|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
18.8.2008 20:05:17   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.?  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.26.08.08 user posted image 23 let
      LJ
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.? user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.08.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. in CTG 04.09.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 27.08.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pr. 25.08.08 user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.05.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   KR
         27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 19.08.08 user posted image   Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08 user posted image   user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.20.08.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.03.09.08 user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr.  02.09.08 UZ 20.08.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.28.08.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.?  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 5.pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image CE  user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.02.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.21.08.08 user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.19.08.08  user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 26.08.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.03.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image user posted image   ODLETI 30.08.08
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
Zoja   user posted image   -  user posted image Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image )pr. ?  user posted image 25 let user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  68 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 70 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    19
                user posted image    20
                user posted image   32

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
18.8.2008 20:16:22   
janja 27
hello

sporočam da masta jutri pregled:

user posted image    Natali07
  user posted image    M_mojca

jana_k kako je z vozičkom? si zadovoljna? verjeno ja si po moje tko navdušena da ga že voziš praznega naokoliuser posted image user posted image user posted image ..ko sem te brala danes sem se počutla kot v tvoji koži ker se jaz tud tako počutim čist švoh.....nič se mi ne da ..me še čaka posoda od kosila pa jo bom verjetno jutri pomila danes sem prelena..zjutraj sem šla še v nabavo pleničk in kremic je bla tamala z mano vsa navdušena nad nakupovanjem dudk..tko da me sedaj čaka še nakup nepremočljive podloge za posteljico oz. košek in v petek dobim jogiuser posted image user posted image ...torbo sem si skoraj napolnila si moram dat noter še kako revijo za brat....včasih paše mal prebrat da ne čvekaš non stop pa zjutraj tamale itak v postojni vlečejo na vizito itd pa jih ni nekaj uric....pri manci sem imela revijo novorojenček sem jo celo prebrala podolgič in počes tko da si jo moram tud sej nabavituser posted image user posted image user posted image
pa ne vem če sem vam že napisala da si dajte not "šlauf" tisti plavalni obroč za otroke če boste slučajno šivane je fino za sedet gor...user posted image user posted image
sedaj pa grem še mal pogledat decemberke05 in potem v posteljo

lep večerni pozdravček
user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
18.8.2008 20:57:09   
jerikou
Evo mene po zelo dolgem času....sej ne morem vrjet kako ste pridne sem vas probala za nazaj prečitat pa ste tolko pisala da se bom mogla enkrat prav vsest za par urc in počekirat...
no mene dolgo ni bilo na RR pa ne zato ker bi slučajno kje uživala na dopustu pač pa zato ker se v službi precej lovimo, sem imala eno na uvajanju, da bi prevzela moje delovno mesto pa se je izkazalo, da nič ne bo. tako da sem sedaj spet na začetku se pravi brez zamenjave. učitno bom šla res direktno iz službe v porodnišnico rodit.
drugače pa me je na zadnjem pregledu spet malo okregala zaradi kil ker so precej poskočile v višave, tako da imam spet jedilnik za pisat.HEHE
Hotla me je dat tudi na bolniško zaradi bolečin ki jih imam v spodnjem delu bušija, ker se je tale naš sračko razkomotil v spodnjem delu bušija in precej naprej. no pa se sama odklonila bolniško zaradi situacije v firmi (tko pride,če si zaposlen v domačem podjetju) me je kar malo čudno ogledala. no ja pa kaj cmo....

no naslednji pregled imam 29.8 in sicer ultra zvok spet malo obširnejši da prečikiramo otročka kako napreduje in pa potem redni pregled 4.9.

vidim,kako imate vse že vse pridno pripravljeno za svoje binkice. jaz še sploh nisem prišla do tega. no edino kar imava je voziček, ki je končno le prispel sva ga čakala kar 6 tednov, je pa tako lep da se že neizmerno veselim da bo nekdo v njem....

