|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.8.2008 20:44:53   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

. Kako pa se ve s kadilci spopadate?

no, poleg klora mi tudi cigarete blazno smrdijo user posted image , tako da nikoli nisem prenašala čikov okrog sebe (kud pozimi pred uvedbo kadilskega zakona ... user posted image ) in sem prostor vedno zapustila ... tako naredim tudi sedaj in anja gre seveda z menoj. Tako da ... na obisk k kadilcu domov pač ne grem. No, imam pa soseda (tistega, ki je ponoči "žagal"), ki kadi. In to na 15min in se mi M E Š AAAA, ko mi smrdi v stanovanje ... in kadi ene ogabose po kislem smrdijo, ko bi vsaj BOSS kadil ... a nimam kej ... Morda edino, da bi mu vračala milo za drago in bi na balkonu sušila konjske fige (ki bi mi jih podaril sosed od Dinki). user posted image  

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 16.8.2008 20:45:40 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.8.2008 20:47:37   
aleži
Dober večer čvekice,

po 2-eh dneh sem si končno vzela čas za vas. Komentirala kaj dosti vas ne bom, ker nisem prav vsega brala za nazaj. Morem vam povedat, da smo se na dopustu imeli enkratno in nepozabno. Sara je toliko napredovala: ko pase kravice se odriva z nogicami, kot da bi se plazila; ko jo imam na enem kolenu se kar odriva na nogice, pa GH sem ji dajala in to se pravi vse pretlačeno: jabolko, banano, hruško, bučko, korenčke.... in je bila prava manjonka. Ni mogla dočakat žlice. Se je pa zelo navezala na Žigca, samo ko ga sliši je takoj v akciji s smehom in brcanjem. Prava ljub ezen!!!
Upam, da ste se nasrečanju imele lepo in da ga ponovimo septembra!!
Pa še to, 3 tedne ko nas ni bilo doma smo dobili "pakete":
- akumulator na mojem avtu je šel
- računalnik
- senzor za luč pred vhodnimi vrati
- pomivalni stroj
upam, da je to konec.....

Zofy: kdaj boš spet v Izoli, da gremo na kafe? 

Lep večer vsem

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.8.2008 20:53:17   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

. Kako pa se ve s kadilci spopadate?

no, poleg klora mi tudi cigarete blazno smrdijo user posted image , tako da nikoli nisem prenašala čikov okrog sebe (kud pozimi pred uvedbo kadilskega zakona ... user posted image ) in sem prostor vedno zapustila ... tako naredim tudi sedaj in anja gre seveda z menoj. Tako da ... na obisk k kadilcu domov pač ne grem. No, imam pa soseda (tistega, ki je ponoči "žagal"), ki kadi. In to na 15min in se mi M E Š AAAA, ko mi smrdi v stanovanje ... in kadi ene ogabose po kislem smrdijo, ko bi vsaj BOSS kadil ... a nimam kej ... Morda edino, da bi mu vračala milo za drago in bi na balkonu sušila konjske fige (ki bi mi jih podaril sosed od Dinki). user posted image  

Cigarete fujjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!Nikoli jih nisem marala in jih ne bom!!!!!!! Še ko nisva imela otrok, biti v zakajenem kafiču in priti domov zakajen je bilo škifo!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.8.2008 20:58:56   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sem pa danes blitvo kuhala in miksala in sem jo spravila v vrečke za led, da bom imela za tajo eno kocko al pa dve za obrok. Ne sprašujte cela kuhinja je bila zelena, ker sem se matrala to gosto stvar tlačit v uno majhno luknico na vrečkah. user posted image No nekako sem se potem znajdla in je šlo.

user posted image , uf si se namučila, si kar predstavljam ... meni komaj uspe noter vodo stlačit, kaj šele blitvo! In, čestitam za user posted image  uspeh! Kako si jo potem noter stlačla?

Pa še par idej (za splošno debato o zmrzovanju male količine hrane za naše zakladk), da bi namesto vrečk uporabljali tiste posodice za led ... ali pa na pladenj daš kupčke, jih zmrzneš, potem pa zmrznjene pobereš dol in naložiš v kakšno posodico s pokrovom ...

