Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:53:55
|
|
|
|
amor real
|
alysa, dobro odpravi na ctg-ju
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 9:59:38
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro,pa en velik da se pohvalim,da sem noč prespala.Od pol dveh,pa do pol desetih.Vauuuuuuuuu. Zdaj pa pridno kofein uživam,pa živ žav gledam
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:02:35
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real alysa, dobro odpravi na ctg-ju Dobro zrihtaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:08:27
|
|
|
|
leda
|
lara, bepanten je daleč najbolj uporabljana zadeva v naši lekarni odkar mamo tamalo. prej ga sploh nisem poznala. že pri dojenčku pride prav, ker je super za kakršnakoli rahla ali težja vnetja (od ritke do bradavic doječe mame). skratka karkoli je rdeče (in tega je dosti in dostikrat) bepanten rulz. naslednja stopnja, ki pa pride prav takoj, ko začnejo šponat naokoli je pa bepanten plus, ki zelo hitro zaceli praske...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:12:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa Jutro. Js sm pa tak zaspanc, da pred deveto kr ne morem vstat ... Zdej si grem pa lase prat, pol na na ctg ... uživajte Meni tudi paše spat zjutraj.... ma dej, dej.... vstajam vsaki dve uri itak, da se mi pole spi.... Fajn opravi....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:14:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda lara, bepanten je daleč najbolj uporabljana zadeva v naši lekarni odkar mamo tamalo. prej ga sploh nisem poznala. že pri dojenčku pride prav, ker je super za kakršnakoli rahla ali težja vnetja (od ritke do bradavic doječe mame). skratka karkoli je rdeče (in tega je dosti in dostikrat) bepanten rulz. naslednja stopnja, ki pa pride prav takoj, ko začnejo šponat naokoli je pa bepanten plus, ki zelo hitro zaceli praske... Ma ja.... se nisem mogla odločit med hladilnim mazilom in bepanteom... no, sej če sisto mazilo ne bo v redi, bomo pa že dokupli.... za bradavičke pa imam lanolim.... Zdej grem pa boršo napravit, ki mi moj ne da mira..... Verjetno se boji,da bi mogu on kej brskat in iskat....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:21:19
|
|
|
|
amor real
|
kaj to je ta Bepanthen roza?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:22:13
|
|
|
|
amor real
|
Lara, pazi, da ne boš pripravla boršo za na plažo, namesto za u porodnišnico
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:23:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara, pazi, da ne boš pripravla boršo za na plažo, namesto za u porodnišnico Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... pridem k tebi in greva.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:24:33
|
|
|
|
amor real
|
Kaj je katera od vas kupovala kaj od baby centra preko spleta..... kao dostava v 6 delovnih dneh od naročila... Jaz sem za jih stestirat naročila navadno vato, pa krpice za umivanje, pa nivea fiziološko raztopino, pa še nekaj malenkosti, ker nad cca. 20,00 EUR itak ni poštnine.... ampak danes je že 10 delovnih dni od naročila, s tem, da nisem štela sobot, kot delovnih in ne verjamem, da ravno navadne vate nimajo na zalogi in zato zamujajo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:26:23
|
|
|
|
amor real
|
Lara, je opasno, da poplavi obalo, da gremo s temi našimi trbušinami hkrati noter.... jaz itak imam debelo rit že od prej..... bi vidli pole na dnevniku - naravne katastrofe
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:39:54
|
|
|
|
leda
|
hladilno je preventiva, bepanten pa kurativa...skratka sej se jih da kdaj zamešat, ampak ne gre za isto zadevo... no ja, itak pa se sprot kupuje zadeve, ko jih rabiš.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:42:55
|
|
|
|
leda
|
roza bepanten?? mogoče embalaža. nism zihr, ker trenutno nimam čist nič od tega doma, v šoping za tanajnujnejše zadeve (vložke, hlačke, lanolin,...) pa se odpravljam že ful časa... no krema je definitivno bela, embalaža pa je večbarvna. majo ga pa v vsaki lekarni...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:47:07
|
|
|
|
Tejchy
|
roza bepanten?? mogoče embalaža. nism zihr, ker trenutno nimam čist nič od tega doma, v šoping za tanajnujnejše zadeve (vložke, hlačke, lanolin,...) pa se odpravljam že ful časa... no krema je definitivno bela, embalaža pa je večbarvna. majo ga pa v vsaki lekarni... imaš NAVADNEGA - kremo potem je MAZILO - roza črta čez škatlo - uprablja se za nego kože, bradavic in dojenčkove kože ter potem še BEPANTHEN PLUS - rumena črta čez škatlo - dezifencira in celi - odličen npr. po britju
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:47:18
|
|
|
|
amor real
|
grem danes v lekarno po sterilni zloženec, ker sem nanj pozabila, pa bom vprašala še za ta bepanthen, da bo najin Pikec imel še to na zalogi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:48:14
|
|
|
|
Tejchy
|
alysa - fajn opravi js mam pa tudi jutri pregled.......... bomo videli kaj bo....... čeprav pr men še nič ne dogaja...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:48:23
|
|
|
|
amor real
|
tejchy, potem za nekje je ta roza, če se ne motim sem nekje prebrala, da ravno ta roza je za
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:51:26
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Glede na to, da je lekarna zraven vhoda v naš blok - ne bom delala zaloge . Sicer pa uporabljamo Bepanthen Plus - za tavečjega in čisto tavelikega - pa je zakon.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:51:32
|
|
|
|
Tejchy
|
tejchy, potem za nekje je ta roza, če se ne motim sem nekje prebrala, da ravno ta roza je za točno tko ............... ko bo malo večji, pa bo domov prijokal ves porumplan in popraskan pa boš kupila Bepanthen plus
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:53:52
|
|
|
|
ključek
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................... ...............kok nas je zdle prijavljenih..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:55:03
|
|
|
|
ključek
|
vsem, ki imate (imamo) ta teden preglede, CTG, UZ..........................fajn zrihtite (zrihtimo)!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 10:57:16
|
|
|
|
ključek
|
VERONCY, imaš z.s.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:02:46
|
|
|
|
arabela*
|
bejbike,jaz grem po opravkih spet,se beremo popoldan
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:03:29
|
|
|
|
morango
|
Ojla, vsem! Pa to ni za verjet, spim vsak dan dlje, zdaj že kar do desetih potegnem, pol pa še popoldne za ene dve uri. Upam, da se to daje kam na zalogo za september pa oktober. No, fajn bi blo. Kaj je katera od vas kupovala kaj od baby centra preko spleta..... kao dostava v 6 delovnih dneh od naročila... Amor real, ja, jaz sem naročila previjalno pri BC, enkrat v pon. sem jo kliknila na netu in v četrtek je bla že pri meni doma. Tako da je takrat super delovalo. Od Recinka sem pa lupinico dobila v enem tednu. Kar se tiče porodnišnic, pa mislim, da je kar povsod gužva (v Lj. so baje kar na hodnikih, ker ni več placa v sobah). Smo pač v baby boomu, sem pa sigurna, da se v Po še zmeraj potrudijo. Pa Merlo pride mal nasmejat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 19.8.2008 11:05:25
|
|
|
|
morango
|
Pa srečno vsem, ki ste že v P ali pa se tja odpravljate na CTGje. Aja, ta kurativno Bepanthen mazilo ima roza črto in je za bejbije.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?