|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
17.8.2008 21:06:40   
tatly
punce katere se nosite otrocke pod srcem...klko mate obseg trebuha,ko lezite?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.8.2008 21:19:35   
bambi14
Večer user posted image in mamice,
samo da vas pozdravim. Haaaaaaaaaloooooooooouser posted image .
Ju3 imamo kontrolo v porodnišnici za našo malo Elo Nino(sedaj se je primlo ime Elanina- kaj mislite,....meni je všeč).

In bom najverjetneje šla pogledat kako se drži andrejaboris in njen user posted image . Vas pa vse lepo pozdravlja.user posted image user posted image user posted image

Lep večer in mogoče bo danes delovala zapoznela lunauser posted image in boste cartlale.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.8.2008 21:27:18   
matejchi
bambi14 kakšno kontrolo imata to?
pa andrejaboris skregaj, ker se ne drži dogovora....

jaz stavim vse karte zdaj samo še na 21.8., če ne bom dr. kar rekla da nima smisla čakat...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.8.2008 21:38:07   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

bambi14 kakšno kontrolo imata to?
pa andrejaboris skregaj, ker se ne drži dogovora....

jaz stavim vse karte zdaj samo še na 21.8., če ne bom dr. kar rekla da nima smisla čakat...

...tamala je imela malo problema z dihanjem in so mislili, da ima neko vnetje in je bla en dan v topli postlci in dobivala je antibiotik 4 dni. A se je ob pregledu krvi izkazalo, da je vse OK in sva šli 4 dan domov.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.8.2008 21:51:56   
naty13
Eno vprašanje??????? Za mamice.

Jošt mi že dva dni zvečer nikakor ne more zaspati. Sit in previt. Kar ne rata mu. Tudi,če ga nosim.user posted image  Enako se je zgodilo pri Nejcu, ko je bil star tam 14dni tri tedne. Pa sva z user posted image  eno uro ali več navijala vrtiljak in mu tlačla dudo. To je trajal kakšne dva tedna, potem se je pa unesel. Jošt pa še dude ne mara. Danes jo je sicer mal vlekel, ampak ne bo dobra za uspavat. Ne bi ga pa rada razvadla z nošenjem. user posted image  Sayuri, kako pri tebi zaspitauser posted image  Na joškiuser posted image  Sama od sebeuser posted image  tukaj sem pa čisto nemočna, ker ne pomaga ničuser posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.8.2008 21:53:08   
naty13
Ryssa čestitke za fantka Lana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.8.2008 21:55:45   
pingo80
user posted image user posted image  Ryssa, čestitke ob rojstvu Lana. user posted image user posted image

Tatly - sem se fajn napapcala, zdaj sem si šla pa trebušček zmerit v ležečem položaju. Smo na 99cm. Si ga bom raj zjutri zmerla še enkrat in pol poročam.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.8.2008 22:56:17   
Nejka23
Zivjo punce!!!
Evo, se vedno sem v enem kosu...2 v 1 user posted image
Jutri imam pregled v P, smo se zadnjic dogovorili, da me bodo najverjetneje kar sprejeli in malo pospesili,ker nima smisla cakat, moje zile so iz dneva v dan slabse user posted image
Pocutim se obupno, ponoci se skorajda ne morem premikati, tako me boli v spodnjem delu trebuha,...Mi mora moz pomagati...Dobesedno sem kot nasedel kit, tale nas fantic me je ornk zdelaluser posted image Tudi moj trebuh se bo vsak cas razpocil, sedaj sem v parih dneh pridelala zemljevid okoli popka, srbi ko sto user posted image , pa se popraskat se ne morem, ker je potem se slabse.... Ocitno je to maksimum,kar zmore moja kozauser posted image   Upam, da me jutri res obdrzijo, ker sem ze cisto obupana...Sicer me je strah, resnicno strah, da se res ne bi kaj zakompliciralo zaradi zil, ampak si zelim, da sem ze resena.... Doma imamo se 2 letnico, ki tudi nestrpno pricakuje dojencka ceprav po moje ne ve tocno,kaj to pomeni....  Mi je hudo, ker bova prvic loceni nekaj dni, ampak....Bo pa potem lazje....
Drzim pesti za vse vas, pa cestitke vsem, ki se ze pridno crkljate!!!!

