|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:02:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:26:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2502
   RE: FEBRUARČKI 2007
12.8.2008 21:28:28   
DeMer
Ne še it, ewo mene!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2503
12.8.2008 21:31:23   
DeMer
E>h, Kolumbo, a si mi ušla?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.8.2008 21:31:57   
DeMer
Kdaj pa Atena pride? Zdej je pa že dolgo ni!user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.8.2008 21:32:59   
DeMer
Kolumbo, zihr visiš pr Februarčicah2009.user posted image Sej tisto že vse veš. 

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.8.2008 21:36:02   
DeMer
A veste, da bojo novembra v Celovcu odprli Ikeo. Jest sem ful vesela, sam placa nimamo, da bi še kej kam dali. 

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.8.2008 21:37:12   
DeMer
K O L U M B O ! JEST SEM ŠE TUKI!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.8.2008 21:39:32   
DeMer
Jah, nič, pol pa tud jest grem. Grem pogledat, kaj bomo jutri kuhali. Ima knjigo Kosilo v 20 min. Pa da vidmo, če je kej dobrega.

Danes sta pa Ribicau in Jasna zjutraj nekaj štrajkali. Tako lepo je kaj prebratoi zjutraj ko je še tišina.

Lahko noč!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:47:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:48:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2511
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:50:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2512
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:51:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2513
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:53:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2514
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:54:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2515
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:55:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.8.2008 22:21:21   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Kdaj pa Atena pride? Zdej je pa že dolgo ni!user posted image

Sam res...
Sem čist padla v počitniško idilo. In ne boste verjel, v četrtek gremo spet na morje. Nimam zicledra, tole poletje ja fantastično dolgooo. Končno en avgust po dolgem času, da ni deževen!

Nisem nič brala za nazaj, sam na mehurju sm čustla, da morm gor prit počekirat, ker se verjetn že moj nick omenja user posted image user posted image .

David ok, uživa ful. Oponaša user posted image živali, se je na morju naučil...danes sva šla s kolesom kar dolgo turo, uživa zadi na zicu da je kej. Čelado je bojkotiru, potem pa je z zvijačo clo ostala na glavi celo pot...

bodte fajn!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
12.8.2008 22:23:03   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Za ikeo sm tut jst slišala, samo to pomeni, da je zato ne bo v Ljubljaniuser posted image , bo pa baje tudi v Zagrebu....itak pa je v Avstriji vedno boljše roba, tko da se ne sekiram preveč, če je pač ne bo v BTCjuuser posted image
Baje da je Padova tud huda, še boljše baje da je. Po km pa; tam-tam.

Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.8.2008 7:17:14   
ribicau

A veste, da bojo novembra v Celovcu odprli Ikeo. Jest sem ful vesela, sam placa nimamo, da bi še kej kam dali. 

Dobro jutro!
Super! Mi bomo sigurno njihovi gosti....pozimi namreč začnemo z adaptacijo zgornjega dela hiše, se pravi, naredil bomo dve sobi, da se potem spomladi Eva lahko preseli v svojo sobo!

Drugače smo pa OK. Včeraj smo dobili na večerjo enega prijatelja, ki drugače z družino živi v Nevadi/ZDA (njegova žena je bla moja poročna priča) in se je vse skupej zavlekl do pol dveh zjutrej. Dons mam oči take, k bi že cel teden samo žurala, pa ga pila...pa, oh brez veze, u glavnem sem čist out. Ampak, je blo pa fletn.

Me veseli, da vam lahko z recepti kuhanje kej olajšam. Če rabite kakšen recept, pa kr povejte, se vedno kej na lagerju najde.
Včeraj za večerjo smo imel; za predjed na tanke lističe narezan parmezan z olivnim oljem in domačim kruhom, potem za glavno jed orado in brancina na žaru, pa pečen krompirček v pečici, pa paradižnikovo solato s feta sirom in baziliko, za sladico pa tiramisu. Seveda poleg hrane pa še vinček iz Toscane......mmmm vse je blo prou njami! Napaka je bla edino ta, da smo jedl ob 21ih! Jest mam od dons naprej dieto!