lep večer od mene...... pa-pa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
19.8.2008 7:33:53   
PikicaStonoga
Dobrojutro, dekletas, nekdo mora biti prvi a ne :)
Kdaj boste malo poročale, kako ste zadovoljne z vozički, ki jih kupujete na ebayu?
Midva bova pa šla v enem od prihodnjih vikendov v Italijo in ga tam kupila. :)
mbd0411 hvala za odgovor na vprašanej, kaj lahk jutri pričakujem. zanimivo, da ti vedno naredi Uz. A hodiš privat? Ker drugače sta v nosečnosti plačana samo 2 UZ. Meni osebno ga je do zdaj tudi vedno delala, ampak zato, ker sem imela dolge ckluse in je hotela se prepričati, da sem res kasnenje zanosila, ker je otroček po UZ vedno bll teden dn manjši kot pa glede na zadnjo M. Zdaj je to potrjeno, otroček lepo rraste, se razvije, je vse OK in zato jutri nimam UZ (upam,da mi bo kakšnega do konca še vseeno naredila, čeprav sem že skurla ves bonususer posted image ). Tudi jaz sem semalo zredila, prejšnji teden sem šla samo do nje po mazilo Canesten zaradi srbečice, pa me je zvagala, pa sem imela +4,5kg, sem zadovoljna, že tako sem šratala z dosti visoko številko na tehtnici user posted image
drugačeme je pa do zdaj samo 1x pregledala (ko mi je jemala bris, ker voda ni bila vredu). Mogoče me pa jutri pogledala, če sem kaj odprta. No , bomo vidli, pa bom poročala.
Drugače sem pa danes kr mojega sončka poslala, da je odnesel moj urin v LAB, da sama ne hodim samo zato v  LJ, on pa itak gre v službo jaz sem še na dopustu ta tedenuser posted image ). Sem se navadla, da že celo nosečnostkrod doma nesem, ker drugače imam tam vedno težave al nemorem tolk dolg zadržat in me že vse boli al pa ne ne morem lulat ker nimam kaj user posted image  Jutri papregled...
Danes sem se namenila pospravit stanovanje in vse polikat (uf, to jepa edino gospodinjsko opravilo ki ga NE maram!) Popoldne pa v šolo za starše še zadnič v avgustu, potem bo pa treba še kdaj v pest ali okt it, ker sva nekatera predavanja prešpricala hehe
Jerikou:jaz te pa razumem, da si odklonila bolniško. sama sem enako naredila v juniju, ker enostavno nisem mogla odit iz slućbe, ker je bilo prveeč dela, ki ga ni mogel dokončati nihče drug kot jaz! Čeprav sem parkrat na dan bruhala, se komaj vekla naokoli, sem vseeno delala. Zdaj bom pa vidla, kaj mi b rekla jutri na pregledu. V septembru bi pa rada šla na bolniško, ker sem tak izmozgana, da enostavno težko pridem čez dan, pa ne vem, če me bo dala. Ta teden imam še dopust, potem pa začnem spet delat. ravno tudi opebolevam začetek bronhitisa in virozo, pa semt ud od tegaše čist hin in upam, da ne bo komplicirala, rada bi se konkretno spočila pred porodom, ker moje telo ne zmore več. 7 mesecev sem delala kot nora, dokler me ni prejšnji teden poloćila vposteljo :( Kakšne vzroke pa ve navajate za bolniško? Jaz razen glavobolov in pretirane utrujenosti in izčrpanosti nimam kaj za rečt.
No, zdaj bo pa dovolj, momr popacat zajtrk :)
pa lep dan, se še tipkamo!

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
19.8.2008 7:40:43   
freha
Pozdravljene!
Spet smo nazaj v službi, sploh se mi ne lub več! Berem da vas je večina itak že na bolniški, najbrž bom tudi jaz zdržala še 14 dni, pol pa grem jz tud počivat. To se zmenim kar pri osebni zdravnici ne?
Na pregledu pa so nam potrdili da bo punčkauser posted image  in zelo je živahna! Toliko za zdaj, moram prebrat kaj ste napisale da se vključim v debato.
Čau čau 

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
19.8.2008 8:50:03   
jana84
živjo, živjo!

