zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sisy, vsen bodi ponosna da Sara plazi. Sej tud včasih pomislim, ma, večina jih že hodi, naša pa sam kobaca, sam vem da je to dobr zanjo. Pač ma mal razvojnih nepravilnosti in zanjo je vsak napredek uspeh. Tud shodila bo, mogoče kasnej kot večina sam bo. Ne, drgač sem pa hotla rečt, da je ful dobr da tvoj tok kolesari z njo. Moj fotr je zagrizen kolesar sam veš kaj je reku? Da on pa Neli ne bo nikol v kolesu pelu, ker ve kaki norci so na cesti. Pa sem rekla zakaj gre pol sam na kolo, pa je reku, da je vsen če njega zbijejo, njegove Neli pa bognedaj. Sej greva pa zato midva kdaj na kolo, no, vsaj enkrat tedensko. Se strinjam s teboj glede plazenja. Pa saj še ne hodijo vsi, naš tudi še ne, ok kakšen korak kar pa jaz ne jemljem za hojo. Meni se osebno zdi, da vse kar je pred enim letom, da je zelo hitro. Jaz večina otrok, ki jih poznam, je shodila kasneje, 14-15 mesecev. Glede kolesarjenja, pa ima tvoj fotr po eni strani prav. Je kar nevarno se takole vozit. Zato je treba izbirat čimbolj varne in neprometne poti. tud jaz mislim da je plazenje koristno, če pa pač otrok preskoči pa pa preskoči, nimaš kaj. jaz sicer lahko rečem, da pri nas vaje, ki jih pokaže na nfth ful pomagajo. je pa res da velikokrat pravi da nitka najbolje telovadi sama in samo pokaže kako jo je včasih treba malček popravit ali ji nekaj pokazat. za hojo je pa na nfth meni rekla, da večina otročkov shodi med 12 in 15 mesecem, tako da je ta okvir kar širok. kar pa jih tukaj okoli poznam pa so tudi večinoma tam okoli 14. meseca. meni se zdi da je super,ko so enkrat mobilni pa naj bo po 4 ali po 2. nitka preplazi celo ulico po vseh 4 . zdej mam pa kosiloo - mnjami, pica
|