|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
18.8.2008 13:15:04   
bobika1
Haj.
Ja ne bo voziček kr šel v avto no malo postran ampak ga stlačim noter, al bom pa kolesa dol devala, še dober da to gre en,dva,triuser posted image

Nagajiva tudi jaz sem mislala da bom morala vse kupit pa se mi je po ne vem kakšnem čudežu prkazala soseda pa rekla da če hočem met nekaj cotk da mi jih ona da, pa sploh nisem pričakovala tako da ....jeee.... Mogoče se tebi tudi nasmehne kakšna sreča... upamo da ja a ne...

Zdaj sem si vzela malo pavze ker sem kor obupala zraven mojga brata; danes ima prvo pomoč in totalno anti kar se tega tiče in sploh me noče poslušat, skoz gleda kok doug je še do konca pol, potem na kateri poli sva že in sem sedaj obupala in ga poslala v .....user posted image . Ne vem ampak ti moški nč se jim ne da, potme bratu govorim naj si ponovi vpr. da logično poštudira pa nč.... joj tak me je razpizdu, .....

In potem jutri ima popravni izpit... je reku da mu je un točno povedu kaj bo vprašan in da si bo že pogledu to.... jz se bol sekiram ko un.... tak bi ga..user posted image

Eh nč sm kr lačna ratala, grem jestuser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
18.8.2008 13:23:40   
pomar*ANČA*
tako kot je že pisala zara13 imam tudi jaz težave z obutvijo, ker mi 36 ni več prav, pa nevem ali sem se zredila v noge ali sem samo zatečena.... pa če pomislim, da bo treba še zimsko kolekcijo kupiti...pa bunde oz plašča tudi ne bom več nase stlačila... očitno bom mrzel del jeseni preživela doma pod dekcouser posted image

jaz pa user posted image že par dni skoraj nič ne čutim. včasih sem ga še budila z sladkorjem, zdaj pa tudi to ne vžge več. od kdaj naprej moramo biti pozorne in šteti brce?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
18.8.2008 13:40:18   
melita73
Pozdravljene.
Malo z nostalgijo sem šla pokukat na forum, pa sem vas našla. Bila sem na istem leta 2006, ko pa vas berem, me kar zamika, da bi hitro še enega sončka naštimal:) Ampak naša nagajivka Zara je precej zahteven otrok, tako da bomo verjetno še malo počakali.
Lep preostanek nosečnosti vam želim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
18.8.2008 14:05:39   
saba
hellow user posted image

kako je bilo za vikend? jaz sem vas samo na hitro preletela.....spet sem v službi, trebuh pa imam že tak da komaj sedim - veliko večji je kot v prvi nosečnosti.

no sem videla da ste govorile glede kolkov. jaz sem živo povijala na široko in tudi tega bom.....sicer sem pri živi (in tudi pri temu bom) takoj , še v porodni sobi povedala da sem jaz imela spahnjene kolke kot novorojenček in sem prvo leto življenja bila v gipsu...tako da so živo dali na UZ takoj in ugotovili , da je podedovala to po meni in tako sem morala jo povijati na široko in to z dvema plenicama zložena na 3dele, ne pa kot je navada 1 plenica na 4 dele - si mislite kaka je bla. No UZ sva midve imele že takoj pri 2 mesecih.......nič boljše, je dobila steznik katerega je nosila do 5 meseca....no hvala bogu je šlo pol vse na mesto in je 100% o.k., ampak smo se res držali reda in steznik nosili podnevi in ponoči......hudo je bilo ma smo zdržali...jaz upam da drugi tega ne bo imeluser posted image

tako zdej pa dovolj, grem nazaj delat

lepo klepetajte naprej

aja hvala za seznam občin za višino nakazila pri rojstvu.....Izola je suppper 500 eur, pa ni malouser posted image

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
18.8.2008 14:51:29   
Bethany
pomar*ANČA*, če čutiš bebiko manj kot 10x na dan, bi naj šla kar isti dan zvečer na CTG. Meni jevsaj  ginekologinja to svetovala. Tudi če greš tja brezveze, ti vsaj potrdijo, da je vse ok. Tako, da js bi se tega kar držala, gre lahko prehitro kaj narobe, pa sploh ne boš vedela. Sicer pa verjamem, da je vse ok, prepričaj pa se vseeno. 

