|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
18.8.2008 11:27:33   
Pozdravček,

sunny dobro zrihtaj v laboratorijo...jaz sem pa danes čudna 100 na uro...se še kaj javim hvala za čajčka...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
18.8.2008 11:37:36   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Diamantina jst sem tud bla zdle na wc-ju pred tuširanjem in sem si z roko potegnala po brdavički in je bil moker občutek in pol pogledam obe brdavički jih nižno primem in priteče ven neka tekočina sicer bolj prozorna.... pa par dni nazaj mi je moj reku ka maš tak sladke zizikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem če je to vredu al ne tud v 1. sem kr kmal mela takle tu pa tam kej mokro pa pol ni blo nič mleka.....user posted image user posted image user posted image upam da bo zdej drugače....

Evo da vam pokažem mojo najbljubšo jesensko jed šmorn s čvečki rečemo pr nas torej šmorn s slivamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

želim vem lep večer pa se ju3 kej tipkamo, sem zmatrana in grema z dragim mal TV gledat pol pa ajat.....
lahko noč

tale šmorn pa mora bit res slasten.. .zdele bi tako pasal...
tudi jaz bi prosila za recept, če ni skrivnost... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
18.8.2008 11:39:19   
boma2
cita....

kako kaj tvoja nosečnost??

no meni je kr slabo, tako da čakam kdaj bo minilo... :)
upam, da kmalu, ker sem v 13 tednu... :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
18.8.2008 11:40:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Jutro!!

Sem že v nizkem štartu za papirji in knjigami. Kaj boste danes počele?

Sem se včeraj zvečer gledala v ogledalo - postajam zavaljen kit, sploh od zadaj in dobivam celulit user posted image

Ajvy, tebe še kar skozi te slabosti matrajo?? Boga, pa zdaj bi se ja moglo končat. user posted image

ojla...

diamantina kaj se moraš pa učiti??

no in kako kaj tvoje počutje... :)

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
18.8.2008 11:43:28   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Živjo!

Da mal napišem po parih dneh...v službi še veno visimpo 10 ur na dan in komaj čakam četrtek, da se sodelavka vrne z dopusta da začneva delat "normalno"... v službi za mojo nosečnost še ne vejo, s tem da sem pri njih šele od 1. avgusta, pogodbo mam do 31.12., to naj bi bilo moje poskuskusno delo, potem pa mi po moje itak ne bojo podaljšal, ker bom cca 14 dni pred porodniško.
Bejbe ne vem zakaj se to sekirate zarad kil...manj se sekiraš hitrej grejo dol. Jst trenutno še vedno nosim svoje kavbojke, ker mam vse na nizek pas, mi pač trebuh mal vn štrli, tiščijo me pa ničuser posted image  ( 14 dni sem hodila v dvojih novih prevelikih hlačahuser posted image , sploh ne vem zakaj, dokler mi ni v soboto pregorel in sm nazaj šla na stare coteuser posted image )

Ta teden bova s tamalim  sama, ati začne spet na veliko službeno letat v tujini, tko da se bova kr k babi preselila od četrtka do nedelje.....moram nazaj delat, lepo se mejte čau

Živjo!!

no upam, da ti bo res lažje, ko sodelavka pride...

držim pesti, da bi ti uspelo obdržati zaposlitev... :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
18.8.2008 11:46:07   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Dan souser posted image ,
se vam malo oglašam, prebrati pa vas žal nisem utegnila.
Sporočam, da sme imela v četrtek zvečer NS v  Dravljah in je bilo vse super. Rezultat je 1:3664 (glede na to, da nisem neka 25-letnica je to super rezulatat), Pušenjak je bil  zelo prijazen in zgovoren, naš mali pa najprej ni hotel noter in je gledal samo od daleč, potem je pa le prišel k atiju v naročje in z navdušenjem ugotovil, da se dojenček obrača, da ima noge in roke...
Otroček je sicer malo manjši, kot naj bi bil po ZM, pa je rekel, da vseeno premalo za prestavitev PDP-ja (mislim, da je rekel 5 dni).
Za spol nisva vprašala. AMpak kot rečeno, nama se zdi, da bomo imeli še enega fantka, prepričali pa se bomo februarja.
No, toliko zaenkrat. Upam, da ste vse fajn in da so slabosti v večini minile.

