PikicaStonoga
|
Dobrojutro, dekletas, nekdo mora biti prvi a ne :) Kdaj boste malo poročale, kako ste zadovoljne z vozički, ki jih kupujete na ebayu? Midva bova pa šla v enem od prihodnjih vikendov v Italijo in ga tam kupila. :) mbd0411 hvala za odgovor na vprašanej, kaj lahk jutri pričakujem. zanimivo, da ti vedno naredi Uz. A hodiš privat? Ker drugače sta v nosečnosti plačana samo 2 UZ. Meni osebno ga je do zdaj tudi vedno delala, ampak zato, ker sem imela dolge ckluse in je hotela se prepričati, da sem res kasnenje zanosila, ker je otroček po UZ vedno bll teden dn manjši kot pa glede na zadnjo M. Zdaj je to potrjeno, otroček lepo rraste, se razvije, je vse OK in zato jutri nimam UZ (upam,da mi bo kakšnega do konca še vseeno naredila, čeprav sem že skurla ves bonus ). Tudi jaz sem semalo zredila, prejšnji teden sem šla samo do nje po mazilo Canesten zaradi srbečice, pa me je zvagala, pa sem imela +4,5kg, sem zadovoljna, že tako sem šratala z dosti visoko številko na tehtnici drugačeme je pa do zdaj samo 1x pregledala (ko mi je jemala bris, ker voda ni bila vredu). Mogoče me pa jutri pogledala, če sem kaj odprta. No , bomo vidli, pa bom poročala. Drugače sem pa danes kr mojega sončka poslala, da je odnesel moj urin v LAB, da sama ne hodim samo zato v LJ, on pa itak gre v službo jaz sem še na dopustu ta teden ). Sem se navadla, da že celo nosečnostkrod doma nesem, ker drugače imam tam vedno težave al nemorem tolk dolg zadržat in me že vse boli al pa ne ne morem lulat ker nimam kaj Jutri papregled... Danes sem se namenila pospravit stanovanje in vse polikat (uf, to jepa edino gospodinjsko opravilo ki ga NE maram!) Popoldne pa v šolo za starše še zadnič v avgustu, potem bo pa treba še kdaj v pest ali okt it, ker sva nekatera predavanja prešpricala hehe Jerikou:jaz te pa razumem, da si odklonila bolniško. sama sem enako naredila v juniju, ker enostavno nisem mogla odit iz slućbe, ker je bilo prveeč dela, ki ga ni mogel dokončati nihče drug kot jaz! Čeprav sem parkrat na dan bruhala, se komaj vekla naokoli, sem vseeno delala. Zdaj bom pa vidla, kaj mi b rekla jutri na pregledu. V septembru bi pa rada šla na bolniško, ker sem tak izmozgana, da enostavno težko pridem čez dan, pa ne vem, če me bo dala. Ta teden imam še dopust, potem pa začnem spet delat. ravno tudi opebolevam začetek bronhitisa in virozo, pa semt ud od tegaše čist hin in upam, da ne bo komplicirala, rada bi se konkretno spočila pred porodom, ker moje telo ne zmore več. 7 mesecev sem delala kot nora, dokler me ni prejšnji teden poloćila vposteljo :( Kakšne vzroke pa ve navajate za bolniško? Jaz razen glavobolov in pretirane utrujenosti in izčrpanosti nimam kaj za rečt. No, zdaj bo pa dovolj, momr popacat zajtrk :) pa lep dan, se še tipkamo!
|