|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
19.8.2008 11:28:16   
Tejchy
Eno neumno vprašanje imam, kaj če namesto prekuhavanja daš v sterilizator od Aventa za v mikrovalovko je to isto?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......... avšika

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
19.8.2008 11:29:31   
Tejchy
2 jopici??? jaz imam bodi z dolgimi rokavi, kratko majčko pa eno jopico. a ni to dost??

ja itak da je............. te oblekce pač prilagodiš..... kaj pač imaš kupljeno......
js bom dala gor bodi z dolgimi rokavi in jopco čez in to je to...
za vsak slučaj bom vzela še eno majško zraven...
itak pa bo pokrit z dekico..........

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
19.8.2008 11:29:33   
bark
A ti nastavki za dojenje so obvezni. user posted image user posted image
Jaz namreč nisem nobenga kupilauser posted image

Lana luna jaz bom kr nahrbtniček vzela

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
19.8.2008 11:29:38   
ključek
kaj to pol ostane tolk časa sterilno ......... ker js mam še 3 tedne do konca??

jz jo bom itak dala v tisto škatlico za dudke, da se ne umaže in mislm, da bo čist ok.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
19.8.2008 11:30:26   
ključek
A ti nastavki za dojenje so obvezni

jz tud nimam tega...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
19.8.2008 11:30:57   
Tejchy
A ti nastavki za dojenje so obvezni.

niso, razen, če imaš vbočene bradavičke... in je user posted image  ne more zagrabit
al pa če ti pol ful razpokajo, bo dojenje lažje preko teh nastavkov........
tko so mene učili........

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
19.8.2008 11:31:23   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: bark

sori, teychi ti si spraševala

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
19.8.2008 11:31:48   
ključek

jaz pa eno manjšo potovalko. čist dost placa je. sej je odvisn...........če mate sabo še svojo pižamo, kopalni plašč................itak to vzame ful placa.................jaz tega ne bom nič jemala, bom kr v bolnici vzela. vsak dan frišno pa bo..........

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
19.8.2008 11:32:34   
ključek

se vidi, da še nimam MŠ narejene.................user posted image user posted image user posted image

me še rodit ne bojo spustili....................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.8.2008 11:33:05   
ključek
al pa če ti pol ful razpokajo, bo dojenje lažje preko teh nastavkov........

kje pa kupiš te nastavke???

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.8.2008 11:35:25   
maruškaŠ
Jaz bom vzela pa še elektronsko varuško - ker pri nas v P (Trbovlje) lahko oče in otroci pridejo na obisk v sobo - babice in dedki - pa samo v skupno sobo - medtem ko moraš dojenčka pustit v bolnišnični sobi ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.8.2008 11:37:41   
ključek
aja, a si že kej masirate bradavice?? to mi je sestra zadnjič na CTG-ju razlagala, da je fajn da se jih. sam jz sploh ne morm. ne morem.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.8.2008 11:38:41 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.8.2008 11:38:31   
ključek
Jaz bom vzela pa še elektronsko varuško

jz tud to tuhtam.............

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.8.2008 11:39:54   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

aja, a si že kej masirate bradavice?? to mi je sestra zadnjič na CTG-ju razlagala, da je fajn da se jih. sam jz sploh ne morm. ne morem.

Kako pa naj bi to izgledalo?

Jst jih edino, ko si joške namažem s kremo proti strijam - vse v enem, s celo roko. Kaj drugega pa ne..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.8.2008 11:40:33   
Lara Croft
Jst pa nimam niti ene povijalne plenice.... pridejo v začetku septembra, skupaj z ostalimi rečmi od Recinkota..... Tle v Sežani pa nobene trgovine s takimi zadevami... 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.8.2008 11:41:12   
maruškaŠ

Jaz bom vzela pa še elektronsko varuško

jz tud to tuhtam.............

Te vsaj skrbi ne. Jaz sem pri prvem porodu - bla vsa živčna ko so bili obiski, ker sem morala malega pustit v sobi in skakala sem vsake 5 minut gledat, če je vse OK.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.8.2008 11:42:42   
Marsy
Uh, mam kar mal solzne učke, ko berem novičke. Čestitke mamicam! user posted image

Jaz sem v nedeljo tudi vse 'spakirala' in imam kar v nahrbtniku. Tudi cunjice za otročka, ker bomo zdaj to kar skos s sabo nosili. Da ne bomo slučajno rodili v Izoli, oblekce za dojenčija pa bi bile lepo pripravljene v Kamniku...

