|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
16.8.2008 8:42:57   
leni5
Lara, če se ti mudi, pa ti ne morem pomagatuser posted image . Sem ju poklicala, ena je na dopustu, druga se mi ne javiuser posted image !

Mixi, kje pa si ti? Se vidimo danes, ne!?

Amaya, malo ga je sračkalo vreme, ma itak bo sonček čez dan, upam samo, da ne bo preveč blata. Kdaj pridemo???

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 126
16.8.2008 8:53:16   
mixi
Leni5 ja itak da pridem in to s tamalo, da jo boste končno vidli. Upam da samo ne bo tečnarla ki ni navajena spat u vozičku.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 127
16.8.2008 10:09:46   
Lara Croft
Lara, če se ti mudi, pa ti ne morem pomagat . Sem ju poklicala, ena je na dopustu, druga se mi ne javi !

Leni, hvala vseeno... mi je tudi Azzura posredovala eno številko, tku da, upam,da zrihtamo... user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 128
16.8.2008 11:50:27   
aleži
Hojla, amaya SONČEK!!!!!!!! che sreča!!!!!!!!!!!

Ne boste verjele ma smo manjkali samo 3 tedne in je šlo vse k vragu:
- baterija na mojem avtu
- računalnik
- senzor pred vhodnimi vrati
- pomivalni stroj
...... mogoče bi se še kaj našlo, ma upam, da NE!!!
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!
še na srečo, da mi dela hladnilnik in pralni stroj!!! toliko cunj za prat!!

Neposredna povezava do sporočila: 129
16.8.2008 12:16:03   
Lara Croft
Ajutoooooooooooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 130
16.8.2008 21:00:41   
aleži
Amaya: enkratno in lepo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 131
16.8.2008 22:25:58   
amaya
Joj meni je pa bilo grozno! Jaz ne maram delat fešt, ker potem ne morem z nobenim klepetat, je vse na meni, Etienna nisem imela niti minute v rokah, sem skakala sm in tja...pa vedno znova jih delam user posted image komaj čakam ponedeljek, da poklepetamo!!!!!!

Sem pa crknjena!!!!user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 132
16.8.2008 23:26:40   
sirenetta
To je vedno tako, tisti dela fešto, se najmanj zabava, ker mora skozi mislit na vse in nima časa se sprostit in uživat. To je bilo meni vedno bala ko sem imela RD, so vsi uživali razen mene. Najboljše je pa itak na rojstnih dnevih drugih ljudi.

No, piknik je bil res lep, pridna Edith user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa lepo v tižule mižule in se naspat in napolnit baterije za naslednji teden poln čakul...

user posted image , ja, internet nagaja, E. se jezi, Etienne pa mirno spi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 133
16.8.2008 23:57:51   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Joj meni je pa bilo grozno!

Glih sem ti hotla napisat, da mi smo se imeli lepo, ti pa verjetno ne preveč user posted image !

Smo ravnokar prišli domov...vam povem na 4 oči kaj je blouser posted image !

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 134
17.8.2008 11:21:22   
leni5
Ama, če si našla kakšnega pinguinota in pokrovček od aventove flaške, je to tudi mojeuser posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 135
17.8.2008 13:32:06   
Azzurra
Leni, upam, da ni bilo kaj hudega.

Ma, jaz tudi nisem imela kaj dosti od fešte: kot prvo me je Daša čisto vrgla iz tira, ker je tako jokala. Res še nikoli do zdaj tako, ma ni blo za verjet. In ni pomagalo nič, ne mleko, ne čaj, ne duda, ne naročje, ne voziček. Takšne je še nisem nikoli vidla. Je bila zaspana do daske, in ne in ne zaspat. Prvič v življenju taka izkušnja. Sicer je potem zaspala in ko se je zbudila - kot da ni blo nič. Ma jaz sem bla pa vsa napeta od tega, zaskrbljena, žalostna...

Tako, da nisem utegnila si kaj dosti ogledat od piknika, navezat kak stik, koga spoznat, niti jest, še moj butast jezik sem stegnila in namesto, da bi izpadlo kot kompliment sem še spravila v zadrego Amayino mamo in bi se zdej z glavo v zid zaradi tega. user posted image
Tisto malo kar sem lahko sem počakolala z mojo prijateljco, z njo se itak vidimo enkrat na leto in vedno za par ur.
Ma so mi pa drugi povedali, da je bil to lep piknik, zato Amaya user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 136
17.8.2008 16:27:40   
aljuška
Punce,

eno pomoč bi rabla. V kratkem praznuje tamala RD in nujno rabim kakšen plac za praznovanje, ker nam je tisti, ki smo ga imeli v mislih odpadeluser posted image ..Kaj ve katera za kakšen fajn plac za praznovanje Rd ( igrala..) in koga naj kontaktiram za info? SEm gledala nekaj Medljan, ampak se bojim da zaračunajo full..Mi pa ne bi nekaj velikega..
Vsaka info bo dobrodošla!

Pa lep pozdrav od še ene Primorke ( ki bolj špiunira, kot čvekauser posted image  )

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 137
17.8.2008 18:01:07   
leni5
Ciao Aljuška!

Kolko je stara ta mala? Ker vem za več opcij, če bi rada zraven igrala je varianta v Luciji pri Čeligotu (pri gokard pisti), ki ima svoja igrala, ti rezervira mize, ti naročiš pri njemu pijačo in hrano (čevapčiči, pomfri...čipse, smokije, lahko vzameš od doma- Torto tudi) in to je vse kar te stane!
Pol je nekaj podobnega na Debelem rtiču, čeprav ne vem kako tam zgleda, ker nisem še bla, pa plesna šola Latino ima v svojih prostorih rojstnodnevne zabave.

