|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
18.8.2008 13:15:41   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Me pa zanima ena stvar. Vem sicer, da še ni tk daleč, da bi že bilo treba kupovati čeveljčke, ampak na enem sosednjem forumu sem zasledila tale link: http://stores.ebay.ie/Littleoneshoes_Baby-Crib-Shoes_6-12month_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ15385460QQftidZ2QQtZkm

Pa imajo res luškane čeveljške oz copatke in to res zelo ugodno. Pa me zanima, če katera kaj pozna ebay, kakšna je poštnina,........

Js sem mu jih že nabavla. Mi jih je ena poslala, ko jih naroča. Je tu gor na ringaraja drugač pod nickom manuela1978.  Lahko ti pošlem mail od nje pa še čeveljčke kakšne ima zdaj. So pa 15 evrov, poštnina je zastonj. To so v bistvu kao Roobez sam da original Roobez so ful drage. Pravijo pa, da naj bi se otrok v teh čeveljčkih naučil hodit.

Gaya jaz bi te prosila za mail od te manuele, prosim

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
18.8.2008 14:25:20   
aleži

[/quote]

user posted image user posted image  mene je kar strah zobkov ko berem tele zadeve. Moj Tit je ravno sedaj ratal priden dojenček za spanje. Spi vsako noč v kosu 8 do 9 ur. Kakor veste smo se mi do pred kratkim še zbujali zaradi nočnega dojenja, zdej pa kakih 14 dni nič več. Vidim pa da ga vsak dan bolj srbijo dlesni. Z vsako stvarjo, ki mu pride pod roke jo takoj drgne ob dlesni. Mu moram kako uno kremico kupit. Mislite, da to kaj pomaga? Ima katera kaj izkušenj s tem?
No Marita, vsekakor čestitke Maksu user posted image user posted image  za prva dva zobka. Glede GH pa tudi pri nas ne bomo nič prehitevali.
[/quote]

Jaz sem kupila v lekarni cal gel, kateri samo malo omrtvinči dlesen in potem je spet ista pesem. Se pa da kupit v IT neke kapljice, če katero zanima se bom pozanimala pa javim!!!
Drugače mu kupi kaj takega gumjastega za dat v hladilnik in da lahko potem grze, ker je mrzlo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
18.8.2008 15:08:39   
mumu
Za vse ki imate probleme z rastjo zobkov probajte  granule, vsi jih hvalijo in upam, da vam bodo pomagale. user posted image  Če se ne motim, se jih dobi v lekarni v Škofji Loki. Lahko se jih naroči na  04/5131984  pa jih pošljejo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
18.8.2008 17:00:57   
Dinki
Jaz sem kupila v lekarni cal gel, kateri samo malo omrtvinči dlesen in potem je spet ista pesem. Se pa da kupit v IT neke kapljice, če katero zanima se bom pozanimala pa javim!!!
Drugače mu kupi kaj takega gumjastega za dat v hladilnik in da lahko potem grze, ker je mrzlo.

Sem tudi jaz kupila danes v lekarni Calgel. Upam, da bo kaj pomagal. Drugače pa imamo te igrače, ki so za grist in tudi v hladilnik sem jih že dajala pa nič kaj ne palijo pri našem Titu....hočem reči, jih nič kaj bolj ne grize če so iz hladilnika, le še bolj čudno mu je user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
18.8.2008 17:55:08   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

sem iskla in sem končno našla:

<http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA>

upam, da je aktiven link ... za naše zaklaske je na žalost prepozno ... a za vse, ki boste user posted image  še imele, pa vam lahko prav pride user posted image

Ha, NČK, tole je pa res dobro, no kar malo smešno user posted image . Pa kaj nisi ta link že prej dala, bi Tita vse razumela, ne bi bilo nikoli nobenega joka user posted image . Kakšne študije vse že danes obstajajo.....

isto uro, ko sem tole našla, sem semle prilepila. Veš, da takoj na vas in vaše zakladke pomislim! user posted image  

