|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
19.8.2008 15:10:44   
alysa
Na ctg-ju vse po starem, o kakih popadkih ne duha ne sluha. user posted image user posted image user posted image

V P bom nesla manjši nahrbtnik, nimam še čist vse not, itak bom vzela samo ta nujne stvari zase, če bom še kaj potrebovala,  mi bo prinesu user posted image , sej imam do P le 5 minut.
Oblačila zame in za user posted image  bo prinesu user posted image , ko bomo šli domo.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.8.2008 15:13:05   
Tejchy
Na ctg-ju vse po starem, o kakih popadkih ne duha ne sluha.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..........

........ ko bo teb začelo dogajat, se bom pa tud js pripravla..... user posted image  user posted image  user posted image
...... da boma cimri user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
19.8.2008 15:13:48   
alysa
men je čist vseen, samo da je dete zdravo

user posted image user posted image  se popolnoma strinjam user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
19.8.2008 15:15:54   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

...... da boma cimri user posted image  user posted image  user posted image  

lahk bi se pa še prej kaj doble in v miru poklepetale, v P bo po mojem bolj malo časa

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
19.8.2008 15:17:17   
Tejchy
lahk bi se pa še prej kaj doble in v miru poklepetale, v P bo po mojem bolj malo časa

kamot......... jutr ne morem, ker imam pregled in pol še ene opravke........
v četrtek, petek ? kdaj ti paše ??

........... no ti pošljem ZS, pa se bova tam zmenile.... da ne bova smetile teme

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
19.8.2008 15:18:05   
Tejchy
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............
sem dobila 4 zvezdico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

............ bravo jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...................... čveka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
19.8.2008 15:23:04   
alysa

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............
sem dobila 4 zvezdico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image user posted image user posted image  čestitam user posted image user posted image  

to si hotla, a ne user posted image user posted image user posted image

velja, se bova zmenle prek ZS ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
19.8.2008 15:43:58   
arabela*
Hoila babikeuser posted image
Evo mene nazaj.Pregurala cel Mb,po dolgem in počez.Zdaj pa sem tak utrujena,da bom dol padla.Pa še kosilo kuham,bom kar na štedilniku pustila,pa grem za pol ure spatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
19.8.2008 15:44:50   
arabela*
Glede nastavkov za dojenje,moje osebno mnenje je,da bolj boli s tem ,kakor pa brez tegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
19.8.2008 15:47:02   
arabela*
Danes sem si komaj uspela kupit olje za masažo,čeprav piše gor,da bi morala mazat že od 34.meseca.Jaz pa že v 39.user posted image
Upam,da bo vsaj malo pomagalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
19.8.2008 16:40:25   
ključek
sem dobila 4 zvezdico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.8.2008 16:40:52   
ključek
Danes sem si komaj uspela kupit olje za masažo,čeprav piše gor,da bi morala mazat že od 34.meseca.Jaz pa že v 39.

a za mazanje presredka????

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
19.8.2008 16:58:22   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Na ctg-ju vse po starem, o kakih popadkih ne duha ne sluha. user posted image user posted image user posted image

Super, men pa spet nekej po trebuhu zateguje. Se spet ogrevam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
19.8.2008 16:59:20   
*zoe*

............ bravo jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...................... čveka user posted image  user posted image  user posted image

Ful dobr, čestitke user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
19.8.2008 17:10:33   
Lara Croft

.......... sem brala na forumu od ene punce post kok je razočarana, ker so ji prvo napovedali user posted image , na morfologiji pa user posted image  ............ in zdj je ful žalostna....... user posted image  res ne razumem poante............ kako si lahko razočaran, ker tvoj otrok ne bo drugega spola??? a je to sploh pomembno.........?

Midva sva si res želela punčko.....ne bi bila razočarana, ampak priznam, da mi čist vseeno ne bi bilo.... enega fanta že imam... pa tudi se nekako v življenju ne znajdem preveč v moški družbi....  morda zato.... 

Itak, da bi  sprejela in imela rada tudi fanta.... drugače se niti ne bi odločli za otroka.... sej mi je logično, da sta samo dve možnosti....user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
19.8.2008 17:17:48   
Lara Croft
In ja, itak da je najpomembneje, da je vse v redu, in da je otrok zdrav.... ma ne vem, če kdo sploh izbira med tema dvema opcijama..... user posted image   nisem pa še nikjer zasledila, da bi nekdo hotel sina za vsako ceno, tudi, če bi blo kaj narobe z njim..... ali obratno....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
19.8.2008 17:19:16   
Lara Croft
In zdej ena boljša tema...... jaz imam drisko..... user posted image user posted image Zakaj je to zdej dobro? Pa še osvežilca za skret mi je zmanjkalo.... pa sem špricala kr z deodorantom za stopala.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3742
19.8.2008 17:29:59   
lana luna
In zdej ena boljša tema...... jaz imam drisko.....