Ja, voziček je res fajn, sem čisto navdušena nad njim. Smo ga kupili preko e-baya in je šlo vse v redu. Sicer smo se prej malo "namučili" ker so nam vozički kar izginjali izpred oči, ko sva se za kakšnega ogrela. NImaš kaj tako je če je cena ugodna, zaloga hitro poide. No tokrat nam je uspelo in smo prav zadovoljni.
Sva ga včeraj skor cel popoldan (no od 17-19) pregledovala in poskušala razno razne varjante in funkcije. Ker smo nabavili kar vse v kompletu, je bilo kar veliko dela. Smo se odločili da gremo poskusit stvari od začetka (torej od prve vožnje dalje). In sva najprej poskušala kako gre lupinca na voziček - je fajn ker se zatakne gor (ima take zatiče). Sicer prej ko sva pogruntala kako se da gor...Pol pa ne bodi neumen, samo dva pokrovčka je blo treba odstranit, da se lupinca zatakne v neke luknjice. Enostavno!
NO potem smo poskusli kako gre mehka prenosna torba noter...Super, brez problema noteer in ven. Še bolj enostavno bo šla ko bo kakšen kilogramček uteži noter user posted image ...
Sledilo je čaranje, ker nisva vedela za kaj se uporablja en del opreme vozičke. Sicer še vedno nisva prepričana ampak mislim da bo. Saj ne znam niti razložit kaj je in kako izgleda. Ampak sva se nekako strinjala, da je mogoče za dat na voziček, ko se uporablja še košaro, da je voziček kao zaključen, tudi na tistem delu, kjer je drugače samo tisti prečen ročajček, za katerega se otrok prime. Mogoče, bom še malo pogledala po internetu, če je kje kaka slikca...
No, potem smo pa še pogledali kako izgleda voziček ko je predelan v športnega. In je kar fajn moram rečt. Potem smo pa še zimsko vrečo dali gor, da vidmo kako bo zgledalo pozimi ali zgodaj spomladi...

Ja, moram rečt da se m zadovoljna. Tudi z izbrano barvo. Najprej sva razmišljala, da bi vzela voziček v kombinaciji modrih brav, potem pa sva se premislila in vzela takšnega.

user posted image
Zdej sem pa tudi videla, da sva pravilno razmišljala glede tiste dodatne opreme...Gre se za del ki je viden tudi na tej sliki. Pod ročajem vozička, tam kjer so prepletene vrvice se da odstranit (ni del košare...)
Pa še to se mi dopade pri vozičku: da grejo namreč popolnoma vsi deli, ki so oblečeni v tekstil dol z vozička in se da oprati! Sicer pol zgleda voziček tako smešen, da je kaj.

Aha: kolesa se ne premikajo, ampak sploh ni problema glede vodljivosti vozička...Tako lepo tečejo kolesa, da se tudi obrat na mestu enostavno naredi...Predvsem zhvaljujoč odličnemu vzmetenju (nastavljivo na vseh štirih kolesih posebej)...Kolesa so pa res velika...Premera 30cm...široka pa 5cm če ne kaj več...

< Sporočilo je popravil jana_k -- 19.8.2008 9:01:41 >

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
19.8.2008 8:50:14   
sončnica24
Se še jaz malo javmi, sem sicer čisto poklapana sem doživela tak vikend da ga več nočem. V petek nama je toča totalno avto stolkla sma brez zadnjih šip na avtu, tri luči o pločevini pa raje ne bom.

Pa da še ni bilo dovolj sem včeraj user posted image v bolnico vozla ker so ga ledvice začele tak bolet da je mislo skup past.

Tako da zdaj še samo upam da bom vsaj jaz zdržala do konca oktobra ker je letos res katastrofalno leto. No pa saj bo bolje.

Toliko za enkrat se še kaj javim.