Sem pa zadnjič, ko sem kopala anjo, pomislila prav nate, Dinki, kako pravzaprav kopaš svojega titka? ali je že prerasel banjico oz. čebriček? anja gre še v čebriček, a vode pa vedno manj potrebuje ... še malo pa jo bom v 3l skopala user posted image

pa še glede jokanja: anjo sem danes poslušala in za lakoto še vedno tako joka ...
pa oprah je 1x tako smešna, ko zajoka, točno tako kot je anja prve dni: "neeee"user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
18.8.2008 17:57:08   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

user posted image user posted image  mene je kar strah zobkov ko berem tele zadeve. Moj Tit je ravno sedaj ratal priden dojenček za spanje. Spi vsako noč v kosu 8 do 9 ur. Kakor veste smo se mi do pred kratkim še zbujali zaradi nočnega dojenja, zdej pa kakih 14 dni nič več. Vidim pa da ga vsak dan bolj srbijo dlesni. Z vsako stvarjo, ki mu pride pod roke jo takoj drgne ob dlesni. Mu moram kako uno kremico kupit. Mislite, da to kaj pomaga? Ima katera kaj izkušenj s tem?
No Marita, vsekakor čestitke Maksu user posted image user posted image  za prva dva zobka. Glede GH pa tudi pri nas ne bomo nič prehitevali.

i tudi v hladilniku ohlajen korenček (sevreda higienično neoporečen in velik)  je ok

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 18.8.2008 17:58:21 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
18.8.2008 18:02:59   
Naša črtica koraka
.O,<<<<<.<<<<<<<<<<<<-ŠL, NJJJJJJJJJJJJJJJJJJM..-.ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽĆŽŽŽŽŽŽŽŽŽ ,-Ć

no, tole v okvirčku je pa anja napisala user posted image  je hotela tudi ona po tipkovnici tipkat kot mamiuser posted image  

zdaj pa pa-pa se greva umit, potem pa spat

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
18.8.2008 19:16:22   
Katy13
Tiste, ki si črpate mleko oz. ste si ga, mi prosim povejte:
- katero črpalko ste uporabljale
- kdaj ste si črpale
- kam ste shranjevale mleko.

S 1.9. grem namreč v službo in si bom naredila zalogo, da bo Tajo lahko hranil partner.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

Neposredna povezava do sporočila: 3408
18.8.2008 19:36:24   
lucalu
Pozdravljene mamice! Imam točno 15 minut časa, da vas malo preletim... user posted image  Potem grem pa detece skopat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: violica_23
Upam da ne bote jezne ker sem se dodala na seznam.
Kdaj so pri vaših user posted image pokukali ven 1. zobki?
Kako so prenesli vaši ceplenje?

Naša je bila uredu, sem bila kar prijetno presenečena ker sem pričakovala cel kup dretja in cviljenja, slišati pa ni bilo ničuser posted image .

Edino pravilno, da si se dala na seznam!!! user posted image user posted image user posted image
Zobkov mi še nimamo, cepljene pa smo prenesli tako kot vi, brez piska! user posted image
Čestitke Nataši za pogum pri cepljenju!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
No, mi smo bili danes v Atlantisu, Julija je uživala 100/uro in plavala kot profesionalna žabicauser posted image .

Bravo Julija!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča
V sredo smo dobili 2. pikeca! Nik ni niti mignil. Težki smo 8.000g in 68 cm (5.mesec)!
Naslednji dan po zdravniku smo pa dobili že 2. zobka! Pa sploh mu ni nič bilo! Ko se je zjutraj nasmejal, sem videla, kako se drugi zobek sveti!

Čestitke Niku za pogum pri cepljenju in za drugi zobek!!! user posted image

aleži dobrodošla nazaj!!!
user posted image
Po slikicah sodeč ste se imeli res čudovito! Pa lepa sta tvoja dva angelčka! user posted image

Pa še par idej (za splošno debato o zmrzovanju male količine hrane za naše zakladk), da bi namesto vrečk uporabljali tiste posodice za led ...

No, to bom jaz prakticirala... sem prebrala v Paparici in se mi zdi super ideja! user posted image
Mimogrede, smo danes probali jabolko in je bilo Taiu kar všeč... no, vsekakor bolj kot korenček... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Včeraj smo Tita prvič dali v stajico s polno igrač in je notri zares užival, pa še brez težav se lahko prevrača na trebuh, ne da bi mene skrbelo. no, pa nas je tako ganil, da smo mu šli kupiti cel kup novih igrač.