Nejka

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
18.8.2008 7:05:21   
čipka
dobro jutro punce!
Danes me je pa doletela čast, da jaz skuham jutranjo kavico.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej čestitke vsem novim mamicam!user posted image
Se vidi, da sem zgodnja (pokonc že od 5.30), sem ko sova, ker je danes moj dan D.user posted image   user posted image
Jah, nič...gremo počasi proti P na pregled (na dan pdp-ja se pokazat), če še nič ne bo kazalo, pa itak pridem domov. Samo glede na to da je moje dete v medenični vstavi, ne vem al te kej drugače pregledajo kot drugač...mislim ne vem če ti lahk kar sprožjo...ah ne vem...že celo jutro premlevam kaj bo, na koncu pa nič ne bo.user posted image    

Ok, fajn bodite pupe, pa držte pesti...aja, pa še odpustnico bi rada.user posted image

*papa

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
18.8.2008 7:08:29   
čipka
Nejka, ne sekiraj se....vse bo uredu, boš vidla....samo pozitivno naprej!user posted image      Še malo, pa bo za tabo, se nimaš česa bat. Držim pesti-pa srečno!user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
18.8.2008 8:02:10   
Barbarinha
Dobro jutro!

Vse novopečene mamice: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno delo in vaše avgustovčke!

Tatly imaš ZS!

Veliko sončka in novih user posted image  danes!

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
18.8.2008 8:25:47   
naty13
Jutro.

Čipka hvala za user posted image .

Mi smo spali tako tako. Zaspali šele mal čez 23h, v postlo sem ga pa nesla že ob 21.30. Ne rata nam zaspat. user posted image user posted image user posted image  Paa je sit, previt, čez dan dosti buden, zvečer pa samo jok, jok, jok. Nič ne pomaga. Še na flaši in roki ne zaspi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem smo spali do 3.15, ampak sem se zbujala, ker je kar v spanju nekaj jokal. user posted image user posted image user posted image  Dobro je bilo šele, ko sem ga dala na trebuh ležat. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem smo spali do 7h, mal pojedli, veliko ni šlo, spal na roki, ko ga odložim, se je takoj zbudil. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa dretje.user posted image  Ja, če ne spimo se pa deremo. Ne vem, kaj se dogaja zadnje tri dni. Jošt je ratal prava mala sitnoba.

Nejc pa uživa na morju in me sploh noče na telefon. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič pojamrala sem, če mi katera zna pomagat, bi bila vesela. user posted image

pa pa

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
18.8.2008 8:44:29   
miškolinček
Hvala za kavo.

Naty mi smo tudi od 4 že pokonci,pa včeraj popodlne je tudi kr nekaj godel pa sitnaril. Jaz mislim da ga prebava daje ker kadar je več na Novalacu kot pa pri meni ne more kakat,pol se pa zvija,dokler enega mini drekca ven ne spusti čisto zelenega. Pa zrak v želodcu mu dela probleme ker mi tako grdo je po flaši,da kr golta,se sliši tako kot bi kamni padali v želodecuser posted image .Pa pdreva cel kup kupčov pa nič boljše.

Pa moj se tudi umiri če leži na trebuhu,ampak na meni in ne v postelji,pa pol tudi hitro podre kupček. Pravijo da moraš dati na trebuh ležat otroka če ga zvijauser posted image ,ne vem to sem slišala.
Drugače meni zaspi sam,samo mora biti res ful sit,pa dudo mora vleči,HB da jo mara,ker drugače bi se mi tudi nosili,Erazem ni maral dude je bil isto kot Jošt in smo ga nosili za spat.
Al smo bili neumni,kaj? Me še danes boli hrbtenica če se samo spomnim.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
18.8.2008 8:52:03   
sayuri
Jutro. VAs samo pozdravim in kavico vzamem. Mi je sestra prišla nohte uštimat user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
18.8.2008 9:01:10   
tatly
barbarinha-ZS IMAŠ

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
18.8.2008 9:24:08   
tejkaz
Jutro

Naty, Jaša zaspi samo na joški. Drugače sploh ne zna zaspat. Zaenkrat mi je tako najlažje, kaj bo pa čez nekaj mesecev pa še ne vem. Se bom takrat ubadala s tem. Poskusi ga res na trebušček dati spat čaz dan, da mu bodo šli plini ven.

