Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.8.2008 18:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
a jaz tole prov vidim???????!?!?!?!?!?!? Od 13-ih nobenega posta?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.8.2008 18:24:47
|
|
|
|
PENCA
|
Evo mene se javljam na raport. Vem, da je že mal pozn, ampak prej sm bla na šiht, pol sm pa avto glancala, sesala, cune prala. Čist sem fuč, kr dol mi teče. In jest se take stvari podstopim delat na 2. dan , ampak sej me ne zvija tolk. Drgač, bi pa kar obležala, zdej morm pa še k našim šibat. Ledenka, sej vem, da bi blo dobr teste narest, ampak nekaj odlašam. Naslednič ko bom šla k G bom pa rekla. Kje pa samoplačniško to nardijo? V Adria-labu mogoče? A na kliničnem v lj? Res morm, da bom pol lahko vsaj mirna, al pa da vem in grem bivšmu povedat kaj mi je dal v spomin . Upam, da mi ni nič nasral, itak je že to dost hudo . Lučka 25 navijam za tvoje folikelčke . Tudi jaz mislim, da bi ti lahko zdej pa že ratal. Dost smo pretrpele, kajne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.8.2008 19:45:34
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 a jaz tole prov vidim???????!?!?!?!?!?!? Od 13-ih nobenega posta????? ja kje si pa hodla?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.8.2008 21:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
danes pa vse dobite po enega plavega... Mogoče celo dva!!! Bom še razmislila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 17.8.2008 22:09:19
|
|
|
|
ledenka
|
pa sem prisla se malce sem si moram pravzaprav nohte nalakirat, ker je to pri meni nujno kot obleka vsaj s prozornim! sva pa postavila lopo za hiso, tako za bicikle pa mal sva spucala, ker se nama je ful klozna nabralo recimo prazna korita za roze, ko mi letos nikakor ni ratalo ponje k vrtnarju ce sem lena, sem res LENA
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 9:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
še jaz se javljam na raport. Pri nas nič novega, mislim, da smo ravno nekje pri O, tako, da si proste trenutke krajšava z . Jaz komaj čakam, da bo konec tega tedna, da bo spet vikend. Se mi sploh ne da hodit v službo. Ne vem zakaj tak odpor, pa k mam res super službo, super sodelavce.. Sam ne da se mi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 9:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa sej ne morem vrjet kaka tuga je tukaj....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 9:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
živa, men se zdi, da je na vseh temah bolj tuga..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 9:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sej kr težko vrjamem.... Take čveke pa tokle prostora nezasedenega... Kje ste vse?? Samo midve s Suzi dežurava??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 9:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dežuram vsak dan do 14.00. Potem grem domov in nimam več časa za RR. Še dobro da mam tako službo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 9:58:25
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! sam na hitro, ker je gneča
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:36:14
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
mhhhmmm.. tole pa ni švoh.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
mhmhmhmhmhmhmhm tole pa res ni švoh ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:39:35
|
|
|
|
pikicao.
|
u madonca, tuki je pa lustna ritka gor za uscipnt...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
a zdej ste se pa zbudile????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:42:26
|
|
|
|
miska73
|
Kleja, tole pa je nekaj za dober začetek tedna. Evo kaj nas spravi, da se javimo na novo borbo... prava fotka... Sicer pa dobro jutro vsem in uspešen delovni teden
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:45:49
|
|
|
|
pikicao.
|
ja ta slikca nas je zbudila tko in tko domisljija dela svoje, hihiiih
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:52:09
|
|
|
|
~Biba~
|
da ne bojo poplave
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:53:19
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahahah
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 11:56:13
|
|
|
|
nf
|
opa opa kakšne luškane fotke Vidim, da ste danes tukaj še najbolj klepetuljaste. Pa se vam bom kar priključila. A se je Erin že kaj oglasila, je že dala kako fotko od malega v album?? Me kar firbec matra, kakšna je mala štruca.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 12:00:06
|
|
|
|
pikicao.
|
ce je zadnji del bo pa tu se sprednji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 12:00:33
|
|
|
|
pikicao.
|
joj mi ni prjel
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 12:05:07
|
|
|
|
nf
|
Kako je luškan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakšno srce Aaaaaaah ja, kdaj bomo končno že me dobile svoje štručke. Včasih se mi pa res zdi, da zdej bi pa že počasi lahko bilo kaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?