No, Amaya je imela zdaj piknik v enem lušnem gozdičku na serminu, je pa to v lasti lovske družine in igral tam ni sploh!

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 138
17.8.2008 20:07:22   
aljuška
oj,Leni!

''Tamala'' bo 11.9 stara 5 let, iščem pa varianto ''od zunaj'', da se bodo še kej igrali na zraku..Hvala za info.user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 139
17.8.2008 20:50:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

''Tamala'' bo 11.9 stara 5 let

user posted image user posted image Jst imam rok 11.9... pa se je moja sestra zezala, da če se res takrat rodi, da je ne bojo v Ameriko spustili.... user posted image user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 140
17.8.2008 21:19:12   
aljuška
ma ne me spominjatuser posted image ,sem prav molila da ne bi prišla na ta dan,pa evo zdejleuser posted image  ( pa itak nisem imela druge ).Moj je bil prav hepi, ker je itak anti-američanuser posted image ..no, pri tebi upam da bo +- okoli tistega dne..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
17.8.2008 21:28:17   
leni5

oj,Leni!

''Tamala'' bo 11.9 stara 5 let, iščem pa varianto ''od zunaj'', da se bodo še kej igrali na zraku..Hvala za info.user posted image

Aja, pa v Izoli na igrišču Birba sem tudi videla, da so praznovali r.d.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 142
17.8.2008 21:33:38   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Leni, upam, da ni bilo kaj hudega.

Ma tako, no...moj si je zlomil mezinčka na nogiuser posted image in smo pol laufali na urgenco...Vita je spala cel cajt v bolnici, Tajo pa smo pustili pri mojih. Pestro after piknik dogajanje. Največja bala pa je, da gremo jutri na dopust user posted image in nam ta nezgoda ne pride najbolj prav.

Bi vam rekla, se tipkamo v petek, ma glede na to, da imamo internet v sobi...hihihi, se me ne boste rešleuser posted image .

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 143
17.8.2008 21:52:52   
aleži
Leni saj veš, da sem blond, ma nisem razumela kaj se vam je zgodilo????? Zakaj ste prišli šele tako kasno domov??

Mi smo pa danes bili na prazniku terana in pršuta in je bilo kar lepo. Še sara me je presenetila, ker j e bila pridna..... kako sem crknjena in oba sta na srečo zaspala v avtu!!!

Amaya; jaz verjetno ne bom prišla jutri,ker mi moj še ni popravil avta in z njegvim se kaj dosti ne upam.... ko bo poštimal, se vidimo!!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 144
17.8.2008 22:19:37   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

''Tamala'' bo 11.9 stara 5 let

user posted image user posted image Jst imam rok 11.9... pa se je moja sestra zezala, da če se res takrat rodi, da je ne bojo v Ameriko spustili.... user posted image user posted image

user posted image Ta datum pa vidim, da kar gre.....mama od mojega user posted image ima 11.9. RD - kaj da ustanovimo klub anti - amerika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 145
   [Brisano sporočilo]
18.8.2008 10:22:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sirenetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
18.8.2008 10:40:09   
Lara Croft
Ta datum pa vidim, da kar gre..... - kaj da ustanovimo klub anti - amerika

Ma neeee.... od kar sem bla v Ameriki imam čisto drugačno mnenje o Američanih.... čist fajni so.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 147
18.8.2008 11:55:36   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ta datum pa vidim, da kar gre..... - kaj da ustanovimo klub anti - amerika

Ma neeee.... od kar sem bla v Ameriki imam čisto drugačno mnenje o Američanih.... čist fajni so.... user posted image

Saj nisem mislila na obične ljudi, bolj na politiko, vodstvo, dear mr. presidenta itd. itd. itd. ma na tej temi raaaaje ne bi več kot tolko o tem, ker je forum za mamice in ne za razno razne nebomreklakajinkoga... Sory, to je moje mnenje. Moram samo še dodat: kdor začenja vojne (pazi: množina), v katerih umira tisoče in tisoče ljudi, v imenu miru, pravičnosti in enakopravnosti in na račun teh vojn polni svoje blagajne, si zasluži altroche en klub-anti.  Še enkrat vem, da to ne sodi na ta forum, ampak to sem pa mooooorala napisat.

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 18.8.2008 11:56:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 148
18.8.2008 12:45:58   
Lara Croft
Glede tega se pa tudi jst strinjam s tabo.... ma kukr si napisala, pustmo stat.... nima smisla.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 149
18.8.2008 16:03:32   
sirenetta
Hruškica debeluška nič sekirat, boš že pisala, ko bo več časa. Saj vem, kako je na začetku (no vsaj pri nas je bilo malo tko tko, nisem imela te sreče, da bi bimbo samo spal, tako da s prostim časom je bilo kakor je pač bilo), tako da te čisto razumem. No, če boš pa imela kakšno vprašanje, kakšne težavice, se pa kar oglasi, ti bomo z veseljem odgovorile. Meni so punce tu gor kar veliko pomagale! user posted image

Leni ma je bela cesta, kako je pa to ratalo? Mezinček na nogi?!? In a to ravno ob povratku s piknika??

A, ja, Aljuška, placa za RD z igrali žal ne poznam nobenega, smo še principianti na tem področju, naš miškolin je še premali za te zadeve, tako da nimam pojma....

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?