Spali ok. Zdajle je bil rekordne tri ure buden, zdaj pa spet spančka. Čakam če pride patronažna še zadnjič, potem gremo pa na sprehod. Danes je Gregor zadnji dan doma.

Naty, kdaj bova šli na kakšen krog z vozičkom?

Tatly, jaz sem na koncu imela 106 cm.

Danes je pa moj PDP user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
18.8.2008 9:34:25   
Krysia
dobro jutro, punce.
I'm back - 2v2 user posted image

Vas nisem uspela še nič brat, vem pa da vas je Naty13 obveščala - Naty, hvala. Skratka, mi smo rodili 9 dni pred rokom, trenutno spimo kot angelčki, šponoči imamo p aml drugačne zgodbe, ampak tudi ni hudega. Ne vem, če bo zdajle čas za porodno zgodbo. Če ne rata zdaj, vam jo pa kmalu napišem. Sem pa videla, da ste držale pesti - prvi dan v P mi je mož prinesel sprintanih nekaj strani našega foruma, a ni priden? user posted image

Sem videla, da je bilo pri nell hudo, punca, ko sem to brala, me je kar stiskalo ...

Gajka, se mi je zdelo, da ti bo ime všeč - le zakaj user posted image Če  bo naš Rok tako priden kot tvoj, takoj podpišem ... pa če bom jaz tak stručko od mamice, tudi nimam nič proti ...

Ok, probam na hitro s porodno zgodbo. V sredo popoldan se mi je zdelo, da mi  počasi odteka voda in sem se šla pokazat v P. Me dajo na ctg, pravijo, da se sicer nekaj dogaja, ampak ni panike. me pogledajo, voda ni odtekala, sem pa bila 3 cm odprta in maternični vrat je že izginil, zato so me poslali kar gor na porodni oddelek. Sem bila čist presenečena, ker sem bila prepričana, da grem domov. Moj dragi je pa itak skoraj s stola padel, ko sem prišla iz ordinacije v halji ... user posted image Potem pa vsa procedura s klistirjem in ostalim. Potem sva se po 2 urah ctg-ja, ki je risal kar močne popdake, ki se meni sploh niso zdeli nič takega, malo sprehajala po hodniku. Potem je pa prišel porodničar in se je odločil, da mi bodo predrli ovoje, ker sem bila 5 cm odprta in je bila plodovnica mlečna. o je bilo ob 22h. No, ko so se potem začeli popadki, se pa ni blo več za hecat. Na začetku so bili bolj redki, pa sem vmes še lahko dihala in se nekaj hecala z možem ... So me vprašal, če hočem kaj proti bolečinam, pa sem rekla, da ni treba. In potem se je okrog pol polnoči začelo zares - ful močni popadki pa dokaj pogosti. Se opravičujem, ampak ne vem, na koliko časa, to je mož gledal na uro, jaz sem samo dihala. Aja, pa še najprej sem narobe dihala in sem bila ful zmatrana pa vrtelo se mi je (ker sem pregloboko dihala in je bila hiperventilacija). Ko so me naučili prav dihat, je bilo res ful lažje. In naenkrat sem začutila, da moram pritisnit in potem se je zečel težji del ... ker to pritiskanje je sicer ok in itak to delaš nagonsko, samo je problem, ker moraš tiščat malo dalj kot bi ti pasalo ... pa potem še popadek mine in takoj pride nov in če nisi pripravljen, nimaš časa vdihnit, pa te preseneti ... No, in smo se malo matrali, ampak babice so ful usposobljne in so mi pomagale, tako da smo nekaj minut čez 1 spravili Roka na ta svet. Takoj je zajokcal in zakašljal, bil je ful luškan in krasen ... Pa še rezali me niso, samo 2 mala šivčka sem dobila, ker sem se malo raztrgala, ampak ni panike ... Skratka, za osebje v LJ porodnišnici same pohvale, tudi gor na oddelku so lepo skrbeli za nas ... Rok je potem izgubil 150g, pa jih je do odhoda domov že pridelal 40 nazaj, tako da zdaj počasi lezemo proti porodni teži ... Zdaj pridno je in spi in kaka user posted image , vsake toiko časa pa uprizori zastonj koncert user posted image - predvsem ponoči.

