Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 12:22:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
Popoldan se lahko dobimo kaj na igrišču. danes ne vem, mrbit dobim ene obiske, drgač pa lahko če bom lah, te pa zvrcnem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 12:31:15
|
|
|
|
mojca 32
|
čestite nam za eno leto
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 12:40:34
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ula, vse najboljše in mnogo lepega še naprej!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 12:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, oj Lenča, no problem, samo, da ste bili zadovoljni . Jst sem šla danes malo v šoping in Tjaši nakupila jesensko kolekcijo ...Mah, ZARA spet čist raztura, se mi je skor zmešal ..sem samo vrečke ven vlekla . Vrtec...uh, sploh ne smem pomislt, ker sem čist frapirana, da je res to to... ne, ta teden še ne bom razmišljala o tem, ker mi je res kar slabo. Pri nas bo tudi ati več uvajal, ker bom jst pomoje čisto v solzah. ****, vidim, da si se zmenila s sisy, kul. Če boš pa kaj rabila pa sem ti tudi jst na voljo Ula ,vse najboljša princeska!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:19:37
|
|
|
|
Sončni žarek
|
VSE NAJBOLJŠE TINU ZA MINULI ROJSTNI DAN PA VSENAJBOLJŠE ULI ZA DANAŠNJI 1. ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:22:08
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Talika- vidim da si gor Sem bila danes na sestanku pri dir. v MS. In mi je tako bolj všeč, kot pa prejšnja direktorca Takšen bolj dostopen........pa mlajši.........In pred 14dnevi je dobil dvojčki-punčki (ima pa že 2otroka) in sva 1 uro samo o otrocih čvekala......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:22:56
|
|
|
|
LadyB
|
Hvala vsem za tako lepe čestitke!!! mi smi pa preživeli tako lep vikend. Smo kar dva dni praznovali, uspelo v nulo! Tin je pa full dobrovoljček, se mi zdi da je točno vedel da praznujemo zaradi njega. Evo slikco moje neuspele torte, reče se ji obglavljeni zajček , žal se mi je barva razlila pa tako zgleda okrvavljen, ni bil pa tak namen. Okusna je bila zelo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:24:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
OOO, KAK PUNČKA JE eva prav odrasla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:24:22
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Poopsika- lepa gostilna za ohcet Smo bili letos mi tudi na izletu na Kostanjevici....men je tam tako umirjeno.......sproščujoče........ Lenč@- super, da ste se lepo imeli. Saskija- nej ti prvi delovni dan čimprej mine
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:24:37
|
|
|
|
LadyB
|
ULA, tudi midva s Tinom ti želiva vse najboljše za prvo svečko!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:25:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
super je torta vidt res, prav lepo si zrihtala, bravo mami
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:27:05
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* OOO, KAK PUNČKA JE eva prav odrasla Hvala Saj albuma pa še vedno nisem naredila, čeprav sem obljubila čez vikend Saj bom- sem bila dopoldne v šopingu in sem čist hin.......... Lenč@- a je komu bila Linina sveča všeč?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:27:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz pa sploh ne vem kaj naj... rada bi letos bolj praznovala k mam okroglo pa tamala 1 leto(saj itak to veste ) in bi rezervirala piknik plac z igrali... in je frej le to soboto pol pa nič cel september k ta vikend pa neb mel vsi časa, so še dopustniški k doma jih pa nimam kam tok dat, pa nismo sami v hiši...ni isto
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:29:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
Lenč@- a je komu bila Linina sveča všeč? joj, saj res, pozabla povedat, vsem!!!! full lepa dekoracija, res imeli smo 7 krstov in tako lepe dekoracije ni blo nikjer vidt nežno in nič kičasto, super!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:30:02
|
|
|
|
LadyB
|
Glede dojenja - jaz ga še kar dojim, in mi gre že prov na . Majce imam vse razvlečene, ma non stop joške šlata, on bi skoz sesal. odvadim ga pa sploh neznam, ker si res želim že neham. Zjutri ko se zbudi mi pa itak direkt z glavo na joške, me že vse boli, aaa glede tega je pa obupen. Pravi dec, še dobr da moj ni tok obseden z njimi, če ne bi se mi zmešal April, res je še kar pravi mesojedec. Je včeraj z mize vso salamo obiskom pobral. Sem mu še v pleničkah en košček najdla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Lady, ti pa si carica............svetovna torta ...res najboljša " amaterska", če ji lahko tko rečem torta je tole, res hudo!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:42:14
|
|
|
|
Sončni žarek
|
LadyB- glaven je namen-naredila si jo s srcem in važno je, da je bila dobra Že to, da si jo sama delala je ful pohvalno Jaz sem itak bolj komot
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 18.8.2008 13:48:01 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 13:49:57
|
|
|
|
LadyB
|
hvala, hvala. Torta je bila pa res unikatna , ampak itak je važn to da se je cela pojedla. Sem pa prvič torto delala, sem kar ponosna nase
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 14:16:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
Sem pa prvič torto delala, sem kar ponosna nase pa tako mojstrsko?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 14:46:48
|
|
|
|
mojca 32
|
hvala za čestitke mi bomo pa ta vikend praznovali.Bomo kar pri mojih starših piknik naredili.Tortico bom pa tudi sama nardila.Bom dala jo v album da boste vidle kake pa jaz delam( mal se tud jaz lahk pohvalim ) Uli bom pa nardila barbiko na travniku
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 14:55:45
|
|
|
|
JORJA
|
Ula vse naj naj za 1. rojstni dan ti želima z Avgustinom!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:02:39
|
|
|
|
mojca 32
|
no pa sem naredila album z svojimi umetninami nekaj je tortic nekaj sem pa dodala ko pri kolegih rišem na ;škarpo; seveda pa še ni dokončano ker mi drastično primankuje časa za ustvarjanje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca, wow kapo dol res ...prelepo in tortica in tvoje poslikave, krasno!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:12:21
|
|
|
|
LadyB
|
waaaa, mojca, kakšne lepe torte pa poslikave , prava umetnica si!!! BRAVOO, res lepo no!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:15:06
|
|
|
|
mojca 32
|
hvala mi bo še nerodno postal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......