Pa pa

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
19.8.2008 9:07:01   
jana84
sem se toliko razpisala od vozička, da nič ne povem kako se mi počutimo: kar gre no. Tisto včeraj res ne vem kaj je bilo...Kar nekaj. No, danes pa zjutraj nisem mogla več spat...Katastrofa. Ponavadi spim vsaj do osmih, ni važno kdaj grem spat. Danes pa sem se od 7 do 7.30 premetavala po postli in ne in ne več zaspat nazaj. Pol sem pa mela svega zadosti in vstala. Pa tudi ponoči sem se ful premetavala. Sicer dobro spala, ampak zelo nemirno...Je bla postla zjutraj vsa razmetana...Jo bo treba pospravit...

Pa še to: mleko se mi je lotilo "puščati". Tako, da sedaj bo treba tud ponoči kakšen šprten modrček nosit, ker je rjuha kar malo popacana. Podnevi pa zaenkrat, ko še čakam paket iz Baby Centra (v njem tudi blazinice za dojenje) kar dnevni vložek na polovico prerezan, prilepljen v modrček...

Ok, zdej pa se šibam učit. Jutri ne grem na izpit, sem se odjavla, vendar moram vseeno predelat snov v 14 dneh...Tako, da kar veselo na delo.

papa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
19.8.2008 9:14:54   
mbd0411
PikicaStonoga!

Jaz hodim privat.Menda je razlika,če ti delajo uz kat tako ali bolj podrobno.Meni včasih kar tako pogleda in vidi srček pa še kar jo zanima,ko pa meri je pa dlje časa in se tisti verjetno šteje.Ne vem.Res imam za vsako uz.
Jaz v bolniški nisem,ker sem tako doma oz.na zavodu,a sem bila v bolniški zaradi visokega pritiska in lahko bi bila tudi zaradi bolečin v križu in medenici....

Sončnica24,zelo mi je žal.da vam je toča naredila škodo.Pri nas tokrat ni bilo nič,upam da ne bo.Je pa lani vse stolklo. Upam,da ni kaj hujšega.
Vidim,da vozičke pridno kupujete ali ogledujete.Jaz imam kar sposojenega za zimo in je vsestranski.Za toplejše obdobje pa imam Pegperego in  še enega,ki se lepo v marelo zložita in še veliko prostora ima otrok.Vedno prav pride tudi na dopustu.
Drugače pa imam vso opremo.Le enkrat se moram lotit torbe za v porodnišnico.

Lepo se imjte

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4034
19.8.2008 10:58:52   
vianne
jana_k zelo lep voziček in lepo da si zadovoljna z njim. Ko kupuješ preko e bay-a na "slepo" te daje negotovost dokler kupljenega ne dobiš domov. Jaz sem tudi kupila voziček tako in sem tudi z njim zelo zadovoljna.

sončica24 ja tale toča je pa res en velik user posted image . Res mi je žal, da vama je naredila tako škodo.

Meni tudi na vsakem pregledu naredi UZ ter vaginalni pregled. Mislim, da je tako tudi prav in bi morali vse tako pregledati. Ne vem zakaj stiskajo s temi UZ-ji. Pa kaj jih stane če vsakokrat naredi UZ. Saj tisto mašino ima itak non stop prižgano.

Meni pa še nič mleko ne "pušča". Me je zelo strah, da ga ne bom imela in ne bom mogla dojiti, saj bi zelo rada dojila.

Moje počutje je drugače bolj srednje kvalitete. Ponoči še vedno zelo slabo spim. Trebuh me zelo dol tišči ter to otrdevanje trebuha me tudi zelo moti. Več ali manj samo počivam saj mi takoj začne otrdevati trebuh. Pri meni je že muka kosilo skuhati, pa malo pospraviti...

Jutri imam pregled in bom mojega g. prosila, naj mi eno slikco obrazka našega miškota "sprinta", saj ga nisem prav videla že zeeeelo dolgo časa. Ko mi dela UZ se nič ne znajdem...

Sedaj grem skuhati kosilo. Bo fižolova mineštra... sem že zjutraj skuhala fižol pa sem ga prehuhala user posted image .