ja to je pa res ena boljših temuser posted image user posted image user posted image

jest jo mam tu po malem že tri dniuser posted image jest mislm da jo mam zarad sadja sparjenga, ker se tko težko uprem zrelim slivam sparjenim pa jabčkom direkt iz drevesauser posted image

je pa v zadnjih tednih pred nosečnostjo driska tudi znak naravnega klisitranja. ampak po mojem da ni razloga za paniko. tvoja pupa mora pač počakat, da Recinko dobi previjalneuser posted image mi pa čakamo lupinco. je tale recinko res prijazen. sem včerej naročila, in mi je v treh minutah poslal mejl da je dobil naročilo in da bo dal na pošto u pondelk ko dobi še jogije, ki jih trenutno nimajo na zalogiuser posted image res faca tale Ediuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.8.2008 17:32:50   
lana luna
glede spola otročka. jest mam tut kr probleme (oziroma si jih delam). vprašat nisva hotla, sam je moj user posted image tko sveto prepičan da bo fantek, da me kr mal skrbi da ne bo pol razočaran če bo punčka. pa tko vsi ugibajo ta spol pa večina jih pravi da bo fantek, da pol že mene čist s temi mišljenji zastrupijo. in pol mam občutk da otročku delam krivico, ker je mogoče punčka, pa vsi skos neki govorijo in razmišljajo o fantkuuser posted image in pol še jest mislm da je fantk.

pa mene tut jeszijo te fore, ni važno kaj je važno da je dec zdravuser posted image jest so pa res sam zdravega otročka želimuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
19.8.2008 17:34:31   
lana luna
aja, a ma dons še katera bol tak dan? jest sem današnji dan skor cel prespala. se mi ful vrti, pa ne vem čist točn kaj me boli, pa kr neki vse skup. in nism za nobeno rabo, čist brez energijeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3745
19.8.2008 17:37:30   
lana luna
aja pa sem opazla da je *bubi* tut v P ostala. zakaj pa? a ma ona drgač tut CR napovedan?

*bubi* držim pesti da sta s user posted image OK user posted image user posted image user posted image jest te zlo pogrešam na RR, ker so tvoji nasveti vedno prav prišliuser posted image

alysa user posted image user posted image user posted image za CTG... pa vse ostale tut. mal sem pozabljiva pa ne vem katera je še mela kakšne preglede.

Neposredna povezava do sporočila: 3746
19.8.2008 17:39:49   
lana luna
aja o moji pozabljivostiuser posted image

včeraj dopoldne sem nafilala pomivalni stroj in pač vse zrihtala tko kot se zagre. a čez sedem ur mene prebliskne, da ne vem, al sem dala notr tablet za pranje, pa stroj zaprla in zalaufala. kr črna lukna je bla v spominuuser posted image user posted image user posted image kr nekiuser posted image user posted image user posted image

morm mal pisat monologov. zdele se mi glih mal da. pa sem se odločla, da tut jest pridem do 4* do porodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
19.8.2008 17:39:53   
Lara Croft
jest jo mam tu po malem že tri dni jest mislm da jo mam zarad sadja sparjenga, ker se tko težko uprem zrelim slivam sparjenim pa jabčkom direkt iz drevesa

Ma jst pa ne vem od česa.... imam vse sadje v hladilniku....... mogoče, ker nisem legoferja že nekaj dni pila.... sem kr pozabla malo na mojo slabo kri..... ma ne morem tolko tega konzumirat..... malinov čaj.... donat, šumeče tablete, legofer.... oštja!!!

Mam problem zdej, ki nimam nobenih japonk -  takih, ki bi ble čist plastične.... ne vem, kaj mi je blo, sem obojne vrgla v smeti.... imam ene, ki imajo trakce iz blaga... hm... pa ene, ki so predobre za bolnico..... krokse pa tudi nočem vzet, ki jih imam samo za doma in bi jih pol mogla prat....

Zdej sem pila kavo s smetano in mi je slabo.... grem še malo polnit greznico.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
19.8.2008 17:41:30   
Lara Croft

morm mal pisat monologov. zdele se mi glih mal da. pa sem se odločla, da tut jest pridem do 4* do poroda

Tam tam sva s posti.... user posted image user posted image .... ma jst nekako rajš stlačim vse v enega.... bo treba mal sprememb uvest.... da se ne bo samo Tejči važla z zvezdicami..... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.8.2008 17:54:26   
meta21
No, pa mi je uspelo vas prebrat ...

Me je ta Sarayin sindrom čisto okupiraluser posted image user posted image user posted image . Sploh nisem imela cajta prit na RR.

Danes sem imela tudi jaz pregled pa smo poslušal srčka pa pretipal je trebuh. Sestra mi je pogledala urin in to je to. Sem vprašala kako je s temi CTG-ji, glede na to, da imam 3 tedne do roka, pa je G rekel, da srček bije super, otroček se normalno premika in da ne vidi razloga za CTG.

Skratka, vse je OK, rodit pa menda res ne bom šla do novega leta, ker se še vedno ne počutim skoraj nič nosečniško. Zredila sem se 13 kg (na 90 podlageuser posted image ), pa me nič ne matra. Komot se oblačim, tuširam, celo brijem, kuham, vozim, pospravljam ...

Saj ne da bi me motilo, da se dobro počutim, ampak a ne bi bil že cajt, da me začne kaj opozarjat na to da se bliža dan D?

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?