|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.8.2008 11:52:51   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška ...ker sem se v soboto poročila... user posted image

porokaaaaaaaaaa, iiiiii.... user posted image

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.8.2008 12:44:19   
Anonimen
Bom kasneje vse pokomentirala in prebrala, ker grem s tamalim spat. Danes sva bolj pozno vstala, pa mi sploh ni bilo do zajtrka, ker mi je bilo neki čudno v želodcu. Sem skuhala kosilo, pa se še vedno nisem počutila ok... potem pojem juhico... čez sekundo pa sam na wc in sem bruhala kot nora... in jutri bom dopolnila polnih 12t!! A se naj ne bi do takrat slabosti umirile, ne pa šele začele... No, grem pančkat...

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.8.2008 12:51:20   
Zasanjana
Ojla punce!

Sem že prej napisala nekaj, pa me je ven vrglo, upam, da zdaj bo. Med vikendom se nisem nič oglasila, ker nam je crknil računalnik. Bom med malico prebrala, kaj ste napisale.

1hruška, ČESTITKE za poroko! Veliko sreče na vajini skupni poti vama želim!

enkratna, pozdravljena med nami! Čimlepšo in mirno nosečnost ti želim!

No, jaz se počutim kar v redu. Malo me boli križ, ma se mi zdi, da je to zaradi sedenja v službi. Komaj čakam 2.tromesečje, da lahko začnem malo bolj resno migat. Driskam ne več in imam ful povečan apetit. Zdajle se mi tako cedijo sline, ko gledam sodelavca, ki je burek, da ga bom še jaz spekla za večerjo.user posted image  Izcedek imam pa tudi jaz povečan. Sem ga imela že v vseh prejšnjih nosečnostih, tako da ne zganjam panike, če res ni rdeč.

Včeraj sva z možekom študirala, kako naj domačim poveva veselo novičko in sva se zmislila, da jim bova po pošti poslala oznanilo. Bova kaj lepega napisala in prilepila UZ slikico, ker se ful lepo vidi user posted image . Se mi dopade ideja, ker je nekaj nevsakdanjega pa še bolje izpade kot, da bi povedala po telefonu.

Zdajle šibam pa na sestanek, LP!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.8.2008 12:56:12   
sonček85

a jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?slikuser posted image a je malo velika

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.8.2008 12:58:45   
Vsem ki ste bile na pregledih ali pa NS čestitke...kaj pa pravite na tole

http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?kaj=3&id=2008081805352708

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.8.2008 13:00:56   
Sonček85 čestitke sem ful vesela da si user posted image  juhuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.8.2008 13:02:09   
sonček85
hvala vsemmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.8.2008 13:11:40   
Naja30
sonček, en velik user posted image  zate!!!

Punce, moram vam povedat, da sem jaz Kaja30. Dosti imam teh dveh nickov, tako da bom od zdaj spet s svojim starim - naja3. Skrivala sem se pa pod drugim nickom, ker me tu na rr veliko poznanih bere in nisem želela, da se hitro razve.
Drugače pa naj povem, da je to moja 4.nos. Prva se je končala z abrazijo v 10t, ker ni bilo več utripa. Druga se je končala srečno z rojstvom hčerke Tije. Tretja se je pa tudi končala tragično letos marca. Nekatere verjetno veste, kaj se je zgodilo. Kar hitro sva se odločila, da poskusiva ponovno in je res zelo hitro ratalo. Zdaj pa ostane samo upanje, da se bo spet vse srečno končalo.
Toliko. Kaje30 ni več, zdaj sem spet jaz. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.8.2008 13:57:34   
trezika
sonček čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.8.2008 13:59:16   
trezika
tej egipčanki, ki je sedmerčke rodila, pa vsaka čast...pa vsi so preživeli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.8.2008 14:00:48   
MAŠKA
Sonček, braaaaavooooo!user posted image

Lepo nosečnost in zdravega otročka ti želim!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.8.2008 14:33:29   
dana
Punce pozdravljene !

