|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
19.8.2008 19:15:39   
Tejchy
ne se meni smejati.............pa dojenček vidi??? glede na to, da je obrnjen narobe?? madonca, a si morš to not porint ali lahko od zunaj svetiš????

valda da vidi.......... sj že odpira učke............ v tisti oddaji V maternici je bilo rečeno, da zazna neposredno močno svetlobo... kar pomeni, če si ti npr. v kopalkah na direktnem soncu, on to zazna kot svetlejše okolje..... če ne je pa vse črno....... tko da, načeloma bi to moglo pol držat.... če z močno lučko posvetiš skoz trebušček, bi moral user posted image  to zaznati........... spodaj pa svetiš zato, ker gre radovednež ponavadi za svetlobo.......... in če je sreča, se tko obrne...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
19.8.2008 19:19:29   
ključek
spodaj pa svetiš zato, ker gre radovednež ponavadi za svetlobo.......... in če je sreča, se tko obrne...

zanimivo...............kaj tkole vse zveš...............user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
19.8.2008 19:21:20   
lana luna
Držimo pesti, da jim bo uspelo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest močno močno stiskam pestke za Lano17 in njengauser posted image . ker vem kako neprijetno je, če mulčk ni obrnjen.

obračajo pa to preko trebuha ja. z zunanjim obratom. je pa moja tašča pravla k je mela pri prvem otročku obračanje, da tut ona ni mogla imet sproščenih mišic. sej to jih itak avtomatsko napneš ko ti po trebuhu šarjo. in pol so ji dal eno injekcijo, da so se ji mišice sprostile. pol je pa šlo. sam je mela pa še nekaj časa ful plav trebuh. pa ni preveč preijetno to obračanje.

tko da jest res držim pesti da se Lanin otroček sam obrne, tko kot se je moj.

ta fora z lučko k je pa Tejchy napisala, sem pa tut jest slišala zanjo. ampak to z lučko svetiš po trebuhu. preko kože. ker otroček zaznava en del svetlobe skozi kožo.

meta21 pozdravi Lano17 tudi v mojem imenu, pa povej ji da vsi držimo psti da jim uspe prepičati malo trmico da se obrneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
19.8.2008 19:44:26   
meta21
Zlate ste! Bom vse pozdrave prenesla Lani, sicer bo pa tudi sama vidla ko se vrne domov. Tole z lučko je slišala, pa tudi stanje na vseh 4 z glavo nižje kot ta zadna (kot da pomivaš tla) itd. Ne vem pa koliko je poskušala.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.8.2008 19:45:54   
arabela*
Kje sem??
To se jaz tud že konkretno sprašujem.da,odkar sem doma nimam časa za nič,niti za eno uro počitka,niti za kosilo v miru naredit,niti na rr viset.To je katastrofa.Upam,da bo boljše,ker me tak tempo ubijauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3780
19.8.2008 19:47:51   
arabela*
Zdaj pa sem na uro pogledla,mislim da je komaj šest,pa me je skoraj kap.
Jaz pa še tolk dela,si moram še glavo oprat,pa stuškat,pa presredek masirat,pa avto it prestavit,pa pomest,pa pomit,pa za jutri pripravi .......huddddddouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.8.2008 19:48:55   
meta21
Moram vam povedat, kaj mi je danes rekla sestar pri G. Če katera pozna dr. Tataloviča, naj dodam, da je (pojma nimam zakaj) zdaj spet tista klepetava sestra, k je bla pred leti.

Ko sem že odhajala, me je vprašala: Pa vi sploh lahko hodite (o mojem počutju na str 150user posted image ). Saj vas je sam trebuh!user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ne vem, a sem danes kakšno posebno energijo oddajala al sem imela tako majco, ampak tudi nosečnice so mi v čakalnici vstajala in dajale prostor.
Bom probala kakšno slikico prlimat, pa ve presodite.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.8.2008 19:49:18   
ključek
Zdaj pa sem na uro pogledla,mislim da je komaj šest,pa me je skoraj kap.
Jaz pa še tolk dela,si moram še glavo oprat,pa stuškat,pa presredek masirat,pa avto it prestavit,pa pomest,pa pomit,pa za jutri pripravi .......huddddddo

madonca si ti ena zaposlena user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
19.8.2008 19:50:07   
ključek
Bom probala kakšno slikico prlimat, pa ve presodite.