Lep pozdrav vsem

čestitke..:) full vesela user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
18.8.2008 11:47:25   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

hey user posted image !!!

Da se vam po 2 tednih javim... Smo bli na dopustu, zdaj pa spet za knjige in se učituser posted image

Rada bi vam rekla, da feeeejst stiskajte pestke, kajti čez 2 uri imam nuhalno in me je pošteno strah..Vam javim kako je bilo in upam da pridem nazaj s samimi super novičkami.. Uživajte dan in božajte male pikiceuser posted image

držim pesti zate... :) in javi, kako boš opravila... :)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
18.8.2008 11:48:27   
boma2
balonchy...

hvala za tako prijetno kavico in čaj... :)

njami... :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
18.8.2008 11:54:55   
tanci29
hej user posted image ,
prvo kavica je odličnauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa kje ve najdete vse te super dobre slikice...šmorn je tudi fantastičen, bi ga zdajle z veseljem zmazala...njamsi....
drugače pa smo še kar dobro...danes sem sicer kot eno cuna...sicer sem že pospravla ker smo čez vikend nardil tako štalo, da je blo res potrebno čiščenja...
mali mi štrajka pri hrani..ne poje totalno nič oz. 5 žličk vsake kvarte..sem že čist out ker več ne vem kaj mu naj dam da bo jedu..no upam da bo kmalu bolje...

birdy-vse najboljše za neli, pa super da so tako lepo sprejeli novico, saj tom je res nekaj za kar je treba biti vesel...
vsem ostalim pa držim pesti tistim ki imate nuhalno in srečno...pa vsem en lep dan

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
18.8.2008 12:39:41   
glen
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image
Kako ste kaj preživele vikend,mi kr fajn,če odmislim to, da mi je bilo v soboto ful slabo.
Pa kdaj se misli ta slabost končat,tako sem upala da tokrat se bodo slabosti prej končale(pri Lin skori do 20 teduser posted image )

Punce jaz sploh nevem kako naj štejem kolko sem noseča.
Po zm sem točno 13 t 1 dan se pravi v 14 ted., po Ns pa en teden več,se pravi 14 ted. 1 dan oz. v 15 ted.
Kako bi vi štele?pdp-ja mi ni spremijal,ker je rekel da mi bo to že moj gin.

Drugače?
no naj se pohvalim da sem jaz tudi v ned. neki malega kupla.Smo šli v Supernovo v Kp po špežo pa sem v okaidi kupla en puloverček in hlače(-70%)tako da sem dala za oboje samo 10 eu,če mi rata bom dala sliko gor.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
18.8.2008 12:43:04   
boma2
glen...

dan...
jaz sem tudi huda, kdaj se bo ta slabost končala... in seveda s tem tudi ta občutljivost vonja .. :(

čudno mi je samo to, da  v prvi nosečnosti nisem imela ničesar od slabosti prav finooooooooo je blo...
druga nosečnost pa je vse obrnila na glavo... ampak bomo že sam da bomo zdravi... :)

ja kr lepe stvari imajo v okaid-iju... znižane za 70 %... :)

tudi jaz sem bila... :)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
18.8.2008 12:53:41   
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

cita....

kako kaj tvoja nosečnost??

no meni je kr slabo, tako da čakam kdaj bo minilo... :)
upam, da kmalu, ker sem v 13 tednu... :)

kaj naj rečem izcedek se je umiril drugače pa tako no počivam še mogoče malo malo manj kot sem...drugače lsabosti ni hudo kdaj pa kdaj malo ampak ni omembe vredno...upam da te slabosti kmalu zapustijo...lepo božajte bušijeuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
18.8.2008 12:57:37   
Punce kaj pa pravite na tole....

http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?kaj=3&id=2008081805352708

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
18.8.2008 13:10:56   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Punce kaj pa pravite na tole....

http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?kaj=3&id=2008081805352708

Jojmene!!!

