|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
19.8.2008 9:53:55   
amor real
alysa, dobro odpravi na ctg-ju user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
19.8.2008 9:59:38   
arabela*
dobro jutro,pa en velik user posted image
da se pohvalim,da sem noč prespala.Od pol dveh,pa do pol desetih.Vauuuuuuuuu.
Zdaj pa pridno kofein uživam,pa živ žav gledamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
19.8.2008 10:02:35   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

alysa, dobro odpravi na ctg-ju user posted image

Dobro zrihtajuser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
19.8.2008 10:08:27   
leda
lara,

bepanten je daleč najbolj uporabljana zadeva v naši lekarni odkar mamo tamalo. prej ga sploh nisem poznala. že pri dojenčku pride prav, ker je super za kakršnakoli rahla ali težja vnetja (od ritke do bradavic doječe mame). skratka karkoli je rdeče (in tega je dosti in dostikrat) bepanten rulz.

naslednja stopnja, ki pa pride prav takoj, ko začnejo šponat naokoli je pa bepanten plus, ki zelo hitro zaceli praske...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
19.8.2008 10:12:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Jutro.

Js sm pa tak zaspanc, da pred deveto kr ne morem vstat ... user posted image user posted image user posted image

Zdej si grem pa lase prat, pol na na ctg ...

uživajte user posted image

Meni tudi paše spat zjutraj.... ma dej, dej.... vstajam vsaki dve uri itak, da se mi pole spi.... user posted image

Fajn opravi....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
19.8.2008 10:14:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

lara,

bepanten je daleč najbolj uporabljana zadeva v naši lekarni odkar mamo tamalo. prej ga sploh nisem poznala. že pri dojenčku pride prav, ker je super za kakršnakoli rahla ali težja vnetja (od ritke do bradavic doječe mame). skratka karkoli je rdeče (in tega je dosti in dostikrat) bepanten rulz.

naslednja stopnja, ki pa pride prav takoj, ko začnejo šponat naokoli je pa bepanten plus, ki zelo hitro zaceli praske...

Ma ja.... se nisem mogla odločit med hladilnim mazilom in bepanteom... no, sej če sisto mazilo ne bo v redi, bomo pa že dokupli.... za bradavičke pa imam lanolim....

Zdej grem pa boršo napravit, ki mi moj ne da mira..... user posted image user posted image Verjetno se boji,da bi mogu on kej brskat in iskat....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
19.8.2008 10:21:19   
amor real
kaj to je ta Bepanthen roza?

Neposredna povezava do sporočila: 3607
19.8.2008 10:22:13   
amor real
Lara, pazi, da ne boš pripravla boršo za na plažo, namesto za u porodnišnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3608
19.8.2008 10:23:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara, pazi, da ne boš pripravla boršo za na plažo, namesto za u porodnišnico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... pridem k tebi in greva.....

Neposredna povezava do sporočila: 3609
19.8.2008 10:24:33   
amor real
Kaj je katera od vas kupovala kaj od baby centra preko spleta..... kao dostava v 6 delovnih dneh od naročila...

Jaz sem za jih stestirat naročila navadno vato, pa krpice za umivanje, pa nivea fiziološko raztopino, pa še nekaj malenkosti, ker nad cca. 20,00 EUR itak ni poštnine.... ampak danes je že 10 delovnih dni od naročila, s tem, da nisem štela sobot, kot delovnih in ne verjamem, da ravno navadne vate nimajo na zalogi in zato zamujajo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3610
19.8.2008 10:26:23   
amor real
Lara, je opasno, da poplavi obalo, da gremo s temi našimi trbušinami hkrati noter.... jaz itak imam debelo rit že od prej..... bi vidli pole na dnevniku - naravne katastrofe user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3611
19.8.2008 10:39:54   
leda
hladilno je preventiva, bepanten pa kurativa...skratka sej se jih da kdaj zamešat, ampak ne gre za isto zadevo...

no ja, itak pa se sprot kupuje zadeve, ko jih rabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 3612
19.8.2008 10:42:55   
leda
roza bepanten?? mogoče embalaža. nism zihr, ker trenutno nimam čist nič od tega doma, v šoping za tanajnujnejše zadeve (vložke, hlačke, lanolin,...) pa se odpravljam že ful časa...

no krema je definitivno bela, embalaža pa je večbarvna. majo ga pa v vsaki lekarni...