Včeraj je moj dragi priznal! user posted image  Men se to tako dobro sliši user posted image . V glavnem, na CSD smo naredili zapisnik o priznanju očetosvtva. In naju je presenetlo vprašanje, kako se bo otroček pisal. Ampak je bilo prijetno. Kar mal bolj se zavedava, da se bliža.

In še ime za punčko sva včeraj izbrala! user posted image

Glede nastavkov za dojenje: Meni so punce, ki so jih rabile zaradi različnih težav z bradavicami, rekle, da otroček ni mogel oz. ni hotel piti prek nastavkov. Tako da so dokaj neuporabni.

Jaz sem pa v ruzak zapakirala še prsno črpalko. Menda da pride zelo prav, da izprazniš 'tankerje', ko pride naval mleka, saj otroček ne izprazni vsega, pol pa boli. Pa sem tudi prekuhala in imam v vrečki. Koliko časa pa zdaj to ostane sterilno? Ali bodo morda v porodnišnici to uredili? Vem, da je ena že to spraševala, pa nisem zasledila odgovora.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.8.2008 11:46:25   
ključek

Jst jih edino, ko si joške namažem s kremo proti strijam - vse v enem, s celo roko. Kaj drugega pa ne..

meni so dali v P eno knjigico - Uspešno dojenje za dobro zdravje otrok in mater..............

in piše...............

Masaža....................pri masaži s prsti uporabite dva prsta (kazalec in sredinec) desne roke za masažo leve dojke in obratno. Prste položite na dojko in masirajte z rahlimi krožnimi gibi. Začnete ob steni prsnega koša in se pomikate proti areoli. Potrebno je zmasirati celo dojko........................in še nekaj nasvetov..............

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.8.2008 11:48:37   
maruškaŠ
Kolikor se jaz spomnim pri nas dobiš črpalko v porodnišnici, če jo potrebuješ. Če bo pa slučajno treba - mi jo lahko pa moj naknadno prinese ...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
19.8.2008 11:50:54   
maruškaŠ

meni so dali v P eno knjigico - Uspešno dojenje za dobro zdravje otrok in mater..............

in piše...............

Masaža....................pri masaži s prsti uporabite dva prsta (kazalec in sredinec) desne roke za masažo leve dojke in obratno. Prste položite na dojko in masirajte z rahlimi krožnimi gibi. Začnete ob steni prsnega koša in se pomikate proti areoli. Potrebno je zmasirati celo dojko........................in še nekaj nasvetov..............

Aha to je pa kul - torej jaz pri mazanju samo spremenim način - pa bo to to. Me je blo strah, da je potrebno bradavičko prijet in kej masirat - k mene že celo nosečnost bolijo in glih nimam takšnih želja user posted image .

Si pa pri prvem nisem nič posebej masirala, pa tut kakšnih nastavkov nisem nikol uporabljala.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
19.8.2008 11:54:02   
ključek
Aha to je pa kul - torej jaz pri mazanju samo spremenim način - pa bo to to. Me je blo strah, da je potrebno bradavičko prijet in kej masirat - k mene že celo nosečnost bolijo in glih nimam takšnih želja .

ti bom poskenirala in ti poslala....ker neki je tud govorila o tem,da naj bi si bradavico prijele in masirale, kar pa jaz ne morem...............user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
19.8.2008 11:56:06   
ključek
Kolikor se jaz spomnim pri nas dobiš črpalko v porodnišnici, če jo potrebuješ.

v trbovljah jo dobiš???user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
19.8.2008 11:58:17   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

A ti nastavki za dojenje so obvezni.

niso, razen, če imaš vbočene bradavičke... in je user posted image  ne more zagrabit
al pa če ti pol ful razpokajo, bo dojenje lažje preko teh nastavkov........

Točn tko user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
19.8.2008 12:00:04   
*zoe*

Hvala enako, ni šans, da bi mi kdo zdej postaje štelal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
19.8.2008 12:01:44   
Tejchy
če mate sabo še svojo pižamo, kopalni plašč................itak to vzame ful placa.................jaz tega ne bom nič jemala, bom kr v bolnici vzela. vsak dan frišno pa bo..........

js bom to tud kr bolnišnično mela............ škoda svoje stvari pacat......

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?