zvečer ko se odpravim spat, nekajkrat zapored mehurčki, in zdajle ko sem tukaj na RR in tipkam, ponovno mehurčki... ali je to možno??? pri Žanu sem bila 17t ko sem ga začela čutit, čeprav je ginekologinja rekla da je to za prvič kr precej zgodaj, pa nisem bila ravno pretirana suhica, ampak sem bila v roku enega tedna prepričana da je to to ,ker je v 18t začel že fejst se premikat, kaj ve menite???

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
20.8.2008 10:07:18   
Anonimen
spps - Ne PDP-ja mi ni popravljal, sem pa gledala rezultate iz prejšnje NS, ki sem jo imela 12 2/7, tokrat pa v 12t in je FL, BPD in GV vse večje.... ampak naj bi bil skoz Jure manjši po meritvah, tako da...

Grahec - Srečno danes na NS. user posted image Glede spola pa je meni čisto vseeno kaj bo, samo da bo. Tako da če se je zmotil nič hudega. user posted image Kot sem že včeraj rekla, če bo tudi v drugo fant bomo veseli, bomo pa v tretje delali punčko, če bo tudi v tretje fant, bom pa imela doma 4 moške - mož me potem vedno dopolni da tudi hladilnik vedno poln pira in na TV sporedu bo samo šport, šport, šport. user posted image Če verjameš. user posted image

dana - Hvala za opozorilo. No, upam da se tudi v drugo izognem šivom. So pa tale vnetja res en user posted image , ker lahko pripeljejo do prezgodnejga poroda, pa da ne govorim da se potem če ni ozdravljeno do poroda lahko tudi otrok okuži. Meni je G rekla, da je dobro pojesti vsaj 1 LCA jogurt na dan, ki naj bi uravnaval tudi kislost nožnice in preprečeval vnetja.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
20.8.2008 10:10:07   
Anonimen
_andreja_ -  user posted image user posted image user posted image Ne boš verjela, ampak jaz sem isto razlagala mojemu, da čutim neke mehurčke, tiste prve gibe že sedaj. Pa sem šla malo na net gledat in so napisali, da tako zgodaj še ni možno, da bi čutili otroka, ker je premajhen, ampak da je to od razstezanje mišic in maternice.

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
20.8.2008 10:27:05   
_andreja_

_andreja_ -  user posted image user posted image user posted image Ne boš verjela, ampak jaz sem isto razlagala mojemu, da čutim neke mehurčke, tiste prve gibe že sedaj. Pa sem šla malo na net gledat in so napisali, da tako zgodaj še ni možno, da bi čutili otroka, ker je premajhen, ampak da je to od razstezanje mišic in maternice.
  hvala da si me potolažila, sem že mislila, da sem čudna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
20.8.2008 10:48:15   
dana
_andreja_ tudi jaz pri prvem nisem bila na NS, zdajle mi je pa moja G rekla ja kaj pa NS in kaj me ovira pri tem, tako da zdaj datum imam, potem je pa rekla naj se odločim ali ja ali ne. Bojim se namreč tega kako bi/bom odreagirala če bo rezultat slab.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.8.2008 11:03:49   
lejca
Dobro jutro..

ma sej ne vem,ce je dobro...nc nisem spala..verjetn sele ob 6 zaspala in se zbudila ob 7 in 30 pa potem ob 9 in zdej ob 10. Sem cist cudna,zgledam kot bi me vlak povozil.
Jaz nisem nc narocena na NS, mi moj G ni nic reku. Sam naslednji pregled imam 19.9. se vam zdi prepozno za NS? Do kdaj se ga dela?

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.8.2008 11:21:29   
mama_milchy
Olla,

kako ste? evo, jaz kr dobro; počivam, počivam in komaj čakam ponedeljek, da bom spet lahko vidla user posted image .
Glede NS; do katerega tedna jo delajo? Pri Žigcu pač nisem šla, sedaj v drugo pa me mika čeprav ne vem; kje na obali pa jo opravljajo sploh?

No,kaj boste danes kaj kuhale?

Naja; kako je s tvojo pupiko?

lejca, jaz tudi zadnje noči spim tako da sem zjutraj čisto zmučena in je prvi spanec na vrsti že ob 10-ih;

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.8.2008 11:58:40   
Dali*
Ciao punce!

Glede NS na kratko in po domače....
NS se opravlja med 11. in 14 tednom nosečnosti. Po domače rečmo, da vas naročijo cca. 3 mes. po zadnji menstruaciji. Na obali nevem, če to delajo, ker še nisem slišala, lahko pa vprašaš svojo G. Če imaš rok marca, bi se že morala naročiti. To da imaš pregled 19.9.2008 bo žal že prepozno za NS.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?