Kmalu bom tudi jaz začela z uvajanjem GH ... saj smo že čez 4,5 mesece stari ... malo se že igračkava z žličko ... ji iztisnjeno mleko dam po žlički ... kaj je smešna ker žličko liže kot kakšen kužek user posted image .  A jo imam na sumu, da bo pa "nora" na korenček ... že surovega je tako z veseljem lizala. No, bomo videli, da ne bo mami tukaj delala kakšne račune brez krčmarja user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.8.2008 21:29:45   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dober večer čvekice,

Ni mogla dočakat žlice.

user posted image user posted image user posted image  

Se je pa zelo navezala na Žigca, samo ko ga sliši je takoj v akciji s smehom in brcanjem. Prava ljub ezen!!!
  user posted image

- računalnik
- pomivalni stroj

user posted image Ma, je kar tečno, ko prideš domov iz super dopusta, potem ti takole vse nekam v maloro gre ... držim pesti da so stvari le v manjši okvari in ne bo prevelikih stroškov s popravili ... user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.8.2008 21:33:03   
tina50
dober večer!

sem bila prej na rr,pa mi skoz neki štekalo, tako da me je ujezilo in sem kar šla iz računalnika dol, pa saj smo tako morali potem it na rojstni dan od mojega nečaka, sem se spet tako najedla. torto pa je naredila moja mami, ledenouser posted image

mi smo včeraj dali Lanu prvič GH-cvetačo!kako se je pačil, pa ni mu bilo nekaj zelo dobro, pa saj se bo že navadil, počasi bom mu uvajala!
sploh pa ne vem v kolkem času, ko začneš uvajati, naj bi mu zamenjala GH cel obrokuser posted image  katera ve?

sedaj grem pa počasi spat, ker me itak čaka kmalu bujenje in lakotauser posted image

lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.8.2008 22:23:35   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

mi smo včeraj dali Lanu prvič GH-cvetačo!kako se je pačil, pa ni mu bilo nekaj zelo dobro, pa saj se bo že navadil, počasi bom mu uvajala!
sploh pa ne vem v kolkem času, ko začneš uvajati, naj bi mu zamenjala GH cel obrokuser posted image  katera ve?

Jaz sem na dopustu delala takole: nekje med 12-13h sem ji dalo gosto hrano s mojim mlekom ali pa brez ter je spila še stisnjeno mleko med 40-80ml ali pa še cico in spanje. GH ne nadomesti obroka mleka, mogoče v manjši količini spije, ma more biti še sladica kot se temu reče na koncu. Čez kakšen mesec bo že GH dovolj za obrok.
Moreš pa pazit, ker cvetača, hruške.... napenjajo.

Sem dala slikice v albumček!!! mi je ratalo!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.8.2008 11:19:12   
Dinki
Morda edino, da bi mu vračala milo za drago in bi na balkonu sušila konjske fige (ki bi mi jih podaril sosed od Dinki).

user posted image user posted image user posted image  sporoči, ti jih pošljem user posted image .

Pozdravljene punce!
Uh kako so se prijetno shladile noči, je prav luštno zjutraj ko se moraš bolj zaviti v kovterček, še pika na i pa je ko k sebi stisnem svoja dva fanta user posted image .

Aleži, dobrodošla nazaj iz dopusta. Po slikicah sodeč ste se imeli res enkratno, slikice so prav luštne. Ta pokvarjene stvari pa odtehtajo to, da ste se imeli tako lepo...tako je (žal) v življenju, vse je eno ravnovesje. Upam pa, da se pri temu konča, da ne bo šlo še kaj v maloro user posted image .

Čakajoča, ni kaj. Oprosti tudi ti meni. Ni nobene zamere in prav je, da smo tukaj na kupu punce z različnimi mnenji. Čestitke za uspešen pregled user posted image .

Cigarete....tudi jaz sem všasih kadila, a sem prenehala še preden sem bila user posted image . Sem včasih mislila, da sploh ne bom mogla prenehat ko bom enkrat user posted image , no pa mi je ratalo, še prej. Cigaret (še sama sebe presenečam) niti malo ne pogrešam. Všeč mi je to, da nikoli ne smrdim in mi je všeč da se v lokalih ne kadi. Nimam pa nič proti kadilcem. Sem sama sebi obljubila, da me ne smejo motiti, ker vem kako je to grozen občutek ko si na njihovem mestu. jih pa seveda raje nimam okoli sebe.

Včeraj smo Tita prvič dali v stajico s polno igrač in je notri zares užival, pa še brez težav se lahko prevrača na trebuh, ne da bi mene skrbelo. no, pa nas je tako ganil, da smo mu šli kupiti cel kup novih igrač.