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
18.8.2008 15:02:53   
bobika1
Pomar*anča* jaz imam dneve ko brca kr enih parkrat pol pa drug dan ful manj. Če bi mogla preštet ali je 10x na dan v resledkih brcala bebica bi kr velikrat rekla ne. Zej pa če te skrbi pokliči svojo ginekologinjo in naj ti svetuje?

Saba ja pol so jo ble pa tak same planice, sej jaz bom tudi na široko povijala sam ne tok, zej pri tebi je drugače ko ti je rekla da moraš a ne. Drugače je pa moj reku ko sem rekla da bova na široko povijala je reku aha sej hvala bogu vsej nekje bom lahka prjeuuser posted image . Aja bodi vesela da vam da občina toliko nam da....knjigo!!!

Jaz se že ceu dan spravlam da se bom učila pa vse druga počnem, sploh nimam volje... vse druga bi raj naredla kot touser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
18.8.2008 15:16:15   
saba
BOBIKA1 mi poleg tega tudi knjigo dobimo, oz. jo prinese zdr. babica prvič ko pride na obisk oz. pogledat otročka...to je pa 2 dni po tem ko prideš iz porodnišnice

ja upam da bo veljalo teh 500eur do novembra........ker se zna zgodit da lih takrat ko bom jaz rodila ne bo nič...v izoli ni nikoli nič ziher.

alo pupe.....jaz še malo pa odjadram domov, oz. najprej v vrtec in pol domov

aja sem vam že povedala da bomo kmalu imeli domačega frizerja.....

tamala je izjavla: ''jutri grem v vrtec, pol grem še malo v šolo in pol bom frizerka''user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
18.8.2008 15:19:07   
saba
Pomaranča - a se ti ne odzove niti ko ga podrezaš po trebuhu? Jaz ko ga ne čutim nekaj časa malo s prsti po trebuhu da ga prebudim, in se mi zmeraj odzove s kakšno brco ali kaj takega..........probaj...čene pa poklicati G. nič ne škodi...........raje tako kot pa da si non stop v skrbeh

jaz pa verjamem da imaš samo malo večjega zaspanca v trebuhuuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
18.8.2008 15:30:59   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: saba

tamala je izjavla: ''jutri grem v vrtec, pol grem še malo v šolo in pol bom frizerka''user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak previjalna bo kmalu gotovauser posted image  Pol bom šla kupit še podlogo in za posteljico pogledat.
Danes so mi sporočili,da lahko pridem po lupinici tako,da bom kmalu mela vse doma razen vozička.
To pa bo tudi kmalu prišlouser posted image
Pol pa v napad za oblekcami. Sicer že mam neki malega doma samo nisem tista srečnica,ki dobi kaj..Imamo same fantke v družini in z tem močno prevladuje modrauser posted image

pomar*anča* malo ga probaj zrukat,če pa še nič nebo pa kar G. poklič ali pa kr na CTG v bolnico. Pomoje nebodo nič komplicirali! Samo,da boš ti pomirjenauser posted image

Ko sma avto kupovala sva gledala na to,da bo voziček šel not in v tourana gre z lahkoto pa še nekaj prostora ostaneuser posted image

bobika1 user posted image user posted image user posted image  za voziček. Sem pa jaz tudi mislila naročit prav takšno posteljico...če jo bom pa ti zvečer povemuser posted image

Grem zdj malo fante prekontrolirat,da vidim,če lepo delajouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
18.8.2008 15:45:42   
zara13
Evo pa še 15 minutk in šibam domov na zelenjavno juhico.