Aja, pa moj mož je hišo tako spedenal, da grem čez kakšni 2 leti še enkrat rodit user posted image user posted image

Tako, za zdaj toliko - vsa bom še malo prebrala, če ne bo sirene ... Pridne bodite, čestitke novim mamicam, ziher je še katera rodila za mano, pa velik sreče tistim, ki boste rodile danes in te dni. Se tipkamo in beremo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.8.2008 9:45:32   
matejchi
http://www.vecer.com/clanek2008081805352708

če katero mika...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.8.2008 9:46:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin, se mi prav smiliš.user posted image Resnično rabiš počitek. NAJ ti nekdo vzame Tilna za dve urci, da se ti naspiš. Si mu poskusila dati čaj? Mogoče je žejen.

HB sem se ponoči napala - je mali spal od 20.30-5 pa sem ga kar v spanju potem podojila in je spal še do 7.30, jedel in sedaj od 9 spi. Je imel pa včeraj spet akcijo - buden od 13-20.30. Ampak ko bi med tem budnim stanjem vsaj bil kaj tiho in opazoval, ne neeeeeeee on je lev on je glavni naj vsi vejo da je zbujen. Dere se brez prestankauser posted image Učki so lih komaj k sebi prišli pa bodo ušesa nastradala.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.8.2008 10:04:55   
naty13
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo prespano nočko. user posted image

Kryssia hvala za porodno zgodbo. Sem jo z veseljen prebrala. user posted image

Tejka za vozičkanje ni problema. Verjetno v dopoldanskem času, a neuser posted image   Podnevi mi spi normalno v ležalniku, ponoči sem mela pa dost, pa sem ga na trebuh obrnila,pa je spal. Mami mi je rekla, da so nas takrat ko smo bili mi dojenčki, morali dajat spat na trebuh, zdej pa na bok. user posted image  Itak pa spi vsak otrok drugače. meni niti slučajno ne ostane na boku, je v sekundi na hrbtu. Pa ga lahko založim, pa je tak telovadec. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.8.2008 10:15:16   
Erin
Ryssa, Andrejaboris, Iskanje - iskrene čestitke ob rojstvu malih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana777 - SREČNO!user posted image

miškolinček
- hvala za vse besedeuser posted image Sem že začela z dodajanjem dodatka pa ga tako golta kot bi ga cel dan stradala. Tako da ga sedaj podojim, vkolikor zaspi potem ali pri dojenju ali pri podiranju kupčka-super, drugače pa mu potem poskusim dat dodatek.Pa ga celega poje. No sedaj ga že celo 2 noči nisem zbujala pa je bil zjutraj vedno prav zadovoljen, jaz pa tudi.
Hvala ti še  1x ker si se potrudila in mi pomagala..zlata si...

