ronja
|
Ronja, bo spet kak akcija, ne se jezit, ni dobro za zvezdica, hehe, no, sej tok se pa spet nisem jezila, da bi dete razburila, si ne upam, ker bi mi še tastarejša začela težit . Aja, je pa prišla prijateljica včeraj na obisk in mi bo posodila pumpico, ona že ima dva in zaenkrat ne namerava še kakega, je poskrbela, da se to ne bo zgodilo (m. vložek), tak da je dost ziher, da dobim pumpico na posodo . Bi jo pa že zdaj kdaj rabila, ker mali ne ponujam zize, če glih ful ne teži, to je pa včasih velikokrat, včasih pa samo 2x - prsi pa seveda temu primerno nihajo v polnosti in bolijo. Kar se sanjskih tiče, jaz nič ne vem, ne poznam. Včeraj se mi je cel dan bruhalo, kot zadnjih ne vem koliko dni, plus, da sem skup padala in da me seveda še malo boli tole sranje od hematoma. Ampak se splača in se mi vsi čudijo, ko rečem, da tole ziher ni zadnja . Mogoče bo pa naslednja lepa . Čeprav slabo mi bo skoraj ziher, ampak to se da zdržat, čeprav je zoprno, ker ne maram bruhat. saša, naplavaj se še zame! To pomeni, da moraš vsaj 5 km na dan odplavat samo zame - plus še toliko kot ti odplavaš ... AQ, sem ravno danes gledala eno oddajo o pogrebih v Afriki, samo ni bilo v Gani. Ampak je bilo vse skup kot neka žurka, veselje in smeh, fino videt. Upam, da ste tudi taščo tako veselo pokopali, sem se spomnila nate, ko sem gledala. Babuška, tudi najina mala je in malecka bo spala v zibki, v kateri sem spala jaz (in še vsaj 14 otrok). je še vedno uporabna, kaj bi novo kupovala, dojenčku je vseeno, sploh ker je pletena in skoz vidi in voha naju na postelji zraven. Aja, glede uporabnih stvari: ne kupujte stolčka za v banico, čisto brezvezna modna muha: dokler je otrok še tako mali, da ne more sedet, se bo itak precej bolj varno počutil v vaših rokah, kasneje pa bo itak sedel sam v bani (in še kasneje stal;). Tudi priporočam banjico namesto čebrička, ker jo bo otrok lahko dlje uporabljal - na začetku čebriček ni fajn, ker ne moreš v njem otroka poležat, kasneje pa so veliki in imajo radi banjico. Seveda vam ni treba upoštevat, mišljeno je čisto dobronamerno, ker te stvari slučajno malo bolj poznam, ker sem pač delala z dojenčki v vodi, delala izpite za to, itd;) Aja, na kofe pripeljem jaz pokazat še svojo razbojnico, če vam je prav! Se še vedno nisem spravila pogledat, kak se da slikce sem gor,hehe, pa jo boste kar v živo videle, da vam naredi malo reklame in luštov . nina, hvala za idejo, bova malo pogledala za rabljene vozičke - midva sva kupila eno rabljeno marelo voziček za 20E, samo je res že čisto zmahan. Teden kasneje sem našla enega precej boljšega na kosovnem odvozu pred blokom in ga takoj odpeljala , tako da imata zdaj obe babici vsaka svoj voziček za tamalo (smo mislili, da bo treba, da jo bosta onidve pazili med poletnimi počitnicami, ko ni vrtca, pa sem jaz doma obležala in je lahko kar z mano). Tako da dva vozička že imam, hehe, samo ne morem dveh hkrati vozit AQ, ko sem bila v p. je bila ena mamica (slovenka), ki je tudi imela črnega moža, ki je bil seveda zraven pri porodu in je pripovedovala, kako so bile babice zaprepadene in kar malo prestrašeno rekle: "Ampak sinko je bel, ni temen!" So se bale, da bo mož popenil, verjetno Potem jim je njen mož razložil, da je to normalno, da potemnijo po par dnevih . Ful luškana družinica! uršika, jaz bi mela pa celo leto poletje, če bi me kdo vprašal! Vse je tako enostavneje pa meni ni nikoli vroče! mojca, vse najboljše! Kr misli si, da boš drugo leto spet v dveh kosih - mogoče spet ne boš sama - vsaj meni se je to zgodilo letos in lani Mi nikakor ne rata praznovat v enem kosu No, drugo leto bo pa menda res, saj bo samo 4 mesece po porodu... Ploha, saša, AQ in babuška, sej mi bo še nerodno ratalo, ko met tok hvalite ! MOram priznat, da sem ful presenečena, da se je komu dejansko dalo celo tisto črevo brat, hehe - hvala, punce! Ma se mi je res trapasto zdelo, da me prepričujejo, da se pa moji otroci ne bojo mogli met fino v življenju, ker ne bova mela 400E na osebo. Ko da je samo denar pa da se nič ne da zimprovizirat! saša, sej ti si bila tudi pridna! Mi bomo verjetno drugo leto na veliko vlagali, če bo vse po sreči - letos vse, kar na najinem balkončku pridelava, sproti pojeva, drugo leto bo pa verjetno kaj več, ker so njegovi kupili nek vikend bogu za leđima s precej zemlje... Lubi že čist not padu, kaj vse bo gojil tam babuška, ne me hecat - ti to resno - da boš mela več časa, ko bo tukaj oz. da se ti bo čas ustavil? hahaha, take fore pa že dolgo nisem slišala Punce večrodke ti bojo lahk povedale, zakaj se smejem . Jaz ful pogrešam ustvarjanje - prej sem res veliko ustvarjala, zdaj pa malo manj, čeprav še vedno kaj (no, zdaj ne smem, ampak čim bom smela, me nič ne ustavi - razen tamale, seveda ). Se mi zdi, da to pride malo kasneje, ko so že tako veliki, da jim je zabavno kaj s takega s tabo počet. par let bo še za počakat... Hehe, jaz pa sem prepričana, da bojo moji vnučki vedeli, kaj je to dober domač kruhek! Kruh res rada delam, me ma rad in vedno rata . Pa za razilko od babice, bom delala različne in različnih malih oblik, ki so všeč malim otrokom in velikim otrokom . aja, ne skrbet, če ne čutite brcik - do 25. tedna mate še čas, normalno je baje med 20 in 25 tednom za prvorodke. Jaz sem jih sicer obakrat že 14. teden, ampak jaz nikoli nisem bila normalna , hehe.
|