Lepo se imejte in se vam še kaj oglasim

user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
19.8.2008 12:12:53   
jana84
vianne, točno tako kot si napisala. Dokler ne dobiš naročene stvari domov si vsa na trnih, potem pa veliiiko olajšanje. Še predvsem pri meni je blo tako, ker tega vozička nikjer nisem v živo videla. Pa tudi nisem slišala, da bi ga kdo imel..Tako da je bil res nakup na blef. In je uspel...hvala bogu.

Je bla zdej sestra pr meni in pohvalla voziček (zelo lahek in lahko vodljiv kljub temu da se mu kolesa ne premikajo). Je rekla, da je bolje da imaš stalno fiksna kolesa kot pa stalno vrtljiva oziroma premična. Ona im PegPerego AT4, z njim je zelo zadovoljna. Je pa drag ko user posted image . Ona je dobila v eni res dobri akciji (dve leti nazaj) voziček in mehko košaro za starih 75.000SIT, kar bi bilo v naših denarcih okrog 330EUR. Še zdaj je samo voziček v Baby centru 411EUR. Res je imela srečo! Ja akcija v Baby centru, nimaš kaj.

Meni pa trebuh še nič kaj ne otrdeva, hvala bogu...Se nikamor ne mudi. Najbolj trd trebuh imam ko naš user posted image  vrže ritko ven in je trebuh take smešne oblike...Pol ga malo potrepljam po ritki, pa se takoj obrne drugam...Je kar ubogljiv ta naš dojenček...Upam da bo večino časa tako!

No, sedaj pa grem nazaj v učenje, zdaj sem si vzela pol urce (ok, ratalo je malo več user posted image ) za "malico": jabolko in sladoled...Ja super zdrava malca, ni kej user posted image ...
Kosilo pride na vrsto kasneje: danes na jedilniku zelenjavna mineštrca in testenine karbonara... mljask.

fajn se mejte, se še kaj slišmo/tipkamo
papa

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
19.8.2008 12:40:43   
lena35
Tudi jaz sem hotela kupit voziček tak kot ti pa nisem imela poguma naročat preko e baya,mi je kr žal ker vidim da si ga ti dobila.pa tako lepe barve so biliuser posted image .No bom pač mogla bit zadovoljna z hartanom ki je tudi lepo vodljiv in im velika kolesa .Tudi meni trebuh ne otrdeva edino kar je mi dol tišči in moram ponoči 3krat na wc .Včeraj sem kupila v baby centru sterilizator za flaške sem dala 28e je za mikrovalovno in sem dobila zraven dve flaški   za mleko in čaj ter dudico.Sem ful vesela mi jih ni treba posebej kupiti.
Počasi tudi stanovanje dobiva pravo podobo in komaj čakam da bo konec.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
19.8.2008 12:59:32   
freha
pozabila sem napisat, da sem se do sedaj zredila za 12 kg!
moram nujno zmanjšat sladkarije, pa več sadja, pa bomo videli ob naslednjem pregledu!
berem da ste se ene zredile komaj 5 kil, ne morem verjet, kok vam rata?

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
19.8.2008 13:12:35   
Estrella*
Oj, oktobrke!

Se opravičujem, da tako vdiram v vašo debato. Če katera od vas rabi, prodam tehtnico za dojenčke LANAFORM do 20kg, staro 3 mesece in z 2 letno garancijo. Dosegljiva sem na zs.

Uživajte še naprej v zadnjih tednihuser posted image  in  na čimprejšnje snidenje z vašimi štručkami!

