Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 17:16:39
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Evo mi smo doma...iz zabave seveda...žurka ( bolje rečeno) kosilo je bilo odlično, prav tako torta, čeprav sladoledne ne bom več naročala......se je tako hitro topila da smo se komaj uspeli slikati Slavljenec je vmes malo zadremal.....ja praznovanja so huda reč..... Slikice sledijo..... Bravo Primož in seveda tudi Rajmond!!! Seveda čestitke tudi Rajmondu. Vsaj enkrat smo imeli tudi mi nekaj sreče.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 17:19:46
|
|
|
|
April
|
Tin, vse najboljše A je še tak mesojedec? Poopsika, ful lepo. Res. Pa tam je tud nasploh zelo lepo, narava, grad, Krka... Sisy, res lepa torta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 17:21:06
|
|
|
|
April
|
Rajmond je pa skor moj sosed. Ko je nazadnje olimpijsko domov prinesel smo imeli zabavo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 18:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Mi smo tudi iz žurke...Tjašina prijteljica je prav tako praznovala 1 leto . Fl je bilo luštno, ful mladih parov z otročki, prav fajn smo se imeli, tamali so bili pridni in se igrali, mi pa na veliko čvekali . Tjaša je bila uiber pridna, zdej je pa že pri babici, ker imam jst jutri na borzi neko predavanje in jo je danes prišla babi iskat. Tjaša pa kar veliko čveka, neverjetno ponavlja besede za teboj ...zmeraj ko ji kaj daš in rečeš hvala ona reče krneki ampak se odzove. Je pa nasplošno bolj čvekava...pa zato malo zaostaja v hoji. Jst pravimvse ob svojem času Ja naši olimpijci so pa res asi, bravo Rajmond in pa seveda vse čestitke našemu olimpijskemu prvaku Primožu ...vsaka čast res ...Mi smo bili tam na fešti vsi za televizorjem in tolk navijal, da se nam je mešal . April,sisy in zalenka hvala za pohvale glede gostilne ...ja, res je tam lepo!
< Sporočilo je popravil poopsika -- 17.8.2008 18:05:56 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 18:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy al pa poopsika a mi lahko ena spiše prošnjo pa kr podatke od Štefke Kovačeve
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 18:56:44
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva se tudi še dojiva. Sicer čez dan bolj malo, včasih za uspavanje, ali pa če se dere kot jeshar pa ga ne morem drugače potolažit. Pri nas je enako!! Že kar nekaj časa ponoči samo 2x.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 18:59:24
|
|
|
|
JORJA
|
Danes spi že 4 rundo........ne morem verjet kako ga je zabava utrudila..... Seveda da je zmatran.......saj je naredil kar nekaj km...ga je bila polna restavracija......sedaj že šiba da je kaj!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 20:16:40
|
|
|
|
pravljična
|
po doooooooolgem času se še jaz oglašam moram reči, da sem zadnje dni precej zasedena....predvsem z razmišljanjem kako bo jutri, ko svojo princesko začnem uvajati v vrtec že sedaj me je groza, ko pomislim; imam še 2 tedna do službe in upam, da bo šlo vse gladko in da s 1.9. štartamo s polno paro; imam 2 tedna dovolj? zaprosila sem sicer za 6 urni delavnik in upam, da mi ga odobrijo; tako ji ne bo potrebno biti vsak dan po 9 ur v vrtcu in bova skupaj že okoli 14. kakšne izkušnje imate z uvajanjem? pa morda s krajšim delavnikom?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:10:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
mi smo tud odpraznovali krst ,gostilna pa še doma, prej so šli tak da cel dan fešta lin čedalje bolj pridna nardim album, le no sliko za "demonstracijo"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:12:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:24:59
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** sisy al pa poopsika a mi lahko ena spiše prošnjo pa kr podatke od Štefke Kovačeve če hočeš dobro,kvalitetno prošnjo jo je treba ornk spisat, ne pa samo podatke not sklofat...tko da bi za fajn CV (življenjepis) potrebovala vse tvoje podatke, tudi o preteklih delovnih izkušnjah in znanjih (kar je v bistvu najpomembneje)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:25:45
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* cortiiiiiiii taprava kraljična
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:29:25
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljična po doooooooolgem času se še jaz oglašam moram reči, da sem zadnje dni precej zasedena....predvsem z razmišljanjem kako bo jutri, ko svojo princesko začnem uvajati v vrtec že sedaj me je groza, ko pomislim; imam še 2 tedna do službe in upam, da bo šlo vse gladko in da s 1.9. štartamo s polno paro; imam 2 tedna dovolj? zaprosila sem sicer za 6 urni delavnik in upam, da mi ga odobrijo; tako ji ne bo potrebno biti vsak dan po 9 ur v vrtcu in bova skupaj že okoli 14. kakšne izkušnje imate z uvajanjem? pa morda s krajšim delavnikom? pozdravljena Če te kdo razume sem to jaz... tudi mene je zadnje čase zelo "strah vrtca"...bolj ko se bliža 1.9. bolj sem ...Tok sem se navezala na našo pupo in tolk sem navajina na najin ritem da mi bo kar hudo ko ne bo več non stop z mano...Po mojem bi bilo bolje da bi jo uvajal kar oči ker jaz bom po moje bolj jokica kot naša tamala... Kako pa to da že ju3 začneš z uvajanjem?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:31:20