Čestitke Titu za stajico!!! user posted image  Jaz sem tudi najbolj brez skrbi, če je Tai v stajici... pa tudi zelo rad je v njej!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marita
naš mali je spodaj dobil 2 zobka.user posted image   

Bravo Maks za dva zobka naenkrat!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
V album sem dala nekaj slikic naše čebele.

Tia je pravi cukrček! user posted image

sem iskla in sem končno našla:
<http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA>
upam, da je aktiven link ... za naše zaklaske je na žalost prepozno ... a za vse, ki boste user posted image  še imele, pa vam lahko prav pride user posted image

Bravo NČK - full dober link! Škoda, da ga nisi našla že prej... čeprav sva se midva s Taiem kar dobro razumela...user posted image

No, toliko mi je zaenkrat uspelo "obdelat" user posted image , ostalo pa kasneje ali pa jutri zjutraj!
Lahko in mirno noč vam želim!!!
user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
18.8.2008 20:25:51   
Zofy
dan punce!
Danes pa sem naredila eksperiment. Ko je Julija ob 19h hotela med dojenjem zaspati, sem jo prebudila in sva jo potem z možem na vse pretege animirala, da se je zbudila in ostala budna. Seveda je najprej jokala, ker je bila jezna, da jo ne pustimo spat, apmak jaz se ne grem več teh njenih scen, da bo hodila spat ob 22.30.
Naši prijatelji imajo že 4 leta staro punčko in ker je niso navadili reda glede spanja, jih še zdaj okoli prsta ovija in hodi spat ob 22.30. Mislim, nek lajf pa tudi hočem imet!

V glavnem, Julijo sem nato že ob 19.20 šla kopat, sva se kopali do ene 20 do 8h in potem sem jo podojila, jo odložila v posteljico in v 10 sekundah je zaspala. To je bilo ob 10.55. Zdaj pa prosim vse po vrsti držite pesti, da sem jo uspešno pretentala in bo spala do 3h-4h, ko jo ponavadi 1. podojim. Pa hvala za pesti! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
18.8.2008 20:42:32   
Zofy
Eksperiment ni uspel user posted image

Jilija joka in joka in zdaj bo po moje še spabše, ker je zadremala za pol ure ob 20h, ponavadi pa ob 19h. Bog ve kdaj bo danes zaspala - upam, da ne ob 23huser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
18.8.2008 21:23:29   
aleži

i tudi v hladilniku ohlajen korenček (sevreda higienično neoporečen in velik)  je ok

to pa nesem vedela, da pomaga. Bom naredila preizkus!!!

Eksperiment ni uspel 

Jilija joka in joka in zdaj bo po moje še spabše, ker je zadremala za pol ure ob 20h, ponavadi pa ob 19h. Bog ve kdaj bo danes zaspala - upam, da ne ob 23h

Škoda!!!!! Moja dva pa že spita. Jaz sem Žigo od vsega začetka naučila, da gre spat po 19h ko je bil majhen. Po 2-eh letih je začel hodit med 20 in 21 uro, zdaj ki je star 3 leta pa hodi med 20-22 h uro. Saro sem pa tudi naučila hodit hitro spat. Saj itak se zbujamo ponoči, tako, da sem že navajena. Pa še zvečer morem biti malo z njim, da se pocartava in da se spočijem.

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

- kdaj ste si črpale

S 1.9. grem namreč v službo in si bom naredila zalogo, da bo Tajo lahko hranil partner.

Jaz glede črpanja nimam kaj dosti izkušenj, saj sem si samo enih parkrat črpala ko sem imela nabite joške. Dala sem v flaško in v malčno vodo.
Ena prijateljica, katera je rodila v 32 t otroka si je vsake 2 ure stiskala in spravljala v lončke ter v skrinjo mleko. Dobi se jih v BC. Kaj več pa žal ti ne vem povedati.

