|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
15.8.2008 9:31:40   
neela
Dobro jutro zaspanke!
Se še vse muckate ob svojih dragih al že športate zunaj???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
15.8.2008 9:44:07   
lučka 25
Dobro jutro.
Jaz sem danes malo dalj časa spala, moj dragi po moje zelo malo, glede na to, da je s klapo na morju.

Zdaj pa čakam obiske, potem grem na družinsko kosilo k našim, potem,..... pa še ne vem. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
15.8.2008 16:47:29   
sonček85
mojeM še ni in jo še kar ne  čakam,saj se mi kar naprej zdi da se bo vsak čas ulila.A vsaj dopusta mi ni pokvarila. ne dam se jaz kar tako .

vse ,ki vas je obiskala  rdečka veliko sreče naprej in nikoli obupat.

moj dopust je potekal superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr      

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.8.2008 16:51:37 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
15.8.2008 16:52:15   
neela
ooo...sonček! kje si se pa potepala?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
15.8.2008 17:14:02   
lučka 25
sonček, superrrr za dopust. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tvoja user posted image  pa vseeno, če se ne prikaže, ampak naj se rake pokaže user posted image .

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
15.8.2008 18:01:54   
miska73
O sonček si nazaj z dopusta. Lepo, da te tvoja M vsaj delno uboga in da ti vsaj dopusta ne zmoti. Seveda bi bilo še lepše, če te še kakšno leto ne bi obskala.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
15.8.2008 18:50:40   
PENCA
Zdravo punce
Moja user posted image se je tudi že najavila, da pride user posted image . Kaj čmo. Gremo v novo borbo.
Neela hvala za rožico. Tudi jaz vam vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepši praznik. Danes sem se cel dan potepala. Moj je delal, jaz pa sem šla k našim na družinsko kosilo, pa potem k eni prijateljici, ki je nosečka in sem se imela prav super. Zdajle pa je moj prišel domov, pa bova še vidla kaj bova počela.
Fargi, a lahko še men daš geslo, da vidim tvoje umetnine?
Vsem želim en lep prazničen večer user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
15.8.2008 19:14:17   
sonček85
potepala sem se v Ptujskih     Toplicah,ja moja M me je presenetila samo za en dan in to samo z malo rjavega izcedka in tudi ,sama upam da je ne bo.

penca:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikoli ne obupaj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
15.8.2008 19:14:57   
lučka 25
PENCA  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
15.8.2008 19:40:01   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja moja M me je presenetila samo za en dan in to samo z malo rjavega izcedka in tudi ,sama upam da je ne bo.

hmmm....to se mi zdi sumljivo...M samo en dan?!?!? vgnezditvena??? user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
15.8.2008 23:09:56   
little angel

IZVIRNO SPOROČILO: neela

ja moja M me je presenetila samo za en dan in to samo z malo rjavega izcedka in tudi ,sama upam da je ne bo.

hmmm....to se mi zdi sumljivo...M samo en dan?!?!? vgnezditvena??? user posted image

to sem se tudi jaz vprasala. drzim pesti da je to,to!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
16.8.2008 7:45:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

to sem se tudi jaz vprasala. drzim pesti da je to,to!

to mi je že tudi ena rekla -naša junona in upam da je res,kajti do sedaj še ni nič pa je že 32 dan .Sedaj sem pa imela od januarja redne na nekje 27-30 dni.Ne bom se veselila prehitro ,test bom delala 23.8.Se sprašujete ,če bom zdržala?Seveda,saj druge možnosti ni kot da se ulije,ali sem noseča ali pa se je spet vse pomešal in bom imela spet neredne M.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.8.2008 7:49:59   
sonček85
a mi lahko katera pove-pa saj vem ,da je o tem vedno govora!