Pomar*ANČA* - probaj tko kot ti je svetovala saba, malo podrezaj po trebuhu, kakšne krožne gibe delaj, karkoli, se bo že zbudil ;) jaz sem sedaj isto naredila pa je kr trznil user posted image
No vidim, da nisem edina pri obutvi, ma ja noge mi že fajn zatekajo, kaj šele bo. Za bundo sem pa že zmenjena z mami, da mi eno posodi, da ne bom kupovala za tisti čas.

saba - user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala, kaj je izjavila tvoja hčerkica....hehe no vidiš boš mela frizure zastonj user posted image Tisti znesek - pomoč občine pa mislim, da se ne bo spreminjal, vsaj letos ne. Ima Izola res super znesek user posted image

bobika - ma istega brata imaš kot je bil moj pred leti. Ko se je učil kaj in sem mu dajala kao inštrukcije, pa to ni bil zainteresiran za nič. Še jst sem se bolj sekirala za njegovo šolo kokr se je on sam. Za zaključne izpite se je učil zadnji dan in jih ne vem kako naredil. Ti povem, takšni imajo vedno srečo. Moški user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
18.8.2008 16:04:42   
ANIME
pomar*ANČA* ... punce pravijo, da so že ležale odprte v porodničnici, otrok je bil pa še vedno živahen. To, da ni med najbolj aktivnimi še ni rečeno, da se pripravlja na izstrel
Ti le mirno, če bo pa res premiren, pa pojdi v porodnišnico.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
18.8.2008 16:14:54   
emina83
evo,. men pa pomaga če kaj sladkega pojem, pa se čez neki časa user posted image  kr zbudi.

no, jst sem pri svoji mami, pa je glihkar frizerka vstopla čez vrate, jst sem tud potencialni kandidat za striženje, sam še ne vem kak bi se striglauser posted image user posted image user posted image , no, sej bomo še videli, bo najprej mami spedenala, pa če bom pol še pri volji še mene...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
18.8.2008 16:51:58   
orka
hallo
No danes je pa bilo neka za brat a še vedno jih kar neki manjka..user posted image
Ali se še kateri dogaja da fuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllll intenzivno sanja??? Jaz imam take sanje da me je že kar groza pa po možnosti so moraste in se zjutraj vsa v solzah zbudim pol je pa še user posted image  hudo, pa še verjame mi ne da ni nič narobe in se sekira...user posted image
Pomar*anča* jaz sem bila danes na pregledu in me je vprašala kako  je z gibi in sem ji rekla da včasih nič včasih pa ogromno in je rekla da ima user posted image  še vedno kar veliko prostora.....a če te skrbi le pojdi povprašat
Smo pa tudi user posted image  poslušali user posted image user posted image , uz pa mi bodo delali še najmanj 2x saj morajo delat kont. rasti zaradi cukra.
Ja voziček, sem se hvalila da ga dobim a vse manj lkaže na to , saj sem se zgleda osebi ki bi mi ga podarila zamerila ( sestra ) pa bi po dogodkih morala jaz njej zamerit, a to je druga zgodba..... in bomo šli kar iz druge roke ponudbo pogledat, saj bomo rabli samo pol leta za pol pa imamo še od prej....
Lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
18.8.2008 17:37:20   
bobika1
hej.
zara 13 ja moški, kdo bi jih razumeluser posted image .
Imam eno vpr. ali vam že kaj teče ta tekočina z prsi? Jaz si morem skoraj vsaki dan pižamo preoblečit ker imam zjutraj flekuser posted image
Saba ja ne veš kok bo to fajn boš mela skoz urejeno frizurouser posted image , pa še pocen bouser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
18.8.2008 17:45:21   
Andromeda
pomaranča - tudi moj user posted image ima obdobja, ko je živahen, da je joj, kakšen dan je pa bolj miren in bolj rahlo brca... Sedaj je že 4 dni zapored bolj živahen, tako, da sem pomirjena. Tako kot so ti že svetovale punce- če te skrbi, pokliči svojega G, pa ti bo on povedal kako in kaj. Sem pa opazila, da je moj user posted image bolj živahen tiste dneve, ko sem tudi jaz bolj živahna in naspana, ko sem pa bolj na dnu z energijo in zaspana in se ne počutim dobro, se pa še on malo potuhne.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
18.8.2008 17:46:42   
pomar*ANČA*
sva ga prebujala in nama je uspelo, ampak sva se kar namučila...od drezanja, pa sladko....bom jutri poklicalal ginekologinjo- hvala bogu da pride iz dopusta, ker me bolj skrbi moja žeja- spet sem začela pit po minimalno liter tekočine na obrok. drugače nič, ko pa začnem jest, sem pa tako žejna, da se sploh ne morem odžejati. tak da se moram it pokazati. aja, tenx za predloge user posted image

