Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 21:56:53
|
|
|
|
Kaja08
|
Ja bi znal bit, da pa res pridem....samo pred 9.30 sigurno ne. Te pokličem, ko bom videla, kakšna je situacija. Kje se pa ponavadi dobite? Bomo rabile velik prostor za 4 vozičke + mamice
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 21:57:11
|
|
|
|
Kaja08
|
poglej, poglej, pa sem novo stran odprla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 21:57:12
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz še nisem mela rezervirano in sem iz ziher opustila misel na Istro...preveri po netu, jaz sem tudi zvedela od kolegov, ki so ravno z morja. Prej nisem nič vedela.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 21:58:50
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kaja, v Rustiki, če ni placa ga pa naredimo . Jaz bom tudi okrog 9,30 tam Tina28 res škoda...se bomo kopali pa v kakem bazenu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:01:02
|
|
|
|
Tina 28
|
Kaja...jaz sem pa ravno brala, da so danes začeli ps prepovedjo kopanja...jaz ne vem, sam nafta ni kar tko, pa tud čiščenje traja...glede na to da še nimam rezerviran bom lažje dol požrla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:02:31
|
|
|
|
*Mojca*
|
Tina28 ja res je, evo link: http://www.delo.si/clanek/65068
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:02:34
|
|
|
|
Kaja08
|
Tina, ma mi k mamo rezerviran, iščemo svetle in pozitivne strani in verjamemo, da ni nič hujšega Sam upam, da ne bomo pol pa čist razočarani, ko bomo dol na morju, ker se ne bomo mogl kopat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:03:32
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Tina28 ja res je, evo link: http://www.delo.si/clanek/65068 ta člank je iz 7.8. - mogoče je pa zdej že kul
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:05:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz res upam da je ok. Moja mami je bila zdaj za vikend na Krku in je rekla da so se normalno kopali, tako da...imamo še možnosti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:06:06
|
|
|
|
Kaja08
|
uu, sej res, se morm pohvalt, da ima naš Žiga svoj račun - Toli račun, pa še banka mu je šenkala 10 eurov za spodbudo pri varčevanju
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:07:17
|
|
|
|
*Mojca*
|
uuu fancy Katera banka pa je tako škrt? Ker Luka je na Novi KBM dobi 40eur
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:08:52
|
|
|
|
*Mojca*
|
Počasi bo treba v horizontalo, če hočemo bit jutri zjutraj v Cityju. Lahko noč vsem
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:08:54
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* uuu fancy Katera banka pa je tako škrt? Ker Luka je na Novi KBM dobi 40eur kaj pa nisi prej povedala pa tko fajn se mi je zdel, da smo dobil 10 eurov aja - nlb je taka škrtica
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:09:36
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Počasi bo treba v horizontalo, če hočemo bit jutri zjutraj v Cityju. Lahko noč vsem lahko noč...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:10:14
|
|
|
|
*Mojca*
|
Sej lahko odpreš še en račun na Novi KBM, položiš 1 eur in ti jih dajo 40 za vzpodbudo Zdaj pa res grem...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:13:41
|
|
|
|
lonapo
|
Olja, v Novemgradu je bila prepoved kopanja že prejšni teden, V Poreču je bilo čist čisto morje,včeraj so se naši tm še kopal tko da kakšne ful krize glih ni, vsaj za Poreč ne. No naši mulčki že spijo. Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke. Nejc pa na sistematskem sploh ni hotu sodelovat-ne stehtat ne izmerit, komaj mu je ušesa pogledala in srček poslušal-zraven je pa tulil kot nor, tko da smo se zmenili za čez par mesecev. Doma je pa vsem razložil da smo morali k zdravniku ker je Žiga bolan.In valjda vse stare mame vluft kaj je narobe. No moj pregled pri G je bil kul-kri super voda tud,morm delat keglove vaje pa tabletke sem dobila in sicer Yasminelle-baje so ful dobre.Bomo videli. Lep večer.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:18:28