Koliko po tem ,če je vgnezditvena narediš test in po kolikem času ti je že slabo,kajti jst nimam nbeniih znakov za kar koli ,razn da se mi ves čas zdi ,da se bo ulila.

hvala vsem ,bom pa še sama malo pobrskala.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.8.2008 10:53:07   
PENCA
Lučka 25 hvala za objemček. Evo ga vračam user posted image user posted image user posted image
Sonček85 držim pesti, da je bila ugnezditvena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da kmalu poročaš o user posted image user posted image . Če je datum, ko bi jo morala dobit že mimo, ti mora test že pokazat. Ugnezditvena je nekje 10 dni po ovulaciji, če se ne motim. Potem moraš po 6-ih dneh dobiti user posted image . Jaz bi 7. dan po vgnezditveni naredila test. Upam, da prav razmišljam, če ne , naj me katera popravi. Firbec me matra kolk dni je od ugnezditvene že minilo? Kdaj boš pa pol test delala?

Moja tečka se je pa včeraj nekaj nakazala, pa ni še nič konkretnega, samo malo rjavega izcedka. Po mojih izračunih bi se morala danes uliti. No, pa saj ima še do večera čas. Bom vidla kako bo. Ziher me bo spet v službi zvijal k pr'norcih, tko k zmeri.
Fino se mejte punce

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.8.2008 12:03:49   
neela
sonček - jaz ti nasveta iz prve roke žal ne morem dat, ker nisem še nikoli imela kaj takega, pa tudi user posted image še nisem bila. Ampak mislim, da ima PENCA kar prav. Jaz bi na tvojem mestu tud počasi že test delala...če ne drugega bi delala O test, ki je baje še bolj občutljiv na spremembe.

PENCA - se mi kar smiliš, da moraš biti v službi prve dneve M. Jaz sem na srečo ravno včeraj oddelala tiste bolečine začetnih dni M - hvala bogu - doma. Je pa res bedno prvi, drugi dan M biti v službi, pa še poleti, ko je taka vročina...user posted image ...jaz se ponavadi kar zafilam z Nalgesinom - pa nekako prebrodim.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.8.2008 14:37:51   
lučka 25
sonček, kaj to jaz berem? Pa jaz niti slučajno ne bi zdržala do 23.8. A veš kje je še to? Misliš, da te ne bo premagala radovednost in si boš zaželela, da narediš test in se prepričaš. Jaz navijam za user posted image user posted image , tako kot tudi vse ostale. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.8.2008 22:43:25   
PENCA
Dober večer

Ja, Neela, ne boš verjela, dons sem kar prežvela. Skor tako, kot, da je nebi imela. Samo malo me šravfa, ampak to ni nič napram prejšnim user posted image . Ja, tko, da je blo čist uredu. Bom vidla kako bo jutr, k tud zutri delam.Ampak zanimivo, KO sem pri 16. dobila prvo user posted image , je bila čisto neboleča in točna kot urca na 28 dni. Pred parimi leti se mi je pa čist zmešala in potem sem imela še tiste grozne krče, da tud ležat nisem mogla, pa križ mi je skor stran padu. No zdej se mi je ciklus nekako naštelal na 30,31 dni in zdaj po K tud skoraj nimam več krčev. Ne vem, mogoče mi je pa K nekako hormone bolj v red spravil. Drgač sem pa mal tud že na endometriozo sumla, ampak sej bodo na laparo vidl kakšna je stvar, sam da zdej to user posted image lažje prenašam. Pa zmeri k pride, ji rečem, da zdej ji pa ni treba več pridet, vsaj ene 2 leti naj mi da mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdele še počakam, da bom vidla delni lunin mrk ob 23,17, če niso oblaki skril moje lune. Sm to zdele prebrala na Nova borbaIII, sm šla mal tja pokukat, pa vidim, da je že kar nekaj klomifenk tam. Tebe Neela menda pogrešajo.

Pol moram pa spat, da ne bom zjutri zaspala
Lahko noč vsem želim

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
17.8.2008 8:58:57   
lučka 25
Dobro jutro. Jaz sem že ob 6h opravila z UZ, ampak sem rabila, da sem prišla malo k sebi.
Rešu  je rekel, da ni še nič videt, da bomo še morali nadaljevati z inekcijami. Da zgleda slabo reagiram na vse skupaj. Ampak naj se ne ustrašim, da folikli lahko do srede (20.8.), ko imam ponovni UZ, hitro zrastejo.
Ampak jaz sem vseeno user posted image , me skrbi da ne bo nič konkretenega. saj vem, da me preveč panika daje in naj se po irim, da to mogoče ni nič hudega. Saj se bom spravila k sebi, obljubim. Ampak bila sem tako polna pričakovanja, da m je ta novica čisto potolkla. user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
17.8.2008 9:09:47   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Pa zmeri k pride, ji rečem, da zdej ji pa ni treba več pridet, vsaj ene 2 leti naj mi da mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nekaj takega ji tud jaz vsakič zagrozim....vsakič ji rečem, da je pa to zadnjič, kar sem jo sprejela na obisk...user posted image user posted image user posted image