No po 3-tedenskem dopustovanju sem spet za računalnikom.
Najprej moram reči "hvala bogu da sem imela dopust". Ker tile 3 tedni so bili obupni. Slabos, slabost in še enkrat slabost.user posted image Bruhala nisem. Sem mogla pa non stop nekaj jesti, da sem bila vsaj za silo. Če bi se dalo bi spala kar cele dneveuser posted image

Toliko sem imela planov kaj bom vse ponaredila doma, pa sem komaj kosilo skuhala.
Stanje se počasi izboljšuje, tako da res upam da bo tega čimprej konec.

V četrtek sem imela 1. pregled. Zaenkrat vse v redu, PDP imam 16.3., NS pa 3.9. Za NS še mal kolebam če bi sploh šla, ker pri ta prvem nisem šla. Bojim se kako bom odreagirala če ne bo vse OK.

Zdaj ko sem spet prisotna, bom malo več sodelovala. Sem pa prebrala vseh 20 strani, ki ste jih naklofale v teh 3 tednihuser posted image .
Vidim da je kar nekaj novih - lepo.

To bo zaenkrat kar vse. Mejte se !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.8.2008 16:18:08   
Naja30
dana, kar se utrujenosti tiče, te razumem. Danes sem še posebej utrujena. Sploh se mi ne da ven it in komaj čakam, da pride moj domov, da tamalo prevzame. Prav vrti se mi v glavi od zaspanosti.user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.8.2008 16:21:07   
spps
OJLA!
Kako kaj?
Kaja-Naja-čestitke za razkritje,pravtako anonimniuser posted image user posted image user posted image

Naja-kar se izcedka tiče,enkrat je,drugič mal bolj-sem se že navadlauser posted image user posted image
jjasna ob kolkih imaš jutri Ns?
in kaj novega?
men ni več hodit za na šiht-ne morem verjet,da sem vedno bolj lenauser posted image user posted image user posted image user posted image
hruška1,kako se počutiš kot gospa?user posted image user posted image user posted image čestitam za poroko in prvi pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.8.2008 16:45:18   
1hruška
IZVIRNO SPOROČILO: spps

hruška1,kako se počutiš kot gospa?user posted image user posted image user posted image čestitam za poroko in prvi pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

Počutim se čisto drugače.  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.8.2008 18:45:51   
mama_milchy
Madonca, ste se pa naklepetale v teh parih dneh, ko me ni bilo gor; no, da poročam, danes sem imela ponovno kontrolo pri G in krvavitev več ni, še vedno jemljem dabroston; drugače pa je vse OK.
Sem se kr ustrašla v četrtek in popoldne kr user posted image  in user posted image , moj user posted image  me je tolažil pa še Žigec je skozi bušija ljubčkal; sem pa kr počivala, počivala in počivala; na bolniški ostajam do naslednjega pregleda, ki ga imam 25/8 do takrat pa moram počivat.
Drug teden pa bo pestro; jaz imam pregled, pa Žigec ima sistematski, pa drug dan mora v laboratorij, pa pol k zdravnici, da vidi, če je se OK in gre lahko na operacijo; aja, pa jutri moram spet nest njegovo blato, smo že prejšnji teden pa so rekli, da moramo še enkrat prinest; ne vem zakaj user posted image

Kako ste ve, drage user posted image ? Kaj pa jeste? Slabost? Mene samo utrujenost daje in rahek glavobol popoldne;

Cita, kako je tvoja pikica?

Kaja/Naja, kako je kaj v centru mesta?

Kako pa kej kilice? Moje zadnji teden stojijo in lahko še malo ostane tako;

pozdravček, grem malo na zrakec, zdaj ko ni več tako vroče

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.8.2008 20:01:53   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kako ste ve, drage user posted image ? Kaj pa jeste?

Jaz sem danes pojedla že boga in pol. user posted image user posted image Od tortice, dunajskega šnicla in poštene porcije pomfrija, bureka, dveh korenčkov, jabolko in zdaj spet jem jogurt in ovsene kosmiče. user posted image Sej bom počla. user posted image user posted image  In to je zdrava nosečniška prehrana. user posted image

Mož je prišel danes prej iz službe in se mi zdi, kot da je dan daljši, ker smo lahko več časa skupaj. Smo šli na en dolg sprehod pa malo v park, na tortico. Zdaj bova še tamala skopala in ju dala spat, ker sta že oba tečkana in zaspana, potem pa bova imela končno malo časa zase! Kaj pa ve kej produktivnega počnete?