Nč, zdej pa grem, morm en zapisnik napisat, pa že 2 dni odlašam! Cao

< Sporočilo je popravil ribicau -- 13.8.2008 7:26:52 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.8.2008 8:13:46   
Anonimen
Jutro punce!

Evo, js sm komi dobr prišla u službo. Smo danes ponovno alena peljali v laboratorij. Je revček tolk tulu, ko so mi kri jemali, da je jooojj! user posted image  Sm mela tak knedl v grlu... 3 smo ga morale držat, pa še ati je tam okol skaku, pa ni pomagal... Zdej še sam komi čakam, da je ura 13h, da lahko pokličem za izvide. Držte pesti za mojga sončka, prosim lepo! user posted image

Drugače sem pa včeraj bila čist naspidirana, sem tu delala par ur, pol sem pa šla v računovodstvo in kontirala do 15h. Ma skor se mi je zmešal. user posted image

Zdej me še tu čakajo zadeve od učeri, pa spet grem okol 11h v rčn.

Alen gre danes okol 9h v vrtec, ker se z atijem zdej doma cartata.

Punce js se vozim na Vranskem čez te cestninske hiške tam okol 60 km/h, zdej sem pa čula, da bi nej prejšnji teden tu stal radar. user posted image  Kolk kej cajta traja, da ti pošljejo položnico?

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.8.2008 8:14:33   
Anonimen
OOooo mateja, vidim te!

Pa še atena in kolumbo - vse tri - WB! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.8.2008 8:19:49   
Anonimen
Aja - na morje seveda NE gremo, ker bo dež v petek in soboto! Potrjeno! user posted image  Mater sem jezna. Sej je brezveze sploh komentirat.

Nč, zdej pa res grem par stvari naredit, pol me pa itak čaka zajtrk. Se še javim mogoče kasneje, če bo čas. Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.8.2008 8:22:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Dobro jutro!
Super! Mi bomo sigurno njihovi gosti....pozimi namreč začnemo z adaptacijo zgornjega dela hiše, se pravi, naredil bomo dve sobi, da se potem spomladi Eva lahko preseli v svojo sobo!

Ja, res fajn. Tudi mi smo planirali kr konec poletja preselit alena, pa čakamo, da vidimo najprej kaj bo z mojo pogodbo. Če dobim podaljšano, bomo kr okna in vrata zamenjal, pa še alenu sobico zrihtal, če pa ne, bomo pa verjetno s sobico počakal do spomladi.

Si vsak teden mal oglejujem ikeino spl. stran, pa kr sanjam, kako sobico bo imel. BTW - vsak teden neki novega skup zložim. user posted image

No, zdej pa res grem! Uživajte!user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 8:58:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.8.2008 11:59:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mateja je spičla, jst sm pa iz službe čekirala, pol je pa šef uletu in k sm se glih pofočkala sm mogla ugasnt...no zdej sm za 2 urce doma...zdele se mam namen mal uredit, ker sem zvečer čist hin, tko da mam že prštiman depilatpr za kocinein lak za nohte...

Ja, mateja, boš ti že vidla vraga! Čaki, čaki...user posted image

Pozabla sm vam povedat, da sem tedaj, ko sem spraševala za epilator tudi jaz enega nabavla. Sej ne vem kerga...Mislim, da je satinelle. Prvič me je bolelo ko user posted image , drugič je že ful bolje. Danes si morm tretjič - prvič sem si pred 1 mesecem. Tako, da mi drži nekje 2 tedna user posted image user posted image user posted image

Nohtki so pa bili na vrsto danes zjutraj, tako, da sem tudi jaz upedenana, prosim lepo! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.