|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
18.8.2008 16:09:21   
VRTNICA84
OJLA PUNCE!

ZDAJ PA SE VAM ŠE JAZ MALO OGLASIM, KER SE ŽE RES DOLGO NISEM!
KAKO STE KAJ VE IN VAŠI DOJENČKI?
MIDVA SVA SUPER. V ČETRETEK IMAMO ŽE 3 PREGLED.
DRUGAČE PA JE TRENUTNO VSE PO STAREM.
ZANIMA ME KAKŠNI OBČUTKI VAS PREPLAVIJO, KO ZAČUTITE GIBANJE SVOJEGA user posted image ?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.8.2008 18:22:03   
uršika***
OOOOOOOOO
Ne morem verjet!!!!
Ste se pa kar lepo razpričale danes! Pohvalno. Se vidi, da se bliža jesen in da nam že malo bolj paše sedet za računalnikom. Samo jaz pa komaj čakam, da bo jesen in da bo konec poletja. Se mi zdi, da bo tooooooolk lepo, ko bo jesen. Samo, da ne bo več toliko vroče.

Aja. pa v šoping bo treba it- to bo še veselje, ko bomo morale kupit še vsaj dvoje nosečniške hlače, kakšen luštkan puloverček, spodnje perilo, modrce sem jaz tako že 2 krat zamenjala, pa očitno jih bom še..... pa da nabavimo vse potrebno za naše pikice in kam nas to privedeuser posted image do bankrota. V novo leto bomo zakorakale s tako lahkimi denarnicami, da bo veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še eno vprašanje imam za vas:
Kdaj je potebno it urejat vse zadeve glede porodniške (koliko od osnovne plače dobiš porodniške?) in vso ostalo potrebno dokumentacijo?  Vidim, da vas je veliko, ki imate male otročičke, pa prosim, če lahko katera malo pove o teh zadevah tudi nam prvorodkamuser posted image - hecna beseda, ni kajuser posted image
LP

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.8.2008 19:44:46   
Zvezdica

Še eno vprašanje imam za vas:
Kdaj je potebno it urejat vse zadeve glede porodniške (koliko od osnovne plače dobiš porodniške?) in vso ostalo potrebno dokumentacijo? Vidim, da vas je veliko, ki imate male otročičke, pa prosim, če lahko katera malo pove o teh zadevah tudi nam prvorodkam - hecna beseda, ni kaj

Uršika, malce sem pozabila in mislim da dva meseca pred porodom,ampak pobrskj po RR pa boš našla vse odgovore. TOČNE user posted image

razen če druge punce vedo kaj več. :)

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.8.2008 19:45:33   
Zvezdica
PIŠEM 1000 post. Jeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
19.8.2008 6:49:22   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

PIŠEM 1000 post. Jeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image

1001 - pomota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
19.8.2008 6:52:56   
sasa78
dobro jutro

No včerej ste se pa načvekale - tako je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeri sem bila pa popoldne pridna - sem vlagala peso, pa feferone in kuhala sataraš - vse za zimo!!!

Ma se počutim k stara mama - vse je škoda user posted image user posted image user posted image , moj pravi da se gnezdim - pa bo čist držalouser posted image user posted image user posted image .

Otroke je pa on mel cel popoldne - kako je bil priden!!! user posted image user posted image user posted image  za očija!!!!
A ve tud to kaj delate?

Ej danes sem dopolnila 20t pa AQ tud. Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Delo me čaka

Lp

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
19.8.2008 7:25:50   
*m*o*j*c*a*

Jutro user posted image !!!!!

kok smo kej? upam, da se vse super počutite..user posted image user posted image danes je moj dan! user posted image tk da sasa, ko boš urejala seznam lahk tisto 21 kr v 22 spremeniš..user posted image user posted image prvi rojstni dan, ko nisem ravno sama (user posted image ) user posted image , in pa zadnji tut..drug let bomo že v dveh kosih..user posted image user posted image zanimivo...pa še sonček bo dans, tk da bom mela res en lep dan..
včeri ko sm se spravljala spat je user posted image tk brcal, da sm se mogla že smejat..zdej ga že res razganja..user posted image user posted image user posted image
vidim, da se že velik o nakupih pogovarjate..midva sva velik dobila sposojeno (zibelko, stolček, stajico,lupinico..), voziček namerava kupit v jeseni enkrat pa sedež še pol..zaenkrat nč ne hitiva..neki oblekic že ma, ker mi jih vsi z navdušenjem kupujejo..user posted image user posted image user posted image pa posteljco vem, da bosta kupla "tašča" in "tast"..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image za glavni nakup vseh stekleničk, pleničk, dudic itd. pa je še neki časa..čeprav če pomislim, da sem v petem mesecu se mi zdi da gre čas s svetlobno hitrostjo..si ne bi mislila..user posted image

