Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:07:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobrodošla, tane ajsi, tale naša tane ja taka fajn punca, sem jo kar k nam zvabila, ker jo je škoda za drugam..... sej tule so vse fajn punce dobrodošle
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:12:50
|
|
|
|
aqua77
|
Živa, kakšna je pa kaj situacija pri tebi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:15:45
|
|
|
|
tane
|
hvala, ja vidm, da je tule bolj živahna debata kot kje drugje, ampak drage moje takih slikc pa še nisem zasledila...kaj pa to, ne pride v poštev?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:20:22
|
|
|
|
polaris
|
ti tane, a ta pa je pravkar z dopusta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:21:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane hvala, ja vidm, da je tule bolj živahna debata kot kje drugje, ampak drage moje takih slikc pa še nisem zasledila...kaj pa to, ne pride v poštev? pride v poštev, seveda pride, vse slikice so dobrodošle sam še lepše so tiste, kjer kakšno "bučko" po gatah išče.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:21:32
|
|
|
|
sonček33
|
polaris zakaj vprašaš? ker je tok zagorel al ker zgleda tok zj*******
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:21:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris ti tane, a ta pa je pravkar z dopusta je bil mal preveč na soncu, se je zapeku mal preveč.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:22:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 polaris zakaj vprašaš? ker je tok zagorel al ker zgleda tok zj******* Ojla sončika!!!!! Sem vidla bušija, kol je že leeeeeeep!!!! Superca....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:22:51
|
|
|
|
ledenka
|
men je tko zapečen kar všeč... ampak kje pa je vse ostalo? bučka, melancan ali korenček?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:23:12
|
|
|
|
sonček33
|
Madona vas meče. Agua, dej se mal umir no :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:23:59
|
|
|
|
sonček33
|
O agua hvala, lep a ne? sem ponosna nanj.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:24:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men je tko zapečen kar všeč... ampak kje pa je vse ostalo? bučka, melancan ali korenček? zgleda, da je bolj sramežljive sote, al pa nima kaj za pokazat..... čeprav glede na zapečenost, pomoje kar kakšen melancan raste....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:25:23
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 polaris zakaj vprašaš? ker je tok zagorel al ker zgleda tok zj******* Sončiiii kar oboje, z Aquvico bova tud taki zuluwomen ko se vrneva, o izgledu, mislim tistem zj****** pa zdaj skor ne bi upala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:25:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 O agua hvala, lep a ne? sem ponosna nanj. sej maš tud za kaj bit draga moja.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:26:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 polaris zakaj vprašaš? ker je tok zagorel al ker zgleda tok zj******* Sončiiii kar oboje, z Aquvico bova tud taki zuluwomen ko se vrneva, o izgledu, mislim tistem zj****** pa zdaj skor ne bi upala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:28:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Ups... I'm lost Le kako se naj človek sem vključi ... A to bo pomagalo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:28:37
|
|
|
|
aqua77
|
Kje pa je tane zdej, a nam je ušla.... Se nas je verjetno ustrašla, ker smo tak napadalne....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:29:39
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ups... I'm lost Le kako se naj človek sem vključi ... A to bo pomagalo? Se*, OPAAAAAAAAAA!!!! Maš pravi način komunikacije, veš......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:30:43
|
|
|
|
aqua77
|
Ajsi, ta je zate, ker je cel zdepiliran, pa masten mislim naoljen....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:30:52
|
|
|
|
polaris
|
Se* pa kje hodiš tolk dolgo... a si jih šla lovit po Prekmurju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:30:59
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men je tko zapečen kar všeč... ampak kje pa je vse ostalo? bučka, melancan ali korenček? ja sej jaz bi tud kaj takega rajš vidla, pa ne znam poiskat takih slikc oz. sem tule v službi pa nadomeščam tajnico in mi skoz noter uletavajo...je naša aquica boljša na tem področju, me bo morala malo podučit ste pa hitre, sploh ne morem sledit debatam...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:31:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, OPAAAAAAAAAA!!!! Maš pravi način komunikacije, veš...... ja ja.. tudi jaz man dober repertoar na mojem računalu, ni kaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:31:41
|
|
|
|
sonček33
|
Ma se+ ti pa takoj zavohaš tele nagce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:32:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* pa kje hodiš tolk dolgo... a si jih šla lovit po Prekmurju Jah.. komaj sam našla takega, ki gre fajn not ... Na RR stran mislim.. da ni premajhen ali prevelik....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:32:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, OPAAAAAAAAAA!!!! Maš pravi način komunikacije, veš...... ja ja.. tudi jaz man dober repertoar na mojem računalu, ni kaj nima tebe lunči zastonj tolk rada....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 20.8.2008 16:33:16 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?