zara13
|
Jutro še od mene! Evo na hitro še ena , da se zbudite!! Čestitke vsem, ki ste imele preglede. orka - glede sanj se ti čist pridružujem. Full sanjam zadnje dni in to take neke čudne sanje, brez repa in glave, kr neki. Pa tud take so vmes, da se ponoči zbudim, se zgleda kr fajn prestrašim. bobika - meni še nič ne teče iz prsi, so se mi pa kr povečale. Edino me to skrbi, da bi imela vdrte bradavice, kot jih je imela moja mami na začetku pa je imela malo probleme z dojenjem, jst sm bla pa baje skoz lačna in sem vlekla na polno, njo pa je vse bolel. Hja..bomo videli kako bo. emina - si se pol včeraj postrigla? konina - ti pa tudi lepo počivaj in miruj tako kot je treba, že me ko nosimo samo enega bi morale pazit, ti pa sploh ko imaš dva srčka. Jaz se mogoče malo preveč sklanjam potem se pa tko hitro utrudim. Joj, da ne omenjam, da stanujem na 4. nadstropju brez lifta in še strme stopnice imamo. Se mi zdi, da že komaj gor pridem. _katja_ - welcome back z dopusta! No tudi jaz moram sedaj naslednji UZ plačat, mislim, da ima moja ginek. ceno 30€, mi je pač povedala da zavarovalnica krije samo 3 UZ-je, ostali so pa pač za doplačat. Blo bi fajn, če bi imele pri vsakem pregledu UZ, ko že tko vse komi čakamo, da vidimo naše baby-je pol je pa še ta omejitev. No meni bo v ponedeljek delala še neke preiskave, verjetno spet kak sladkor pa kri pa UZ bom mela, srčka pa še nisva do sedaj poslušali. Bomo videli, če me bo dala tudi na to, mašino sicer ima v svoji ordinaciji tko, da bo surprise, če še to vidim kako poteka Andromeda - to mene tudi zanima s katerim praškom? Kolegica, ki ima malo punčko, pere samo s tekočim praškom pa ne dodaja mehčalca not. Ta mala ni dobila nobene alergije al pa kej tko, da je uredu. Ima katera še kak drug predlog??
|