Neposredna povezava do sporočila: 3412
18.8.2008 21:53:38   
Katy13

- kdaj ste si črpale

Jaz glede črpanja nimam kaj dosti izkušenj, saj sem si samo enih parkrat črpala ko sem imela nabite joške. Dala sem v flaško in v malčno vodo.
Ena prijateljica, katera je rodila v 32 t otroka si je vsake 2 ure stiskala in spravljala v lončke ter v skrinjo mleko. Dobi se jih v BC. Kaj več pa žal ti ne vem povedati.

Hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
18.8.2008 22:22:08   
Zofy
Ma super, sem ful napisala, pa me je ven vrglouser posted image

Julija je zaspala pred 20min. Mi ni prav nič všeč, ker se to že 3. teden vleče. Upam, da je to samo obdobje in da nisva kje zafrknila. Si bom pa šla jutri definitivno v knjižnico izposoditi kako knjigo o spanju dojenčkov. Ker res ne bi rada kaj zafrknila. Sem mislila, da jo bom počasi navadila, da bo hodila spat ob 20h (prej je hodila ob 21h), pa zgleda, da njej bolj paše 1 uro kasneje in ne prej...

Katy13, glede črpanja: najboljše je takoj zjutraj, takrat je največ mleka. Jaz si sicer črpam tu pa tam in še to samo za 1 obrok, da imam za zvečer, če grem kam ven. Imam pa Aventovo črpalko in shranjujem v aventove lončke. Menda pa se dobijo tudi vrečke, samo ne vem kje.

Kako pa ti nameravaš? Si boš sčrpala zjutraj (najboljše, da na eno dojko dojiš, na drugo pa obenem črpaš) in še vmes v službi? Sej veš, da ti pripada en odmor za dojenje, če dojiš, a ne?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
19.8.2008 7:48:27   
aleži
Zofy kako je bilo ponoči?

Sara je tudi pridno spala 4 mesece v kosu 5-7 ur, zdaj pa se vragec zbuja vsake 4 ure prvo rundo in potem na 3-3,5 ure. Mah, ne vem zakaj?  be še dobro tako, saj Žigo sem do 12m dojila na 2,5 ure vsako noč. Takrat sem mislila, da z GH bo se najedel in spat, ma ista pesem.
Samo kaj, ker te to toliko izčrpa in si še bolj nenaspan.

Uživajte na sončku danes!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.8.2008 8:07:33   
perp
joj zofy tale tvoja štorija je pa res smotana. ne vem. mi imamo ful red, zaspi okoli 21h. z izjemo včeraj, ko ni imela popoldanskega lepotnega spančka, je zaspala že ob 20:10. Je pa res, da kadar jo zvečer babi merka, vedno ful hitro zaspi????? user posted image
ja nas res kaplice AD3 dajejo. sem za en dan prekinila in je bilo ful boljše spanje.

se je pa Nejča tolk navadla na dudo, da potem ko ji ven pade v spanju se zbudi in začne stokat in nogice v zrak dokler ji mami al oči ne data dudi v usta, ta šjorca naša.

no jaz jo tudi počasi navajam na GH, vendar brez hrane. Torej na pokončno sedenje pri hranjenju, na žličko in na odpiranje ust. V tretjem poskusu nam je že ful ratalo. dam ji pa čajček, vodico ali moj stisnjen mleček.

Lona76 imam eno vprašanje. včerej sem na cesti srečala enega fanta, ki ga poznam, ko sem delala v videoteki. Takoj sem se v glavi spomnila na njegovo punco, ki je pa tebi blazno podobna. A si ti slučajno kdaj kej bila okoli Brezovice pri Ljubljani?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.8.2008 8:10:14   
perp
včerej sem bila pri G na pregledu zaradi nadaljne zaščite. neki se nisve lih dobr razumele, tko da me zanima če katera ve, koliko stane Mirena?