sanje...so grozne, pa prijetne...včasih jokam drugič se smejim...so zanimive...ampak tako žive sanje imam samo zdaj ko sem noseča, upam, da jih bom potem še imela, ker se z dragim velikokrat nasmejima, kaj vse po moji glavi plešeuser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
18.8.2008 17:52:34   
nagajiva
Ojla user posted image

Evo, smo s pregleda....ja, vmes sem še kosilo mela, ker drugače bi bila sedaj pa res že preveč lačna user posted image . Ja, pregled je bil super. MV je zaprt, samo sem slabokrvna in mi je dala tablete za železo-Retafer. Kaj čmo. user posted image  lepo raste, je že 1060 g težak in je bil kar živahen. Je še G malo naboksal user posted image .....Pa obrnjen je z glavico navzdol. Sem pa bila ful vesela, da sem ga spet videla, še eno slikico sem dobilauser posted image . Naslednji pregled pa mam 16.9.
Gibi-mi je G danes dala razpredelnico v katero naj beležim gibe. Če jih bo manj kot 10 na dan (v preslednik seveda) naj grem v porodnišnico. Če nič drugega, bodo vsaj potrdili, da je vse OK. Tako, da pomar*ANČA*, če se ti zdi, da je premiren pojdi v porodnišnico, da se pomiriš. Ampak mislim, da ni nič. Mogoče je samo bolj nežen, pa ga ne čutiš vedno.....
Saba-user posted image user posted image user posted image user posted image , tvoja tamala pa ustreli včasih kako kaj?
Ja, pa G mi je dala  potrdilo o predvidenem datumu poroda-to moram nest na socialno a ne?
Mi je moj obljubil, da me pelje na sladoled-user posted image .........Samo malo ga morem še pustit dremat user posted image . Naj mu bo.....user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
18.8.2008 19:36:46   
konina
Hojla. Tudi mi smo imeli danes pregled, spet tistega brzinskega. user posted image  Smo poslušali srčka, oba veselo bijeta, menda je vse o.k. Sramne kosti me fulll bolijo, pa je rekla, da je normalno user posted image , če bi se pa stopnjevalo pa naj nazaj pridem. Tako sem bila zmedena, da sem pozabila vprašat, kaj je z inekcijo za plučka. user posted image  Pa še rekla je, da za dvojčke upajo, da pridemo do 32 tedna in da naj do takrat zdržim. Če bo pa kakšen teden več, je pa vse še toliko boljše. Me je kar malo prestrašila. Čim več moram počivat, pa mirovat. Saj ne vem kako bom rodila, takole čisto brez kondicije.