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Olja, v Novemgradu je bila prepoved kopanja že prejšni teden, V Poreču je bilo čist čisto morje,včeraj so se naši tm še kopal tko da kakšne ful krize glih ni, vsaj za Poreč ne. No naši mulčki že spijo. Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke. Nejc pa na sistematskem sploh ni hotu sodelovat-ne stehtat ne izmerit, komaj mu je ušesa pogledala in srček poslušal-zraven je pa tulil kot nor, tko da smo se zmenili za čez par mesecev. Doma je pa vsem razložil da smo morali k zdravniku ker je Žiga bolan.In valjda vse stare mame vluft kaj je narobe. No moj pregled pri G je bil kul-kri super voda tud,morm delat keglove vaje pa tabletke sem dobila in sicer Yasminelle-baje so ful dobre.Bomo videli. Lep večer. Joj ja, seznam...mal sm se polenila, ga morm najdt Jaz imam tud Yasminelle - upam, da so res fajn, ker par let pred nosečnostjo sem imela Femoden in me je kr naprej neki glava bolela. Sem bila potem ene 2 leti brez tabletk, sam je ful bedn, ker potem nikol ne veš točno, kdaj bo prišla. S tabletkami je pa ta zadeva super urejena Jst mam pa nove slikce No, zdej grem pa spat - moja dva frajerja že obadva čorita ko ubita
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:18:32
|
|
|
|
Tina 28
|
no, zdaj pa jaz več ne vem...Eni tko, drugi drgač...zdaj sem pa čist zbegana al bi vztrajala...pa me moj prepričuje, da se to predolg puca, pa če že morje spucajo so pa oblae zapacane...jaz bi pa vseen šla, č bi mi rekli da je O:K
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.8.2008 22:20:34
|
|
|
|
Tina 28
|
ooo Kaja...kok je fleten...moja nima pa še nobenga snubca, k so vsi v Izabelo zaljubljeni, pa se bo marbit on začela za fante grebst...ji bom priporočila vašga tamavčka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 7:23:32
|
|
|
|
babysolza
|
No, sej sreča, da ponoč takoj zaspi nazaj, ko poje. Sam večji shit je , ker se js prebedim in pol najmanj eno uro v luft gledam in mojga zraven rukam, naj neha smrčat... A sva midve kej v sorodu? Mi smo pa danes prešli na 2 kapljici AD3-ja in....katastrofa. Ga je tako zvijalo da sem se odločila da neham s tem sranjem. Moja mami je bila na obisku in se je kr ustrašila kako bo z njimv soboto, ko bo varuška. No, v petek gremo v Italijo po njihove kapljice Midve sva trenutno na 4 kapljicah pa je vse ok. Sem pa tudi jaz slišala, da so italijanske boljše, tako da mogoče vama pa s temi bolje rata. Sirena....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 7:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo avstrijske kapljice, pa pomagajo od prvega dne. Jo je še isti dan samo še v spanju zvijalo, v primerjavi z dnem prej, ko je bila sirena od pol enajste do pol enih. Hvala bogu, da je bil od sodelavec ravno v Avstriji tisti dan, da jih je prinesel. Zdej mamo kolca moža, pa čakam, da se skolca, potem pa previt in nazaj spat do pol 10. Uf, morem it, ker že do mene smrdi iz plenice. Naša ima dobro prebavo, se pokaka zjutraj 2x, pa mogoče včasih čez dan, če zjutraj ni bilo dovolj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 7:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, previta, že spi. Vidim, da ste tud ve kar zaspanke, ker ni nobenga ob tej uri gor. Moj je pa glih pršel iz intervencije, pa moram kavo kuhat, pa zajtrk narest.Ajd.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 8:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, samogovorov pa ne bom imela. Grem pa likat ...al pa mal po RR bluzit.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 9:23:04
|
|
|
|
Intruder24
|
Pozdravljene! Najprej vsem čestike ob rojstvu vaših sončkov! Imam januarčka in ker nisem več morala dojiti sem dodajala Aptamil 1, nabavila sem ga preveč in mi ga je ostalo 5 zapakiranih škatel. Prodam po 10 EUR/na škatlo, če katera dodaja? Dosegljiva sem na ZS. Lepo se imejte in cartajte svoje štruce!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 10:58:27
|
|
|
|
mtinca1
|
Oj mamice! vidim, da ste imele danes kofetkanje v LJ ; mi gremo dans tud v LJ, ampak popoldan ! ponoči še vedno spimo super - spimo cca. od pol desetih do pol šestih. zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov. aja, nya - hvala za link-ogledalce. bom danes pogledala v LJ, če bomo šli v bc, ker jih je v nm zmanjkalo. za kako dolgo pa greš na morje? me zanima, ker nas verjetno ne bo v NM po 10.sept., bi pa ful rada videla še ostale sončke dolenjk-lunca, a.s., tako da bi blo fajn, če bi se lahko dobile enkrat do desetega . Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke. bravo lonapo !!! še en korenjak!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?