Baj d vej - jaz tudi nisem dobila recepta za AD3 kapljiceuser posted image user posted image user posted image Razlike med P so očitneuser posted image

nell - brez skrbi, bo prišel ven slej ali prejuser posted image Glede mer se pa ne sekiraj. Meni so 2 dni pred porodom namerili z 3D UZ da ima okoli 3400g imel jih je pa 3190g.
naty - ne znam ti svetovat. Moj user posted image ne mara dude, ne mara vrtiljaka, zaspi pa samo na mojih ramenih - če ima dober danuser posted image

Aja pa še eno vprašanje - moj ima takoooooooooo dolge nohte da je revež že ves popraskan pa pravijo ne strižt...do kdaj ne smem?

krysia- dobrodošla doma!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.8.2008 10:16:30   
Erin
                user posted image SEZNAM GP, CTG, AMNIO.: user posted image

19.8. - pingo80
20.8. - nell
20.8. - matejchi
22.8. - Barbarinha

user posted image     

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.8.2008 10:17:33   
maya maya
Živjo, da se še jaz malo javim.

ninaaa - Tudi moj vikend je bil pester, ampak žal ne toliko, da bi na svet prijokala naša malčica. V nedeljo zjutraj sem še v postelji čutila, da nekaj teče iz mene, pa se obrišem in vidim da je brez barve in vonja- voda je, kaj pa drugega, sem si rekla. Sem nahitro vstala in iz mene je steklo kar nekaj kapljic rjavkaste tekočine, na wc-ju pa še rdečkasto rjava sluz, ki se je kasneje izkazala za čep. Po zajtrku sva se z možem odpravila v Postojno na pregled, bolj iz firbca in v upanju, da gremo v akcijo. Nič ni bilo, odprta sem za vrh prsta, popadkov ni (do 30 na CTG-ju), poslana domov.
Po kosilu sva se šla z mojim še mal vozit, pa na sladoled, zvečer je še ena pica padla, potem pa spet krči (za moje pojme popadki). Po dveh urah blagih krčev na približno 8 minut se odločiva, da greva še enkrat v P- mogoče pa le bo kaj. Ista zgodba, odprta en prst, popadki minimalni, gremo domov. Zunaj je sedela ena user posted image , se ji je res videlo, da jo ful boli zato sem rekla user posted image , da grem naslednjič v P, ko me bo že tako bolelo, da bom po vseh 4-ih hodila. Danes zjutraj sem imela že močnejše in daljše krče ampak se je vse umirilo. Jaz bi kar user posted image , tako si želim spoznati našega otročka, ko pa nam vse mamice s svojim slikicami vaših sončkov take lušte delate.
Višnja, Karmar, Matejchi, Anaya, Ninaaa, Tatly, Nejka23- kako ste pa kaj ve danes? Jaz si res želim user posted image , njegovi dnevi se pa tako nezadržno bližajo koncu. user posted image
Tatly- moj obseg trebuha je 104 cm, z lepim vzorcom pridelanih stij in krasnim štrlečim popkom... ni da niuser posted image

Vsem novopečenim mamicam čestitam in jim želim vse najlepše!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.8.2008 10:19:38   
Erin
user posted image user posted image

user posted image PDP
Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 03.08.
~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg

user posted image 10.08.

~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let

user posted image 11.08.

~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ LenaG (user posted image Tisa) 31.let MB/ +20 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +23 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

user posted image 15.08.

~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +16,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +6 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +18 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +18 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 28.let  MB/ +15 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +14 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ

user posted image 24.08.

~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +13 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +18 kg

~ clara23 (user posted image ) +11 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ anckabancka (3.user posted image user posted image ) 28.let
~ aradej
(2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +4,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let +11 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +22 kg

~ Nejka23 (2.user posted image  user posted image )

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.8.2008 10:22:21   
Erin
                 user posted image
    user posted image
     user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri
2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri
4. srecka30 (PDP 20.8.) ~ MOJCA - 43cm, 1910g

11.7.2008
5.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri 
                              ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri
6. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
7. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

21.7.2008
8. m@j@ (PDP 5.8.) ~ URH - 52cm, 3270g ob 12.47 uri
      user posted image
        user posted image

