|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
19.8.2008 12:02:48   
Tejchy
kje pa kupiš te nastavke???

Baby center, pikapolonica, ..... DM, ........ povsod jih imajo........ ponavadi so zraven dudic obešeni

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
19.8.2008 12:04:37   
ključek
js bom to tud kr bolnišnično mela............ škoda svoje stvari pacat......

meni so tudi zdi bolj praktično...........pa se umažeš, pride kri čez.................karkoli.............daš prati, vzmaeš novo pa je...........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
19.8.2008 12:08:48   
*zoe*
Jaz vsem, ki pakirate kufre svetujem, da vzamete čim manj šare s sabo, ker boste prvič imele zelo majhno omarico, drugič pa 3/4 stvari sploh ne potrebuješ. Jaz sem imela s sabo samo neccesser, ko sem bila v bolnici, pa je blo čist dost. Kakšne spalne, pa plašče - ne se hecat, v bolnici imajo tega na tone, pa skoz se lahko preoblačiš, če ti tko paše. Vse dobiš v bolnici, od vložkov, plenic, ... vzemite s sabo samo za prvo silo, pol pa itak vidiš kaj potrebuješ in ti domači prinesejo.

Jaz imam napakiran manjši nahrbtnik, pa ni v celoti zafilan.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
19.8.2008 12:09:27   
Tejchy
masaža bradavičk user posted image  - no way......... a - a ........ ni variante......... mi že pred nosečnostjo ni pasalo, pa mi tud zdj ne............ tko da me je po eni strani kr strah kak bo to dojenje zgledalo..........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
19.8.2008 12:10:34   
Tejchy
Jaz vsem, ki pakirate kufre svetujem, da vzamete čim manj šare s sabo, ker boste prvič imele zelo majhno omarico, drugič pa 3/4 stvari sploh ne potrebuješ. Jaz sem imela s sabo samo neccesser, ko sem bila v bolnici, pa je blo čist dost. Kakšne spalne, pa plašče - ne se hecat, v bolnici imajo tega na tone, pa skoz se lahko preoblačiš, če ti tko paše. Vse dobiš v bolnici, od vložkov, plenic, ... vzemite s sabo samo za prvo silo, pol pa itak vidiš kaj potrebuješ in ti domači prinesejo.

se strinjam.............. tako paniko zganjamo okol tega, da je joj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
19.8.2008 12:13:21   
pf
Jaz bom tudi spalne srajce vzela v porodnišnici, edino kopalni plašč bom vzela svoj, pa vzela sem tudi zraven mrežastih gatk za enkratno uporabo, še svoje bombažne gatice in par zoknčkov do gležnjev. Tudi jaz sem sterilizirala dudko in jo bom nesla zraven. Se mi zdi, da sem minimalno spakirala in imam kar težko torbo. Jaz sem kupila torbo za 8 eur, ker imam samo kufre na kolice, to mi je pa smešno bilo. Imam tudi nahrbtnik, ampak tam noter sem pa spakirala za bavceka. Torba mi bo še itak prav prišla večkrat, za kako kopanje, ali pa če greš kam z bavcom za cel dan, kam bolj daleč mislim. Pa niti ni bila draga.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.8.2008 12:13:41   
maruškaŠ
Ja, v trbovljah si jo včasih dobil - pred 8 leti ... verjetno jo potem danes tudi user posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
19.8.2008 12:17:31   
*zoe*
Aja, jaz sem zraven napakirala tudi šlauh za sedet v primeru šivanja, mi je moja sestrična svetovala. Njej so ga morali it na vrat na nos kupit, ker ni mogla niti sedet.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
19.8.2008 12:17:54   
maruškaŠ
Punce - pa ste sigurne, da mrežastih hlačk ne dobiš v porodnišnici? Ker jaz sem jih po porodu pred 8 leti dobila kar tam - neki mrežastega vem, da je bilo - za vložke gor držat ...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
19.8.2008 12:19:13   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ne morem verjeti, da sem štartala 39. teden. Danes sem prav dobre volje, ko me ne matrajo ti lažni popadki. Grem na vrt po papriko in paradižnik. Bom kuhala bolognese omako in solatko. 

user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image

Jaz pa še ne vem kajcbomo imeli za papcat. Včeraj sem iz bučk naredila burek in je bil res dober.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
19.8.2008 12:20:09   
*zoe*
Amor real ta seznamček za v P je čist super.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
19.8.2008 12:21:21   
ključek
tko da me je po eni strani kr strah kak bo to dojenje zgledalo..........

deliva iste občutke..................

