Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:28:16
|
|
|
|
Tejchy
|
Eno neumno vprašanje imam, kaj če namesto prekuhavanja daš v sterilizator od Aventa za v mikrovalovko je to isto? ........... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......... avšika
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:29:31
|
|
|
|
Tejchy
|
2 jopici??? jaz imam bodi z dolgimi rokavi, kratko majčko pa eno jopico. a ni to dost?? ja itak da je............. te oblekce pač prilagodiš..... kaj pač imaš kupljeno...... js bom dala gor bodi z dolgimi rokavi in jopco čez in to je to... za vsak slučaj bom vzela še eno majško zraven... itak pa bo pokrit z dekico..........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:29:33
|
|
|
|
bark
|
A ti nastavki za dojenje so obvezni. Jaz namreč nisem nobenga kupila Lana luna jaz bom kr nahrbtniček vzela
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:29:38
|
|
|
|
ključek
|
kaj to pol ostane tolk časa sterilno ......... ker js mam še 3 tedne do konca?? jz jo bom itak dala v tisto škatlico za dudke, da se ne umaže in mislm, da bo čist ok.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:30:26
|
|
|
|
ključek
|
A ti nastavki za dojenje so obvezni jz tud nimam tega...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:30:57
|
|
|
|
Tejchy
|
A ti nastavki za dojenje so obvezni. niso, razen, če imaš vbočene bradavičke... in je ne more zagrabit al pa če ti pol ful razpokajo, bo dojenje lažje preko teh nastavkov........ tko so mene učili........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:31:23
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Lana luna jaz bom kr nahrbtniček vzela sori, teychi ti si spraševala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:31:48
|
|
|
|
ključek
|
Lana luna jaz bom kr nahrbtniček vzela jaz pa eno manjšo potovalko. čist dost placa je. sej je odvisn...........če mate sabo še svojo pižamo, kopalni plašč................itak to vzame ful placa.................jaz tega ne bom nič jemala, bom kr v bolnici vzela. vsak dan frišno pa bo..........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:32:34
|
|
|
|
ključek
|
tko so mene učili........ se vidi, da še nimam MŠ narejene................. me še rodit ne bojo spustili....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:33:05
|
|
|
|
ključek
|
al pa če ti pol ful razpokajo, bo dojenje lažje preko teh nastavkov........ kje pa kupiš te nastavke???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:35:25
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Jaz bom vzela pa še elektronsko varuško - ker pri nas v P (Trbovlje) lahko oče in otroci pridejo na obisk v sobo - babice in dedki - pa samo v skupno sobo - medtem ko moraš dojenčka pustit v bolnišnični sobi ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:37:41
|
|
|
|
ključek
|
aja, a si že kej masirate bradavice?? to mi je sestra zadnjič na CTG-ju razlagala, da je fajn da se jih. sam jz sploh ne morm. ne morem.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.8.2008 11:38:41 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:38:31
|
|
|
|
ključek
|
Jaz bom vzela pa še elektronsko varuško jz tud to tuhtam.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:39:54
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja, a si že kej masirate bradavice?? to mi je sestra zadnjič na CTG-ju razlagala, da je fajn da se jih. sam jz sploh ne morm. ne morem. Kako pa naj bi to izgledalo? Jst jih edino, ko si joške namažem s kremo proti strijam - vse v enem, s celo roko. Kaj drugega pa ne..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:40:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst pa nimam niti ene povijalne plenice.... pridejo v začetku septembra, skupaj z ostalimi rečmi od Recinkota..... Tle v Sežani pa nobene trgovine s takimi zadevami...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:41:12
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jaz bom vzela pa še elektronsko varuško jz tud to tuhtam............. Te vsaj skrbi ne. Jaz sem pri prvem porodu - bla vsa živčna ko so bili obiski, ker sem morala malega pustit v sobi in skakala sem vsake 5 minut gledat, če je vse OK.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:42:42
|
|
|
|
Marsy
|
