PENCA
|
Dober večer Ja, Neela, ne boš verjela, dons sem kar prežvela. Skor tako, kot, da je nebi imela. Samo malo me šravfa, ampak to ni nič napram prejšnim . Ja, tko, da je blo čist uredu. Bom vidla kako bo jutr, k tud zutri delam.Ampak zanimivo, KO sem pri 16. dobila prvo , je bila čisto neboleča in točna kot urca na 28 dni. Pred parimi leti se mi je pa čist zmešala in potem sem imela še tiste grozne krče, da tud ležat nisem mogla, pa križ mi je skor stran padu. No zdej se mi je ciklus nekako naštelal na 30,31 dni in zdaj po K tud skoraj nimam več krčev. Ne vem, mogoče mi je pa K nekako hormone bolj v red spravil. Drgač sem pa mal tud že na endometriozo sumla, ampak sej bodo na laparo vidl kakšna je stvar, sam da zdej to lažje prenašam. Pa zmeri k pride, ji rečem, da zdej ji pa ni treba več pridet, vsaj ene 2 leti naj mi da mir . Zdele še počakam, da bom vidla delni lunin mrk ob 23,17, če niso oblaki skril moje lune. Sm to zdele prebrala na Nova borbaIII, sm šla mal tja pokukat, pa vidim, da je že kar nekaj klomifenk tam. Tebe Neela menda pogrešajo. Pol moram pa spat, da ne bom zjutri zaspala Lahko noč vsem želim
|