no dej, nas firbec matra.........user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.8.2008 19:50:14   
arabela*
Vidim,da vas veliko za našo bubi zanima.
Ja kar not je ostala,pa to za brezveze,ko bi lahko bila doma.Baje bo celo do petka.Boga reva,jaz sem rekla,enostavno se oblečem,pa grem,da me brezveze not držijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.8.2008 19:51:27   
ključek
ampak tudi nosečnice so mi v čakalnici vstajala in dajale prostor.

no vidiš, so prjazne. pr nam že ni tko................zanč so ene frkle tm sedele, jz pa naslonjena na steno s tem trebuhom.............sam se mi ni dal kregat..............če niso tok kulturne, kaj naj???user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.8.2008 19:51:39   
arabela*
me to you,a se samo meni to dogaja?????user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.8.2008 19:52:02   
ključek
Vidim,da vas veliko za našo bubi zanima.
Ja kar not je ostala,pa to za brezveze,ko bi lahko bila doma.Baje bo celo do petka.Boga reva,jaz sem rekla,enostavno se oblečem,pa grem,da me brezveze not držijo.

brez razloga so jo zadržali????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.8.2008 19:52:16   
lana luna
to sem jest tut delala, pa tko tut da sem ležala z nogami pokrčenimi pa podloženo ritjo, tko da je bla medenica višje kot želodec (pa me je v tem položaju križ bolu kot user posted image ), pa na velko sem pila (brezalkoholnouser posted image ), k so rekl da se tko tut lažje obrne. u glavnm ne vem al je kej od tega pomagal al pa se je dete samo odločlo obrnt. hvalabogu se je in se od včer k sm to zvedla ful bolj veselim pa zavedam tega da bom mamicauser posted image

res upam da Lani17 tut uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.8.2008 19:53:15   
ključek
me to you,a se samo meni to dogaja?????user posted image user posted image

da si tok zaposlena??? ja res še nisem spoznala nosečnice, tok aktvine kot si ti, pa je letos rodilo že ene 15 znank, kolegic.................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.8.2008 19:53:28   
lana luna
Jaz pa še tolk dela,si moram še glavo oprat,pa stuškat,pa presredek masirat,pa avto it prestavit,pa pomest,pa pomit,pa za jutri pripravi .......huddddddo

kaj a mislš jt jutr rodit??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.8.2008 19:53:53   
arabela*
Naši mariborčani so tud takoooooooo hudo prijazni zadnje čase do mene.Pa ne vem,mogoče je trebušček krivuser posted image user posted image .Bi me kar po rokah vsi nosli.Je en gospod v Šparu na kasi zadnjič kar sceno naredil,joj,kaj če me zagrabi,pa naj mi hitro pokasirajo in oh in splohuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.8.2008 19:54:05   
ključek
res upam da Lani17 tut uspe

ja itak da bo. kako lahko dvomiš v septemberko?????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.8.2008 19:54:50   
arabela*
lana luna,pol bi že 20user posted image imela domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.8.2008 19:56:08   
arabela*
Vam pravim,da sem obsedena,da samo pucam že par mescev,bog nedaj da vidim kak flekec na tleh al pa kaj razmetano,ker znorimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.8.2008 19:56:28   
lana luna
a kar not je ostala,pa to za brezveze

user posted image user posted image user posted image   kolk butast da so jo za brezveze obdržal- to bo sam vsa naveličana potem.

ampak sej mogoče so jo pa na opazovanju obdržal zarad tistga kar se ji je lani zgodilouser posted image pol je pa res bolš da je pod nadzorom. jo vsaj ne skrbi za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3796
19.8.2008 19:56:56   
arabela*
mislim,da moja familija res trenutno uživa zravn meneuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
19.8.2008 19:57:02   
lana luna
pr nam že ni tko................zanč so ene frkle tm sedele, jz pa naslonjena na steno s tem trebuhom.............sam se mi ni dal kregat......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3798
19.8.2008 19:58:28   
lana luna
Bi me kar po rokah vsi nosli.Je en gospod v Šparu na kasi zadnjič kar sceno naredil,joj,kaj če me zagrabi,pa naj mi hitro pokasirajo in oh in sploh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za gospodauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3799
19.8.2008 19:58:36   
arabela*
nevem,je rekla,da za čist brezveze,kar tud verjamem.Če se vredu počuti,bi lahko bila tud doma,moje mnenje.
Itak pa jo bom jutri šla kaj pozdravit,pa da vidim,kaj čarajo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?