|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
18.8.2008 21:56:53   
Kaja08
Ja bi znal bit, da pa res pridem....samo pred 9.30 sigurno ne. Te pokličem, ko bom videla, kakšna je situacija. Kje se pa ponavadi dobite? Bomo rabile velik prostor za 4 vozičke + mamice user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.8.2008 21:57:11   
Kaja08
poglej, poglej, pa sem novo stran odprla user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.8.2008 21:57:12   
Tina 28
jaz še nisem mela rezervirano in sem iz ziher opustila misel na Istro...preveri po netu, jaz sem tudi zvedela od kolegov, ki so ravno z morja. Prej nisem nič vedela.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.8.2008 21:58:50   
*Mojca*
Kaja, v Rustiki, če ni placa ga pa naredimo user posted image user posted image . Jaz bom tudi okrog 9,30 tam user posted image

Tina28 res škoda...se bomo kopali pa v kakem bazenu user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.8.2008 22:01:02   
Tina 28
Kaja...jaz sem pa ravno brala, da so danes začeli ps prepovedjo kopanja...jaz ne vem, sam nafta ni kar tko, pa tud čiščenje traja...glede na to da še nimam rezerviran bom lažje dol požrla.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.8.2008 22:02:31   
*Mojca*
Tina28 ja res je, evo link:

http://www.delo.si/clanek/65068

user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.8.2008 22:02:34   
Kaja08
Tina, ma mi k mamo rezerviran, iščemo svetle in pozitivne strani in verjamemo, da ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image  Sam upam, da ne bomo pol pa čist razočarani, ko bomo dol na morju, ker se ne bomo mogl kopat user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.8.2008 22:03:32   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Tina28 ja res je, evo link:

http://www.delo.si/clanek/65068

user posted image user posted image user posted image

ta člank je iz 7.8. - mogoče je pa zdej že kul user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.8.2008 22:05:30   
*Mojca*
jaz res upam da je ok. Moja mami je bila zdaj za vikend na Krku in je rekla da so se normalno kopali, tako da...imamo še možnosti user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.8.2008 22:06:06   
Kaja08
uu, sej res, se morm pohvalt, da ima naš Žiga svoj račun - Toli račun, pa še banka mu je šenkala 10 eurov za spodbudo pri varčevanju user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.8.2008 22:07:17   
*Mojca*
uuu fancy user posted image Katera banka pa je tako škrt? Ker Luka je na Novi KBM dobi 40eur user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.8.2008 22:08:52   
*Mojca*
Počasi bo treba v horizontalo, če hočemo bit jutri zjutraj v Cityju. Lahko noč vsem user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.8.2008 22:08:54   
Kaja08

uuu fancy user posted image Katera banka pa je tako škrt? Ker Luka je na Novi KBM dobi 40eur user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  kaj pa nisi prej povedala user posted image  pa tko fajn se mi je zdel, da smo dobil 10 eurovuser posted image  aja - nlb je taka škrtica

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.8.2008 22:09:36   
Kaja08

Počasi bo treba v horizontalo, če hočemo bit jutri zjutraj v Cityju. Lahko noč vsem user posted image

lahko noč...user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.8.2008 22:10:14   
*Mojca*
Sej lahko odpreš še en račun na Novi KBM, položiš 1 eur in ti jih dajo 40 za vzpodbudo user posted image

Zdaj pa res grem...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.8.2008 22:13:41   
lonapo
Olja,

v Novemgradu je bila prepoved kopanja že prejšni teden, V Poreču je bilo čist čisto morje,včeraj so se naši tm še kopal tko da kakšne ful krize glih ni, vsaj za Poreč ne. No naši mulčki že spijo.
Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g user posted image -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke.
Nejc pa na sistematskem sploh ni hotu sodelovat-ne stehtat ne izmerit, komaj mu je ušesa pogledala in srček poslušal-zraven je pa tulil kot nor, tko da smo se zmenili za čez par mesecev.
Doma je pa vsem razložil da smo morali k zdravniku ker je Žiga bolan.In valjda vse stare mame vluft kaj je narobe.user posted image user posted image

No moj pregled pri G je bil kul-kri super voda tud,morm delat keglove vaje pa tabletke sem dobila in sicer Yasminelle-baje so ful dobre.Bomo videli.

Lep večer.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.8.2008 22:18:28   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Olja,

v Novemgradu je bila prepoved kopanja že prejšni teden, V Poreču je bilo čist čisto morje,včeraj so se naši tm še kopal tko da kakšne ful krize glih ni, vsaj za Poreč ne. No naši mulčki že spijo.
Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g user posted image -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke.
Nejc pa na sistematskem sploh ni hotu sodelovat-ne stehtat ne izmerit, komaj mu je ušesa pogledala in srček poslušal-zraven je pa tulil kot nor, tko da smo se zmenili za čez par mesecev.
Doma je pa vsem razložil da smo morali k zdravniku ker je Žiga bolan.In valjda vse stare mame vluft kaj je narobe.user posted image user posted image

No moj pregled pri G je bil kul-kri super voda tud,morm delat keglove vaje pa tabletke sem dobila in sicer Yasminelle-baje so ful dobre.Bomo videli.