želim vam čudovit, sončen dan!! by user posted image !user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.8.2008 7:28:26   
sonček33
Mojčica vse najboljše! Izkoristi čudovit dan za kaj posebno lepega. po možnosti v troje :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
19.8.2008 7:42:13   
Ploha
mojca vse najboljše!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
19.8.2008 8:07:41   
Balonchy
*m*o*j*c*a*

user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
19.8.2008 8:18:25   
sasa78
mojca - vse najboljše za rojstni dannnnnnn!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
19.8.2008 8:18:59   
Ploha
RONJA: tebi moram pa provuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem brala na temi družina in partnerski odnosi/izsiljevanje, nekje na 12 strani mislim, da si pisala kako se da z malo denarja imet zares fino in kako kuhaš poceni jedi pa še domače so in vse tiste slaščice in sladoled in domači namaz in burek, ki ga sama narediš, prou zadišalo mi je, in tisto ko si iz štunfa nardila nekaj za malo. Ne morm vrjet, res si dobra. Te bom poskušala vzeti za zgled,....Res super!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
19.8.2008 8:29:50   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

RONJA: tebi moram pa provuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem brala na temi družina in partnerski odnosi/izsiljevanje, nekje na 12 strani mislim, da si pisala kako se da z malo denarja imet zares fino in kako kuhaš poceni jedi pa še domače so in vse tiste slaščice in sladoled in domači namaz in burek, ki ga sama narediš, prou zadišalo mi je, in tisto ko si iz štunfa nardila nekaj za malo. Ne morm vrjet, res si dobra. Te bom poskušala vzeti za zgled,....Res super!!!user posted image user posted image user posted image

to sem tud jaz brala - pohvale vredno  - bravo punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam eni se na to sploh ne spomnejo da bi kaj sami naredili - čakajo da jim prileti (samo jim ne)!!!! Potem se pa sami seb smilijo! Groza

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
19.8.2008 9:34:46   
Babuška84
Dobro jutro, user posted image . kak ste fajn, že na vsezgodaj ste za računalnikom in tipkate.. lepo.
user posted image MOJCA, DANES RES JE SREČEN DAN, SREČEN DAN SREČEN DAN.
NAŠE MOJCE ROJSTNI DAN, ROJSTNI DAN, ROJSTI DAN!!
ŽIVIJO, ŽIVIJO, SREČE TI ŽELIMO!
ŽIVIJO, ŽIVIJO, SREČE TI ŽELIMO!
Upam, da veš, kako gre melodija user posted image
Lepo, mlada mamica user posted image user posted image user posted image

Nina166, a potem si z Logarske oz. z  okolice? joj, meni so to takooo lepi kraji. Js sm čist srečna, da majo od mojega starši v Mozirju vikend, da imam več priložnosti zahajati v te lepe kraje. komaj čakam, da se bomo lahko tudi z vozičkom ali kakšnim nahrbtnikom odpravili tja na izlet...

Brcike je pa krasno čutiti. Vsak dan jih bo več, s tem se tolaži. Ko se bo enkrat začelo, se vsak dan samo stopnjuje. najprej žgečkanje in kotaljenje, nato malo bolj konkretni premiki. brcike in brce pa tud js komiii čakam.

komaj pa čakam tudi naslednji teden, ponedeljek, da spet na ekrančku zagledam bebo... morfologija user posted image

ja, glede urejenja porodniške tudi mene zanima, če ima katera še tolk dober spomin,  kako ste to urejale pri prejšnjem otročku? kam iti? kdaj? s kakšno papirologijo?
se beremo.

