|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
19.8.2008 17:57:33   
lana luna
Saj ne da bi me motilo, da se dobro počutim, ampak a ne bi bil že cajt, da me začne kaj opozarjat na to da se bliža dan D?

ne skrbi, sej pride tut touser posted image pol ti bo pa žou da se ne počutiš več tako odličnouser posted image kar uživaj v brezskrbni nosečnosti. se to stanje iz dobrega na slabo počutje lahko kej hitro spremeni.

jest sem bla še včerej kot user posted image dons sem pa ceu dan user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
19.8.2008 17:57:59   
meta21
Lana luna včeraj si spraševala kako je z Lano17. Vse vas lepo pozdravlja in vam sporoča, da se njen otroček žal ni obrnil na glavo ampak še vedno sedi na ritki. G jo je poslal na obračanje, zato bo do petka v porodnišnici, kjer bodo skušali malčka prepričati, da se obrne na glavo. V nasprotnem primeru najbrž sledi CR.

Držimo pesti, da jim bo uspelo!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
19.8.2008 18:00:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ne skrbi, sej pride tut touser posted image pol ti bo pa žou da se ne počutiš več tako odličnouser posted image kar uživaj v brezskrbni nosečnosti. se to stanje iz dobrega na slabo počutje lahko kej hitro spremeni.

Saj maš prav. Tako si že želim videt malo bitjece, ki me brca, da sem že prav sitna, ker še nič ne kaže na to, da ga bom kmalu vidla.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
19.8.2008 18:00:30   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lana luna včeraj si spraševala kako je z Lano17. Vse vas lepo pozdravlja in vam sporoča, da se njen otroček žal ni obrnil na glavo ampak še vedno sedi na ritki. G jo je poslal na obračanje, zato bo do petka v porodnišnici, kjer bodo skušali malčka prepričati, da se obrne na glavo. V nasprotnem primeru najbrž sledi CR.

Držimo pesti, da jim bo uspelo!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ma joj, nooooo...... user posted image user posted image user posted image

Ma kako pa to obračanje zgleda? Ve katera?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
19.8.2008 18:02:42   
Lara Croft
Grem malo hodit zdej.... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
19.8.2008 18:05:32   
meta21
Obračajo kar preko trebuha. Primejo spodaj in zgoraj in obračajo. Danes so ji poskusili pa je bila preveč napeta, zato bodo zdaj do petka poskušali nekako sprostit njene trebušne mišice in znova poskusili. Možno je da pride do prezgodnjega poroda, zato to delajo čisto na koncu.

Neposredna povezava do sporočila: 3756
19.8.2008 18:06:51   
Lara Croft
Kaj primejo? Matr, ne štekam... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
19.8.2008 18:07:59   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image user posted image user posted image  za Lano17.
To obračanje pa verjetno ni niti malo prijetno ... user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
19.8.2008 18:13:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj primejo? Matr, ne štekam... user posted image

Jaz mislim, da čez njen trebuh za glavo in ritko in obračajo. Zato pa je problem, če ima preveč napet trebuh. Jutri grem k njej pa jo bom bolj podrobno izprašala, ker je po telefonu ful potiho govorila.

Neposredna povezava do sporočila: 3759
19.8.2008 18:20:35   
Lara Croft
Pa lepo jo pozdravi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
19.8.2008 18:53:21   
ključek
kako je z Lano17. Vse vas lepo pozdravlja in vam sporoča, da se njen otroček žal ni obrnil na glavo ampak še vedno sedi na ritki. G jo je poslal na obračanje, zato bo do petka v porodnišnici, kjer bodo skušali malčka prepričati, da se obrne na glavo. V nasprotnem primeru najbrž sledi CR.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meta21, lepo jo pozdravi in ji povej, da vse mislimo nanjo in držimo pesti!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
19.8.2008 18:58:46   
Tejchy
Midva sva si res želela punčko.....ne bi bila razočarana, ampak priznam, da mi čist vseeno ne bi bilo.... enega fanta že imam... pa tudi se nekako v življenju ne znajdem preveč v moški družbi.... morda zato....