Lep večer.

Joj ja, seznam...mal sm se polenila, ga morm najdt user posted image  

Jaz imam tud Yasminelle - upam, da so res fajn, ker par let pred nosečnostjo sem imela Femoden in me je kr naprej neki glava bolela. Sem bila potem ene 2 leti brez tabletk, sam je ful bedn, ker potem nikol ne veš točno, kdaj bo user posted image  prišla. S tabletkami je pa ta zadeva super urejena user posted image

Jst mam pa nove slikce user posted image

No, zdej grem pa spat - moja dva frajerja že obadva čorita ko ubita user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.8.2008 22:18:32   
Tina 28
no, zdaj pa jaz več ne vem...Eni tko, drugi drgač...zdaj sem pa čist zbegana al bi vztrajala...pa me moj prepričuje, da se to predolg puca, pa če že morje spucajo so pa oblae zapacane...jaz bi pa vseen šla, č bi mi rekli da je O:K

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.8.2008 22:20:34   
Tina 28
ooo Kaja...kok je fleten...moja nima pa še nobenga snubca, k so vsi v Izabelo zaljubljeni, pa se bo marbit on začela za fante grebst...ji bom priporočila vašga tamavčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
19.8.2008 7:23:32   
babysolza
No, sej sreča, da ponoč takoj zaspi nazaj, ko poje. Sam večji shit je , ker se js prebedim in pol najmanj eno uro v luft gledam in mojga zraven rukam, naj neha smrčat...

A sva midve kej v sorodu? user posted image  user posted image

Mi smo pa danes prešli na 2 kapljici AD3-ja in....katastrofa. Ga je tako zvijalo da sem se odločila da neham s tem sranjem. Moja mami je bila na obisku in se je kr ustrašila kako bo z njimv soboto, ko bo varuška. No, v petek gremo v Italijo po njihove kapljice

Midve sva trenutno na 4 kapljicah pa je vse ok. user posted image  Sem pa tudi jaz slišala, da so italijanske boljše, tako da mogoče vama pa s temi bolje rata. user posted image

Sirena....

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
19.8.2008 7:30:17   
Anonimen
Mi imamo avstrijske kapljice, pa pomagajo od prvega dne. Jo je še isti dan samo še v spanju zvijalo, v primerjavi z dnem prej, ko je bila sirena od pol enajste do pol enih.
Hvala bogu, da je bil od user posted image sodelavec ravno v Avstriji tisti dan, da jih je prinesel.user posted image

Zdej mamo kolca moža, pa čakam, da se skolca, potem pa previt in nazaj spat do pol 10. Uf, morem it, ker že do mene smrdi iz plenice. Naša ima dobro prebavo, se pokaka zjutraj 2x, pa mogoče včasih čez dan, če zjutraj ni bilo dovolj.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
19.8.2008 7:58:42   
Anonimen
Evo, previta, že spi. user posted image

Vidim, da ste tud ve kar zaspanke, ker ni nobenga ob tej uri gor.user posted image Moj je pa glih pršel iz intervencije, pa moram kavo kuhat, pa zajtrk narest.Ajd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
19.8.2008 8:36:40   
Anonimen
Eh, samogovorov pa ne bom imela.user posted image

Grem pa likat ...al pa mal po RR bluzit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
19.8.2008 9:23:04   
Intruder24
Pozdravljene!

Najprej vsem čestike ob rojstvu vaših sončkov! user posted image
Imam januarčka in ker nisem več morala dojiti sem dodajala Aptamil 1, nabavila sem ga preveč in mi ga je ostalo 5 zapakiranih škatel. Prodam po 10 EUR/na škatlo, če katera dodaja?

Dosegljiva sem na ZS.

Lepo se imejte in cartajte svoje štruce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
19.8.2008 10:58:27   
mtinca1
Oj mamice!
vidim, da ste imele danes kofetkanje v LJ user posted image user posted image user posted image ; mi gremo dans tud v LJ, ampak popoldan user posted image !
ponoči še vedno spimo super - spimo cca. od pol desetih do pol šestih.

zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov.

aja, nya - hvala za link-ogledalce. bom danes pogledala v LJ, če bomo šli v bc, ker jih je v nm zmanjkalo. za kako dolgo pa greš na morje? me zanima, ker nas verjetno ne bo v NM po 10.sept., bi pa ful rada videla še ostale sončke dolenjk-lunca, a.s., tako da bi blo fajn, če bi se lahko dobile enkrat do desetega user posted image .

Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke.

bravo lonapo user posted image user posted image user posted image !!! še en korenjak!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?