lučka - ja halo? a misliš, da če boš ti lahko dopustovala in počivala, da morajo pa tvoji jajčniki delat??? ja valda, da ne - počivali bodo! In ker pa je jutri novi delovni dan, bodo tudi jajčniki s spočito vnemo zalaufali in bodo do srede pokali po šivih....boš videla!!!! držim pesti zate...just think positive girl!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
17.8.2008 9:55:54   
lučka 25

lučka - ja halo? a misliš, da če boš ti lahko dopustovala in počivala, da morajo pa tvoji jajčniki delat??? ja valda, da ne - počivali bodo! In ker pa je jutri novi delovni dan, bodo tudi jajčniki s spočito vnemo zalaufali in bodo do srede pokali po šivih....boš videla!!!! držim pesti zate...just think positive girl!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Imaš čisto prav, kaj bodo delali med vikendom, če se pa takrat počiva. user posted image  Ne, sej zdaj sem že boljše volje, imam več optimizma in strah se že poslavlja.
Še dobro, da je RR, da te lahko pokonci spravi in da novih moči, s tako dobrimi puncami. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
17.8.2008 14:25:48   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Imaš čisto prav, kaj bodo delali med vikendom, če se pa takrat počiva. user posted image  Ne, sej zdaj sem že boljše volje, imam več optimizma in strah se že poslavlja.
Še dobro, da je RR, da te lahko pokonci spravi in da novih moči, s tako dobrimi puncami. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, tako se govori....tako te imamo najraje! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
17.8.2008 18:36:59   
PENCA
Kako ste?
Verjetno se imate fino in ste kje zunaj. Tle je čist suša, kje ste?
Jest sem bla zutri na šihtu, pol sm pa avto glancala, sesala, cune prala. Sm se kar mal u rit brcnla, drgač bi se sam izležavala. Zdej pa šibam še k našim.

Lučka 25 jutr bojo tvoji jajčniki ziher štartal s polno paro in bojo zihr konkretno zrastl.

Jaz bi pa ta ciklus pila pivo za večje folikle, a katera ve kater dan naj začnem?

Lep dan še naprej

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
17.8.2008 18:41:16   
sonček85
neela,lučka25 in penca:hvala vam vsem.Da bom zdržala do 23.8 še sama ne verjemem ,a kaj pa naj ko pa ne vem ,če se moja M spet z mano heca ali misli resno ,da je 9 mesecev ne bo-tega bi bila zelo vesela.Se pravi če sem imela O nekje okoli 29.7-5.8 in da je bil 10.8 rjav izcedek ,da bi sedaj že moral test pokazat?No pa jaz bom še res počakala do 23.8,saj do takrat se bo pa že ulila ,če se bo mislila,kar upam da ne bo in da je resssssssssssssssss 9 mesecev ne booooooooooooooooooooooo.

Sledeče stanje pri meni ali se mi pa samo dozdeva:
*že kak teden me bolijo samo BRADAVICE
*imam nekam čudno blato
*lulam veliko
*danes se mi je parkrat malo -a čisto malo dvignilo in potem nič
*vsak čas se mi zdi ,da se bo ulilo
*in ne upam si delat testa ,da ne bom spet razočarana

hvala in berem vas jutri ali malo kasneje ,grem pod tuš!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
17.8.2008 19:51:49   
gigi1
Sonček85 kaj to berem???

Punčka moja ful stiskam pestke, da je to to!!! Pošiljam ti same  pozitivne misli.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
17.8.2008 19:58:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonček85 kaj to berem???

Punčka moja ful stiskam pestke, da je to to!!! Pošiljam ti same  pozitivne misli.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  SE PODPIŠEM! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.