|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
18.8.2008 12:22:04   
*lenc@*
Popoldan se lahko dobimo kaj na igrišču.

danes ne vem, mrbit dobim ene obiske, drgač pa lahko
če bom lah, te pa zvrcnem

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
18.8.2008 12:31:15   
mojca 32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestite nam za eno letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
18.8.2008 12:40:34   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ula, vse najboljše in mnogo lepega še naprej!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
18.8.2008 12:45:25   
Anonimen
Oj, ojuser posted image

Lenča, no problem, samo, da ste bili zadovoljniuser posted image .

Jst sem šla danes malo v šoping in Tjaši nakupila jesensko kolekcijouser posted image ...Mah, ZARA spet čist raztura, se mi je skor zmešaluser posted image ..sem samo vrečke ven vleklauser posted image .

Vrtec...uh, sploh ne smem pomislt, ker sem čist frapirana, da je res to to...user posted image ne, ta teden še ne bom razmišljala o tem, ker mi je res kar slabo.

Pri nas bo tudi ati več uvajal, ker bom jst pomoje čisto v solzah.

****, vidim, da si se zmenila s sisy, kul. Če boš pa kaj rabila pa sem ti tudi jst na voljouser posted image

Ula ,vse najboljša princeska!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
18.8.2008 13:19:37   
Sončni žarek

user posted image  

VSE NAJBOLJŠE TINU ZA MINULI ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

PA VSENAJBOLJŠE ULI ZA DANAŠNJI 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
18.8.2008 13:22:08   
Sončni žarek
Talika- vidim da si gor user posted image user posted image user posted image  Sem bila danes na sestanku pri dir. v MS. In mi je tako bolj všeč, kot pa prejšnja direktorcauser posted image  Takšen bolj dostopen........pa mlajši.........In pred 14dnevi je dobil dvojčki-punčki (ima pa že 2otroka) in sva 1 uro samo o otrocih čvekala......

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
18.8.2008 13:22:56   
LadyB
Hvala vsem za tako lepe čestitke!!!

mi smi pa preživeli tako lep vikend. Smo kar dva dni praznovali, uspelo v nulo! Tin je pa full dobrovoljček, se mi zdi da je točno vedel da praznujemo zaradi njega.

Evo slikco moje neuspele torte, reče se ji obglavljeni zajček user posted image user posted image user posted image , žal se mi je barva razlila pa tako zgleda okrvavljen, ni bil pa tak namen. Okusna je bila zelo

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
18.8.2008 13:24:06   
*lenc@*
OOO, KAK PUNČKA JE evauser posted image user posted image

prav odrasla

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 3208
18.8.2008 13:24:22   
Sončni žarek
Poopsika- lepa gostilna za ohcet user posted image  Smo bili letos mi tudi na izletu na Kostanjevici....men je tam tako umirjeno.......sproščujoče........

Lenč@- super, da ste se lepo imeli.

Saskija- nej ti prvi delovni dan čimprej mine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3209
18.8.2008 13:24:37   
LadyB
ULA, tudi midva s Tinom ti želiva vse najboljše za prvo svečko!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
18.8.2008 13:25:00   
*lenc@*
super je tortauser posted image user posted image user posted image vidtuser posted image
res, prav lepo si zrihtala, bravo mamiuser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
18.8.2008 13:27:05   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

OOO, KAK PUNČKA JE evauser posted image user posted image

prav odrasla

Hvala user posted image   Saj albuma pa še vedno nisem naredila, čeprav sem obljubila čez vikend user posted image user posted image user posted image  Saj bom- sem bila dopoldne v šopingu in sem čist hin..........

Lenč@- a je komu bila Linina sveča všeč?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
18.8.2008 13:27:43   
*lenc@*
jaz pa sploh ne vem kaj naj...

rada bi letos bolj praznovala k mam okroglo pa tamala 1 leto(saj itak to vesteuser posted image ) in bi rezervirala piknik plac z igrali... in je frej le to soboto pol pa nič cel septemberuser posted image

k ta vikend pa neb mel vsi časa, so še dopustniški

k doma jih pa nimam kam tok dat, pa nismo sami v hiši...ni isto

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
18.8.2008 13:29:06   
*lenc@*
Lenč@- a je komu bila Linina sveča všeč?

joj, saj res, pozabla povedat, vsem!!!! full lepa dekoracija, res imeli smo 7 krstov in tako lepe dekoracije ni blo nikjer vidtuser posted image

nežno in nič kičasto, super!!!

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 3214
18.8.2008 13:30:02   
LadyB
Glede dojenja - jaz ga še kar dojim, in mi gre že prov na user posted image . Majce imam vse razvlečene, ma non stop joške šlata, on bi skoz sesal. odvadim ga pa sploh neznam, ker si res želim že neham. Zjutri ko se zbudi mi pa itak direkt z glavo na joške, me že vse boli, aaa glede tega je pa obupen. Pravi dec, še dobr da moj user posted image ni tok obseden z njimi, če ne bi se mi zmešal user posted image

April, res je še kar pravi mesojedec. Je včeraj z mize vso salamo obiskom pobral. Sem mu še v pleničkah en košček najdla  user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
18.8.2008 13:34:23   
Anonimen
Lady, ti pa si carica............svetovna tortauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...res najboljša " amaterska", če ji lahko tko rečemuser posted image torta je tole, res hudo!!user posted image

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 3216
18.8.2008 13:42:14   
Sončni žarek
LadyB- glaven je namen-naredila si jo s srcem in važno je, da je bila dobrauser posted image user posted image   Že to, da si jo sama delala je ful pohvalno user posted image user posted image user posted image

Jaz sem itak bolj komot user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 18.8.2008 13:48:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3217
18.8.2008 13:49:57   
LadyB
hvala, hvala. Torta je bila pa res unikatna user posted image user posted image user posted image , ampak itak je važn to da se je cela pojedla. Sem pa prvič torto delala, sem kar ponosna nase user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3218
18.8.2008 14:16:08   
*lenc@*
Sem pa prvič torto delala, sem kar ponosna nase

pa tako mojstrsko?user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.8.2008 14:46:48   
mojca 32
hvala za čestitkeuser posted image mi bomo pa ta vikend praznovali.Bomo kar pri mojih starših piknik naredili.Tortico bom pa tudi sama nardila.Bom dala jo v album da boste vidle kake pa jaz delam( mal se tud jaz lahk pohvalimuser posted image ) Uli bom pa nardila barbiko na travnikuuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
18.8.2008 14:55:45   
JORJA
user posted image

Ula vse naj naj za 1. rojstni dan

ti želima z Avgustinom!!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
18.8.2008 15:02:39   
mojca 32
no pa sem naredila album z svojimi umetninamiuser posted image nekaj je tortic nekaj sem pa dodala ko pri kolegih rišem na ;škarpo; seveda pa še ni dokončano ker mi  drastično primankuje časa za ustvarjanjeuser posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
18.8.2008 15:09:56   
Anonimen
Mojca, wowuser posted image user posted image user posted image kapo dol resuser posted image ...prelepo in tortica in tvoje poslikave, krasno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
18.8.2008 15:12:21   
LadyB
waaaa, mojca, kakšne lepe torte pa poslikave user posted image user posted image user posted image , prava umetnica si!!! BRAVOO, res lepo no!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
18.8.2008 15:15:06   
mojca 32
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala mi bo še nerodno postaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......