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Sisy, res lepa torta so rekl da je bila tut dobra....v glavnem ni je več
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* srčika mala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** sisy al pa poopsika a mi lahko ena spiše prošnjo pa kr podatke od Štefke Kovačeve če hočeš dobro,kvalitetno prošnjo jo je treba ornk spisat, ne pa samo podatke not sklofat...tko da bi za fajn CV (življenjepis) potrebovala vse tvoje podatke, tudi o preteklih delovnih izkušnjah in znanjih (kar je v bistvu najpomembneje) Ja sej to je paa res.A če dam Tjaši tvoj mejl in ti pošlje podatke oziroma življenjepis bi ji ti to spesnila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 21:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako se meh hudo nardi ko ujamem v naslovih-avgustovka tapata rodila ...... Sej je vsak obdobje lep ampak ko pa dobiš štručko v naročje Kolk me je Tisa Lana gledala s tistimi modrimi učkami Madona sem občutljiva danes....a sem spet noseča
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 22:05:54
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako se meh hudo nardi ko ujamem v naslovih-avgustovka tapata rodila ...... Sej je vsak obdobje lep ampak ko pa dobiš štručko v naročje Kolk me je Tisa Lana gledala s tistimi modrimi učkami Madona sem občutljiva danes....a sem spet noseča ti si ista k jest že ko tole slikco od Tisike gledam se spomnem na svoj porod in našo malo štruco...pa kok je bla mejhna...pa kok sem bla čustvena pa ko sem skos jokala zdej ko mora v vrtec pa spet jokam pa tut ko slišim da je katera rodila me tko prime da bi jst kr tut takoj še eno štruco mela...tisto malo,dišečo,čist od tebe odvisno štručko...joj kok gre hitr ta cajt...na pa je en leto okol, najina štruca pa že okol šiba pa se z nama "pogovarja" ne moreš verjet no...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 22:06:34
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** sisy al pa poopsika a mi lahko ena spiše prošnjo pa kr podatke od Štefke Kovačeve če hočeš dobro,kvalitetno prošnjo jo je treba ornk spisat, ne pa samo podatke not sklofat...tko da bi za fajn CV (življenjepis) potrebovala vse tvoje podatke, tudi o preteklih delovnih izkušnjah in znanjih (kar je v bistvu najpomembneje) Ja sej to je paa res.A če dam Tjaši tvoj mejl in ti pošlje podatke oziroma življenjepis bi ji ti to spesnila no problem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 22:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah jest kuj jokam.Je Maša nekje plesala in je bla tko lepa-mene pa tiščalo not,sem mislila da me bo razgonil,pa nisem upala jokat Ti vsaj veš da boš imela še eno štručko jaz pa vem,da pri nas ne bo nobenega več Lahko zanosim,želim si še enega ali dva a kaj ko je denar sveta vladar Čak grem zdele loto pregledat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.8.2008 22:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** sisy al pa poopsika a mi lahko ena spiše prošnjo pa kr podatke od Štefke Kovačeve če hočeš dobro,kvalitetno prošnjo jo je treba ornk spisat, ne pa samo podatke not sklofat...tko da bi za fajn CV (življenjepis) potrebovala vse tvoje podatke, tudi o preteklih delovnih izkušnjah in znanjih (kar je v bistvu najpomembneje) Ja sej to je paa res.A če dam Tjaši tvoj mejl in ti pošlje podatke oziroma življenjepis bi ji ti to spesnila no problem Zlatka si
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 8:43:10
|
|
|
|
srursa
|
Dobro jutro Kakšni zatišje je tu gor. Jaz imam samo v službi čas za ringaraja. Doma ni časa.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 11:51:14
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dobro jutro Kakšni zatišje je tu gor. Jaz imam samo v službi čas za ringaraja. Doma ni časa. o, srursa, in kako je v službi?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 11:57:22
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dobro jutro Kakšni zatišje je tu gor. Jaz imam samo v službi čas za ringaraja. Doma ni časa. o, srursa, in kako je v službi? km V službi je super, prav paše iti od doma. Popoldan se lahko dobimo kaj na igrišču. Super, da ste se imeli za rojstni dan in krst dobro. Kje pa ste imeli kosilo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 12:21:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
pr podržaju, ok je blo torta pa enkratna, lepa in dobra, poopsie hvala hvala
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......