Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:10:44
|
|
|
|
alysa
|
Na ctg-ju vse po starem, o kakih popadkih ne duha ne sluha. V P bom nesla manjši nahrbtnik, nimam še čist vse not, itak bom vzela samo ta nujne stvari zase, če bom še kaj potrebovala, mi bo prinesu , sej imam do P le 5 minut. Oblačila zame in za bo prinesu , ko bomo šli domo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:13:05
|
|
|
|
Tejchy
|
Na ctg-ju vse po starem, o kakih popadkih ne duha ne sluha. .......... ........ ko bo teb začelo dogajat, se bom pa tud js pripravla..... ...... da boma cimri
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:13:48
|
|
|
|
alysa
|
men je čist vseen, samo da je dete zdravo se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:15:54
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy ...... da boma cimri lahk bi se pa še prej kaj doble in v miru poklepetale, v P bo po mojem bolj malo časa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:17:17
|
|
|
|
Tejchy
|
lahk bi se pa še prej kaj doble in v miru poklepetale, v P bo po mojem bolj malo časa kamot......... jutr ne morem, ker imam pregled in pol še ene opravke........ v četrtek, petek ? kdaj ti paše ?? ........... no ti pošljem ZS, pa se bova tam zmenile.... da ne bova smetile teme
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:18:05
|
|
|
|
Tejchy
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ sem dobila 4 zvezdico ............ bravo jaz ...................... čveka
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:23:04
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ sem dobila 4 zvezdico čestitam to si hotla, a ne velja, se bova zmenle prek ZS ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:43:58
|
|
|
|
arabela*
|
Hoila babike Evo mene nazaj.Pregurala cel Mb,po dolgem in počez.Zdaj pa sem tak utrujena,da bom dol padla.Pa še kosilo kuham,bom kar na štedilniku pustila,pa grem za pol ure spat
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:44:50
|
|
|
|
arabela*
|
Glede nastavkov za dojenje,moje osebno mnenje je,da bolj boli s tem ,kakor pa brez tega
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 15:47:02
|
|
|
|
arabela*
|
Danes sem si komaj uspela kupit olje za masažo,čeprav piše gor,da bi morala mazat že od 34.meseca.Jaz pa že v 39. Upam,da bo vsaj malo pomagala
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 16:40:25
|
|
|
|
ključek
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ sem dobila 4 zvezdico
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 16:40:52
|
|
|
|
ključek
|
Danes sem si komaj uspela kupit olje za masažo,čeprav piše gor,da bi morala mazat že od 34.meseca.Jaz pa že v 39. a za mazanje presredka????
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 16:58:22
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa Na ctg-ju vse po starem, o kakih popadkih ne duha ne sluha. Super, men pa spet nekej po trebuhu zateguje. Se spet ogrevam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 16:59:20
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ sem dobila 4 zvezdico ............ bravo jaz ...................... čveka Ful dobr, čestitke
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:10:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy .......... sem brala na forumu od ene punce post kok je razočarana, ker so ji prvo napovedali , na morfologiji pa ............ in zdj je ful žalostna....... res ne razumem poante............ kako si lahko razočaran, ker tvoj otrok ne bo drugega spola??? a je to sploh pomembno.........? Midva sva si res želela punčko.....ne bi bila razočarana, ampak priznam, da mi čist vseeno ne bi bilo.... enega fanta že imam... pa tudi se nekako v življenju ne znajdem preveč v moški družbi.... morda zato.... Itak, da bi sprejela in imela rada tudi fanta.... drugače se niti ne bi odločli za otroka.... sej mi je logično, da sta samo dve možnosti....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:17:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
In ja, itak da je najpomembneje, da je vse v redu, in da je otrok zdrav.... ma ne vem, če kdo sploh izbira med tema dvema opcijama..... nisem pa še nikjer zasledila, da bi nekdo hotel sina za vsako ceno, tudi, če bi blo kaj narobe z njim..... ali obratno....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:19:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
In zdej ena boljša tema...... jaz imam drisko..... Zakaj je to zdej dobro? Pa še osvežilca za skret mi je zmanjkalo.... pa sem špricala kr z deodorantom za stopala....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:29:59
