|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
19.8.2008 22:30:35   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Ja ja tole sušenje je pr men obup user posted image , dobr da nimam še daljših las. če si jih pa vsaj malo ne navijem s krtačo, sem pa zjutri kr skodrana, sploh če imam še malo vlažne lase. Ne da se mi jih pa likat vsakič.

user posted image user posted image user posted image se podpišeeeeem, hahaha, k da bi sebe brala, men se polet sploh ne da likat k je itak vroče, tko da si moram vsaj z uno ta ploščato velko krtačo zravnat, drugač sem naslednji dan groza, ker mam namreč skodrane lase in jih nikol nimam, si nisem všeč.

Ja teli naši Olimpijci so pa res zakon user posted image ...pa ta Kozmus, pa tazga fanta bi vsaka mama imela za sina, hihihiuser posted image .

Zdej grem pa na hitrco v pomivalca posodo zložit, se mi prej ni dal, sem šla rajš spat user posted image .

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
19.8.2008 23:25:37   
zara13
Zdej grem pa na hitrco v pomivalca posodo zložit, se mi prej ni dal, sem šla rajš spat .
Tudi jaz user posted image , čeprav nisem spala, no ponavad zvečer zložim pa ga kr vklopim, je zjutraj vse oprano.

Zdej pa kr počas spančkat..lahko noč pa se tipkamo jutri user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
19.8.2008 23:31:56   
Andromeda
Verjetno vas večina že sladko spi, mene se pa spanec sploh še ne loteva... Prej sem se toliko kuhane koruze najedla, da se bom razpočila, sem si skuhala kamilice, da ne bom imela še ponoči kakih hudih prebavnih motenj.
nagajiva in poli - tudi meni sta take lušte naredile s češpljevimi cmoki, da se ve, kaj bo jutri pri nas za kosilo. Jih pa res nisem jela že celo večnost, mislim, da je že več kot 1 leto, sramota user posted image
Pa da ne bom samo o hrani nakladala, kot da sem ne vem kako požrešna...Je pa tudi mene začela zgaga pečt, sploh, če se preveč sladkega najem ali po kakšni bolj sladki pijači (joj, no, spet smo pri hrani) Eh, najbolje, da grem kar spat, še kakšno križanko rešim, da si možgančke utrudim in lahko noč.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
20.8.2008 7:59:55   
luna8
Jaz pa sem imela že zjutraj probleme-oblekla sem nosečniške kavbojke in že ko sem se peljala v službo so me tako tiščale, ko sem sedela, da sem se morala iti domov preoblečuser posted image

očitno trebušček kar raste.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
20.8.2008 8:11:04   
pomar*ANČA*
ste se pa res razpisale!!

jaz sem danes malce bolje- že rinem v službo, čeprav še vedno čisto dehidrirana in lačna- potem mi pa še lušte delate z cokiuser posted image , pa ponoči sem dobila precej vročine. okužila sem tudi dragega, tako da sem imela včeraj družbo v posteljiuser posted image razsaja viroza, tako da se malce pazite. upam, da bo danes kaj ostalo v meni...

prsi: meni pa še nič ne tečeuser posted image

shoping: imava namen v ikejo po posteljco, pa me zanima če je sploh ok, ali bo po letu razpadla? ker je full ceneje v primerjavi z lip poljčane, čeprav ima lip poljčane nore posteljce.... tudi midva bova kupovala ker se tiče sanitete v tosami, še malce bova izkoristile veze, da bova dobila popust, tako da se nama bo precej splačalo.

brcike:  zadnjič sem se pritoževala, da ga skoraj nič ne čutim, včeraj ko pa sem hotela prespati dan se je pa odločil, da bo on žural in to cel dan, brca za brco, tako da mi niti kaj veliko spanja ni privoščil

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
20.8.2008 8:53:34   
zara13
Jutroooo!!

Evo že na polno delam, sem že obdelala 2 francoza, ki želita v Avstrijo peš čez hribe..ufff..dobra sta, glede na to, da sta tam okoli 60 let stara user posted image

pomar*ANČA* - tudi jaz sem kupila posteljico v Ikeji, imam pa model LEKSVIK. Sicer nimam še sestavljene, sem jo pa videla v živo v Ikeji in mi tudi paše barva lesa k moji spalnici. Cena 99,90 EUR, tudi ostali modeli posteljic so približno isti, le barve so drugačne. Edino model SNIGLAR se mi je zdel tko bolj švoh, temu primerna je verjetno tudi cena, ni pa rečeno, da je slaba posteljica. Jst sem kupila še eno poličko od Leksvika, je fajn ker imajo celotno kolekcijo pohištva za baby sobe pa se da kombinirat, kar pač potrebuješ. Aja, če boš pa še jogi kupovala, imaš pa tudi zelo uredu jogi, mere 60 x 120 cm pa stane 40 EUR.
Poleg posteljice, če se odločiš, boš pa itak našla še milijon drugih stvari, ki ti bodo všeč user posted image
Me veseli, da te je baby malo zbrcal..hehe user posted image vidiš vsaj, da je vse ok. Mene zjutraj kar zbudi, ko se budilka prižge, mogoče jo pa sliši...haha.

