špelin@
|
kasso in Soncnica Sandra ***, za kolke. Kengurujčka jaz ne uporabljam, ker je mali zelo zadovoljen v vozičku in se mi zdi škoda tlačit ga v kengurujčka in obremenjevat hrbet, če ni treba Anitka, saj bo hitro minilo, ne bit žalostna CatJa, ni šans, da bi toliko starega ponoči zbujala za hranjenje, če ni sile!! tilči, vi ste pa hitro začeli pakirat Jaz sem šele danes resno pristopila k spisku krame Pakirala bom v soboto popoldne, ko bo moja mami pazila na Gregorja, v nedeljo zjutraj pa odhajamo Soncnica Sandra ***, če bo mala v ZD lačna, jo pač nahraniš tam No, vonjav gnojnice pri nas res (še) ni, se pa najde kakšen fenomen, ki sredi mesta kuri dračje in plevel, da smrdi cela kotlina tilči, mi imamo, odkar je mali na AM, kar ustaljen urnik hranjenja. Preko dneva je na cca. 3-3,5 ure, ponoči pa je 1x nekje med 3. in 4. uro, pač takrat, ko se zbudi. katy82, da si drznejo takole ravnati v BC, zadeva je zrela za inšpekcijo, Zvezo potrošnikov in za kakšnega odvetnika!! Zagotovo sem pol stvari spregledala, ker ne utegnem vsega prebrati, ne mi zamerit, zdajle grem pod tuš, ker sem že čisto Če mi je "ušlo" kaj pomembnega, me opomnite Prej sem imela na vrat na nos za zrihtat vse tri otroke, ker se je možu odprla rana na prstu in je šel k dežurnemu zdravniku. Na srečo ni hujšega.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.8.2008 22:26:14 >
|