Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:30:35
|
|
|
|
aqua77
|
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 20.8.2008 15:31:24 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:32:14
|
|
|
|
aqua77
|
Ajsi, zdaj maš pa dva depiliranca!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:34:19
|
|
|
|
ledenka
|
ampak en drugega objemata čeprav, za pogledat sta oba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:39:38
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, mojih priljubljenih zadev ni več blo namreč Kinder bueno beli... pa sem se morala s KitKatom zadovoljit sem še razmišljala včeraj o tebi a kako preiskavo prehodnosti jajcevodov si ti že dala skos? ker če ne, pa če do svojega G hitro prideš, te lahko on pošlje na to. Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:41:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ampak en drugega objemata čeprav, za pogledat sta oba itaq da en drugega objemata, če pa tebe ni zraven da bi bla vmes v sendviču..... če bi se bolj narazen držala, nebi šle oba v oblektiv, ker mata tak fajn "konstrukcijo"........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:43:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ampak en drugega objemata čeprav, za pogledat sta oba itaq da en drugega objemata, če pa tebe ni zraven da bi bla vmes v sendviču..... če bi se bolj narazen držala, nebi šle oba v oblektiv, ker mata tak fajn "konstrukcijo"........ no, pol grem pa vmes moj ga je naje.bal, ko pride dam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:46:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste ) pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:48:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste ) pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno. tole se pa zlo znanstveno sliši... ajsi, svaka ti čast, da se tako spoznaš na te zadeve....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:52:17
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 aqua je že tuki!!!! polaris, nič še ne pakiram... A ti že?? Jaz štartam že v soboto po šihtu! komaj čakam!! Ti pa v ponedeljek, a ne? Me zanima katero turo boste vi vžgali, da se kje srečamo med potjo, mi morske deklice.... ja v ponedeljek šele najprej mal na Kornate, potem pa vrjetno še do Visa, Korčule, Mljeta... če bo seveda vreme špilalo. Morda pa se res kje srečava bom pozorna na bjondo, ki izležava na 42-ki Lozinka: ga. Bond
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:54:36
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste ) pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno. tole se pa zlo znanstveno sliši... ajsi, svaka ti čast, da se tako spoznaš na te zadeve.... kega vraga ne, saj mi ne rabiš povedat ker manj vem, boljše bo, sicer se še vstrašim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:54:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 aqua je že tuki!!!! polaris, nič še ne pakiram... A ti že?? Jaz štartam že v soboto po šihtu! komaj čakam!! Ti pa v ponedeljek, a ne? Me zanima katero turo boste vi vžgali, da se kje srečamo med potjo, mi morske deklice.... ja v ponedeljek šele najprej mal na Kornate, potem pa vrjetno še do Visa, Korčule, Mljeta... če bo seveda vreme špilalo. Morda pa se res kje srečava bom pozorna na bjondo, ki izležava na 42-ki Lozinka: ga. Bond kako naj pa jaz tebe spoznam ne vem ne na čem, niti kakšna si....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:55:20
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 aquica, tole je pa resnično , da se človeku sline pocedijo... jaz pa ravno pred O in me je že začelo razganjat, moj gre pa delat še preden pridem domov, sem ga ravno med malico klicala, da bi rajš kar njega za kosilo…se bo kar treba potrudit enkrat tele dni in domov na malo drugačno ‘malico’ skočit-dobesedno.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:55:45
|
|
|
|
aqua77
|
kaj pa če mi ZS pošlješ z geslom od albumčkov zimskih in poletnih utrinkov.... bom pridna.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:57:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste ) pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno. tole se pa zlo znanstveno sliši... ajsi, svaka ti čast, da se tako spoznaš na te zadeve.... sej se ne tole so meni delali, in v primerjavi s 3 cimrami v sobi, ki so imele klasično laparo, sem bila jaz par urc po operaciji čisto super - takoj sem vstala, hodila, pa tudi krvavela sem samo par dni (porabla en zavitek unih Vir 80 - noter jih je 10?). ker je kratek poseg, posledično kratka narkoza, pa ni nobenih šivov. seveda, če kaj ni ok, ti potem naredijo klasično laparo, kar pomeni šive na trebuhu.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:57:39
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane aquica, tole je pa resnično , da se človeku sline pocedijo... jaz pa ravno pred O in me je že začelo razganjat, moj gre pa delat še preden pridem domov, sem ga ravno med malico klicala, da bi rajš kar njega za kosilo…se bo kar treba potrudit enkrat tele dni in domov na malo drugačno 'malico' skočit-dobesedno. Ojla Tane, dobrodošla na borbi!!!! Tukaj smo same fajn punce pa same čvekalke, tako da večkrat do nas pridi, ti ne bo žal!!!!! Dobrodošla!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:58:36
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kako naj pa jaz tebe spoznam ne vem ne na čem, niti kakšna si.... saj bom jaz tebe... če vidiš kje kakšno kuro, ki te čudno gleda in si poje Goldfinger, potem zagotovo ne snemajo novega Bonda ampak sem jaz nekje v bližini Lozinka pa velja kar za obe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa sej se vam je zmešaaaaaaaaaaaaaaaal Kaj vam pa je???? A bi rade da sodelavca naskočim????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:59:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste ) pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno. tole se pa zlo znanstveno sliši... ajsi, svaka ti čast, da se tako spoznaš na te zadeve.... sej se ne tole so meni delali, in v primerjavi s 3 cimrami v sobi, ki so imele klasično laparo, sem bila jaz par urc po operaciji čisto super - takoj sem vstala, hodila, pa tudi krvavela sem samo par dni (porabla en zavitek unih Vir 80 - noter jih je 10?). ker je kratek poseg, posledično kratka narkoza, pa ni nobenih šivov. seveda, če kaj ni ok, ti potem naredijo klasično laparo, kar pomeni šive na trebuhu. No to je pa dobro vedet!!! Bom pomoje še rabla take info!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:00:49
|
|
|
|
polaris
|
živa, ti kar daj...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:01:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kako naj pa jaz tebe spoznam ne vem ne na čem, niti kakšna si.... saj bom jaz tebe... če vidiš kje kakšno kuro, ki te čudno gleda in si poje Goldfinger, potem zagotovo ne snemajo novega Bonda ampak sem jaz nekje v bližini Lozinka pa velja kar za obe fajn se sliši, ampak ne vem če mi bo potegnil..... bom misnla itaq, da novga bonda snemajo.... s kako barko greš pa ti na pot? Al pa sam ime povej, da bom vedla kam dalnogled usmerjat.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:02:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja pa sej se vam je zmešaaaaaaaaaaaaaaaal Kaj vam pa je???? A bi rade da sodelavca naskočim???? go živa, go živa, go živa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sej res niste resne.... vas sploh ne dohajam... prej pa cel vikend nič?????????!?!?!?!?!?!?!?!?!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:02:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja pa sej se vam je zmešaaaaaaaaaaaaaaaal Kaj vam pa je???? A bi rade da sodelavca naskočim???? Ojla živa, soooori, vem da si rekla, da velajo slikce sam zjutraj ampak kaj čmo, me mal razganja.....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 20.8.2008 16:03:31 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:03:16
|
|
|
|
ledenka
|
dobrodošla, tane
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 16:04:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobrodošla, tane ajsi, tale naša tane ja taka fajn punca, sem jo kar k nam zvabila, ker jo je škoda za drugam.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?