|
|
|
|
lana luna
|
In zdej ena boljša tema...... jaz imam drisko..... ja to je pa res ena boljših tem jest jo mam tu po malem že tri dni jest mislm da jo mam zarad sadja sparjenga, ker se tko težko uprem zrelim slivam sparjenim pa jabčkom direkt iz drevesa je pa v zadnjih tednih pred nosečnostjo driska tudi znak naravnega klisitranja. ampak po mojem da ni razloga za paniko. tvoja pupa mora pač počakat, da Recinko dobi previjalne mi pa čakamo lupinco. je tale recinko res prijazen. sem včerej naročila, in mi je v treh minutah poslal mejl da je dobil naročilo in da bo dal na pošto u pondelk ko dobi še jogije, ki jih trenutno nimajo na zalogi res faca tale Edi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:32:50
|
|
|
|
lana luna
|
glede spola otročka. jest mam tut kr probleme (oziroma si jih delam). vprašat nisva hotla, sam je moj tko sveto prepičan da bo fantek, da me kr mal skrbi da ne bo pol razočaran če bo punčka. pa tko vsi ugibajo ta spol pa večina jih pravi da bo fantek, da pol že mene čist s temi mišljenji zastrupijo. in pol mam občutk da otročku delam krivico, ker je mogoče punčka, pa vsi skos neki govorijo in razmišljajo o fantku in pol še jest mislm da je fantk. pa mene tut jeszijo te fore, ni važno kaj je važno da je dec zdrav jest so pa res sam zdravega otročka želim
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:34:31
|
|
|
|
lana luna
|
aja, a ma dons še katera bol tak dan? jest sem današnji dan skor cel prespala. se mi ful vrti, pa ne vem čist točn kaj me boli, pa kr neki vse skup. in nism za nobeno rabo, čist brez energije
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:37:30
|
|
|
|
lana luna
|
aja pa sem opazla da je *bubi* tut v P ostala. zakaj pa? a ma ona drgač tut CR napovedan? *bubi* držim pesti da sta s OK jest te zlo pogrešam na RR, ker so tvoji nasveti vedno prav prišli alysa za CTG... pa vse ostale tut. mal sem pozabljiva pa ne vem katera je še mela kakšne preglede.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:39:49
|
|
|
|
lana luna
|
aja o moji pozabljivosti včeraj dopoldne sem nafilala pomivalni stroj in pač vse zrihtala tko kot se zagre. a čez sedem ur mene prebliskne, da ne vem, al sem dala notr tablet za pranje, pa stroj zaprla in zalaufala. kr črna lukna je bla v spominu kr neki morm mal pisat monologov. zdele se mi glih mal da. pa sem se odločla, da tut jest pridem do 4* do poroda
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:39:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
jest jo mam tu po malem že tri dni jest mislm da jo mam zarad sadja sparjenga, ker se tko težko uprem zrelim slivam sparjenim pa jabčkom direkt iz drevesa Ma jst pa ne vem od česa.... imam vse sadje v hladilniku....... mogoče, ker nisem legoferja že nekaj dni pila.... sem kr pozabla malo na mojo slabo kri..... ma ne morem tolko tega konzumirat..... malinov čaj.... donat, šumeče tablete, legofer.... oštja!!! Mam problem zdej, ki nimam nobenih japonk - takih, ki bi ble čist plastične.... ne vem, kaj mi je blo, sem obojne vrgla v smeti.... imam ene, ki imajo trakce iz blaga... hm... pa ene, ki so predobre za bolnico..... krokse pa tudi nočem vzet, ki jih imam samo za doma in bi jih pol mogla prat.... Zdej sem pila kavo s smetano in mi je slabo.... grem še malo polnit greznico....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:41:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
morm mal pisat monologov. zdele se mi glih mal da. pa sem se odločla, da tut jest pridem do 4* do poroda Tam tam sva s posti.... .... ma jst nekako rajš stlačim vse v enega.... bo treba mal sprememb uvest.... da se ne bo samo Tejči važla z zvezdicami.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 17:54:26
|
|
|
|
meta21
|
No, pa mi je uspelo vas prebrat ... Me je ta Sarayin sindrom čisto okupiral . Sploh nisem imela cajta prit na RR. Danes sem imela tudi jaz pregled pa smo poslušal srčka pa pretipal je trebuh. Sestra mi je pogledala urin in to je to. Sem vprašala kako je s temi CTG-ji, glede na to, da imam 3 tedne do roka, pa je G rekel, da srček bije super, otroček se normalno premika in da ne vidi razloga za CTG. Skratka, vse je OK, rodit pa menda res ne bom šla do novega leta, ker se še vedno ne počutim skoraj nič nosečniško. Zredila sem se 13 kg (na 90 podlage ), pa me nič ne matra. Komot se oblačim, tuširam, celo brijem, kuham, vozim, pospravljam ... Saj ne da bi me motilo, da se dobro počutim, ampak a ne bi bil že cajt, da me začne kaj opozarjat na to da se bliža dan D?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?