|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
20.8.2008 15:30:35   
aqua77
user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 20.8.2008 15:31:24 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 476
20.8.2008 15:32:14   
aqua77
Ajsi, user posted image user posted image user posted image

zdaj maš pa dva depiliranca!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 477
20.8.2008 15:34:19   
ledenka
user posted image  ampak en drugega objemata user posted image  čeprav, za pogledat sta oba user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 478
20.8.2008 15:39:38   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

polaris, mojih priljubljenih zadev ni več blo user posted image  namreč Kinder bueno beli... pa sem se morala s KitKatom zadovoljit user posted image  

sem še razmišljala včeraj o tebi user posted image  a kako preiskavo prehodnosti jajcevodov si ti že dala skos? ker če ne, pa če do svojega G hitro prideš, te lahko on pošlje na to.

Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno user posted image  sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka user posted image , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela user posted image  (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste user posted image )

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
20.8.2008 15:41:14   
aqua77

user posted image  ampak en drugega objemata user posted image  čeprav, za pogledat sta oba user posted image  

itaq da en drugega objemata, če pa tebe ni zraven da bi bla vmes v sendviču..... user posted image user posted image user posted image user posted image   če bi se bolj narazen držala, nebi šle oba v oblektiv, ker mata tak fajn "konstrukcijo"........user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
20.8.2008 15:43:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

itaq da en drugega objemata, če pa tebe ni zraven da bi bla vmes v sendviču..... user posted image user posted image user posted image user posted image   če bi se bolj narazen držala, nebi šle oba v oblektiv, ker mata tak fajn "konstrukcijo"........user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, pol grem pa vmes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

moj ga je naje.bal, ko pride dam user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 481
20.8.2008 15:46:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno user posted image  sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka user posted image , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela user posted image  (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste user posted image )

pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok user posted image  če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 482
20.8.2008 15:48:31   
aqua77

pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok user posted image  če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno.

tole se pa zlo znanstveno sliši...user posted image  ajsi, svaka ti čast, da se tako spoznaš na te zadeve....user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
20.8.2008 15:52:17   
polaris

aqua je že tuki!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polaris,

nič še ne pakiram... A ti že?? user posted image user posted image  Jaz štartam že v soboto po šihtu! komaj čakam!!user posted image user posted image user posted image  Ti pa v ponedeljek, a ne? Me zanima katero turo boste vi vžgali, da se kje srečamo med potjo, mi morske deklice.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja v ponedeljek šele user posted image   najprej mal na Kornate, potem pa vrjetno še do Visa, Korčule, Mljeta... če bo seveda vreme špilalo. Morda pa se res kje srečava user posted image user posted image user posted image  bom pozorna na bjondo, ki izležava na 42-ki user posted image user posted image user posted image  Lozinka: ga. Bond user posted image  

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 484
20.8.2008 15:54:36   
polaris

tole se pa zlo znanstveno sliši...user posted image  ajsi, svaka ti čast, da se tako spoznaš na te zadeve....user posted image

kega vraga user posted image  ne, saj mi ne rabiš povedat ker manj vem, boljše bo, sicer se še vstrašim user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 485
20.8.2008 15:54:36   
aqua77

aqua je že tuki!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polaris,

nič še ne pakiram... A ti že?? user posted image user posted image  Jaz štartam že v soboto po šihtu! komaj čakam!!user posted image user posted image user posted image  Ti pa v ponedeljek, a ne? Me zanima katero turo boste vi vžgali, da se kje srečamo med potjo, mi morske deklice.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja v ponedeljek šele user posted image   najprej mal na Kornate, potem pa vrjetno še do Visa, Korčule, Mljeta... če bo seveda vreme špilalo. Morda pa se res kje srečava user posted image user posted image user posted image  bom pozorna na bjondo, ki izležava na 42-ki user posted image user posted image user posted image  Lozinka: ga. Bond user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako naj pa jaz tebe spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem ne na čem, niti kakšna si.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 486
20.8.2008 15:55:20   
tane