Toliko, sedaj pa počasi nedeljsko kosilo kuhati.
Uživajte!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.8.2008 14:04:12   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Cigarete....tudi jaz sem všasih kadila, a sem prenehala še preden sem bila user posted image .Sem včasih mislila, da sploh ne bom mogla prenehat ko bom enkrat user posted image , no pa mi je ratalo, še prej. Cigaret (še sama sebe presenečam) niti malo ne pogrešam. Všeč mi je to, da nikoli ne smrdim in mi je všeč da se v lokalih ne kadi. Nimam pa nič proti kadilcem. Sem sama sebi obljubila, da me ne smejo motiti, ker vem kako je to grozen občutek ko si na njihovem mestu. jih pa seveda raje nimam okoli sebe.

Včeraj smo Tita prvič dali v stajico s polno igrač in je notri zares užival, pa še brez težav se lahko prevrača na trebuh, ne da bi mene skrbelo. no, pa nas je tako ganil, da smo mu šli kupiti cel kup novih igrač.

s cigareti je pa pri meni isto. sem nehala že dve leti prej kot pa sem zanosila! pri njih je tako da se morš odločit sam, da nehaš, pa voljo morš imet!
zdej jih pa tudi jaz ne pogrešam več, sicer me moti če se kadi v mene, nikakor pa nisem v prostoru, ki kadijo, z Lanom grema kar ven, ali pa tja, ki kadijo sploh ne gremo!

user posted image user posted image user posted image bravo Tituser posted image user posted image user posted image , za stajico

Aleži hvala za info glede hrane, sam nisem vedla, da cvetača napenjauser posted image  niti nisem nič opazila, da bi ga kej bolj napenjalo, je pa večkrat kakal!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.8.2008 14:50:24   
Azzurra

Kako pa se ve s kadilci spopadate?

Ma, so kadilci in Kadilci. Eni so obzirni in v prisotnosti otroka ne bodo sploh kadili. Drugi so taki, da jih ne briga nič. Vprašanje če sploh spoštujejo zakon o prepovedi kajenja v javnih prostorih. Sicer pa imam občutek, da so ti drugi tudi drugače ljudje, ki jim je mar samo za lastno rit in lasten užitek in kjer cigareta ni toliko kriva kot je njihov karakter sam. Sem dobila občutek, da je tvoj tast take sorte, brez zamere. Prvi občutek po tistem kar si napisala je bil tak. To je pa potem že drug problem, in ja, tvoj mož bi verjetno lahko poskusil uredit, da se v prisotnosti otroka ne kadi.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.8.2008 15:18:21   
NaTaŠa*

Jest bom takole rekla, jaz sem kadilka, v user posted image nisem kadila, sedaj pa ob prisotnosti user posted image ne kadim. Tako je bilo tudi preden sem zanosila in v sprostoru kjer so bili user posted image nisem kadila. Sem pa videla primer da ženska doji svojega ortoka (ni še biu star 1.mes.) v ustih pa ima čik. V tem cajtu k je ona otroka dojila je zraven tudi kadila, uglavnm user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.8.2008 19:52:27   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Ma, so kadilci in Kadilci. Eni so obzirni in v prisotnosti otroka ne bodo sploh kadili. Drugi so taki, da jih ne briga nič. Vprašanje če sploh spoštujejo zakon o prepovedi kajenja v javnih prostorih. Sicer pa imam občutek, da so ti drugi tudi drugače ljudje, ki jim je mar samo za lastno rit in lasten užitek in kjer cigareta ni toliko kriva kot je njihov karakter sam. Sem dobila občutek, da je tvoj tast take sorte, brez zamere. Prvi občutek po tistem kar si napisala je bil tak. To je pa potem že drug problem, in ja, tvoj mož bi verjetno lahko poskusil uredit, da se v prisotnosti otroka ne kadi.

Azzurra, ne zamerim, tvoj občutek je seveda pravilenuser posted image Se je pa tast izkazal in je hodil kadit na prizidek na okno, tako da ni bilo zakajeno sploh. Sem bila prav prijetno presenečena in še Julijo je non stop po rokah vlačil in se čisto zaljubil vanjo. Ma ti razumi te moške...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.8.2008 19:55:21   
Zofy
JA, glede kajenja pa se strinjam, da ful smrdi, tudi meni je kul da nisem več kadilka (no, še rekreacijska - tu pa tam) in da se ne kadi v lokalih. Ker sicer si šel na kavo in bil cel zasmrajen, da ne govorim kako se to v lase vpije. Fuj, tale smrad!!! Pa tega sploh nisem vohala dokler sem še redno kadila.