mi je pa rekla, da se notranji šivi niso lih tko dobro zacelili, kot bi se mogli in sem dobila ene svečke. Pa ne že spetuser posted image  že v user posted image  sem jih imela ene 5krat.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
19.8.2008 9:33:32   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Pa v njenih ustecih sem našla nekaj!!!!! Še zdej ne vem, če vidim prav. Zobek, ki se pripravlja! In to ni spodnja enka, pač pa tam nekje pri strani, kot da bi bila 4. Ma kaj je to mogoče? Prav grebenček ima. Ampak 4?! Liam je štirico dobil šele pred nekaj meseci.
Kaj je mogoče, da se zdaj pripravlja, pa da bo prebila šele čez mesece in mesece??? O enkah pa ne duha ne sluha. Tudi Liam ni prav zgodaj dobil zobkov. 

tud mi smo opazili, oz. moja mami, mi reče, saj ima napete dlesni, samo ne pri enkicah, jaz bi rekla tam nekje pri 3user posted image  res ne vem a je to mogočeuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.8.2008 9:43:54   
tina50
zdej si moram pa skorajda sama čestitatuser posted image user posted image , končno sem prebrala VSE!

samo nekaj bom kometirala:

SPANJE: spati ga dam v zibko, potem pa pri prvem podoju ostane pri meni-to pa je že ob 23user posted image , (mi mora mami kovtrček zrihtati, pa posteljnino), pol ga bom pa probala dati v svojo sobo, v posteljico120x60, če ne bo fino spal v svoji sobi, bomo pa posteljco dali v spalnico

JOK: ja tudi Lan se joče, če mene ni dolgo na spredgled! sem ga pustila mamici, ko sem šlav trgovino, se je cele pol ure jokal, ko pa sem jaz prišla, je pa utihnil

KAKANJE: sedaj je že normalno, da je drekec že bolj gost, tudi če samo dojiš.
sedaj ko sem mu začela dajati cvetačo, kar veliko kaka, ko pa smo imeli preej takšne probleme glede kakanjauser posted image

KOLIČINA mleka pri stiskaju, je manjša kot pa če podojiš! nobena črpalka ni boljša od naših otročkov!

SAN: mislim da še ti samo jaz nisem čestitala za porokouser posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
19.8.2008 9:50:47   
Dinki
Sem pa zadnjič, ko sem kopala anjo, pomislila prav nate, Dinki, kako pravzaprav kopaš svojega titka? ali je že prerasel banjico oz. čebriček? anja gre še v čebriček, a vode pa vedno manj potrebuje ... še malo pa jo bom v 3l skopala

user posted image
Titka še zmeraj kopamo v banjici in to tisi ta prvi. Sem vmes že kupila eno večjo, pa drsi njemu pod ritko in celotna banja se premika, skratka beda od bede. Ta prvo pa imam iz Ikee in se še zmeraj dobro obnese. Čebrička več ne uporabljamo, je nam že premajhen. Če je za Anjo dovolj 3l, bi bilo za Tita dovolj 3 dcl user posted image . Ga pa zadnje čase velikokrat umijeva kar pod umivalnikm v kopalnici. Imamo dvojni umivalnik, ampak tisti 2 v enem in Tit lepo notri leži, voda teče in mu na hitro umijemo malo ritko, lulčka, pod pajzko ipd. Banjica pa je 2-krat na teden, na morju je bila vsak dan.
Uglavnem, nam kar gre, prinam pa, da to opravilo največkrat opravi očka user posted image .,

hmmmm, ohlajen korenček....to bomo pa še mi sprobali. Se je pa Tit včeraj zbudil ob 10.30 zvečer user posted image  in so ga zgleda spet matrale dlesni. Sem ga namazala s Calgelom in je tako zaspal nazaj. Je bil pa prav posrečen kako faco je naredil....pravo olajšanje je bilo zanj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3420
19.8.2008 9:54:16   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Pa v njenih ustecih sem našla nekaj!!!!! Še zdej ne vem, če vidim prav. Zobek, ki se pripravlja! In to ni spodnja enka, pač pa tam nekje pri strani, kot da bi bila 4. Ma kaj je to mogoče? Prav grebenček ima. Ampak 4?! Liam je štirico dobil šele pred nekaj meseci.
Kaj je mogoče, da se zdaj pripravlja, pa da bo prebila šele čez mesece in mesece??? O enkah pa ne duha ne sluha. Tudi Liam ni prav zgodaj dobil zobkov. 