papa

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
19.8.2008 10:07:56   
VRTNICA84
vse najboljše za rojstni dan!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
19.8.2008 10:11:08   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Babuška84

komaj pa čakam tudi naslednji teden, ponedeljek, da spet na ekrančku zagledam bebo... morfologija user posted image
in jaz tudi - jo mam v torek ob 7.15  KOMAJ ČAKAM

ja, glede urejenja porodniške tudi mene zanima, če ima katera še tolk dober spomin,  kako ste to urejale pri prejšnjem otročku? kam iti? kdaj? s kakšno papirologijo?
se beremo.
TO SE UREJA ZADNJE 2 MESECA - K TI DA G. PAPIRJE. SE ŠE NIČ NE MUDI - PA K BOŠ PA TAM PA ŠE ZA MOŽA PAPIRJE VZAMI - ZA OČETOVSKI DOPUST  SE VSE UREDI
papa

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1341
19.8.2008 10:29:31   
African queen
Dobro jutro!

Jupiii 20.teden user posted image user posted image  saša,čas hitr beži,a ne??Se mi zdi,da sem včeraj zagledala magični črtici..

mojca,happy birthday!!!user posted image user posted image user posted image

ronja,bravo puncauser posted image user posted image pohvale vredno,res!!!

Ene ste spraševal glede nakupa opreme..hmm,jaz nimam popolnoma ničesar več razen posteljice..in še ta ne bo prišla prav,če bo user posted image  vsaj malo po bratcih,ki sta bila skoz prilepljena na mamici user posted image Torej bo potrebno vse novo kupit..Blazinice za dojenje nisem imela,pa je verjetno tudi zdej ne bom...edin pumpico za črpanje mleka si bom kupila,ker pride zelo prav(pri obeh sem dvakrat fasala mastitis,ker sem imela vedno ogromno mleka in si je bilo potrebno stiskat)..

saša,prosim dodaj na seznamček,da imam 5.pregled 15.9

zvezdica,kako mali medo??Gotovo se dobimo na kofetu,ko se vrnem v Slo!!!

Punce,a je katera iz goriškega konca tle med nami??

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   [Brisano sporočilo]
19.8.2008 10:39:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
19.8.2008 11:47:08   
nina166
Dan!

Sem mislila še včeraj zvečer kaj napisat, pa sem bila tako utrujena, da nisem mogla. Sva bila z sinom cel dan sama, ati je šel v službo (prej je imel dopust), potem je še šel nekaj kupovat in je prišel šele ob 8 zvečer. Sin pa je v takih letih, da je kar naporen, pa še od pleničk se probamo odvadit, tako da nisem imela niti minute mira. Zvečer pa sem že pred 9 zaspala na sedežni v dnevni user posted image

sasa si bila pa res pridna. Pri nas pa to vlaga mama za vse...jaz pa samo pomagam in potem jem user posted image . Je pa s tem kar veliko dela.

sasa in AQ čestitam za dopolnjeni 20. teden. Zdaj pa sta že na polovici. Čas pa res hitro beži. Tudi meni se zdi, da sem šele zagledala črtico, danes pa sem dopolnila 17. teden.

Babuška jaz sem iz okolice Mozirja. Približno 8km iz Mozirja proti Logarski. So pa to res lepi kraji in ne vem, če bi se lahko preselila kam drugam, sploh pa ne v mesto. Čeprav je malo tečno to, da karkoli rabiš moraš it z avtom, pa na to sem se že navadila user posted image

mojca vse najboljše za rojstni dan!

user posted image

Zdaj pa grem še malo delat, čeprav se mi spet nič ne ljubi user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
19.8.2008 12:36:17   
Babuška84
user posted image hojla. spet sem pršla malo pokukat. AQ, sploh nisem do danes nikjer zasledila, da si v Gani... to mora bit noro drugačno življenje od tega pri nas.
Hvala za čestitke. Seveda bom poslala kakšne sličice, od poroke, priprav, od bušija rastočega... in še kaj. Rinja, tudi moje pohvale. ljudje, ki se znajdejo, vedno pridejo lepše skozi življenje. Tudi sama zagovarjam ustvarjalnost, vendar me vedno nek čas preganja... upam, da se mi bo z rojstvom 1. otročka ustavil čas... ???? se bo? nosečkice drugorodke  in tretjerodke???? user posted image user posted image  
saša, hvala za hitra pojasnila. user posted image

