|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
18.8.2008 14:07:28   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Sem pa slišala, da je naš asistent na EFju, Hugo, umrl. user posted image  Ti gliseraši bi moral najprej narest IQ test, ne pa da vse te glupe majmune spustijo v vodo!

user posted image A Zagoršek??? Je bil on tisti nesrečni potapljač, ki ga je čoln povozil???

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.8.2008 14:11:15   
neela
WELCOME BACK vse dopustnice..user posted image ..zadnji čas, da ste nehale pohajkovati, pa kjerkoli ste že bile. Ne moremo skoz samo eni in isti delat, drugi pa svoje presvetle ritke v morju namakat...user posted image ... No, lepo pa je od vas, da ste se javile na raport...user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.8.2008 14:12:27   
Fargesia
neelika, sej boš ti tud še šla uživat! nč fouš bit zdej! sam sem se pa res fajn mela...si še fouš a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
18.8.2008 14:17:42   
neela
Fargi, pa saj veš, da jaz pa res ne morem odstopati od slovenskega povprečja in moram negovat zdravo tipično slovensko lastnost....user posted image user posted image user posted image ...Sicer pa - kakšna foušarija...saj sem itak doma....s to razliko, da jaz lahko svoje prelepe nožice namakam edino v lavor, zraven pa študiram...in če se še usedem na balkon, na sončka, se resnično lahko pretvarjam, da sem na morju....tu me vsaj kakšen val ne more zalit....razen moj user posted image , ko zaliva rože...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
18.8.2008 14:19:18   
nf
ooooo Neelika in Fargi! Ja, Zagoršek user posted image  Tukaj si lahko prebereš: http://www.finance.si/220646/Tragi%E8na_smrt_mladega_docenta_na_ekonomski_fakulteti. Grozno!!!! Me prav zanima, če se voznik sploh zaveda, da je nekoga ubil. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
18.8.2008 14:20:28   
Fargesia
neela, nimaš nobenega potoka zraven da bi si tam nogice namakala?!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
18.8.2008 14:23:36   
Fargesia
nf, men je ful grozno take stvari brat in poslušat...to so objestni prepotentneži k mislijo da majo zlatga tiča in da si lahko privoščijo vse...sploh škoda besed za take idiote ki tko brezglavo in neodgovorno plujejo ob plažah...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
18.8.2008 14:30:13   
neela
Nf, o beda, res... Jaz sem Zagorška še to šolsko leto poslušala. Pa še najboljši predmet mi je bil! Ma da tega 'čolnarja' koklja v rit brcne, no! user posted image user posted image

Fargi, ah, ne samo potoček - Krko imam ful blizu hiše....samo sem očitno prelena, da bi se sprehodila do tam. Poleg tega se mi zdi, da je sedaj ful ful mrzla.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
18.8.2008 14:33:40   
nf
Tega čolnarja bi bilo treba navezat nekam ob obalo in parkirat z gliserjem nad njega. Pa naj se znajde! Aja pa še zraven vse ostale gliseraške norce!
No tako, se že malo bolje počutim. user posted image
Kaj zdej Neela, nič morja??? Kdaj greš?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
18.8.2008 14:34:28   
nf
Neela toplejša kot je Krka zdej, ne bo več letos user posted image  user posted image  Tko da v akcijo!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
18.8.2008 14:45:31   
neela

Neela toplejša kot je Krka zdej, ne bo več letos user posted image  user posted image  Tko da v akcijo!

Zmenjeno nf, ti pridi k meni pa v akcijo....jaz te bom pa gledala pa navijala zate...user posted image user posted image user posted image ....Fargi pa se mi pridruži pri navijanju....da bova bolj glasne..user posted image

Moj dopust...septembra...user posted image ...Grčija...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
18.8.2008 14:58:59   
nf
Hmmmm hmmmmmmmm veš jaz imam čist dovolj kopanja za letos, I'm cool. user posted image  Kaj zdej jaz neki, ti si prej jamrala, da rabiš počitnice. user posted image  Kam greš v Grčijo?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
18.8.2008 15:06:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Zmenjeno nf, ti pridi k meni pa v akcijo....jaz te bom pa gledala pa navijala zate...user posted image user posted image user posted image ....Fargi pa se mi pridruži pri navijanju....da bova bolj glasne..user posted image

jaz glasna?! tako mirno in tiho bitjece kot sem jaz?!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
18.8.2008 15:10:03   
neela

Hmmmm hmmmmmmmm veš jaz imam čist dovolj kopanja za letos, I'm cool. user posted image  Kaj zdej jaz neki, ti si prej jamrala, da rabiš počitnice. user posted image  Kam greš v Grčijo?

Kos me vabi....user posted image ...si že bila?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
18.8.2008 15:10:44   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja ja....še ena, ki buče prodaja...user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
18.8.2008 15:11:06   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ufffffffffff se že vidim. Tko bi morala v Krko skočit, da bi se kr kadilo za mano! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
18.8.2008 15:11:33   
Fargesia
bučeeee, buče samo za vaaas....skonto gospa, če kupite tri!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.8.2008 15:12:25   
nf

A ta protikorupcijski? user posted image  user posted image  user posted image  Bila sem samo na absolventu, samo kot si lahko predstavljaš, kej dosti Grčije nisem vidla. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.8.2008 15:24:04   
neela

A ta protikorupcijski? user posted image  user posted image  user posted image  Bila sem samo na absolventu, samo kot si lahko predstavljaš, kej dosti Grčije nisem vidla. user posted image

uf, tega se pa ne bi branila...tako šarmatnega sivolasca....user posted image ...Ja absolventska Grčija je itak v obliki koktajlčkov....poznam...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.8.2008 15:32:16   
nf
Še posebej če bi on častil. user posted image  Kako sta pa prišla do Kosa? A je kej posebnega tam?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.8.2008 15:36:49   
neela
nf...you've got mail (zs)!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.8.2008 16:48:06   
nf
Jaz sem pa na sosednji temi opazila, da je naša Sonček85 nosečka!!!! Čestitam!!!!!! In pridi še nam malo poročat, noooo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.8.2008 16:54:40   
tinč407
jaz sem tako vesela za našo sončico, da ji moram kar na vsaki temi čestitat user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo sonček85user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.8.2008 16:55:51   
tinč407
nf, kako kaj? že dolgo nisem nič bla gor pa sem malo zgubila stik z najnovejšimi informacijami user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.8.2008 17:03:16   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sonček ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?