jana84
|
Očitno bom jaz otvorila današnji dan! Kako ste kaj preživele vikend? Mi kar fajn. Smo šli v soboto na vikend in včeraj je imel moj tata rojstni dan, potem zvečer pa sva ša z možem še k njegovima nečakom na rojstni dan, tako da je bilo kar pestro. No zvečer pa za noben dnar ne zaspat, ne jaz ne on. Možiček je potem kmalu zaspal, jaz pa sem se premetavala po postli še kar dolgo. Ne vem kaj me je mučilo. Nekaj me je želodec bolel, pa koža na trebuhu me je kot nekako pekla...Ne vem kaj je blo. No, sam da sem potem zaspala in spala do jutra brez problema. Mi imamo samo še 47 dni dno PDP-ja...Juhuhu. Naš pobalinček, pobalinka kar evselo brca in se premetuje v trebuhu...zgleda da ima prostora na pretek. V soboto sem v Baby centru naročila še ostale stvari, ki mi manjkajo: vložke, prsne blazinice, plenice za otročka, dudko, stekleničko, slinčke, termometerček za vodo, krtačko in glavniček, škrajice za nohtke, odejico, brisačko s kapuco, in kar je najpomembneje vzmetnico za posteljo. Upam da dobim kmalu. No, naročila sem v internetni trgovini, sicer po telefonu, ker jim tista spletna trgovina nikol ne dela, ko se začnejo akcije...kar nekaj. A katera ve koliko časa je rok dobave? Me zanima, da bom kaj doma takrat... Sicer pa bom sedaj kaj več doma, ker nimam več volje bit sama na vikednu...mi je nekako dolgčas tam sami. Res je, da se imam za učit za izpite, vendar sem skoraj cel dan sama...Saj sem tudi doma, ma tukaj se lahko zamotim kako drugače če mi paše... No, glede CSD: meni je G sama dala pairje, brez vprašti ko sem bila v 28.tednu. Je rekla, da po 28.tednu se lahko nese papirje na CSD, prej raje vidijo da ne. No in smo kar kmalu uredili vse stvari. Glede očetovskega dopusta (papirjev) pa tako: en mesec pred rokom naj bi oddali eno vlogo, po rojstu pa še drugo. Kdaj boste koristili dopust pa je najbolje da se zmenite v službi in to napišete gor. Mojemu možu je rekla v kadrovski naj napiše akr, da bo koristil vse skupaj od dneva PDP dalje, potem se bodo pa že na firmi zmenli kako in kaj in kdaj bo koristil dopust. Saj državi je pomembno samo toliko da ve za katere dneve naj plača dopust... Tako, sedaj pa se grem počasi kaj učit. Sem načrtovala da bi šla v sredo na izpit, pa nekako ne znese vse snovi predlati: je situacija malo drugačna kot je bila pred pol leta...Tako da mislim, da se bom odjavila in se prijavila za 3.9. Takrat bo še šlo kakšen izpit narest. Kasneje pa verjetno ne lepo se imejte...se še kaj slišimo tekom dneva. papa
|