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
19.8.2008 13:19:05   
B.M.
Pozdravljeneuser posted image
Vidim da ste se kar razpisale pa me smo par dni ni bilo tuuser posted image no saj sem bila samo pisat se mi ni dalo. Vidim da se je janja 27 že vrnila in uredila seznamčekuser posted image . Našuser posted image pridno brca in svojo normo 10it brc izpolni večinoma že v pol dneva. Drugače pa imamo ta teden še zadnja dva predavanja v materinski šoli in naslednji teden še prktični del potem pa čakamo samo še na našegauser posted image .
Naslednji teden gremo tudi po voziček,ki že čaka v trgovini komaj čakam in upam da bo tudi konec tega tedna ali pa začetek naslednjega  res končno prišla tudi košarica,že tako zelo pričakovana...
Drugače se jaz dobro počutim tu in tam imam sicer malo zatečene noge ampak ni hudega. Ati je pa že kar precej nestrpn in vedno bolj kot se bliža dan D vedno več stvari ga zanima oz sprašuje stvari ki jih je že vprašal samo da ne bi kaj pozabiluser posted image Prav posrečen jeuser posted image
Meni se zdi da je ta čas tako hitro minil,kot da bi bilo še včeraj tisti začetek februarja ko sva izvedela da se nama pridružuje nov član zdaj pa smo že pri koncu in se začne novo veselje.

Lepo bodite vse skupaj in uživajte še zadnje trenutke user posted image

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
19.8.2008 14:12:30   
levinjaa
No, javljam se še jaz. Včeraj sem bila na pregledu in je bilo vse v redu. Po treh tednih jemanja železa mi je lepo narasel hemoglobin na 107 (vmes je padel na 93, kar je pa že res premalo). Naslednji pregled je predviden 8.9., na moj rojstni dan.

Ker sem zdaj  že dokončno doma (dopust + nato porodniška) sem končno nabavila oblačilca za dojenčka - prala in likala pa bom, ko pridemo z morja. Če nas pa kaj preseneti, bomo pa že. Zdaj se dokončno odločam glede lupinice in vozička. Pa jogi še moram kupiti in posteljnino, verjetno v Ikei.

Plenice pa mi je znanka podarila pralne. Malo se že zdelane, ampak jih je kar veliko, sem i zdi - 20. Sem si pa mislila dokupiti še svojih 10, sploh ker zdaj delajo take, da so že vse v enem - torej da ne rabiš prekrivnih hlačk. Pri nas baje obstaja bumgenius, ki stanejo 22 evrov komad. Na amazonu sem pa našla ene ameriške, ki so po 22 dolarjev in še manj. Tudi če prišteješ poštnino in ev. carino, je to precej ugodneje.

Sicer pa počasi počasi izklapljam službo.

LP

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
19.8.2008 14:44:06   
PikicaStonoga
Freha, ne sekiraj se zaradi kil ...tud če smo se nekatere do sedaj zredile samo 5 kil, to ne pomeni, da jih mamo skupno zelo malo ...Sama sem npr. štartala z okroglih 97, res sem se zelo malo zredila, ampk to ni merilo ...očitno je dojenček jemal iz mojih zalog - HVALA BOGU! :) Ti si pa mogoče bolj suha, pa si se več zredila, ampk boš po pordodu tudi lažje daladol, kerso to nosečnipke kile, meni bodo pa moje ševedno ostale ...

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
19.8.2008 15:09:34   
mbd0411
Kilogrami,kilogrami,kam bi z njimiuser posted image
Jaz sem se zredila zdaj 5 kg in nič kaj ne kaže da bi šle kilce pretirano še gor.
Pri prvem sem jih tak čas pridelala že kakih 18.VSE MI JE OSTALO!!!!!!Samo jedla sem ves danuser posted image
Tako,da zdaj ko rodim bom še vedno okroglauser posted image .No,saj ni sile,a vseeno bo treba malo oklestit tiste ta odvečne.Zdaj je moj želodec itak bolj majhen ker zelo malo spravim v sebe.Joj,ta hrana.Do ničesar mi ni. Kri je bila do zdaj še v redu,mali pa tudi lepo raste,verjetno tudi pri meni iz zalog jemljeuser posted image
Tako,nič sekirat zaradi kg,če vam paše kar.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4043
19.8.2008 16:04:48   
jana84
Ja, tudi jaz sem štartala z malce višjih kilogramčkov (74kg), zdaj pa smo na 79-80kg odvisno od dnevne forme...Je pa res da sem do sedaj pridno hodila naokrog (npr. dveurni sprehodi pog ozdu v iskanju gob...), sedaj pa mi je G rekla, da naj malce omejim fizično aktivnost...Pa mi tako manjka...Pol me pa križ in krbet boli...Pa se celo noč premetavam po postli...Bomo še na kak sprehod šli, mogoče celo danes ko se malce shladi...No in zaradi te zmanjšane fizične aktivnosti, gredo tudi kilogramčki raje gor...Bo že!
Ko smo ravno pri zmanjšanem želodčku: mislim, da se meni ni pretirano zmanjšal, kajti še vedno lahko pojem toliko kot sem prej...Razen zvečer moram malo pazit da ni preveč, pa da ne jem jogurta, ker potem se mi kar dviguje vse skupaj in ne vem ali bom bruhala ali samo kupček podrla...Nič kaj fajn občutek...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
19.8.2008 16:36:51   
ZalaTM
Ojla,