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
19.8.2008 12:21:41   
Lara Croft
Koliko pa boste vzele s sabo:

- mrežastih gat
- blazinic za prsi
- vložkov?

Halj in pižam ne bom svojih nosila... bom pa vzela eno brisačko za obraz svojo...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
19.8.2008 12:22:23   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

masaža bradavičk user posted image  - no way......... a - a ........ ni variante......... mi že pred nosečnostjo ni pasalo, pa mi tud zdj ne............ tko da me je po eni strani kr strah kak bo to dojenje zgledalo..........

Vidim da smo si vse kar enakega mnenja okoli štelanja postaj user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Mene tudi zanima kako bo to šlo,  ko bo treba zares, pa ko bo user posted image  zagrabil in sesal ko zmešan user posted image  jah, lassen uberaschen  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
19.8.2008 12:23:29   
maruškaŠ
Halj in pižam ne bom svojih nosila... bom pa vzela eno brisačko za obraz svojo...

Dobra ideja.

Blazinic 1 paket, mrežastih hlačk nič, vložkov 1 paket. Vse ostalo lahk dokupi dragi tut kasneje...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
19.8.2008 12:23:38   
ključek
Punce - pa ste sigurne, da mrežastih hlačk ne dobiš v porodnišnici? Ker jaz sem jih po porodu pred 8 leti dobila kar tam - neki mrežastega vem, da je bilo - za vložke gor držat ...

menda se jih dobi. ampak iz preventive, sem jaz spakirala gatke + vložke, ker se pa zna narediti, da kaj zmanjka, kaj boš pa pol?? brez gat in vložkov?? od viška ne boli glava................ali neki tacga............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
19.8.2008 12:24:43   
ključek
bom pa vzela eno brisačko za obraz svojo...

ni slaba ideja.........grm u torbo jo kuj pospravt.............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3692
19.8.2008 12:24:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Aja, jaz sem zraven napakirala tudi šlauh za sedet v primeru šivanja, mi je moja sestrična svetovala. Njej so ga morali it na vrat na nos kupit, ker ni mogla niti sedet.

Jst si tko želim, da ne bi bla šivana, da ga tud nečem it kupit.... če pa bom, mi ga bo šel že možek v merkur kupit.... user posted image

Za kosilo bojo tortelini...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
19.8.2008 12:26:31   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst si tko želim, da ne bi bla šivana

Jaz isto

Neposredna povezava do sporočila: 3694
19.8.2008 12:27:16   
maruškaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Jst si tko želim, da ne bi bla šivana, da ga tud nečem it kupit.... če pa bom, mi ga bo šel že možek v merkur kupit.... user posted image

Jaz prvič nisem bila. Je rekla babica na materinski, da očitno sem zlo, zlo ubogala.

Neposredna povezava do sporočila: 3695
19.8.2008 12:28:51   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Jst si tko želim, da ne bi bla šivana

Jaz prvič nisem bila. Je rekla babica na materinski, da očitno sem zlo, zlo ubogala.

Povej recept user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
19.8.2008 12:30:14   
Marsy
Glede črpalke sem dobila informacije, da so v porodnišnicah bolj čudne. Se pa seveda strinjam, da jo lahko očka prinese, ampak ker je pri nas mal specifična situacija, ko ne vemo, kje smo sploh doma user posted image , imam pri roki, da ne bo treba lubiju 130 km delat zarad moje črpalke.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
19.8.2008 12:31:54   
ključek
Jst si tko želim, da ne bi bla šivana,

enako. če pa slučajno že bom, imam seboj kremo Tea tree od Justa, baje fulaaaaaaaaaa nuca!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.8.2008 12:32:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 3698
19.8.2008 12:42:55   
ključek

pr nas pa široki rezanci z tuno in zelena solatka, za sladico pa vanilijev sladoled...............njami, sem že lačna.................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
19.8.2008 12:46:42   
Tejchy
pr nas pa široki rezanci z tuno in zelena solatka, za sladico pa vanilijev sladoled...............njami, sem že lačna.................

pri nas pa tortilije in rižek pa solatka........ user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?