|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
17.8.2008 12:16:04   
kaja02
martinca- user posted image user posted image

andrejaboris- pa si ga le učakalauser posted image user posted image user posted image

gajka- z vetrovnimi kaplicami nimam izkušenj, jih imam doma, sem ji dala enkrat 2 kapljici pa nisem opazila spremembe, če ima katera izkušnje naj javi - PROSIM
glede AD3 kapljic, pa je Kaja pri prvi dozi dobila take krče, se je skupaj drla 2 uri, komaj se je pomirila, drugi dan pa krčev več ni bilo, res pa je da dečke bolj krči dajejo kot pa deklice, ne obupaj

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
17.8.2008 12:27:46   
bella02
Ninaaa, ti se pojdi pokazat v P, saj zato so tam. Sicer te ne bodo veseli, samo nisi ti kriva, da imajo službo. Jaz sem doživela precej hladen sprejem od zdravnice (sestra je bila OK), češ kaj hodim v soboto, če sem user posted image že v petek manj čutila. Pa zakaj smo vse prišle v soboto in nobena ne v petek? Halo???? Sem jaz zdaj odgovorna za 30 nosečk? Pač so sitni, ker morajo delat in ne kofetkat.
Pojdi se pokazat, da ti naredijo CTG in boš vedela, da je vse ok.

user posted image user posted image user posted image andrejaboris, iskrene čestitke vama z očitom ob prihodu malega Eneja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image maartinca in očka, čestitke za malo princesko Jerco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
17.8.2008 12:43:19   
Tamy30
hm, a ga kopate ceprav se ni cist suh popek? A vam je to svetovala patronazna? Moja oz. ze dve sem imela, sta obedve mnenja da je treba pocakati na suh popek, sele potem kopanje....

andrejaboris iskrene cestitke ob rojstvu Enejauser posted image user posted image user posted image veliko cartanjauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
17.8.2008 12:45:17   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri po hrastu spležeš gor, spustiš hlače in se spustiš dol.... pajade

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje jih pobiraš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
17.8.2008 12:54:12   
Vilika
Hoooj!

Se vam malo oglasim..

Vidim da me je Sayuri že malo pogrešala - je lepo to videt user posted image , ampak ŽAL pri nas še vedno nič ne dogaja user posted image .

Tko da se niti ne javljam nič več, ker enostavno nimam kaj napisat in samo še čakam na kakšen znak, ki pa ga ni in ni - pa je že juri moj PDP.

Berem vas pa še vedno sproti - in mi je zanimivo kaj si imate mamice za povedat in vam malo seveda tudi zavidam ker ste že čisto utečene jaz (in neketere) pa še vedno čakam... Vse imate tako lepe sončke in nam delate lušte da je jooj, pa si ful želim da bi še jaz slikico našega user posted image čimprej pripopala.

En notranji glas mi pravi da še kak teden ne bo nič - jaz bi pa tko user posted image mela, ker me devičke smo mal težke za okolico..user posted image

Prav nervozna že postajam, pa še lubi z mano. Kadar ga pokličem po telefonu se oglasi s stavkom - KAJ GREMO? , joooj, pa ne no.

Zdaj se tudi nonstop tuširam in glavo umivam, če slučajno kakšna voda odteče...pa bo treba na hitro it.. V glavnem sem tečna - zelooo, pa vas nočem preveč morit. 1x na 3 dni je dovolj user posted image

Bodite pridne pa držite malo pestke da nas 'čakajoče' čimprej kaj zvije.

Zdaj pa peljem lubita na eno pizzo - se mi je zaluštala in upam da se mal skuliram.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
17.8.2008 12:55:07   
Erin
user posted image user posted image andrejaboris - čestitke za Eneja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image maartinca-čestitke za Jerco!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka - vidim da včeraj nisem imela osamljeno situacijouser posted image Naj bo čimmanj takih dni, kajne...
Jaz sem se že ornk zasekirala, kokr sem občutljiva je bilo to zame preveč... sem se že resno bal a da je z malim kaj narobe... očitno pa je zraven malo pripomogla še poporodna depresija ki  se me je malce lotila... Drugače pa tudi jaz sumim Legofer da in meni in malemu povzroča prebavne motnje... drugega ni, sem že vse izključila.

Nič, grem sedaj malega zbudit da ne bo akcije imel ponoči...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
17.8.2008 12:55:19   
bella02
Končno si bom vzela nekaj minut za mojo porodno zgodbo.