tile kg so res večni problem, ampak punce ne se sekirat meni je pri prvem porodu po enem mesecu šlo vse dol, še celo -2kg sem imela od štartne teže,...upam, da bo zdaj tudi tako ker sem se zredila že za 12 kg sem pa štartala pri 60, tko da sem zdaj na 72 in mi je kar groza,...se včasih počutim takooo ogromno :),....ampak kaj čemo,...zdaj ni čas da mislimo na to.

Drugače pa pikica pridno brca,...počutje je čez dan ok, ponoči pa me noge matrajo in nič ne pomaga,...potem pa hodim okoli ko mesečnik,...stvari za dojenčka še vedno nimam vseh pripravljenih, se moram malo lotiti tega te dni,...ampak čakam še mojega lubija, da nam prebeli sobico v kateri bomo imeli previjalno in stvari za dojenčka,....

nič lepo se imejte, jaz grem pa z našim malim gavnarjem na sonček,...papa M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
19.8.2008 16:59:14   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.26.08.08 user posted image 23 let
         LJ
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.? user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.08.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. in CTG 04.09.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 27.08.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pr. 25.08.08 user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.05.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   KR
         27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08 user posted image   user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.20.08.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.03.09.08 user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr.  02.09.08 UZ 20.08.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.28.08.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.?  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ).pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08 user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image CE  user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.02.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.21.08.08 user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08 UZ 29.08.08
       user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.08.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 26.08.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.03.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image   ODLETI 30.08.08
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image )pr. ?  user posted image 25 let user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  68 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 70 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    20
                user posted image    20
                user posted image   30

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
19.8.2008 17:09:08   
janja 27
sporočam da mamo jutri preglede:

user posted image   dajadada
   user posted image   janja27
   user posted image   corti UZ
   user posted image   vianne
   user posted image   PikicaStonoga

jaz imam pregled komaj pooldan 16.40 prvič odkar hodim k g da grem na pregled popoldan...vianne kdaj imaš ti pregled mogoče se kje srečaveuser posted image čeprav ne vem kdaj dela merlo al zjutraj al popoldan....sicer pa jutri tud ne bom mogla dat krviin vode k sem un dan videla da laboratorij v postojni dela zaradi dopustov od 7 do 16 tko da me verjetno čaka obisk v četrtek...mi bo dal prelgedat kri za tokso in seveda železo pa vodo tudi...
danes sem mal boljša ma še vedno zelo zaspana sem si zmerla pritis pa je mal nizek sej bi spila kako user posted image ampak mi nič ne paše.....sem pa sedaj snedl amal lubenice ..njami obožujem ta sadež...sej itak da bom potem non stop na wcjuuser posted image user posted image ..ponoči pa jaz kr spim miogoče vstanem enkrat za wc pa še to je vsake dva tri dni drugače pa spim....ne vem pri manci se mi je zdelo da sem ponoči non stop na wc ju..je res vsakič drugače...
kaj spremljate olmpijske igre jaz jih kr neki gledam mam rada šport...in seveda sem vesela za naše k so dosegli kr neki medaljuser posted image user posted image user posted image
aja glede kg se podpišem pod vse ostale bodo že šle gor in seveda tiste k smo bolj debelušne se verjetno manj zredimo tiste suhice pa lahko gredo bolj gor sicer pa ni važno se bomo ubadali po porodih o kg..mal bo šlo dol z dojenjem mal s sprehodi potem pa lahko tud kaka telovadba jaz sem se pri manci dala da bom šla v telovadnico (jo imava v hiši ) pa sem zmeraj najdla kak izgovoruser posted image user posted image sem pa začela hodit pol k sem šla v šiht..kr neki je blo to ja....user posted image user posted image
ok punce se slišimo jutri ko pridem iz pregleda upam da bom zvedla kaj bomo meli....pa da bom že enkrat šla posnet ta cduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
19.8.2008 19:57:23   
vianne
janja27 jutri imam jaz pregled že zjutraj ob 8.40. tako da malo verjetno, da se bovi srečali.