Počasi razmišljam o tisti blazini za spanje oz. potem tudi za dojenje, ko je v BC nekje okoli 30€, vedno težje se naštimam, med nogam mi nekaj manjka.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
20.8.2008 9:06:41   
zara13
carly - še odgovor od včeraj, ko sem rekla, da bom preverila za MŠ. Začne se 1.9. ob 16. uri v ZD Jesenice pa ni treba se vnaprej prijavit! Tko, da se vidiva, če boš prišla user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
20.8.2008 9:18:07   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem danes bolj slabo spala, pa sem kar do osmih potegnila..............Se kar slabo počutim. Verjetno mi pritisk nagaja al pa to, da sem slabokrvna.....ker sem res kot izžeta cunja........user posted image
Ikea-mam kar slabe izkušnje z njimi (slaba kvaliteta) in se ne morem odločit, da bi še kaj kupla pri njih. Moj pa tak noče niti slišat, ker more prevečkrat popravljat tisto kar že imava........Me pa vseeno mika, da bi si pogledala vsaj katalog.......
Pomar*ANČA*-user posted image  za brcike. Je bil user posted image  malo nežen, pa si se pritoževala in ti je sedaj vrnil user posted image user posted image user posted image user posted image ....................
Zara13-ta blazina za dojenje je zakon. Si sploh ne znam predstavljat več spanja brez nje. Pa mislim, da jo ima BC trenutno v akciji.....

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
20.8.2008 9:23:30   
carly
Ojla dobr jutr,
Zara hvala za inf., bom sigurno prišla pa upam da bo moj tudi šel zraven, tako da se vidimo. Sicer pa ja poroka je že to soboto, tako da še tri dni pa bom gospauser posted image user posted image .
Sicer pa se moram pohvalit, da sva v ponedeljek že sobico dobila, sedaj jo je treba samo še sestavit. Sem bila pa kar malo razočarana, ker sem dobila vse razen posteljice, teh je baje zmanjkalo in bodo spet na voljo šele v oktobru. Tako da upam, da bo res pa da ne bomo kej prehitevali, da ne bo potem panika kam dat otroka spat.

Sicer bi pa tudi jaz orko prosila za geslo za slikice iz poroke.

Kaj ste še imele debato, aja glede dojenja.Ja jaz tudi nameravam dojiti, upam da ne bo problemov, sem si tudi že izposodila eno knjigico o dojenju, me še čaka da si jo preberem, zdej do poroke nimam nič časa.

Nč sedaj grem pa malo pojesti, ampak res malo, se moram paziti, včeraj sem poročno obleko zvečer pomerjala pa sem bila tako napihnjena da sem jo komaj zapela, bo treba zdej ene tri dni bolj lahko hrano jest.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
20.8.2008 9:37:35   
zara13
nagajiva - super za tole blazino, jo bom mogla it kr iskat.

Ikea - ma vidiš jst sem pa full zadovoljna z njo, imam tudi regal v dnevni sobi iz Ikeje pa full drugih stvari, morm potrkat še nisem imela problemov. To je pa tko, sej veš, kokr naletiš. Lahko daš za ene stvari full denarja pa se tud kmalu kej pokvari, ne morš nikol vedet user posted image jaz bom še vedno tam kupovala, ker mi je všeč, ni pa nujno, tudi meni se zna zgodit, da bom kdaj kej klump robo nabavila.

carly - kje se bosta pa poročila, kje bo obred? No ti bom lahko čestitala v MŠ, ko se vidiva gospa carly..user posted image no mal drugače bo user posted image pa vseeno. Če tvoj ne bo mogel s tabo pa le pridi sama, verjemi ne bova edine.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
20.8.2008 9:37:52   
pomar*ANČA*
evo, sem že doma. samo v službo pridem, pa mi postane slabo! sem pa včeraj zgubila kar 2 kg!

zara13, hvala za informacije, ker vidim da ikejo obvladaš, me zanima, če prav vidim, da lahko tudi preko neta naročim?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
20.8.2008 9:51:32   
zara13
pomar*ANČA* - da se tudi preko neta naročit, vendar ne vem kakšni so stroški poštnine oz. dobave, to pa ne bi vedla. Se moraš pa najprej prijaviti, up. ime in geslo in potem se da tudi naročiti preko neta, so dali končno tudi Slowenien zraven. Nisem še nikoli naročala preko neta, ker sem vedno želela videt izdelek v živo pa itak sem vedno še full stvari zraven nakupila tko, da sem šla vedno v trgovino. 