Rok sem imela 4. avgusta. 22. julija sem bila na pregledu pri gin. in je rekla, da sem odprta 2cm in da je glavica že čisto nizko. Čez en teden, 29. julija je bila situacija nespremenjena. Veselo sem se še potepala naokoli. V četrtek sem šla k prijateljici, da mi naredi pedikuro, da bom lepa za v P, ko bo pač treba. Po pedikuri in obilni malici popijeva kavico in odločim se iti domov, da dam noge v zrak, so lepo otekale. Ko vstanem, sem imela občutek, kot da bi dobila user posted image . Grem na WC in hecam prijateljico, da mi je morda odtekla voda. Ko dam hlače dol, pa tudi meni ni več do heca. Voda je bila namreč zelena. Ura je bila okoli pol 12h. Ker je bil mož na drugem koncu Lj, sva poklicali rešilca. Popadkov še ni bilo. Počakam v postelji, da prideta 2 prijazna fanta. Peš gremo iz 4. nadstropja, ker lifta pač nimajo. Hitro pridemo v P.  Mož me že čaka. Priklopijo me na CTG. Popadkov še vedno ni. Grem k zdravnici in ta mi pove, da sem odprta 5 cm. Spet peš v lift in na depilacijo. Malo čez 13.00 sem bila v porodni. Prvi popadek sem začutila ob 13.30, sledili so šibki tam na 8 min. Ob 14h pride babica in ker sem se od sprejema odprla le za 1cm, so mi dali malo umetnih. Čez 4 min sem že predihavala prvega. Potem so sledili močni na 3 ali 4 min. Dvakrat sem vmes prosila za kahlico, me je tiščalo na vodo. Ko mi jo je tretjič dal kar mož, ni bilo nobenega blizu, pa pride babica, pogleda in reče: Ja saj mi bomo pa rodili! Sledita 2 popadka in že pobožam glavico našega user posted image . Sledi še eden in naša Teja je zajokala. Sledilo je še šivanje, ki se mi je grozno vleklo, morda zato, ker me je šivala praktikanka in ji je zdravnica govorila, kje naj zabode user posted image . Nato pa smo začeli uživati v tišini skupaj z očitom in malo Tejo, ki sicer ni bila tako mala. Je pa zlata, tako kot so vsi.
Torej je moja zgodba dolga 3,5 ure in neboleča, z izjemo zadnje ure, ki pa tudi ni bila grozna. Je bilo pri Tjaši precej bolj hudo, saj se dveh ur umetnih popadkov in samega rojstva male sploh ne spomnim. Zato me je bilo zdaj tako strah. Pa k sreči neupravičeno user posted image user posted image user posted image .

Ker imam novega digitaca, moram še poštudirat, kako vam lahko pokažem našo princesko. Se bom potrudila, da bom čimprej.

Vsem, ki greste še v boj, pa veliko sreče in zgodb, podobnih moji!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
17.8.2008 12:56:29   
anaya
Čestitke novim levčkom.....user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi bi tut meli levčka, pa se naše dete še kr ne vda.... še samo 5 dni ma časa.... sej sploh ne vem več kako ji naj prigovarjam da se opogumi prit pogledat na svet.... me pa panika vedno bolj grabi glede poroda, sem vedla da če ne bom pred rokom rodila bom slej ko prej panična...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
17.8.2008 12:56:29   
naty13
Erin user posted image user posted image user posted image  Ja joške so pa umetnost user posted image  Men so čist splahnele, mi dol visijo, kar jih še maa user posted image  Samo, da je s Tilnom vse ok. user posted image  Pa da je zaspančkal. user posted image  A je dan in noč zdej na prav obrnil, a še mešauser posted image  Kako vam je to uspelo obrnituser posted image  

Gajka AD3 kapljice povzročajo krče, zato sem jaz pri nejcu počakala do dopolnjenega tretjega meseca, potem sem mu jih pa začela dajat. Itak sva bila veliko zunaj na sončku.

Jaz sem pa dala Jošta v voziček na balkon. Pa fajn spančka. user posted image  Notri je bil kar nemiren, se premetaval. user posted image  Mal ga na vsake tolk časa zvije. Zdej že sama ne vem, če so mogoče zraven zaprtosti še krči. user posted image  Sem mislila, da mi bo celo dopoldne prespal, ko je bil ponoči tri ure buden, pa je bil buden od 9h do 11h. user posted image

Nejc pa na morčku uživa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ponoči pa še user posted image  pride domov. Upam, da bomo spali, če ne bom pa vsaj njega imela za kakšno kratko menjavo dežuranja. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
17.8.2008 13:00:50   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