Naja, fajn, da si se končno razkrila. user posted image
Sonček, čestitke za nosečnost!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.8.2008 20:41:50   

Naša pikica po teh izcedkih vredu raste komaj čakam čertek da grem na NS in da vidim kako je kaj je naša pikica...

mama pa le počivaj kolikor se le da pa se pazi in božaj bušija...javi se kajuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.8.2008 20:49:12   
Naja30
Ni me zdej treba klicat Kaja-Naja.user posted image

mama, v centru je fajn. Samo kaj, ko je popoldan mene zmatralo in sem doma ležala, kasneje pa Tijo, ki je dobila vročino in tud enga kroga po mestu ni zmogla. user posted image  Ravno ji zbijava vročino, pa se po calpolu noče znižat. user posted image  Ne vem, kaj naj. A lahko po calpolu čez 1 uro dobi še svečko? ne vem, zakaj sem ji sploh calpol dala, ko pa ji ponavadi prej prime svečka. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.8.2008 20:49:43   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Naša pikica po teh izcedkih vredu raste komaj čakam čertek da grem na NS in da vidim kako je kaj je naša pikica...

mama pa le počivaj kolikor se le da pa se pazi in božaj bušija...javi se kajuser posted image user posted image user posted image

Cita, saj po NS bo pa nevarnost manjša. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
18.8.2008 21:17:26   
Anonimen
1hruška - Čestitek za poroko. Zgleda, da bomo imele kar nekaj porok med Marčevkami 09! user posted image

Zasanjana - Vajina ideja kako povedati mi je zelo simpatična. Pa še slico bebija bodo dobili. user posted image

cita - user posted image Meni se zdi, da je en dojenček naenkrat čisto dovolj. user posted image user posted image user posted image Bi raje šla sedemkrat v porodnišnico.

sonček85 - Še tukaj - Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Naja3 - user posted image user posted image user posted image Si se naveličala "skrivalnic". user posted image Te bom popravila na seznamu.

dana -WB! user posted image Pa fino, da slabosti pojenjajo! Ter bravo za pregled! user posted image

mama_m
- Fino, da je vse ok, ti pa le še počivaj kolikor se pač da. Vidim,d a imaš pester urnik. Kar se kg tiče pa tudi moje še stojijo, mogoče je kakšne pol kilce celo minusa.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
18.8.2008 21:23:57   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)               18.08.
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)             (št.1 user posted image . št.user posted image   0)     01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    03.09. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      11.09. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   04.03Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 20.08.
user posted image   06.03Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09. 20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  12.03.  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     05.08.
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      15.09. 04.09.
user posted image   15.03lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     
user posted image   15.03.  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)             03.09.
user posted image   17.03.  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image  19.03.  trezika(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       26.08.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št.user posted image   1)      04.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       26.08.
user posted image   21.03.  sanna                              (št. 1 user posted image , št. user posted image  0)      03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika   (32)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                         (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   23.03. Zasanjana(26)               (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )                  09.09.
user posted image   23.03.  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)        27.08.
user posted image   23.03. 1hruska(24)                   (št. 1 user posted image   , št.  user posted image 0)               10.09.
user posted image   25.03. piamaria                          (št. 4user posted image  , št. user posted image 2 )
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                           (št. 2user posted image  , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)        29.07.
user posted image   30.03. janaja                             (št. 2 user posted image , št.user posted image 1)         18.08.
user posted image   31.03. Naja3 (30)                    (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       15.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)      29.07.
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak(19)                   (št.1 user posted image  ,  št.user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                              (št.1 user posted image  ,  št.user posted image 0)

Trentno je 44 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
18.8.2008 21:28:29   
Anonimen
chichinchek je danes imela NS. janaja pa je imela pregled. Upam, da je vse ok in da se nam javita.

Jutri pa držimo pesti za;
hedviga za pregled in NS in njena dva user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Linda25 za pregled.user posted image user posted image user posted image
Pa še moja melenkost ima jutri NS. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.8.2008 7:58:34   
sonček85
javi kako bo na NS

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.8.2008 8:26:26   
trezika
Vidim, da so se spet začeli pregledi...upam, da jih vse opravite najbolj uspešnouser posted image user posted image user posted image
Js pa še samo en teden...joj, kako že težko čakam, se mi zdi, da sploh ne mislim na kaj drugega.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?