Da me doleti kaj takega - no, saj ko moreš, se vse da, ampak življenje je pa definitivno čisto drugačno, kot si ga najprej predstavljaš. Mene je bilo na 1. pregledu strah že, da bi mi rekli, da sta 2. Kaj šele 7!!!

Drugače pa hvala za čestitke za nuhalno.
Držim pesti za tiste, ki jo še imate.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
18.8.2008 13:52:29   
Katjusa
Tole s sedmerčki  NORO in čestitke mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image pa veliko pesti da vse dojenčke da bodo kmalu dovolj močni da bodo lahko šli domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 recept je eno stran nazaj.....

Tanci pride tako obdobje k ne jedo jst sme se tud v 1. ful sekirala (bil je star 3 mesece in ni hotu mleka pit, komaj sem vanj spravla kakih 10ml.... trajalo je skor 1 teden pol je pa zečel spet jest) drugoč se je ponovilo pr okol 11 mesecih spet skor cel teden ni nič jedel, tak po malim 2-5 žličk in konec no takrat sem se manj sekirala samo da veliko pije, če je drugače vse vredu (da nima vnetega grla al pa kej podobnega) bo to kmalu minilo sej vem hudo je gledat k noče jest in se sekiraš ampak zgleda da imajo malčki to modno muho vsake toliko časa....

cita sem vesela, da si zdej vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image in upam da bo do konca tako....

kaj sunny še ni iz labaratorija? kaj kej delajo z njo?

kayica kje si? kak je blo na NS? čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
18.8.2008 13:58:22   
tanci29
hej katjuša hvala za tolažbo, sej zdej sem se že mal pomirila ampak me je res ful skrbelo, no tolk da sem učeri kr na metelkovo šla...pa mi je rekla da to ni nujen primer in da je tam urgencauser posted image ...sem mogla ispast res butasto ampak mamice smo take, da nas hitro skrbi, če kaj ni tako kot bi moralo biti..sicer se je pa meni zdelo ful narobe če ne je en teden, pa očitno da zgleda da ni...no ampak sem bila razočarana, ker sem pričakovala vsaj kakšen nasvet ali pa vsaj kakšeno razlago, zakaj pride do tega in koliko časa je še normalno, če otrok ne je...pa saj vseeno če je urgenca, a je težko povedat tri besede...mah sej ni važn, da vas ne bom totalno zamorila

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
18.8.2008 13:59:17   
tanci29
ja tale mamica z sedmerčki je pa res caricauser posted image user posted image user posted image ....noro..si niti pomisliti ne upam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
18.8.2008 14:04:59   
Katjusa
Ja tanci tako je to neše zdravstvo bi rada njih videla če njihov otrok nebi jedu en teden, normalne mamice bi šle na konec sveta sam da bi vedela za kaj gre.... jst sem tud bla čist preplašena pa sme tud takrat spraševala pa mi je pol pediatrinja rekla da ni panike da če dovolj pije nej ne skrbim in da njemu šteje vsak grižlaj, ki ga poje..... Je pa grozno, da prideš vprašat ker tes krbi oni pa taki nasramni, če bi blo pa kej resnega bi pa spet ne blo prav bi pa sraševeli zakaj ga nismo že takoj prilepjali.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
18.8.2008 14:30:33   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej katjuša hvala za tolažbo, sej zdej sem se že mal pomirila ampak me je res ful skrbelo, no tolk da sem učeri kr na metelkovo šla...pa mi je rekla da to ni nujen primer in da je tam urgencauser posted image ...sem mogla ispast res butasto ampak mamice smo take, da nas hitro skrbi, če kaj ni tako kot bi moralo biti..sicer se je pa meni zdelo ful narobe če ne je en teden, pa očitno da zgleda da ni...no ampak sem bila razočarana, ker sem pričakovala vsaj kakšen nasvet ali pa vsaj kakšeno razlago, zakaj pride do tega in koliko časa je še normalno, če otrok ne je...pa saj vseeno če je urgenca, a je težko povedat tri besede...mah sej ni važn, da vas ne bom totalno zamorila