A je dan in noč zdej na prav obrnil, a še mešauser posted image  Kako vam je to uspelo obrnituser posted image  

Podnevi ga zbujam po max 3 urah in potem čez noč potegne "tadolgo" rundo. Ga pa ponoči po 4 urah tudi zbudim da ga nahranim in sva ponavadi tudi takrat okoli 2 uri pokonci...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
17.8.2008 13:34:43   
karmar
user posted image      Andrejaboris čestitam!!!! Enako tudi očku!!!!    user posted image

Matejchi ja, taprvi izve če je vlak iztiril...user posted image user posted image user posted image   una izjava od hrasta je pa spravla skor so solz  user posted image user posted image user posted image

Vilika:
"Bodite pridne pa držite malo pestke da nas 'čakajoče' čimprej kaj zvije. "

mene že drugič zvija ampak tisto kar pride ven ni tako razveseljivo...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
17.8.2008 13:42:06   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

mene že drugič zvija ampak tisto kar pride ven ni tako razveseljivo...

Te bo pa kmal razveselilo, ker je to začetek, traja pa lahko nekaj dni user posted image

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
17.8.2008 13:49:48   
kaja02
karmar - se pridružujem Naty, te bo res kmalu razveselil, tudi jaz sem imela prebavne motnje, pa še nekaj punc tle na RR če se ne motim. Držim pesti, da tvoj user posted image  čimprej prekine najemno pogodbo.

Erin- edina stvar, ki jo jem oz. spijem vsak dan je Legofer, pa še to v veliki količini, tako da jaz mislim, da je leto krivo za krče pri Leji, ker tudi mene Legofer napenja, sam kaj ko ga pa moram piti, sem v četrtek mela kontrolo krvi, pa je vrednost železa šele 82, tako da bom imela železove dodatke še lep čas, drugače pa so mi ponovno zagrozili s transfuzijouser posted image ( upam, da ne bo potrebe), je pa zanimivo, da se sploh ne počutim slabo, sem polna energije in ker imam bolj temno kožo( še rjavo od morja) se mi sploh ne opazi razen po ustnicah, ki so blede.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
17.8.2008 13:58:55   
tejkaz
Andrejaboris, čestitke! Ste dali lepo ime vašemu fantu.

Karmar, Anaya, Vilika, Matejchi, Pingo80, luna še deluje. Mogoče bo pa kmalu

Tamy, mislim da je to čisto odvisno od kraja do kraja. Pri Evi smo imeli patronažno v Velenju. Kopali smo jo ko je bila stara 17 dni. Prej je popek še vedno rosil. Zdaj je bil pa kopan že ko je bil star 5 dni. Popek je še vedno krvav. Kopamo ga pa samo z vodo, nič mila.

Ali s čim namažete kožo po kopanju? Jaz mu namažem z mandljevim oljem, vendar ne vsak večer.

Gajka, vetrovne kapljice se uporabljajo, če dojenčka mučijo vetrovi. Če ima preveč zraka v želodčku in plini ne gredo ven. Kapljice pomagajo da gredo lažje. Jaz mu jih sicer še nisem dala, zaenkrat mu pomagam samo z masažo trebuščka in s telovadbo nogic ob trebušček. Pomaga pa tudi vozičkanje po makedam potki user posted image AD3 kapljice pa fino napenjajo. Ti tudi jaz priporočam, da jih začneš dajati ob dopolnjenem 3 mesecu če sta veliko na sončku, ali pa prosiš da ti dajo kar D3 kapljice. Te baje ne napenjajo. Jaz sem recept za njih dobila že v porodnišnici.

Erin user posted image To, da imaš mehke prsi, še ne pomeni, da ni mleka. Tudi moje prsi so čisto mlahave, mehke, ni več navala mleka in ni več grudic. Mleko pa je, saj se Jaša vedno naje samo iz ene dojke. Ko ti bo Tilen zaspal, si privošči en sproščujoč tuš, dobro toplo večerjo (polento na mleku - pomaga za nastanek mleka) in eno skodelico čaja za dojenje. Boš videla da mleko bo. Če ti pride mami pomagat, jo prosi, naj gre na sprehod s Tilnom, ti pa zaspančkaj. Upam da bo bolje.

Bella, mislim da si ti spraševala o številki plenic, ki jih nosijo user posted image . Jaša ima še dvojko. Verjetno jo bo imel še en čas. Do sedaj so dvakrat spustile, vendar vedno takrat ko je bil res preveč polulan. Ima pa slabe 3,5 kg. Smo pa tudi mi dobili ogromno  paketov plenic, vendar večino trojkic. Pa lepa porodna zgodba. Čimprej digitalca preštudiraj.

