Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:02:48
|
|
|
|
Tejchy
|
kje pa kupiš te nastavke??? Baby center, pikapolonica, ..... DM, ........ povsod jih imajo........ ponavadi so zraven dudic obešeni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:04:37
|
|
|
|
ključek
|
js bom to tud kr bolnišnično mela............ škoda svoje stvari pacat...... meni so tudi zdi bolj praktično...........pa se umažeš, pride kri čez.................karkoli.............daš prati, vzmaeš novo pa je...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:08:48
|
|
|
|
*zoe*
|
Jaz vsem, ki pakirate kufre svetujem, da vzamete čim manj šare s sabo, ker boste prvič imele zelo majhno omarico, drugič pa 3/4 stvari sploh ne potrebuješ. Jaz sem imela s sabo samo neccesser, ko sem bila v bolnici, pa je blo čist dost. Kakšne spalne, pa plašče - ne se hecat, v bolnici imajo tega na tone, pa skoz se lahko preoblačiš, če ti tko paše. Vse dobiš v bolnici, od vložkov, plenic, ... vzemite s sabo samo za prvo silo, pol pa itak vidiš kaj potrebuješ in ti domači prinesejo. Jaz imam napakiran manjši nahrbtnik, pa ni v celoti zafilan.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:09:27
|
|
|
|
Tejchy
|
masaža bradavičk - no way......... a - a ........ ni variante......... mi že pred nosečnostjo ni pasalo, pa mi tud zdj ne............ tko da me je po eni strani kr strah kak bo to dojenje zgledalo..........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:10:34
|
|
|
|
Tejchy
|
Jaz vsem, ki pakirate kufre svetujem, da vzamete čim manj šare s sabo, ker boste prvič imele zelo majhno omarico, drugič pa 3/4 stvari sploh ne potrebuješ. Jaz sem imela s sabo samo neccesser, ko sem bila v bolnici, pa je blo čist dost. Kakšne spalne, pa plašče - ne se hecat, v bolnici imajo tega na tone, pa skoz se lahko preoblačiš, če ti tko paše. Vse dobiš v bolnici, od vložkov, plenic, ... vzemite s sabo samo za prvo silo, pol pa itak vidiš kaj potrebuješ in ti domači prinesejo. se strinjam.............. tako paniko zganjamo okol tega, da je joj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:13:21
|
|
|
|
pf
|
Jaz bom tudi spalne srajce vzela v porodnišnici, edino kopalni plašč bom vzela svoj, pa vzela sem tudi zraven mrežastih gatk za enkratno uporabo, še svoje bombažne gatice in par zoknčkov do gležnjev. Tudi jaz sem sterilizirala dudko in jo bom nesla zraven. Se mi zdi, da sem minimalno spakirala in imam kar težko torbo. Jaz sem kupila torbo za 8 eur, ker imam samo kufre na kolice, to mi je pa smešno bilo. Imam tudi nahrbtnik, ampak tam noter sem pa spakirala za bavceka. Torba mi bo še itak prav prišla večkrat, za kako kopanje, ali pa če greš kam z bavcom za cel dan, kam bolj daleč mislim. Pa niti ni bila draga.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:13:41
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Ja, v trbovljah si jo včasih dobil - pred 8 leti ... verjetno jo potem danes tudi .