Žal pa nisem z goriškega konca slovenije. sem pa s celjskega user posted image user posted image user posted image

hihi

lep dan

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
19.8.2008 12:43:28   
Babuška84
Pardon, Ronja, ne pa Rinja. tiskarski škratek me zadnje čase kar naprej obiskuje. ti-ti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
19.8.2008 13:11:20   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Babuška84

Tudi sama zagovarjam ustvarjalnost, vendar me vedno nek čas preganja... upam, da se mi bo z rojstvom 1. otročka ustavil čas... ???? se bo? nosečkice drugorodke  in tretjerodke???? user posted image user posted image  za prvega si vzameš čas, on je kralj tvojega časa, k je drugi že ni več tako - ma tako hitro gre ta čas da je joj. Sem komi 1 rodila, je bil že 2 na vrsti sedaj pa uživam v njiju 100h sam k bi bilo treba mal zabremzat čas. Je tako luštvo (na pa mi solze tečejo) -RABIM ČAS da se s sinovoma pocrkljam, jim berem, skupaj rišemo, se pogovarjamo, skratka delamo na tem da vesta kaj je družina - pa še to oba sinova mi vsaj po 10x na dan rečeta: mamica rad te mam (in jaz v jok - hormoni seveda delujejo) na ta račun se pol pa še smejemo - je pa res, da jim nudiva ogromno - morje je pri nas najbolj pomembno -veliki sine je imel 4 pljučnice v 2 letih. Pa še veliko smo skupaj - kar je pa meni najbolj pomembno - se mamo pa tako radi user posted image user posted image user posted image

saša, hvala za hitra pojasnila. user posted image malenkost - upam da sem se prav spomenla

lep dan

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1347
19.8.2008 13:15:32   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

sasa si bila pa res pridna. Pri nas pa to vlaga mama za vse...jaz pa samo pomagam in potem jem user posted image . Je pa s tem kar veliko dela.
doma mam velik vrt polno sadja in zelenjave - pa se mi zdi hecno da ne pripravim ozimnice - Moj mali sine je vegetarjanec user posted image user posted image user posted image  - se pase po vrtu k teliček - malo to , malo ono paradižnik je k jabuk, pa čebulo tud user posted image user posted image , pa da o pesi sploh ne govorim, pa feferoni user posted image user posted image user posted image  Mami me je naučila vsega, nisem šla prej od hiše če nisem dober kruh zamesila - punce TO JE PA STARA ŠOLA user posted image user posted image user posted image  - SAM JAZ SEM ŠE MLADA - AMPAK MI PRAV PRIDE user posted image user posted image user posted image

sasa in AQ čestitam za dopolnjeni 20. teden. Zdaj pa sta že na polovici. Čas pa res hitro beži. Tudi meni se zdi, da sem šele zagledala črtico, danes pa sem dopolnila 17. teden.  HVALA

Zdaj pa grem še malo delat, čeprav se mi spet nič ne ljubi user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.8.2008 13:29:43   
Babuška84
saša, ja verjamem, da potem čas kr zdrsi, začneš šteti verjetno samo otrokova leta, na svoja pozabiš, ane? tako je rekla moja babi. ko pa si še mesenje kruha omenila, so se pa še meni zarosile učke, ker je moja oma vedno rekla, da moram to znati, preden se poročim. no, pa mi ni povedala recepta za njen najdobrejši kruh na svetu... verjetno bomo njenim pravnučekim samo pripovedovali o tem kruhu. je pa res umetnost narediti "tistega tapravega".
Ma a ni to najlepše darilo, za ves trud, ko slišiš od otročka, da te ima rad. js komi čakam, da bo rekel/la "mama" kaj šele kaj druga....
no, js pa jutri prestopim 20. teden.....user posted image user posted image
:)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.8.2008 13:30:01   
Zvezdica
Mojca... VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

In šopek zateuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Zanositev
son_čica

Ali ste načrtovali zanositev?

Načrtovana (82%)

Nenačrtovana (18%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!