Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 12:49:57
|
|
|
|
aqua77
|
Ojlaaaaa!!! Kdo me je vse danes prehitel??? Ste pridne danes čvekice... Pa Kleja mi v zelje skeče s sexi fotkami!!!! To, Kleja, še takih.... Jaz na šihtu in sem vas prišla mal pozdravit, ker vem, da ste ob ponedeljkih malo bolj aktivne tukaj gor kot za vikende....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 12:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua... danes je cela tuga tukaj... Nam je ratalo celo skoraj eno stran natipkati
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 13:27:46
|
|
|
|
aqua77
|
jaz sem jo zadnjič za praznik skoraj sama celo natipkala.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 13:37:18
|
|
|
|
oktavija
|
Čao bejbe!!! Evo jaz z dopusta s polno paro v službi im MB.... Pridelala sem jajco veliko 19 mm , tako da danes pade štopka v sredo pa IUI!!!! Nič vas nisem brala zato nevem kaj se trenutno dogaja!!! Lepo se imejte in ne pozabite na domačo nalogo!!!! Mal mi fabrik primanjkuje!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 13:47:44
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla! ve biti preveč naklepetati v tem času, ko mene ne biti tukaj in jaz ne biti prebrati vsega vašega klepetanje... skratka, lep pozdrav vsem skupaj!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 13:48:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Čao bejbe!!! Evo jaz z dopusta s polno paro v službi im MB.... Pridelala sem jajco veliko 19 mm , tako da danes pade štopka v sredo pa IUI!!!! Nič vas nisem brala zato nevem kaj se trenutno dogaja!!! Lepo se imejte in ne pozabite na domačo nalogo!!!! Mal mi fabrik primanjkuje!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 13:58:53
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija super duper za stopko! pa jajčka so lepa. Prima.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:09:49
|
|
|
|
~Biba~
|
toooooooooo oktavija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:10:44
|
|
|
|
~Biba~
|
aqua malo si pa ja lahko tui ti odpočiješ od tega iskanja fotk pa se samo paseš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:40:28
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija super za stopko! pa tovarno sem ti tud postavla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:50:21
|
|
|
|
~Biba~
|
kaj sem jaz prav vidla, ena izmed bork..pa se nam sploh en javi z veselo novico? IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?slik a je malo velika čestitke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:50:34
|
|
|
|
~Biba~
|
eh zaštrikala nekaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:51:37
|
|
|
|
~Biba~
|
2 x isto gor nalimala...btw nabijam poste
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:56:32
|
|
|
|
ledenka
|
a jaz tole prav vidim??? sonček85 ima plusek???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:57:43
|
|
|
|
~Biba~
|
jaaaaaaaa zagledala je magičen plusek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:59:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupe sonček 85 - Čestitke. Uživaj. Vsem ostalim pa big hug, mi danes ni za klepetat, me je madam migrena dobila zadnja dva dni v svoje krempeljčke (BTW madam M pa zamuja že kar nekaj krepkih dni, ampak mislim da ni razloga za veselje, je moj PamAn stil počasi začel izginjat in se približujem deski, tak ka bom kmalu spet ploščata pa seveda ''vesela'' obiska njenega visočanstva ) Lepo se (s)mejte!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 14:59:33
|
|
|
|
ledenka
|
jeeee, tole je pa super novička! pa avgusta še nimamo nobene nosečke, tko da lih prav sonček85, čestitam in ti želim zdravo, mirno nosečnost in seveda zdravega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:07:44
|
|
|
|
Fargesia
|
sonček85!!!! hej a ti ni tinč407 nekaj takega napovedala?!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:08:40
|
|
|
|
~Biba~
|
Se* fajn se zaperi v temnico in prespi to migreno...aja pa še nekaj..lahko da je migrena kak znak za saj tudi ti si pred vsemi temi postopki; kot sonček..tak da...upanje umre zadnje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:11:51
|
|
|
|
tinč407
|
hojla Fargi Genau to sem ji napovedala. Zdaj pa prosim lepo vsem ki niste verjele in našemu sončeku !! Jaz že vem o čem govorim ful sem vesela za našo sončiko!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:12:13
|
|
|
|
~Biba~
|
mi pa smo lih v času O...pa mi enostavno ni ..ni mi več da bi se zbujala z upanjem na ..če ne pa če me ne doleti kak čudež ala virđin marija ...potem tudi ni upanja za ..z vsakim mesecem, mi želja po usiha...nočem več razočaranj, hočem spet normalno živeti! uh smo v depri je že lažje, samo da nekam zapišem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:14:14
|
|
|
|
pikicao.
|
kleja glavo pokonci... roke gor... a ni to ena pesm iz poletje v skoljki bom jz verjela vate ok, ne smes nehat upat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:14:44
|
|
|
|
Fargesia
|
kleja tinč, se prov spomnim da si ji res napovedala...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:24:11
|
|
|
|
oktavija
|
KLEJA!!!! kaj je zdaj to???? kje je pa tvoj optimizrm??? No brez obupanja pa glevo gor in pogumno naprej.... Jaz dobro vem kako se počutiš, ampak treba je it neprej... zato je naša borba dobra saj ne govorimo samo o težavah ampak se tudi zabavamo!!!! Mene pa zanimajo vaši kilogramčki in tabelca za hujšanje!!!!! Kam ste jo skrile... a je bila kera pridna med prazniki... jaz priznam da sem full grešila in nič migala....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?