NČK, kar se klora tiče, pa tudi meni ful smrdi. Ko smo prišli v Atlantis, je kar butnilo vame, mi je bilo kar žal, da sem prišla. Samo pol smo bili itak zunaj in potem ni bilo več take gužve in sem se tudi navadila in pol je šlo. So pa tobogani S U P E R!!! Če ne bi imela user posted image in bi bilo manj gužve, bi bila non stop na njihuser posted image

Julija mi je pa na sprehoduv kengurujčku zaspala, pa sem upala, da ne bouser posted image Zdaj bo spet kažin, ko jo bom ob 21h v posteljo dala. Ufa...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.8.2008 19:58:50   
Zofy

Dober večer čvekice,

po 2-eh dneh sem si končno vzela čas za vas. Komentirala kaj dosti vas ne bom, ker nisem prav vsega brala za nazaj. Morem vam povedat, da smo se na dopustu imeli enkratno in nepozabno. Sara je toliko napredovala: ko pase kravice se odriva z nogicami, kot da bi se plazila; ko jo imam na enem kolenu se kar odriva na nogice, pa GH sem ji dajala in to se pravi vse pretlačeno: jabolko, banano, hruško, bučko, korenčke.... in je bila prava manjonka. Ni mogla dočakat žlice. Se je pa zelo navezala na Žigca, samo ko ga sliši je takoj v akciji s smehom in brcanjem. Prava ljub ezen!!!
Upam, da ste se nasrečanju imele lepo in da ga ponovimo septembra!!
- računalnik
- pomivalni stroj

Zofy: kdaj boš spet v Izoli, da gremo na kafe? 

Lep večer vsem

Aleži, dobrodošla nazaj! Mi je žal, da so vas čakale take nevšečnosti po tako fajn dopustu... pa čimprej uredite stvari.

Jaz pridem najbrž v Izolo zadnji teden v avgustu, t.j. čez 1 teden in bom dol 1 teden. No, nekega trdnega plana nimam, ampak tako nekako razmišljam, da bi šla. Če bo pa slabo vreme, pa ne grem seveda. Zdaj pa grem zbudit Julijo, ker če ne bo šla spat ob 23h.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.8.2008 21:51:19   
marita
naš mali je spodaj dobil 2 zobka.user posted image  Zaenkrat sta špički in vsak dan sta večji. Je bil pa tak tečkoooo. Prej je bil ful priden, zadnje 3 tedne pa ga je kar fejst matralo. Kakal je po 5-6x na dan, bil je obupno slabe volje, za vsako reč se je cmerkal. no, upam, da je to minilo, zdj je že spet nasmejan fant.

Jaz mu bom GH začela dajati ko bo star 6m in nič prej. Ne bo nič zamudil. Imam pa tud jaz steklen ribežnik in je super stvar.

Sem imela prejšnji teden na obisku patronažno, pa je maksa sam mal pršla pogledat, pa vprašat kako nama gre.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.8.2008 22:02:59   
aleži

Jaz pridem najbrž v Izolo zadnji teden v avgustu, t.j. čez 1 teden in bom dol 1 teden. No, nekega trdnega plana nimam, ampak tako nekako razmišljam, da bi šla. Če bo pa slabo vreme, pa ne grem seveda. Zdaj pa grem zbudit Julijo, ker če ne bo šla spat ob 23h.

Prideš na ribiški praznik....superca, potem se pa bomo vidle, pa še Azzurra bo prišla na kafe!!! a, ne?user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.8.2008 22:31:37   
Zofy
Marita, čestitke za 2 zobeka! A je tudi tvoj težko zaspal zvečer? Ker to z Julijo je že too much, je zaspala pred 2 minuser posted image user posted image Vsak dan slabše nam gre to spanje, pa je nekoč bila tako pridkana, da si jo samo odložil v posteljo... Kje so tisti časiuser posted image Zdaj mi jo je uspelo umiriti z 2 kapljicami proti krčem. Ker so tako sladke, se je malo pomirila in pol sem jo uspavala (pela in jo božala) in je šlo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.8.2008 22:32:26   
Zofy

Prideš na ribiški praznik....superca, potem se pa bomo vidle, pa še Azzurra bo prišla na kafe!!! a, ne?user posted image

Ne vem, če bom lih na ribiški prišla, mogoče pridem šel3 v nedeljo ali ponedeljek. bi bila po eni strani rada končno spet 1 vikend doma. No, sej še javimuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.8.2008 22:38:58   
mumu
Čer marčevke!