No, pa smo spet obisk dobili. Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
17.8.2008 14:02:00   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

andrejaboris, čestitke za malega princa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

j

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
17.8.2008 14:10:41   
Erin
sayuri - lahko mi prepustiš nazaj sezname. Bom poskusila urejat vse, če pa kdaj ne bo šlo te bom pa še kdaj poprosila za pomoč. Velja? Ti jih samo še 1x daj gor da vem od kod štartat user posted image Pa res HVALA za pomoč...user posted image Dobra si da ob treh otrocih (in ob 2 novorojenčkih) najdeš čas...jaz ga komaj pri enem... ampak se bom navadilauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
17.8.2008 14:11:53   
sayuri
Popek - naša patronažna ni kopala, dokler sta popka rosila. pravi, da lahhko pride do infekcije.

AD3 napenjajo in povzročajo tudi hude krče. JAz jih ne dajem in jih ne bom dajala. Moja odločitev. Tudi Filipu jih nisem dajala. Sem mnenja, da otroci lahko vitamina dobita z vsakodnevnim sprehodom.

Vetrovne kapljice pripomorejo, da se plini hitreje izločijo iz telesa. Tko na enih mojih kapljicah piše. JAz jih dam kar na dudo - kake 3 kapljice in dudo v usta. Delujejo čarobno user posted image  (no, včasih tud ne) user posted image

Erin, se mi prav smiliš.user posted image Resnično rabiš počitek. NAJ ti nekdo vzame Tilna za dve urci, da se ti naspiš. Si mu poskusila dati čaj? Mogoče je žejen.
sandra123, tudi ti potrebuješ počitek. Pri dveh user posted image user posted image  moraš res imeti pomoč. Tudi možek bo počasi postal utrujen, če bosta princeski svirali ponoči. Poskusi se čez dan naspati. user posted image

JAz pa jemljen Retafer tablete za železo in tud sumim, da sta zato maladva bolj zaprta user posted image

NAša dva čmrlja sta danes tudi nemirna. PA skoz bi jedla user posted image  Mi ni jasno. Lovro je prej pri meni jedel, pa še 60ml po flaši, pa bi čez pol ure kar spet.... user posted image

NAj gre že tale luna nekam....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
17.8.2008 14:16:37   
matejchi
sayuri če je preveč vnet pejt do dr. Drugače pa počitek pomaga, pa vidim da ga ti bolj malo uporabljaš.... c-c-c

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
17.8.2008 14:18:18   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri - lahko mi prepustiš nazaj sezname. Bom poskusila urejat vse, če pa kdaj ne bo šlo te bom pa še kdaj poprosila za pomoč. Velja? Ti jih samo še 1x daj gor da vem od kod štartat user posted image Pa res HVALA za pomoč...user posted image Dobra si da ob treh otrocih (in ob 2 novorojenčkih) najdeš čas...jaz ga komaj pri enem... ampak se bom navadilauser posted image

Erin, res mi ni problem. Če ti ne bo šlo, pa kar povej. Zdajle še enkrat pripopam gor, tko da boš lahko prevzela od nule naprej.  user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
17.8.2008 14:19:03   
sayuri
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri če je preveč vnet pejt do dr. Drugače pa počitek pomaga, pa vidim da ga ti bolj malo uporabljaš.... c-c-c

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
17.8.2008 14:20:43   
sayuri
user posted image SEZNAM GP, CTG, AMNIO.: user posted image

18.8. - andrejaboris
19.8. - pingo80
20.8. - nell
20.8. - matejchi
22.8. - Barbarinha

user posted image          

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
17.8.2008 14:21:30   
sayuri
user posted image user posted image

user posted image PDP
Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg

user posted image 10.08.

~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let

user posted image 11.08.

~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ LenaG (user posted image Tisa) 31.let MB/ +20 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +23 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

user posted image 14.08.

~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO

user posted image 15.08.