Neposredna povezava do sporočila: 3512
20.8.2008 9:58:49   
emina83
morgen!

ste ble pridne včeraj, jaz pa zatajila in vas nisem prišla nč pogledat, ko sem prišla domovuser posted image , sam sem bla tolk zmatrana, ker sem se nahodla cel dan, pa še moj je danes moral biti že ob 4.30 v službi, tak da se je revež moral vstat že 3.15, da se je lahka še pripeljal do LJuser posted image user posted image user posted image , se mi zdi da so tile njegovi šefi maluser posted image , upam da ga kmal prestavijo nazaj v CE.

aja, mehčalec ornel se pa mislim da dobi samo v mercatorju, ga še nikjer drugje nisem dobila, pa kr vsepovsod kupujem.

no, s sušenjem las mam zdej manjše probleme, sem jih prej več imela ker sem imela fuuuul dolge lase, pa sej bi blo vse kul, sam če ne bi bli tak gosti,  no, zdej pa je spet del ker si jih moram pa čist za vsak pranje orng speglat, če ne sem taka k ena čarovnica, se mi zdi da mi vsak las svojo politiko vodiuser posted image

evo, sem že hotla potrdit , pa sem se spomnala, da sem pozabla pomaranči zaželet čimprejšnje okrevanj, ker sem že sama enkrat v tej user posted image prebolela virozo in vem kak je hudo k ti skos na bruhanje sili. no, upam vsaj da ne boš tako marogasta po obrazu kot sem bla jaz, so mi ful kapilarce ble popokale, da me je moj že melancana začel klicatuser posted image user posted image user posted image

pa sej se bom verjetno še kej spomnila...

orka tudi jaz te leeepoooo prooosim za geslo, si še nisem uspela ogledat tvojih slikic,ker sem tolk sklerozna, da zmeraj pozabim vse pokomentirat in napisat kar sem mislilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3513
20.8.2008 9:59:22   
bobika1
Dobro jutro.
Kako ste?
No jaz z spanjem nimam nekih težav-ŠE! Razn da grem 2x na noč na wcuser posted image , pa da mam en kup blazin podloženih. Imava z mojim posteljo 140x200 ampak prej je bla velika zej pa nekam placa zmankuje ne vem če ne bo moj na koncu kje drgje spauuser posted image
Jaz sem si pa včeraj naročila posteljico pa so rekli da je dobavljiva komaj po 15 septembru tako da bomo čakaliuser posted image

Ja Ikea ima res dost stvari ceneje, sam kako je pa glede kvalitete pa ne vem, če je vredu je super

Pomar*anča* ne hujšat, mal se posil da poješ kakšno stvar. Upam da bo kmalu boljše.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3514
20.8.2008 10:07:00   
carly
Zara poročna slovesnost bo kar v Kosovi graščini, na Jesenicah je itak samo tam, kje drugje se nama pa ni dalo iskati k je vse tako na hitrco.

Pa drgač ste že začele urejati papirje za porodniško? Jaz sem vedno pravila da imam še ful cajta, potlej me pa zadnjič kolegica prestraši da je to treba urediti vsaj dva meseca pred porodom, pa začnem računat pa vidim da nimam več veliko časa. Bom nasledja dva tedna kar imela za letat okol, da najprej spremenim vse podatke na dokumentih k bom imela spremenjen priimek pa še bivališče, pa da potem še tole zrihtam. No pa sej mi še gin. ni dala potrdila o poredvidenem datumu poroda, ga bom verjetno 2.9. dobila ko imam spet pregled.

Pomaranča upam, da te bo tale slabost kmalu minila.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
20.8.2008 10:36:26   
zara13
carly - sej Kosova je tud lepa, samo smotan je, ko ni toliko prostora, sploh za parking je problem, drugače je pa tud fajn ;) pa blizu je. Nekak imajo načrte na Stari Savi v Ruardovi graščini odpret poročno dvorano pa potem obnovit tudi cerkvico in, da bi bilo vse blizu, tudi za tiste, ki želijo se cerkveno poročit. Ampak to bo šele čez par let ;)

Papirje moram pa tudi jaz začet rihtat. Naslednji ponedeljek imam tko pregled in moram prosit za potrdilo pa da vse nesem na Center za socialno delo pa na šiht, da mi izpolnijo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
20.8.2008 11:53:13   
luna8
carly kje sta pa naročila posteljico, da jo dobiš šele tako pozno?