Podaljšan vikend je minil kot bi mignil in oči bo že mogle nazaj v službo, pa glih ko me je čist preveč razvadu. Vse tri dni je biu tako priden da je on zjutraj poskrbeu za user posted image  jaz pa sem lahko spala do devetih user posted image  (ceu praznik po dobrih petih mesecih).
Končno smo se tut mi začel pogovarjat, da bi odšli kam na dopust, pa se ne znamo odločet, ker nam je P do šestega meseca odsvetoval spremembo klime, zarad začetnih težav s pljuči user posted image , ki smo jih imel. Pa so včasih rekel da morski zrak dobro dene pljučnim bolnikom. Sej nikol ne veš kaj se ti zdravniki spomenjo. Bomo videl, kaj bo reku septembra na sistematskem in na drugi pikici. Če bomo pa eno leto brez dopusta pa tut ne bomo umrl, sej itak je trenutno dopust za naju in ne za user posted image .

V album sem dala nekaj slikic naše čebele.

Zdej pa dost za dones, čim bolj mirno noč vam želim, upam, da jo bodo vsi marčevčki prespali.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.8.2008 22:54:13   
Naša črtica koraka
sem iskla in sem končno našla:

<http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA>

upam, da je aktiven link ... za naše zaklaske je na žalost prepozno ... a za vse, ki boste user posted image  še imele, pa vam lahko prav pride user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.8.2008 22:55:52   
Azzurra

Ne vem, če bom lih na ribiški prišla, mogoče pridem šel3 v nedeljo ali ponedeljek. bi bila po eni strani rada končno spet 1 vikend doma. No, sej še javimuser posted image

Ja, ja, podpišem vse, pridem z veseljem na kavo, na ribe, karkoli...samo da bo končno konec te vročine, da gremo lahko normalno se sprehajat!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.8.2008 23:01:41   
marita
Zofy: ja naše uspavanje in celonočno spanje je šlo u franže. Prej sem ga sam v posteljico odložila, je že spal, prespal celo noč. Zdj pa sem ga zvečer komaj uspavala v naročju, ponoči se zbuja 3-4x, pa tako joka, da moram prov vstat, it z njim v dnevno, mu dam mal čaja, pa ga spet v naročju uspavam.user posted image

No, sej pravim, danes je bilo pa že kar izbolšanje, tako da upam, da spet pridemo na stari red.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
18.8.2008 10:05:26   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
user posted image
Pri nas je vse vredu, vse pod kontrolo... noč prespana, mami malo manj spočita - nekaj me je zgrabilo v križu in pojma nimam kaj bi to lahko bilo! Zdaj me sicer ne boli več, sem pa zaspana, ko hudič!!! user posted image
No, spanje bo moralo počakat, ker se trenutno spravljamo na sprehod... Preletela vas bom kasneje, ker me že čakajo.
Pridne bodite in javljajte se!!!
user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
18.8.2008 11:29:52   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

sem iskla in sem končno našla:

<http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA>

upam, da je aktiven link ... za naše zaklaske je na žalost prepozno ... a za vse, ki boste user posted image  še imele, pa vam lahko prav pride user posted image

Ha, NČK, tole je pa res dobro, no kar malo smešno user posted image . Pa kaj nisi ta link že prej dala, bi Tita vse razumela, ne bi bilo nikoli nobenega joka user posted image . Kakšne študije vse že danes obstajajo.....

Neposredna povezava do sporočila: 3399
18.8.2008 11:35:21   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: marita

Zofy: ja naše uspavanje in celonočno spanje je šlo u franže. Prej sem ga sam v posteljico odložila, je že spal, prespal celo noč. Zdj pa sem ga zvečer komaj uspavala v naročju, ponoči se zbuja 3-4x, pa tako joka, da moram prov vstat, it z njim v dnevno, mu dam mal čaja, pa ga spet v naročju uspavam.user posted image

No, sej pravim, danes je bilo pa že kar izbolšanje, tako da upam, da spet pridemo na stari red.

user posted image user posted image  mene je kar strah zobkov ko berem tele zadeve. Moj Tit je ravno sedaj ratal priden dojenček za spanje. Spi vsako noč v kosu 8 do 9 ur. Kakor veste smo se mi do pred kratkim še zbujali zaradi nočnega dojenja, zdej pa kakih 14 dni nič več. Vidim pa da ga vsak dan bolj srbijo dlesni. Z vsako stvarjo, ki mu pride pod roke jo takoj drgne ob dlesni. Mu moram kako uno kremico kupit. Mislite, da to kaj pomaga? Ima katera kaj izkušenj s tem?
No Marita, vsekakor čestitke Maksu user posted image user posted image  za prva dva zobka. Glede GH pa tudi pri nas ne bomo nič prehitevali.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 18.8.2008 11:36:44 >

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

oktober
dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!