22.7.2008
9. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

24.7.2008
10. izabella08 (PDP 2.8.) ~ IZABELA - 50cm, 3050g ob 2.50 uri

29.7.2008

11. Tamy30 (PDP 13.8.) ~ MARTIN - 52cm, 4460g ob 6.46 uri
12. miškolinček (PDP 11.8.) ~ FILIP - 52cm, 3330g ob 15.03 uri

13. dar10 (PDP 18.8.) ~ EMA- 49cm, 2680g

30.7.2008

14. K_a_t_j_a (PDP 12.8.) ~ JAN - 48cm, 2550g ob 7.58 uri
15. Naty13 (PDP 14..8) ~ JOŠT - 51cm, 3205g ob 23.50 uri

16. Tato (PDP 2.8) ~ JAKA - 53cm, 3510g

31.7.2008
17. bella02 (PDP 4.8.) ~ TEJA - 53cm, 4100g

2.8.2008
18. Muklla (PDP 30.7.) ~ ŠPELA - 52cm, 3560g ob 00.15 uri
19. kaja02 (PDP 6.8.) ~ LEJA - 51cm, 3480g ob 6.30 uri

20. daja27 (PDP 12.8) ~ LEON - 50cm, 3320 g ob 21.37

3.8.2008
21. *zvezdica*(PDP 10.8.) ~ ZARJA - 53cm, 3610g ob 6.10 uri
22. tejkaz (PDP 18.8.) ~ JAŠA - 52cm, 3165g ob 22.43 uri

4.8.2008
23. dojenč (PDP 4.8.) ~ ŽANA - 48cm, 3110g ob 11.35 uri 

24. bambi14 (PDP 21.8.) ~ ELA NINA - 47cm, 2810g, ob 21.50
25. Odette (PDP 5.8) ~ fantek - 55cm, 4050g

5.8.2008

26. ozziebo (PDP 1.8.)  ~ LARA - 52cm, 3790g ob 2.55 uri
27. iva77 (PDP 11.8.) ~ TAMMY - 50cm, 3150g ob 9.20 uri 

6.8.2008
28. Erin (PDP 1.8.) ~ TILEN - 51cm, 3190g ob 3.35 uri 

8.8.2008
29. sandra123 (PDP 22.8.) ~ TAJA - 50cm, 3030g ob 9.16 uri
                                   ~ TEJA - 47cm, 1960g  ob 9.18 uri

30. pufka (PDP ?) ~ NIKOLA - 52cm, 3900g ob 12.43 uri

9.8.2008

31. renatka (PDP 22.8.) ~ EVA - 47cm, 2560g ob 20.10 uri 
32. arait (PDP 2.8.) ~ EVA - 52 cm, 3450g ob 23.44 uri

10.8.2008
33. nevaeva (PDP 2.8.) ~ ALJA - 52cm, 3460g ob 9.15 uri
34. nyna84 (PDP 4.8.) ~ LANA - 50cm, 3240g ob 23.56 uri 
35. Astrea (PDP 18.8.) ~ TINE - 52cm, 3570g ob 21.40 uri

11.8.2008
36. Zoja Miša (PDP 29.8.) ~ KAJA LINA - 47cm, 2600g ob 8.35 uri
37. PABLO (PDP 31.7.) ~ OTMAR - 52cm, 3490g ob 10.24 uri 

12.8. 2008
38. ANA_P (PDP 11.8.) ~ TAI - 51cm, 3960g ob 21.33 uri 
39. PikaPola (PDP 8.8.) ~ PETER - 53cm, 3540 g
40. iskanje (PDP 14.8.) ~ MALU - 54cm, 3800g

14.8.2008
41. Krysia (PDP 23.8.) ~ ROK - 52cm, 3380g ob 1.04 uri
42. košuta (PDP 15.8.) ~ TEODOR - 51cm, 3037g ob 10.12 uri 
43. anita goitan (PDP 14.8.) ~ ZOJA - 50cm, 3185g ob 17.38 uri
44. m_m (PDP 15.8.) ~ TJAŠA 

16.8.2008
45. maartinca (PDP 10.8.) ~ JERCA

17.8.2008
46. andrejaboris (PDP 22.8.) ~ ENEJ - 50cm, 3310g ob 10.12 uri
47. Ryssa (PDP 24.8.) ~ LAN - 49cm, 2980g ob 13.12 uri
user posted image
user posted image

24 user posted image :26 user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 18.8.2008 10:31:15 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?