Neposredna povezava do sporočila: 3613
19.8.2008 10:47:07   
Tejchy
roza bepanten?? mogoče embalaža. nism zihr, ker trenutno nimam čist nič od tega doma, v šoping za tanajnujnejše zadeve (vložke, hlačke, lanolin,...) pa se odpravljam že ful časa...

no krema je definitivno bela, embalaža pa je večbarvna. majo ga pa v vsaki lekarni...

imaš NAVADNEGA - kremo
potem je MAZILO - roza črta čez škatlo - uprablja se za nego kože, bradavic in dojenčkove kože
ter potem še BEPANTHEN PLUS - rumena črta čez škatlo - dezifencira in celi - odličen npr. po britju

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
19.8.2008 10:47:18   
amor real
grem danes v lekarno po sterilni zloženec, ker sem nanj pozabila, pa bom vprašala še za ta bepanthen, da bo najin Pikec imel še to na zalogi user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
19.8.2008 10:48:14   
Tejchy
alysa - fajn opravi user posted image  user posted image  user posted image  

js mam pa tudi jutri pregled.......... bomo videli kaj bo....... čeprav pr men še nič ne dogaja...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
19.8.2008 10:48:23   
amor real
tejchy, potem za user posted image  nekje je ta roza, če se ne motim sem nekje prebrala, da ravno ta roza je za user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3617
19.8.2008 10:51:26   
maruškaŠ
Glede na to, da je lekarna zraven vhoda v naš blok - ne bom delala zaloge user posted image . Sicer pa uporabljamo Bepanthen Plus - za tavečjega in čisto tavelikega - pa je zakon.

Neposredna povezava do sporočila: 3618
19.8.2008 10:51:32   
Tejchy
tejchy, potem za nekje je ta roza, če se ne motim sem nekje prebrala, da ravno ta roza je za

točno tko user posted image  ............... ko bo user posted image  malo večji, pa bo domov prijokal ves porumplan in popraskan pa boš kupila Bepanthen plus user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
19.8.2008 10:53:52   
ključek
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............kok nas je zdle prijavljenih..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
19.8.2008 10:55:03   
ključek
vsem, ki imate (imamo) ta teden preglede, CTG, UZ..........................fajn zrihtite (zrihtimo)!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
19.8.2008 10:57:16   
ključek
VERONCY, imaš z.s.user posted image

(odgovor članu VERONCY)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
19.8.2008 11:02:46   
arabela*
bejbike,jaz grem po opravkih spet,se beremo popoldanuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
19.8.2008 11:03:29   
morango
Ojla, vsem!

Pa to ni za verjet, spim vsak dan dlje, zdaj že kar do desetih potegnem, pol pa še popoldne za ene dve uri. Upam, da se to daje kam na zalogo za september pa oktober. user posted image  No, fajn bi blo.

Kaj je katera od vas kupovala kaj od baby centra preko spleta..... kao dostava v 6 delovnih dneh od naročila...
Amor real, ja, jaz sem naročila previjalno pri BC, enkrat v pon. sem jo kliknila na netu in v četrtek je bla že pri meni doma. Tako da je takrat super delovalo. Od Recinka sem pa lupinico dobila v enem tednu.

Kar se tiče porodnišnic, pa mislim, da je kar povsod gužva (v Lj. so baje kar na hodnikih, ker ni več placa v sobah). Smo pač v baby boomu, sem pa sigurna, da se v Po še zmeraj potrudijo. Pa Merlo pride mal nasmejat.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
19.8.2008 11:05:25   
morango
Pa srečno vsem, ki ste že v P ali pa se tja odpravljate na CTGje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, ta kurativno Bepanthen mazilo ima roza črto in je za bejbije.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?