~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +16,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +6 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +18 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +18 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 28.let  MB/ +15 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +14 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +12 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +13 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +18 kg

~ clara23 (user posted image ) +11 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ anckabancka (3.user posted image user posted image ) 28.let
~ aradej
(2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +4,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let +11 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +22 kg

-  Nejka23 (2.user posted image  user posted image )

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
17.8.2008 14:23:42   
sayuri
user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri
2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri
4. srecka30 (PDP 20.8.) ~ MOJCA - 43cm, 1910g

11.7.2008
5.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri 
                        ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri
6. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
7. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

21.7.2008
8. m@j@ (PDP 5.8.) ~ URH - 52cm, 3270g ob 12.47 uri

user posted image
user posted image

22.7.2008
9. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

24.7.2008
10. izabella08 (PDP 2.8.) ~ IZABELA - 50cm, 3050g ob 2.50 uri

29.7.2008

11. Tamy30 (PDP 13.8.) ~ MARTIN - 52cm, 4460g ob 6.46 uri
12. miškolinček (PDP 11.8.) ~ FILIP - 52cm, 3330g ob 15.03 uri

13. dar10 (PDP 18.8.) - EMA- 49cm, 2680g

30.7.2008

14. K_a_t_j_a (PDP 12.8.) ~ JAN - 48cm, 2550g ob 7.58 uri
15. Naty13 (PDP 14..8) ~ JOŠT - 51cm, 3205g ob 23.50 uri

16. Tato (PDP 2.8) - JAKA - 53cm, 3510g

31.7.2008
17. bella02 (PDP 4.8.) ~ TEJA - 53cm, 4100g

2.8.2008
18. Muklla (PDP 30.7.) ~ ŠPELA - 52cm, 3560g ob 00.15 uri
19. kaja02 (PDP 6.8.) ~ LEJA - 51cm, 3480g ob 6.30 uri

20. daja27 (PDP 12.8) - LEON - 50cm, 3320 g ob 21.37

3.8.2008
21. *zvezdica*(PDP 10.8.) ~ ZARJA - 53cm, 3610g ob 6.10 uri
22. tejkaz (PDP 18.8.) ~ JAŠA - 52cm, 3165g ob 22.43 uri

4.8.2008
23. dojenč (PDP 4.8.) ~ ŽANA - 48cm, 3110g ob 11.35 uri 

24. bambi14 (PDP 21.8.) - ELA NINA - 47cm, 2810g, ob 21.50
25. Odette (PDP 5.8) - fantek - 55cm, 4050g

5.8.2008

26. ozziebo (PDP 1.8.)  - LARA - 52cm, 3790g ob 2.55 uri
27. iva77 (PDP 11.8.) - TAMMY - 50cm, 3150g ob 9.20 uri 

6.8.2008
28. Erin (PDP 1.8.) - TILEN - 51cm, 3190g ob 3.35 uri 

8.8.2008
29. sandra123 (PDP 22.8.) - TAJA - 50cm, 3030g ob 9.16 uri
                                       - TEJA - 47cm, 1960g  ob 9.18 uri

30. pufka (PDP ?) - NIKOLA - 52cm, 3900g ob 12.43 uri

9.8.2008

31. renatka (PDP 22.8.) - EVA - 47cm, 2560g ob 20.10 uri 
32. arait (PDP 2.8.) - EVA - 52 cm, 3450g ob 23.44 uri

10.8.2008
33. nevaeva (PDP 2.8.) - ALJA - 52cm, 3460g ob 9.15 uri
34. nyna84 (PDP 4.8.) - LANA - 50cm, 3240g ob 23.56 uri 
35. Astrea (PDP 18.8.) - TINE - 52cm, 3570g ob 21.40 uri

11.8.2008
36. Zoja Miša (PDP 29.8.) - KAJA LINA - 47cm, 2600g ob 8.35 uri
37. PABLO (PDP 31.7.) - OTMAR - 52cm, 3490g ob 10.24 uri 

12.8. 2008
38. ANA_P (PDP 11.8.) - TAI - 51cm, 3960g ob 21.33 uri 
39. PikaPola (PDP 8.8.) - PETER - 53cm, 3540 g

14.8.2008
40. Krysia (PDP 23.8.) - ROK - 52cm, 3380g ob 1.04 uri
41. košuta (PDP 15.8.) - TEODOR - 51cm, 3037g ob 10.12 uri 
42. anita goitan (PDP 14.8.) - ZOJA - 50cm, 3185g ob 17.38 uri
43. m_m (PDP 15.8.) - deklica 

16.8.2008
44. maartinca (PDP 10.8.) - JERCA

17.8.2008
45. andrejaboris (PDP 22.8.) - ENEJ - 50cm, 3310g ob 10.12 uri

23 user posted image :25 user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.8.2008 14:24:15   
sayuri
Evo Erin - ti predajam sezname  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.8.2008 14:30:53   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

[Te bo pa kmal razveselilo, ker je to začetek, traja pa lahko nekaj dni user posted image

AAAAJAAAAAA????? jjjuuuuuuuupppiiiiiiii!!!!!
KO BI LE BLO RES!!!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?