tud mi smo opazili, oz. moja mami, mi reče, saj ima napete dlesni, samo ne pri enkicah, jaz bi rekla tam nekje pri 3user posted image  res ne vem a je to mogočeuser posted image

Moja ma isto pri 3kah. ŠE posebej se je napelo pri levi trojkiuser posted image Ma, čim bom šla mimo Muellerja, bom kupila gel za dlesni. Baje oni iz Muellerja pomaga.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
19.8.2008 9:55:10   
Dinki

- kdaj ste si črpale

Jaz sem uporabljala Aventovo črpalko, ročno.
Če si boš črpala za nekaj obrokov je najbolje, da si spumpaš celotno dojko, ne pozabi, da je mleko 3 plastno, torej ni OK, da si spumpaš le začetnega, to Taje ne bo nasitilo.
Mleko sem shranjevala v Aventove posodice, ki se kupijo.

Katy13, kako to, da greš že v službo? Si dobila kako dobro ponudbo? Greš delati za celih 8 ur? ..... dobra si....mene zdaj noben denar ne spravi delat user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
19.8.2008 10:01:04   
Zofy

Zofy kako je bilo ponoči?

Sara je tudi pridno spala 4 mesece v kosu 5-7 ur, zdaj pa se vragec zbuja vsake 4 ure prvo rundo in potem na 3-3,5 ure. Mah, ne vem zakaj?  be še dobro tako, saj Žigo sem do 12m dojila na 2,5 ure vsako noč. Takrat sem mislila, da z GH bo se najedel in spat, ma ista pesem.
Samo kaj, ker te to toliko izčrpa in si še bolj nenaspan.

Uživajte na sončku danes!!!

Spanje ponolči je bilo SUPER! Je spala do 6h, tako, da sem se že iz navade jaz prej zbudila, saj le redko prespi do 6h. No, pa sem jo pokrila in je spala dalje. Ob 6h pa 1 podoj, drugi pa ob 8h, ker bi mi sicer kaj razneslouser posted image .

Ma meni se je Julija tisti teden, ko smo bili v Izoli, tudi zbujala na 3 ure. Sem mislila, da od vročine, ker mi je rekla tvoja mama, da je s  Saro isto (ko ste bili na dopustu). No, naša Julija spet spi kot je spala prej, samo zaspat pa noče.
Sem pa brala tele članke o uspavanju in joku in sem se odločila, da je ne bom pustila, da joče. Danes bomo naredili nov eksperiment: spet ob 8h v posteljo, ko pa se bo čez pol ure zbudila, pa jo bo ati takoj v naročje vzel in uspaval. Upam, da bo bolj uspešno, ker grem jaz zvečer na tenis in je pri teh zadevah ati dosti bolj paničenuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
19.8.2008 10:06:29   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Moja ma isto pri 3kah. ŠE posebej se je napelo pri levi trojkiuser posted image Ma, čim bom šla mimo Muellerja, bom kupila gel za dlesni. Baje oni iz Muellerja pomaga.

Zofy, jaz sem bila včeraj v Mullerju v Supernovi in mi je prodajalka rekla, da oni tega ne prodajajo user posted image  (toliko da veš, da ne boš zastonj sem hodila), potem sem šla v lekarno in kupila Calgel, ki je včeraj Titu pomagal. Držim pesti, da najdeš tudi nekaj za Julijo in da postane ponovno zvezdica zaspanka user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
19.8.2008 10:10:00   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

včerej sem bila pri G na pregledu zaradi nadaljne zaščite. neki se nisve lih dobr razumele, tko da me zanima če katera ve, koliko stane Mirena?

mi je pa rekla, da se notranji šivi niso lih tko dobro zacelili, kot bi se mogli in sem dobila ene svečke. Pa ne že spetuser posted image  že v user posted image  sem jih imela ene 5krat.

Meni moja G nič ni omenila, da je Mirena za plačat user posted image vendar se tako (še) nisem odločila zanjo. Mogoče bo vedela Katy13, vem da jo ona uporablja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se tole glede šivov čim prej uredi!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)

Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!