naslednji pregled imam 15.9. in takrat bo tudi UZ. Noseča bom pa ravno 30t.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
18.8.2008 19:47:33   
konina
Hja, čez vikend smo bili pa doma. Je moj dragi praznoval, pa si je za vsak dan kakšnega gosta omislil. Sem bila že res utrujena. No, pa saj samo enkrat na leto praznuje rojstni dan, kajne?! user posted image

brce so pa pri meni te dni umirjene, čeprav je korenjak na desni veliko bolj aktiven. Ampak sem se danes pomirila, saj je tudi desnemu srček lepo bil. Je rekla, da je normalno, da enega morda malo manj čutim, ker je verjetno bolj notri stisnjen. Desni si je pa prostor v ospredju naredil. user posted image

anime - pazi nase!!! Počivaj in vztrajaj čim dlje. Poznam pa te bolečine v kolkih in sramih kosteh. user posted image  Samo krčev pa res nimam, vsaj ne močnih. Sem pa tam me malo stisne, pa nisem sigurna ali je krč ali se dete samo stisne ob trebušno steno tako,  da mi napne trebuh. Upam, da je to to. PAZI NASE!!!!

povijala sem pa jaz Nevo en mesec široko, potem pa so rekli, da ni potrebno. Pri nas sedaj tudi v P ne povijajo široko. Bomo videli kaj bodo rekli za tale dva, pri nas slikajo že drugi dan kolke v P.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
19.8.2008 8:15:13   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes sem pa prva user posted image ................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eh nič, se mi ne da sama sabo klepetat. Grem nekaj poštimat po stanovanju (ko še ni prevroče), pa upam, da kaj naklepetate. Da bom mela izgovor, da nisem mogla delat, ker sem vas brala user posted image user posted image user posted image user posted image ................

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.8.2008 8:21:56   
_katja_
Živjo!

Jaz se po doolgem času spet javljam. Sem bila na dopustu :) No sem pa ugotovila, da je bil še zadnji čas za v šotor. Ker če bi bila še kakšen mesec več noseča in bolj štorasta bi bilo pa še bolj pestro. Sem vesela, da imam spet svojo posteljo v kateri dobro spim:)

Z mano drugače vse vredu. Dojenček na veliko brca. Včeraj sem imela pregled, 28 t. je rekla, da je že obrnjen in da naj se razen okoli vzdolžne osi ne bi več obračal. Kilogrami so tud vredu. Danes pa pokličem še za kri. Naslednji pregled imam pa 15.9. Pa sem mislila, da imam ulstrazvok. Pa mi je razlozila, da zavarovalnica plača pri 12 in pri 20 tednu, potem pa če je vse ql ne več. No sem bila rahlo šokirana, ker sem mislila, da bom še enkrat vidla dojenčka. No pa sva se potem le zmenili, da bo naredila kratek ultrazvok in da ga malo vidim user posted image user posted image  

Glede železa mi je pa ginekologinja rekla, da se iz rastlinskih stvari (pesin sok, temna zelenjava) tako maloabsorbira, da se na krvi pozna le eni na 100. To velja za predvsem za mesojedke. Tiste ki ste vegetarijanke naj bi ga tudi iz rastlinskih zadev bolje absorbirale. No mesojedke pa naj bi jedle meso, če hočemo dvignit železo. Tega nisem vedla, ker m skoz jedla borovnice pa špinačo pa peso....pa vidim, da ni blo glih učinka očitno.

Toliko zaenkrat, uživajte, jaz grem pisat diplomo user posted image  

lp
K

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.8.2008 8:28:09   
Andromeda
Dobro jutro!

Sem že mislila, da bom jaz prva, pa vidim, da ste ene bolj pridne od mene. Jaz sem že imela zajtrk, zdaj pa bluzim po stanovanju v pižami s čajem v roki, si brišem nos, sem se nekaj prehladila, pa še herpes se mi je naredil. Včeraj sva bila z možem malo po nakupih, v Rutarju sva vzela eno bolj ozko visoko omaro, da bo imel user posted image svojo garderobo notri. Potem sva šla v H&M, kjer sva za našega lumpija vzela 3 male bodije, 2 brisači in kapice. Me je pa zmedlo tole s številkami - 50, 56, 62, tako da kakšnih drugih stvari nisem hotela kupit.
Zanima me s čim boste prale tele otroške stvari, s kakšnim posebnim mehčalcem in praškom, primernim za dojenčke (da ne povzroča alergije...) ali kar z navadnim oz. takim, kot perete ostalo perilo?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.8.2008 8:44:55   
zara13
Jutro še od mene!

