Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:33:26
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* pa kje hodiš tolk dolgo... a si jih šla lovit po Prekmurju Jah.. komaj sam našla takega, ki gre fajn not ... Na RR stran mislim.. da ni premajhen ali prevelik.... pa saj če je velik ni nič hudega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:33:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ajsi, ta je zate, ker je cel zdepiliran, pa masten mislim naoljen.... pol je z njim treba začet pod tušem pa ga najprej dobr namilit, po njegovih mišicah itd.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:34:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men je tko zapečen kar všeč... ampak kje pa je vse ostalo? bučka, melancan ali korenček? ja sej jaz bi tud kaj takega rajš vidla, pa ne znam poiskat takih slikc oz. sem tule v službi pa nadomeščam tajnico in mi skoz noter uletavajo...je naša aquica boljša na tem področju, me bo morala malo podučit ste pa hitre, sploh ne morem sledit debatam... tane, tej igri se pravi hitri prsti.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:35:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* pa kje hodiš tolk dolgo... a si jih šla lovit po Prekmurju Jah.. komaj sam našla takega, ki gre fajn not ... Na RR stran mislim.. da ni premajhen ali prevelik.... sej je raztegljivo okno na računalniku mislim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:35:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* pa kje hodiš tolk dolgo... a si jih šla lovit po Prekmurju Jah.. komaj sam našla takega, ki gre fajn not ... Na RR stran mislim.. da ni premajhen ali prevelik.... pa saj če je velik ni nič hudega mi bereš misli...........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:36:17
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ajsi, ta je zate, ker je cel zdepiliran, pa masten mislim naoljen.... pol je z njim treba začet pod tušem pa ga najprej dobr namilit, po njegovih mišicah itd. pol, ko je pa čist, pa nadaljuješ s smetano, ki ti je od zjutraj še ostala.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:37:20
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ajsi, ta je zate, ker je cel zdepiliran, pa masten mislim naoljen.... pol je z njim treba začet pod tušem pa ga najprej dobr namilit, po njegovih mišicah itd. pol, ko je pa čist, pa nadaljuješ s smetano, ki ti je od zjutraj še ostala..... pa še začiniš s čokolado
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:37:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ajsi, ta je zate, ker je cel zdepiliran, pa masten mislim naoljen.... pol je z njim treba začet pod tušem pa ga najprej dobr namilit, po njegovih mišicah itd. pol, ko je pa čist, pa nadaljuješ s smetano, ki ti je od zjutraj še ostala.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:38:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* pa kje hodiš tolk dolgo... a si jih šla lovit po Prekmurju Jah.. komaj sam našla takega, ki gre fajn not ... Na RR stran mislim.. da ni premajhen ali prevelik.... sej je raztegljivo okno na računalniku mislim pa tud kaj dugega.... ne sam okno na računalniku.... kje je pa dones luna, ponavadi nas zavoha, ko smo borbeno razpoložene!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 20.8.2008 16:40:07 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:42:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ajsi, ta je zate, ker je cel zdepiliran, pa masten mislim naoljen.... pol je z njim treba začet pod tušem pa ga najprej dobr namilit, po njegovih mišicah itd. pol, ko je pa čist, pa nadaljuješ s smetano, ki ti je od zjutraj še ostala..... pa še začiniš s čokolado aaaa, čokolada je pa preveč pocasta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:44:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ajsi, ta je zate, ker je cel zdepiliran, pa masten mislim naoljen.... pol je z njim treba začet pod tušem pa ga najprej dobr namilit, po njegovih mišicah itd. pol, ko je pa čist, pa nadaljuješ s smetano, ki ti je od zjutraj še ostala..... pa še začiniš s čokolado aaaa, čokolada je pa preveč pocasta nič hudga, ker pol je z njim treba začet pod tušem pa ga najprej dobr namilit, po njegovih mišicah itd.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:45:30
|
|
|
|
ledenka
|
babe, grem jaz svojo energijo kurit... na pilates
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:45:36
|
|
|
|
tane
|
ah, jaz se ne grem več ste čisto preveč prepotrebne ops. preporedne zame... ne se hecam, ste me v res dobro voljo spravle, tako da grem zdaj nasmejana domov iz šihta.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:49:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ah, jaz se ne grem več ste čisto preveč prepotrebne ops. preporedne zame... ne se hecam, ste me v res dobro voljo spravle, tako da grem zdaj nasmejana domov iz šihta. no to je bistvo naše borbe... da se mamo fajn... še kaj nas pridi pogledat, pa lep preostanek dneva ti želim.... pa primi svojega bikca za roge, ko prideš domov...... ajsi, ti se pa fajn razteguj.... pa na kaj lepega misli....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:51:13
|
|
|
|
aqua77
|
Se*, kam si pa ti zginla.... pa sončika....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:04:01
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, kam si pa ti zginla.... pa sončika.... ti, zgleda da so se šle mal potit (no vsaj Ajsi na pilates )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:09:47
|
|
|
|
sonček33
|
polaris - jaz nisem tako pridna...kot ajsi... jaz bl ležim :) čeprav zdele sem ap res posesala bajto, ker prideta dons nečaka k meni spat in more bit mal porihtan, čeprav bo potem čez pol ure isto :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:15:24
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 polaris - jaz nisem tako pridna...kot ajsi... jaz bl ležim :) čeprav zdele sem ap res posesala bajto, ker prideta dons nečaka k meni spat in more bit mal porihtan, čeprav bo potem čez pol ure isto :) saj moraš ampak leže se tud da fajn spotit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:16:35
|
|
|
|
sonček33
|
....leže ja... mislim, za spotit se ni izgovorov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:17:34
|
|
|
|
polaris
|
Ga. Bond, kam si pa ti zdaj mrknila Nič punce moje, se jaz tud počasi poslavljam home Bodite lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:17:36
|
|
|
|
sonček85
|
vaša borka ,ki je imela pregled 30.6 je nosečka 5 tednov. kdaj imate srečanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:48:04
|
|
|
|
trinity22
|
sonček85 še enkrat čestitke ostalim borkam pa lep pozdrav, jaz sem Ok, občasno še imam bližnja srečanja z gospo wc školjko, drugače pa se "učim" in v petek začnem že z novo službo, tako da mi bo sedaj pa res še bolj kronično primanjkovalo časa ... bodite lepo in rade se imejte in veliko se smejte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:53:26
|
|
|
|
sonček85
|
res hvala sem šla malo za nazaj brat in sem videla vaše čestitke.hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 17:55:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sigurno je kaka luna v takem porednem položaju miška, čokolada je preveč pocasta sem prebrala porodnem položaju ..... in ne, nisem v porednem položaju Sreda, 20.8. Luna pada, čuti se že četrtkov aspekt Merkurja v konjunkciji z Venero, zato bo sreda lep dan, Luni v kvadratu z Jupitrom ob 15.15., ki vas bo vse dotlej priganjala k delu, saj je Luna v znamenju ovna. Prepustite se lepim občutkom, usmerjajte pozitivno energijo v prihodnost.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?