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:17:31
|
|
|
|
*zoe*
|
Aja, jaz sem zraven napakirala tudi šlauh za sedet v primeru šivanja, mi je moja sestrična svetovala. Njej so ga morali it na vrat na nos kupit, ker ni mogla niti sedet.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:17:54
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Punce - pa ste sigurne, da mrežastih hlačk ne dobiš v porodnišnici? Ker jaz sem jih po porodu pred 8 leti dobila kar tam - neki mrežastega vem, da je bilo - za vložke gor držat ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:19:13
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ne morem verjeti, da sem štartala 39. teden. Danes sem prav dobre volje, ko me ne matrajo ti lažni popadki. Grem na vrt po papriko in paradižnik. Bom kuhala bolognese omako in solatko. Jaz pa še ne vem kajcbomo imeli za papcat. Včeraj sem iz bučk naredila burek in je bil res dober.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:20:09
|
|
|
|
*zoe*
|
Amor real ta seznamček za v P je čist super.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:21:21
|
|
|
|
ključek
|
tko da me je po eni strani kr strah kak bo to dojenje zgledalo.......... deliva iste občutke..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:21:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Koliko pa boste vzele s sabo: - mrežastih gat - blazinic za prsi - vložkov? Halj in pižam ne bom svojih nosila... bom pa vzela eno brisačko za obraz svojo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:22:23
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy masaža bradavičk - no way......... a - a ........ ni variante......... mi že pred nosečnostjo ni pasalo, pa mi tud zdj ne............ tko da me je po eni strani kr strah kak bo to dojenje zgledalo.......... Vidim da smo si vse kar enakega mnenja okoli štelanja postaj Mene tudi zanima kako bo to šlo, ko bo treba zares, pa ko bo zagrabil in sesal ko zmešan jah, lassen uberaschen
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:23:29
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Halj in pižam ne bom svojih nosila... bom pa vzela eno brisačko za obraz svojo... Dobra ideja. Blazinic 1 paket, mrežastih hlačk nič, vložkov 1 paket. Vse ostalo lahk dokupi dragi tut kasneje...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:23:38
|
|
|
|
ključek
|
Punce - pa ste sigurne, da mrežastih hlačk ne dobiš v porodnišnici? Ker jaz sem jih po porodu pred 8 leti dobila kar tam - neki mrežastega vem, da je bilo - za vložke gor držat ... menda se jih dobi. ampak iz preventive, sem jaz spakirala gatke + vložke, ker se pa zna narediti, da kaj zmanjka, kaj boš pa pol?? brez gat in vložkov?? od viška ne boli glava................ali neki tacga............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:24:43
|
|
|
|
ključek
|
bom pa vzela eno brisačko za obraz svojo... ni slaba ideja.........grm u torbo jo kuj pospravt.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:24:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* Aja, jaz sem zraven napakirala tudi šlauh za sedet v primeru šivanja, mi je moja sestrična svetovala. Njej so ga morali it na vrat na nos kupit, ker ni mogla niti sedet. Jst si tko želim, da ne bi bla šivana, da ga tud nečem it kupit.... če pa bom, mi ga bo šel že možek v merkur kupit.... Za kosilo bojo tortelini...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:26:31
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst si tko želim, da ne bi bla šivana Jaz isto
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:27:16
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* Aja, jaz sem zraven napakirala tudi šlauh za sedet v primeru šivanja, mi je moja sestrična svetovala. Njej so ga morali it na vrat na nos kupit, ker ni mogla niti sedet. Jst si tko želim, da ne bi bla šivana, da ga tud nečem it kupit.... če pa bom, mi ga bo šel že možek v merkur kupit.... Za kosilo bojo tortelini... Jaz prvič nisem bila. Je rekla babica na materinski, da očitno sem zlo, zlo ubogala.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:28:51
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst si tko želim, da ne bi bla šivana Jaz prvič nisem bila. Je rekla babica na materinski, da očitno sem zlo, zlo ubogala. Povej recept
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:30:14
|
|
|
|
Marsy
|
Glede črpalke sem dobila informacije, da so v porodnišnicah bolj čudne. Se pa seveda strinjam, da jo lahko očka prinese, ampak ker je pri nas mal specifična situacija, ko ne vemo, kje smo sploh doma , imam pri roki, da ne bo treba lubiju 130 km delat zarad moje črpalke.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:31:54
|
|
|
|
ključek
|
Jst si tko želim, da ne bi bla šivana, enako. če pa slučajno že bom, imam seboj kremo Tea tree od Justa, baje fulaaaaaaaaaa nuca!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.8.2008 12:32:43 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:42:55
|
|
|
|
ključek
|
Za kosilo bojo tortelini... pr nas pa široki rezanci z tuno in zelena solatka, za sladico pa vanilijev sladoled...............njami, sem že lačna.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:46:42
|
|
|
|
Tejchy
|
pr nas pa široki rezanci z tuno in zelena solatka, za sladico pa vanilijev sladoled...............njami, sem že lačna................. pri nas pa tortilije in rižek pa solatka........
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?