Tanci, zdej si pa misl kako je men k mi Neli štrajka z hrano in poje glih en tok k tvoj. Vsak obrok po par žličk. Če pa mal več poje ji dam pa za nagrado kr piškot, madona, sam da je. No, piškote ma pa rada, je po svojem očkuuser posted image

Zdravstvo pa ja, na urgenco res čim manj. Našo so sicer wenkrat ponoč pregledal (je začela bruhat in driskat, pa nč jedla,...) sam pa tud zraven govoril če nimamo svoje urgence (takrat smo živel v Domžalah). Pa sva povedala da jih ni blo, pol so rekl, da jo bojo pregledal, čeprov je niso dolžni kaouser posted image  Sej ljubljanska urgenca je za vse, nujen primer pač. Na konc smo ugotovil da je bil rota virus, sam ne tam. Zo je pol že druga zgodba.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
18.8.2008 15:29:07   
tanci29
birdy-res je težko ja če ne jedo teli naši pikci...no jest do zdaj tega nisem bila vajena, ker nisva imela problemov, tako, da sem bla res kr pobita..no ampak zdaj vidim, da se to dogaja in da ni ne vem kaj, ampak iz veliko na nič je bil res šok zame...kar se tiče pa zdravstva sem pa vsaj dobila izkušnjo kako to zgleda, tako, da bom za drugič vedela, pač vse je enkrat prvič in iz tega se učiš...upam da bo tvoja Neli kaj bolj začela papcat, kaj pa mleko ali pije?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
18.8.2008 15:31:09   
Balonchy
Ejjjjjj...

Kako ste?
Sunny 24... Si že odpravila? Kako je bilo?

Ne vem katera ima danes NS.... Kako je bilo???

Dans težim že po celem forumu, pa bom še tukaj!

Men je učiri crknu likalnik. Rada bi istega (profesionalni z ločenim kotličkom). Ma kera kej pojma kam nej grem gledat???

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
18.8.2008 15:59:55   
Katjusa
Balonchy s kot pa si? Da te ne pošjem na drugo stran slovenijeuser posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo tud takega z ločenim kotličkom in je ful fajniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat v prihodnosti bi si rada še sam vakumsko likalno mizo kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
18.8.2008 16:14:47   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

birdy-res je težko ja če ne jedo teli naši pikci...no jest do zdaj tega nisem bila vajena, ker nisva imela problemov, tako, da sem bla res kr pobita..no ampak zdaj vidim, da se to dogaja in da ni ne vem kaj, ampak iz veliko na nič je bil res šok zame...kar se tiče pa zdravstva sem pa vsaj dobila izkušnjo kako to zgleda, tako, da bom za drugič vedela, pač vse je enkrat prvič in iz tega se učiš...upam da bo tvoja Neli kaj bolj začela papcat, kaj pa mleko ali pije?

Sej Neli je tud velik jedla. Dokler se je dojila je bla nonstop na zizi, pol k je začela gosto jest je še vedno non na zizi visela, pa je kr velik jedla, razen vmes ko je imela rota virus pa pol še kak teden je bol malo jedla. Po tistem je bla pa jedec, pa še zizo je zraven dobila. Zdej sva se pa mal pred njenim rojstnim dnem čist nehale dojit in (šele zdej opazim) in noče več skor nč pojest. Veš kaj je to, da je šov moj ljubi dons v jok k je tok mal jedlauser posted image  No, res pa je da je bil siten in da sem mu rekla če ma tardečo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
18.8.2008 19:03:54   
sunny24
Ojla punce!

Ja, mal sem se zgubila...Prej sem šla v laboratorij, pol še na pijačko z mojim, pol pa domov in sem šla mal v vodoravni položaj... Rezultate pa itak zvem jutri zjutraj, ko mam pregled...komi čakam!

sazi, čestitke za lepo opravljeno Ns...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kayca, ni še nč sporočila?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
18.8.2008 20:35:54   
Balonchy
Katjusa, sem iz primorskega konca. Ampak ni panike kam me pošlješ, ker bi šla na konec sveta sam, da ga dobim!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.