Men je pa tud ginekologinja oz. sestra rekla, da bom papirje dobila naslednjič, to je 15.9., porodniško pa nastopim 8.10., kar je bistveno manj kot 2 mesecauser posted image   A katera ve, če na socilani kej komplicirajo, če oddaš kasneje?

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
20.8.2008 12:10:26   
carly
Sva naročila komplet sobico od Lip Poljčan - Kristina prek Sončka pa so sporočili, da so jim iz proizvodnje sporočili da te posteljice nimajo več ker je čisto nova in bo dobavljiva spet v oktobru in nič prej.
Pa sem že malo razmišljala, če bi za začetek kupila kar kakšen cenejši košek, da ne bom panike zganjala, no ampak sej je še nekaj časa. Iz Sončka so mi pa tudi obljubili, da me bodo prednostno obravnavali ker sva naročila cel komplet pa da bodo takoj sporočili, ko bo posteljica na voljo.

Drgač pa Zara ja v Kosovi je čisto lepo, edini problem je kot si že sama omenila, da ni nikjer za parkirat, mah pa bomo že, jih bomo k cerkvi preusmerili.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.8.2008 12:21:10   
Andromeda
Živjo, user posted image !

Me je nekaj internet zafrkaval in nisem prej uspela pridet do vas. No, v bistvu je moj mož skočil med malico domov in poštimal zadevo in zdaj sem spet povezana s svetom. Prej sem bila pa v Tušu in imajo v akciji neke spalne pajacke po 4 evre, seveda je šel eden z mano, imajo jih od št. 62 naprej, v modri in roza barvi, modri imajo motiv zajčka, roza pa polžka...Če katero zanima user posted image
prsi - tudi meni še nič ne teče iz njih, imam pa zvečer nek bel flek na bradavicah, ki gre ful težko stran, si pomagam z baby oljem, nimam pojma kaj bi to bilo.

Nič. šibam zdaj malo med knjige. Lepo se imejte!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
20.8.2008 12:34:08   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        986.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09    user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   pregled    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         pregled

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled   user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     30 let    Kamnik    pregled user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregled   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         pregled user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj         pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ           pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj        pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )    ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854, diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303, klavdija.pustoslemsek@email.si

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
20.8.2008 12:39:57   
ANIME
konina .. kako pa to, da si 30t noseča, ko ti pa piše 26t.
jaz sem ravno danes 30t0d, pa imam rok skoraj en mesec pred tabo (28.10). Tole pa ne vem, če si prav izračunala.

pranje: na začetku ni dobro prat naših in otroških stvari skupaj zaradi čišče
mehčalec se na začetku ne bi dodajal, prav tako priporočajo dvojno izpiranje.

pomar*ANČA* ... midva sva že kupila posteljici in jogi v IKEI. Po izkušnjah kolegov imajo tam kar kvalitetno robo, predvsem pa cenejšo. Kupila pa sva tisti dve po 90€ (beli). pa hitro okrevaj

lyra ... daj mi prosim sporoči kdaj imaš naslednji pregled ... spet mi je nekaj zmešalo!!!!

statistika: za enkrat imamo 9 punc in 19 fantkov .... očitno bodo ta mesec fantki vodiliuser posted image user posted image user posted image .
Ostale, ki pa še niste sporočile spolov, pa bi prosila, da to čim prej (lahko tudi sporočite, da ne želite vedeti, pa bomo dodali presemečenje).

Evo, da se boste malo nasmejale ...  http://www.tagtele.com/videos/voir/11924

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
20.8.2008 12:44:22   
carly
Anime pri meni nisi popravila, naslednji pregled 2.9., pričakujemo punčko.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
20.8.2008 13:01:57   
nagajiva
Ojla user posted image

Carly-tud midva sma se ogrela za posteljo od Lip Poljčane-Kristina (70x140). Je še nisva naročila in me sedaj malo panika-a so res tako razprodane?? Morem šibat v BC. Tam sem vidla, da majo eno. Cena pa je tako enaka kot povsod.....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
20.8.2008 13:13:25   
carly
Ja meni so tako sporočili iz Sončka, pravijo da jih imajo že oni ful naročenih, da je zgleda tak povpraševanje ker je končno en nov model ven prišel.Se ti pa splača vprašat še kje drugje, mogoče jo imajo kje na zalogi. Midva sva sicer spraševala v Baby centru v Kranju pa sploh nobene niso imeli pa nama je prodajalka rekla da je dobavni rok 3 tedne za tisto kar je na zalogi, pa sva se zato odločila potem za Sonček ker sva pa tam dobila že takoj naslednji teden ko sva naročila pa še spletne cene so cenejše ( je pa res da se ti v baby centru seštevajo nakupi in imaš potem tam nekaj bonusa ).

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
20.8.2008 13:16:00   
carly
Aja, sva pa midva tudi to večjo naročila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?