|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
18.8.2008 12:49:57   
aqua77
Ojlaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo me je vse danes prehitel??? user posted image user posted image user posted image  Ste pridne danes čvekice... user posted image  

Pa Kleja mi v zelje skeče s sexi fotkami!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  To, Kleja, še takih....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz na šihtu in sem vas prišla mal pozdravit, ker vem, da ste ob ponedeljkih malo bolj aktivne tukaj gor kot za vikende....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.8.2008 12:56:04   
Anonimen
aqua... danes je cela tuga tukaj... Nam je ratalo celo skoraj eno stran natipkati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
18.8.2008 13:27:46   
aqua77
jaz sem jo zadnjič za praznik skoraj sama celo natipkala..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
18.8.2008 13:37:18   
oktavija
Čao bejbe!!!
Evo jaz z dopusta s polno paro v službi im MB....
Pridelala sem jajco veliko 19 mmuser posted image , tako da danes pade štopka v sredo pa IUI!!!!user posted image user posted image user posted image

Nič vas nisem brala zato nevem kaj se trenutno dogaja!!!
Lepo se imejte in ne pozabite na domačo nalogo!!!! Mal mi fabrik primanjkuje!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.8.2008 13:47:44   
Fargesia
ojla! ve biti preveč naklepetati v tem času, ko mene ne biti tukaj in jaz ne biti prebrati vsega vašega klepetanje...

skratka, lep pozdrav vsem skupaj!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.8.2008 13:48:14   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Čao bejbe!!!
Evo jaz z dopusta s polno paro v službi im MB....
Pridelala sem jajco veliko 19 mmuser posted image , tako da danes pade štopka v sredo pa IUI!!!!user posted image user posted image user posted image

Nič vas nisem brala zato nevem kaj se trenutno dogaja!!!
Lepo se imejte in ne pozabite na domačo nalogo!!!! Mal mi fabrik primanjkuje!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.8.2008 13:58:53   
sonček33
Oktavija super duper za stopko! pa jajčka so lepa. Prima. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 232
18.8.2008 14:09:49   
~Biba~
toooooooooo oktavija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.8.2008 14:10:44   
~Biba~
aqua malo si pa ja lahko tui ti odpočiješ od tega iskanja fotkuser posted image pa se samo pasešuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 234
18.8.2008 14:40:28   
ledenka
oktavija user posted image user posted image user posted image  super za stopko! pa tovarno sem ti tud postavla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.8.2008 14:50:21   
~Biba~
kaj sem jaz prav vidla, ena izmed bork..pa se nam sploh en javi z veselo novico?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?slik a je malo velika

user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.8.2008 14:50:34   
~Biba~
eh zaštrikala nekajuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.8.2008 14:51:37   
~Biba~
2 x isto gor nalimala...btw nabijam posteuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.8.2008 14:56:32   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  a jaz tole prav vidim??? sonček85 ima plusek???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.8.2008 14:57:43   
~Biba~
jaaaaaaaa zagledala je magičen plusekuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
18.8.2008 14:59:30   
Serendipity
Ojla pupe

sonček 85 - Čestitke. Uživaj. user posted image

Vsem ostalim pa big hug, mi danes ni za klepetat, me je madam migrena dobila zadnja dva dni v svoje krempeljčke (BTW madam M pa zamuja že kar nekaj krepkih dni, ampak mislim da ni razloga za veselje, je moj PamAn stil počasi začel izginjat in se približujem deski, tak ka bom kmalu spet ploščata user posted image  pa seveda ''vesela'' obiska njenega visočanstva user posted image )

Lepo se (s)mejte!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 241
18.8.2008 14:59:33   
ledenka
jeeee, tole je pa super novička! pa avgusta še nimamo nobene nosečke, tko da lih prav user posted image user posted image user posted image  

sonček85, čestitam in ti želim zdravo, mirno nosečnost in seveda zdravega user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.8.2008 15:07:44   
Fargesia
sonček85!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hej a ti ni tinč407 nekaj takega napovedala?!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.8.2008 15:08:40   
~Biba~
Se* fajn se zaperi v temnico in prespi to migreno...aja pa še nekaj..lahko da je migrena kak znak za user posted image user posted image saj tudi ti si pred vsemi temi postopki; kot sonček..tak da...upanje umre zadnje!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
18.8.2008 15:09:22   
oktavija
user posted image user posted image user posted image OOOOOOOOOPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAA!!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image SONČEK85 iskrene čestitke, prijetno nosečnost in zdravega bejbija!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
18.8.2008 15:11:51   
tinč407
hojla Fargi

Genau to sem ji napovedala. Zdaj pa prosim lepo user posted image  vsem ki niste verjele  user posted image  in user posted image  našemu sončeku !!

Jaz že vem o čem govorim user posted image user posted image user posted image user posted image

ful sem vesela za našo sončiko! user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 246
18.8.2008 15:12:13   
~Biba~
mi pa smo lih v času O...pa mi enostavno ni user posted image ..ni mi več da bi se zbujala z upanjem nauser posted image user posted image ..če neuser posted image pa če me ne doleti  kak čudež ala virđin marijauser posted image ...potem tudi ni upanja za user posted image user posted image ..z vsakim mesecem,  mi želja po user posted image usiha...nočem več razočaranj, hočem spet normalno živeti!

uh smo v depriuser posted image je že lažje, samo da nekam zapišemuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 247
18.8.2008 15:14:14   
pikicao.
kleja glavo pokonci... roke gor...
a ni to ena pesm iz poletje v skoljki user posted image user posted image
bom jz verjela vate ok, ne smes nehat upat!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 248
18.8.2008 15:14:44   
Fargesia
kleja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinč, se prov spomnim da si ji res napovedala...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 249
18.8.2008 15:24:11   
oktavija
KLEJA!!!! kaj je zdaj to???? kje je pa tvoj optimizrm??? No brez obupanja pa glevo gor in pogumno naprej.... Jaz dobro vem kako se počutiš, ampak treba je it neprej... user posted image user posted image user posted image zato je naša borba dobra saj ne govorimo samo o težavah ampak se tudi zabavamo!!!!user posted image  

Mene pa zanimajo vaši kilogramčki in tabelca za hujšanje!!!!!
Kam ste jo skrile... a je bila kera pridna med prazniki... jaz priznam da sem full grešila in nič migala....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?