men se pa zdi, da se boljš zastopim z moškimi........... in bomo dobili user posted image  .............. mogoče je pa vse to na nek čuden način povezano user posted image  .......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
19.8.2008 19:01:00   
bark
Saraya kje pa si ti danesuser posted image
A se ti je kaj bubi javila?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
19.8.2008 19:01:18   
Tejchy
In zdej ena boljša tema...... jaz imam drisko.....

ja to je pa res ena boljših tem

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .................... ma se strinjam user posted image  ........... res dobra tema........

tud js sem jo nekaj časa nazaj imela......... oz. jo še vedno imam........... oz. moram tko rečt.......... da mam bolj tekoče blato............ pa pripisujem to zaenkrat vsem tem preparatom za hemoglobin, ki jih morm uživat (Endovital sirup in Floradix floravital) ...........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
19.8.2008 19:02:49   
Tejchy
aja, a ma dons še katera bol tak dan? jest sem današnji dan skor cel prespala. se mi ful vrti, pa ne vem čist točn kaj me boli, pa kr neki vse skup. in nism za nobeno rabo, čist brez energije

js se čist ok počutim......... niti luna ni kj dost vplivala name......... edino spim bolj tko....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
19.8.2008 19:03:43   
ključek
mene pa tok zob boli.......................user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
19.8.2008 19:03:57   
Tejchy
morm mal pisat monologov. zdele se mi glih mal da. pa sem se odločla, da tut jest pridem do 4* do poroda

user posted image  ..... kr tko naprej pa ti bo uspelo............. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
19.8.2008 19:04:44   
pf
Meta 21 bodi srečna, da še ne kaže nič na porod. Jaz sem že 3 x imela po dobra dva dni in noči lažne popadke in to boleče, ampak ne dovolj močne. Ni fajn verjemi, boljše da te naenkrat zašpana pa letiš. Lepo pozdravi Lano 17.
Alysa čestitke za CTG.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
19.8.2008 19:06:13   
Tejchy
Saj ne da bi me motilo, da se dobro počutim, ampak a ne bi bil že cajt, da me začne kaj opozarjat na to da se bliža dan D?

to se tudi jaz sprašujem......... user posted image  ............... očitno je 10.9. tak magični datum....... user posted image  user posted image  user posted image  
.......... sam zdj sva pametni in se važiva.............. čez par dni pa bova stokali....... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
19.8.2008 19:08:05   
ključek
user posted image , a zdej na koncu gre vsa teža samo v user posted image ?? ker se vagam zadnje dni, pa ne gre nč gor.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
19.8.2008 19:09:02   
Tejchy
G jo je poslal na obračanje, zato bo do petka v porodnišnici, kjer bodo skušali malčka prepričati, da se obrne na glavo.

ne se smejat.............. sporoči ji, da naj si "spodaj" sveti z eno lučko........... user posted image  gre menda sam proti svetlobi.......... če bo imela srečo se bo obrnil........... ful se smešno sliši........ sam moj je menda o tem nekje bral al gledal oddajo........ in menda naj bi to držalo.........  dvomim, da bi me hotu nasrat user posted image  ........ ma svašta fore obstajajo o tem in onem........ me zanima kolk o tega res drži.......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
19.8.2008 19:10:30   
Tejchy
meta21, lepo jo pozdravi in ji povej, da vse mislimo nanjo in držimo pesti!!!

pa tudi to..........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
19.8.2008 19:10:47   
ključek
ne se smejat.............. sporoči ji, da naj si "spodaj" sveti z eno lučko...........

ne se meni smejati.............pa dojenček vidi??? glede na to, da je obrnjen narobe?? madonca, a si morš to not porint ali lahko od zunaj svetiš????

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
19.8.2008 19:12:12   
Tejchy
, a zdej na koncu gre vsa teža samo v ?? ker se vagam zadnje dni, pa ne gre nč gor.

odvisno......... js sem non stop pri hladiniku, pa se tud pr men kak gram pozna .......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
....... ma imam občutek, da me bo čist zalilo zdj na koncu user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
19.8.2008 19:14:37   
ključek
odvisno......... js sem non stop pri hladiniku, pa se tud pr men kak gram pozna ..........

meni se pa ne pozna, tudi na vagi ne. zato se sprašujem, kam gre ves futer..............user posted image ..............verjetno v user posted image ..............

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?