Evo na hitro še ena user posted image , da se zbudite!! Čestitke vsem, ki ste imele preglede. user posted image

orka - glede sanj se ti čist pridružujem. Full sanjam zadnje dni in to take neke čudne sanje, brez repa in glave, kr neki.  Pa tud take so vmes, da se ponoči zbudim, se zgleda kr fajn prestrašim.

bobika - meni še nič ne teče iz prsi, so se mi pa kr povečale. Edino me to skrbi, da bi imela vdrte bradavice, kot jih je imela moja mami na začetku pa je imela malo probleme z dojenjem, jst sm bla pa baje skoz lačna in sem vlekla na polno, njo pa je vse bolel. Hja..bomo videli kako bo.

emina - si se pol včeraj postrigla?

konina - ti pa tudi lepo počivaj in miruj tako kot je treba, že me ko nosimo samo enega bi morale pazit, ti pa sploh ko imaš dva srčka. Jaz se mogoče malo preveč sklanjam potem se pa tko hitro utrudim. Joj, da ne omenjam, da stanujem na 4. nadstropju brez lifta in še strme stopnice imamo. Se mi zdi, da že komaj gor pridem.

_katja_  - welcome back z dopusta! No tudi jaz moram sedaj naslednji UZ plačat, mislim, da ima moja ginek. ceno 30€, mi je pač povedala da zavarovalnica krije samo 3 UZ-je, ostali so pa pač za doplačat. Blo bi fajn, če bi imele pri vsakem pregledu UZ, ko že tko vse komi čakamo, da vidimo naše baby-je pol je pa še ta omejitev. No meni bo v ponedeljek delala še neke preiskave, verjetno spet kak sladkor pa kri pa UZ bom mela, srčka pa še nisva do sedaj poslušali. Bomo videli, če me bo dala tudi na to, mašino sicer ima v svoji ordinaciji tko, da bo surprise, če še to vidim kako poteka user posted image

Andromeda - to mene tudi zanima s katerim praškom? Kolegica, ki ima malo punčko, pere samo s tekočim praškom pa ne dodaja mehčalca not. Ta mala ni dobila nobene alergije al pa kej tko, da je uredu. Ima katera še kak drug predlog??

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.8.2008 9:20:07   
saba
jutro debele babeuser posted image

samo na hitro se oglasim..............z nami vse o.k. razen tega da mi že user posted image stiska na želodec in včasih ne morem niti jest....tako da pojem kaj stoje, ker čene ne gre.

pranje - jazsem prala do 11 meseca samo z navadnim tekočim praškom bnrez mehčalca.....potem pa sem probala enkrat dat not mehčalec in ni bilo nobene reakcije na koži in sem potem kar mehčalec uporabljala, pa še danes ga. Prala pa sem stvari od otroka in naše stvari vse skupaj.........no razen tetra plenic , sorise in bodije, ker sem jih prala na 90°.

to je vse, držite se pravila : čim manj komplicirat......otrok preživi, če so preživeli včasih, ko so prali s pepelom, bodo tudi našiuser posted image

lepo klepetajte naprej, mogoče se še kaj javim

aja
user posted image pomaranča za vašega user posted image , mali je pravi zaspanček torejuser posted image
konina: počivaj, oz. vse dvojne nosečke počivajte...vsaj 2x več kot me.
bobika: meni še nič ne teče...bodi vesela, pripravljaš se na dojenje

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
19.8.2008 9:20:58   
carly
Ojla punce,
jaz sem nazaj z dopusta, no sem bila že včeraj pa ni blo nič časa na računalnik it. V glavnem imela sem se fajn, čeprav sem prišla nazaj vsa neprespana, ker je bila postelja tako neudobna, tako da vas šele sedaj razumem tiste, ki ste imele probleme s spanjem.
Nič sedaj grem pa za nazaj prebrat kaj ste kej čvekale potem pa se oglasim.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?