user posted image

aquica, tole je pa resničnouser posted image , da se človeku sline pocedijo... jaz pa ravno pred O in me je že začelo razganjat, moj gre pa delat še preden pridem domov, sem ga ravno med malico klicala, da bi rajš kar njega za kosilo…se bo kar treba potrudit enkrat tele dni in domov na malo drugačno ‘malico’ skočit-dobesedno.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 487
20.8.2008 15:55:45   
aqua77
kaj pa če mi ZS pošlješ z geslom od albumčkov zimskih in poletnih utrinkov.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom pridna.....user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 488
20.8.2008 15:57:13   
ledenka

sej se ne user posted image  tole so meni delali, in v primerjavi s 3 cimrami v sobi, ki so imele klasično laparo, sem bila jaz par urc po operaciji čisto super - takoj sem vstala, hodila, pa tudi krvavela sem samo par dni (porabla en zavitek unih Vir 80 - noter jih je 10?). ker je kratek poseg, posledično kratka narkoza, pa ni nobenih šivov. seveda, če kaj ni ok, ti potem naredijo klasično laparo, kar pomeni šive na trebuhu.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 489
20.8.2008 15:57:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

aquica, tole je pa resničnouser posted image , da se človeku sline pocedijo... jaz pa ravno pred O in me je že začelo razganjat, moj gre pa delat še preden pridem domov, sem ga ravno med malico klicala, da bi rajš kar njega za kosilo…se bo kar treba potrudit enkrat tele dni in domov na malo drugačno 'malico' skočit-dobesedno.

Ojla Tane,

dobrodošla na borbi!!!! Tukaj smo same fajn punce pa same čvekalke, tako da večkrat do nas pridi, ti ne bo žal!!!!!

Dobrodošla!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 490
20.8.2008 15:58:36   
polaris

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako naj pa jaz tebe spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem ne na čem, niti kakšna si.... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj bom jaz tebe... če vidiš kje kakšno kuro, ki te čudno gleda in si poje Goldfinger, potem zagotovo ne snemajo novega Bonda ampak sem jaz nekje v bližini user posted image user posted image user posted image  Lozinka pa velja kar za obe user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 491
20.8.2008 15:59:19   
Anonimen
ja pa sej se vam je zmešaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj vam pa je???? A bi rade da sodelavca naskočim???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
20.8.2008 15:59:23   
aqua77

sej se ne user posted image  tole so meni delali, in v primerjavi s 3 cimrami v sobi, ki so imele klasično laparo, sem bila jaz par urc po operaciji čisto super - takoj sem vstala, hodila, pa tudi krvavela sem samo par dni (porabla en zavitek unih Vir 80 - noter jih je 10?). ker je kratek poseg, posledično kratka narkoza, pa ni nobenih šivov. seveda, če kaj ni ok, ti potem naredijo klasično laparo, kar pomeni šive na trebuhu.

No to je pa dobro vedet!!! Bom pomoje še rabla take info!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
20.8.2008 16:00:49   
polaris
živa, ti kar daj... user posted image user posted image user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.8.2008 16:01:33   
aqua77

user posted image user posted image user posted image  saj bom jaz tebe... če vidiš kje kakšno kuro, ki te čudno gleda in si poje Goldfinger, potem zagotovo ne snemajo novega Bonda ampak sem jaz nekje v bližini user posted image user posted image user posted image  Lozinka pa velja kar za obe user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   fajn se sliši, ampak ne vem če mi bo potegnil.....user posted image user posted image user posted image  bom misnla itaq, da novga bonda snemajo.... s kako barko greš pa ti na pot? Al pa sam ime povej, da bom vedla kam dalnogled usmerjat..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.8.2008 16:02:37   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ja pa sej se vam je zmešaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj vam pa je???? A bi rade da sodelavca naskočim???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

go živa, go živa, go živa

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.8.2008 16:02:38   
Anonimen
pa sej res niste resne.... vas sploh ne dohajam... prej pa cel vikend nič?????????!?!?!?!?!?!?!?!?!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
20.8.2008 16:02:49   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ojla živa,

soooori, vem da si rekla, da velajo slikce sam zjutraj ampak kaj čmo, me mal razganja..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 20.8.2008 16:03:31 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.8.2008 16:03:16   
ledenka
dobrodošla, tane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.8.2008 16:04:57   
aqua77

dobrodošla, tane user posted image

ajsi,

tale naša tane ja taka fajn punca, sem jo kar k nam zvabila, ker jo je škoda za drugam..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?