Glede kg ... jaz sem se do sedaj zredila 8 kg (štartala z 45 kg) in srčno upam, da se ne bom zredila več kot 10 kg ker že teh 8 se mi zdi preveč. Se mi je pa močno začel pojavljati celulit... joj sem jezna. Upam, da ga bom po porodu lahko izgubila.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
19.8.2008 21:50:24   
M_mojca
Živjo!
no, pa je še en pregled mimo in bolj nasmejana iz ambulante že nebi mogla priti kot sem danes! z našim pikecom je vse super! v enem mesecu se je poredil za skoraj 700g, tako da imamo skoraj 1700g!! juhuhu!!
Kri in vodo mam za v okvir in na steno bi se reklo, saj so vsi izvidi fenomenalni, jaz se tudi super počutim, krvni pritisk imam kot iz učbenika (120/80),  tisto česar sem se pa najbolj razveselila je pa to, da se nisem zredila niti grama od prejšnjega pregleda!! he he he, ko sem stopila iz tehtnice, se nasmeška kar nisem mogla znebit  Glede na to da me je zdravnica zadnjič pošteno oštela, saj sem se zredila že 15kg, je bila tudi ona zadovoljna. Upam da se do poroda ne bom zredila več kot kako kilo ali morda dve - se bom potrudila!! Prej sicer nisem spadala med bolj močne (sem bila čisto ok, tud ITM je bil v mejah normale), sem sedaj definitivno med njimi in že kar vidim kako se bom spet trudila po porodu, da bodo šle kile dol - no ja, sem že dala enkrat skoz in pošteno oklestila svojo težo, tako da vem kako to gre.

In ker je vse v najlepšem redu, me je naročila šele čez štiri tedne! Torej imam naslednji pregled šele 18.9. Sem upala da bo kej prej...

Upam da bo vse ok skoz do konca, do 10.10. ko nastopi naš dan, da z očijem končno vidiva kakšen pikec je rasel pod srčkom!

Sicer pa meseci minevajo kot bi s peto prestavo dirkali mimo! A se še kateri tako zdi?
vianne, nisi edina, ki jo muči celulit!! pred nosečnostjo sem vedala kaj je od drugih, zdaj pa vidim na sebi kako to je.... upam da bo tud men ratalo dol ga spravit.
ZalaTM, tudi jaz še nimam vseh stvari pripravljenih-kupljenih. Naju z dragim še čaka nekaj nakupov. Vsekakor upam da dobim tudi kaj za darilo... Saj veste kako drage so otroške stvari.
Pozdravček vsem oktoberkam!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
19.8.2008 21:52:54   
*talcy*
ojla ... sem napisala ful zdaj mi pa je vse zbrisalo .... user posted image
nič samo povemo da smo ok mal me skrbi ker mi vsi govorijo da imam ta trebuh najmanj za dvojčke user posted image  a še kateriuser posted image sploh mi ne verjamejo da imam oktobra rok user posted image  me mal panika prijemla .....
no drgač vidim da ste ok in sam to je važn ... a ne?

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 19.8.2008 21:55:42 >

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?