ronja
|
AQ, še vedno mi je slabo in niti za piko manj kot prej, se mi zdi, da gre celo na slabše... Ampak januarja bo konec, to vem in to bom že potrpela, sem se že navadila, da mi je med pač slabo, nimam kaj... Ja, čisto bel res ni bil, je bil pa svetel, ampak je imel drugačne poteze. Ampak babice so pričakovale temnega Ti pa se dobro zabavaj na pogrebu, ko bo Ja, septebra gre Ronja sigurno v vrtec, ker niti nimam druge izbire, ker lahko da grem oktobra delat. upam samo, da bojo bolj humani v tem vrtcu kot pri saši... Aja, glede nestrpnosti sem imela pa jaz srečo, da sem na takem faksu (bioloigija), kjer tega ni: sem imela enega sošolca, ki je mulat in ni mel res nikoli čisto nobenih problemov (to je sam rekel, seveda, ko smo se enkrat pogovarjali o tem -je rekel, da na splošno nima problemov, njegov oče pa jih je imel) in tudi Janez Belina je rekel, da so mu povsod nagajali, samo na faksu pa res nikoli ni imel nobenih problemov - ne s strani profesorjev, ne s strani sošolcev (je namreč študiral podobno zadevo - gozdarstvo). Tak da malo odvisno tudi od kroga ljudi, v katerem si. Meni se zdi to tako blesavo - sploh mi ni jasno, kako sploh prideš na to misel, da bi bila ena koža ali nos ali oči ali karkoli drugega več vredno Verjetno zakompleksani možgani, ki ne znajo mislit... ulla, moja mala se je na kahlo takoj navadila - vsaj za kakat - in to naredi takoj - sploh ni treba, da sedi pri miru gor par minut - je isto kot če grem jaz na vc - gre gor, se polula in gre dol. Noben je ne sili, da naj bo gor, če ji ne paše in res ni problema - nisem si mislila, da je to tako lahko - ker so vsi tako znanost iz tega delali... Ronja je rajši na kahli kot v plenicah, kaj čem, meni se zdi to tudi bolj zdravo, pa še ceneje je, hehe . In če laufa... Babici sta tudi čukasto gledali, ko sva jo že ful zgodaj dala na kahlo (pri 7,5 m), potem sta pa videli, da stvar dela in od takrat jo z veseljem tudi sami dajeta - in je mala tudi tam brez plenic... nikoli ni jokala na kahli, je pa jokala, ko smo ji hoteli dat gor plenice in jih je tudi dajala dol, skratka Ronja kar pokaže, kaj ji ni in kaj ji je . Tako ji ni treba skoz met gor tiste plastike ali pa mokrega, pa kreme,... meni je zoprno že tistih par dni zdržat z vložkom, kako je šele, če maš cele plenice...
|