Uh, mam kar mal solzne učke, ko berem novičke. Čestitke mamicam! Jaz sem v nedeljo tudi vse 'spakirala' in imam kar v nahrbtniku. Tudi cunjice za otročka, ker bomo zdaj to kar skos s sabo nosili. Da ne bomo slučajno rodili v Izoli, oblekce za dojenčija pa bi bile lepo pripravljene v Kamniku... Včeraj je moj dragi priznal! Men se to tako dobro sliši . V glavnem, na CSD smo naredili zapisnik o priznanju očetosvtva. In naju je presenetlo vprašanje, kako se bo otroček pisal. Ampak je bilo prijetno. Kar mal bolj se zavedava, da se bliža. In še ime za punčko sva včeraj izbrala! Glede nastavkov za dojenje: Meni so punce, ki so jih rabile zaradi različnih težav z bradavicami, rekle, da otroček ni mogel oz. ni hotel piti prek nastavkov. Tako da so dokaj neuporabni. Jaz sem pa v ruzak zapakirala še prsno črpalko. Menda da pride zelo prav, da izprazniš 'tankerje', ko pride naval mleka, saj otroček ne izprazni vsega, pol pa boli. Pa sem tudi prekuhala in imam v vrečki. Koliko časa pa zdaj to ostane sterilno? Ali bodo morda v porodnišnici to uredili? Vem, da je ena že to spraševala, pa nisem zasledila odgovora.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:46:25
|
|
|
|
ključek
|
Kako pa naj bi to izgledalo? Jst jih edino, ko si joške namažem s kremo proti strijam - vse v enem, s celo roko. Kaj drugega pa ne.. meni so dali v P eno knjigico - Uspešno dojenje za dobro zdravje otrok in mater.............. in piše............... Masaža....................pri masaži s prsti uporabite dva prsta (kazalec in sredinec) desne roke za masažo leve dojke in obratno. Prste položite na dojko in masirajte z rahlimi krožnimi gibi. Začnete ob steni prsnega koša in se pomikate proti areoli. Potrebno je zmasirati celo dojko........................in še nekaj nasvetov..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:48:37
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Kolikor se jaz spomnim pri nas dobiš črpalko v porodnišnici, če jo potrebuješ. Če bo pa slučajno treba - mi jo lahko pa moj naknadno prinese ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:50:54
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Kako pa naj bi to izgledalo? Jst jih edino, ko si joške namažem s kremo proti strijam - vse v enem, s celo roko. Kaj drugega pa ne.. meni so dali v P eno knjigico - Uspešno dojenje za dobro zdravje otrok in mater.............. in piše............... Masaža....................pri masaži s prsti uporabite dva prsta (kazalec in sredinec) desne roke za masažo leve dojke in obratno. Prste položite na dojko in masirajte z rahlimi krožnimi gibi. Začnete ob steni prsnega koša in se pomikate proti areoli. Potrebno je zmasirati celo dojko........................in še nekaj nasvetov.............. Aha to je pa kul - torej jaz pri mazanju samo spremenim način - pa bo to to. Me je blo strah, da je potrebno bradavičko prijet in kej masirat - k mene že celo nosečnost bolijo in glih nimam takšnih želja . Si pa pri prvem nisem nič posebej masirala, pa tut kakšnih nastavkov nisem nikol uporabljala.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:54:02
|
|
|
|
ključek
|
Aha to je pa kul - torej jaz pri mazanju samo spremenim način - pa bo to to. Me je blo strah, da je potrebno bradavičko prijet in kej masirat - k mene že celo nosečnost bolijo in glih nimam takšnih želja . ti bom poskenirala in ti poslala....ker neki je tud govorila o tem,da naj bi si bradavico prijele in masirale, kar pa jaz ne morem...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:56:06
|
|
|
|
ključek
|
Kolikor se jaz spomnim pri nas dobiš črpalko v porodnišnici, če jo potrebuješ. v trbovljah jo dobiš???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:58:17
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy A ti nastavki za dojenje so obvezni. niso, razen, če imaš vbočene bradavičke... in je ne more zagrabit al pa če ti pol ful razpokajo, bo dojenje lažje preko teh nastavkov........ tko so mene učili........ Točn tko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:00:04
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja, a si že kej masirate bradavice?? to mi je sestra zadnjič na CTG-ju razlagala, da je fajn da se jih. sam jz sploh ne morm. ne morem. Hvala enako, ni šans, da bi mi kdo zdej postaje štelal
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 12:01:44
|
|
|
|
Tejchy
|
če mate sabo še svojo pižamo, kopalni plašč................itak to vzame ful placa.................jaz tega ne bom nič jemala, bom kr v bolnici vzela. vsak dan frišno pa bo.......... js bom to tud kr bolnišnično mela............ škoda svoje stvari pacat......
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?