|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
16.8.2008 18:42:32   
LuNa73
Se* in živa25 - šc dol s teme...bejšta k prekmurkam se menit.... nama je z akvico prav dober šlo prejle brez vaju..... sva se dober razumeli user posted image user posted image user posted image ...če ne z besedami, pa s slikami

TULE lahk čvekata al gučata la karkoli že, po vaše user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se potrudla, pa iskalnik prvič uporabla....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 16.8.2008 18:47:09 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 176
16.8.2008 18:43:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Hmmmm SE* a od tu, pa od tu , pa od tu pa od TU tvoj nick? user posted image

Jap user posted image , pa še od ene knjige, ki se mi je vsidrala v spomin, pa še izvleček iz serenity (asociira v prevodu na moje ime)

ti si si pa dala dela s ten tvojin nickom... user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem samo eno svojih najljubših imel zbrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
16.8.2008 18:44:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa grem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
16.8.2008 18:44:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Hmmmm SE* a od tu, pa od tu , pa od tu pa od TU tvoj nick? user posted image

Jap user posted image , pa še od ene knjige, ki se mi je vsidrala v spomin, pa še izvleček iz serenity (asociira v prevodu na moje ime)

ti si si pa dala dela s ten tvojin nickom... user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem samo eno svojih najljubših imel zbrala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga ima že ''dolgo'' tudi na drugih ''nenosečniških'' forumih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jap, sem mela nekoč čas za budalaščine.

Jaaa, luna, vej pa iden. Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FSM pupe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.8.2008 18:48:14   
LuNa73
kam zdej greš????!!!!!!user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 180
16.8.2008 18:54:12   
aqua77
Kam sta nama zdej te dve spi**le???user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 181
16.8.2008 18:56:17   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Kam sta nama zdej te dve spi**le???user posted image

po moje gledat dede v živo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 182
16.8.2008 18:59:37   
aqua77
Lunči,

veš tud jaz zdaj odhajam. Je blo za dons dost šihta....user posted image Ti napišem kaj še jutri...user posted image
Pa kakšno fotko nalimam za lepši začetek dneva.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 183
16.8.2008 19:07:17   
LuNa73
akvica, lepo se imej! (smajlikimahazrobčkominpolicumupolzijosolze)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 184
16.8.2008 22:07:03   
PENCA
Pozdravljene punce

Aqua77,Ledenka in ostale hvala za sprejem v vaš klub samih fajn punc. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka, ja sem čisto pozabila povedat, da je mel moj super spermiogram. No, tega fanta imam malo več kot 3 leta, bivši pa ni hotel nobenih preiskav, tako, da takrat tudi jaz nisem šla. Sem mela pa z njim skoz ena vnetja nožnice, pa se včasih sploh nisem zdravila. Zraven mene je imel še veliko ljubic, potem ko sem izvedela, se mi ni zdelo nič več čudno, da imam skoz vnetja. Bogve kaj imam notr, zato komaj čakam, da mi naredijo laparo. Sicer moj G pravi, da ta vnetja niso razlog. Predno greš na OBMP ti pa itak naredijo še teste za spolno prenosljive bolezni, ane? Takrat sem bila tolk paf, da o tem sploh nisem razmišljala. Pol ena kolegica pravi, da sem si ziher vse hormone zmešala, ker sem že pri 16. začela jest kontracepcijske tabletka. Nimam pojma. Do zdaj G še ni ugotovil razloga, samo en jajcevod nima sigurnega prehoda, ampak to ni problem.
Nekoč, ko se bo vse poklapalo, nam bo vsem uspelo! Samo obupat ne smemo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še mrk počakam, pol grem pa spat

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 185
17.8.2008 8:30:52   
aqua77
Jutrčka pupe moje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqvi je že v službi in vas pogreša..... user posted image user posted image user posted image user posted image

še ena kavica za dobro jutro...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 17.8.2008 8:31:05 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 186
17.8.2008 8:57:41   
aqua77
pa še slikica....user posted image

user posted image

al pa ta ....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 17.8.2008 9:00:25 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 187
17.8.2008 9:02:31   
lučka 25
aqua, dobro jutro in hvala za slikico. Sem da nes potrebna optimizma  in dobre volje.
Sem bila pri Rešu na UZ, pa je rekel, da ni še nič videt user posted image , da bomo še morali nadaljevati z inekcijami. Da zgleda slabo reagiram na vse skupaj. Ampak naj se ne ustrašim, da folikli lahko do srede (20.8.), ko imam ponovni UZ, hitro zrastejo.
Ampak jaz sem vseeno user posted image , me skrbi da ne bo nič konkretenega. Sem si zadnje dni ves čas govorila, da z IVF nama bo pa uspel, zdaj pa takoj taka novica.
Saj bo bolje. Še parkrat se okol obrnem, si  naberem novih moči in optimizma, pa bo. V sredo pa bom vsa vesela rekla, da so folikli lepo zrastli. MOram, kar tako razmišljat. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.8.2008 9:03:38   
lučka 25
Ti si pa spet tako pridna, da delaš. ja lepo, da skrbiš za vse turiste, da se dobro počutijo. user posted image  user posted image  user posted image
Pa , da skrbiš za nas, ko nam slikce limaš.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.8.2008 9:11:28   
aqua77
Oj lučka,

nč bat... user posted image user posted image user posted image

Folikelčki do srede lahko še zlo hitro zrastejo. Ma dr.R čisto prav, ti moraš bit samo pozitivna pa bo. Če se boš sikirala pa obremenjevala, bo samo še slabše.... Tako da pozitiva velja, a drži??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej je veliko punc, ko jim na začetku ne rastejo tako hitro, pol je pa vse ok. Boš vidla...user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo zate pa ena slikica s kavo, da te v dobro voljo spravi, da boš danes bolj nagajiva, pa hot.... user posted image user posted image   men je ta najboljša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.8.2008 9:53:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Oj lučka,

nč bat... user posted image user posted image user posted image

Folikelčki do srede lahko še zlo hitro zrastejo. Ma dr.R čisto prav, ti moraš bit samo pozitivna pa bo. Če se boš sikirala pa obremenjevala, bo samo še slabše.... Tako da pozitiva velja, a drži??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej je veliko punc, ko jim na začetku ne rastejo tako hitro, pol je pa vse ok. Boš vidla...user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo zate pa ena slikica s kavo, da te v dobro voljo spravi, da boš danes bolj nagajiva, pa hot.... user posted image user posted image   men je ta najboljša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Hvala. user posted image user posted image user posted image

Predvsem za tvojo pozitivno voljo, optimizem in dobro tolažbo. Predvsem pa za huuuuudoooo doooobroooo slikco. je res huda. Mnjami. user posted image

Sem že boljše volje. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.8.2008 10:19:52   
aqua77
No, sem vesela, če sem kaj pomagala...user posted image  Sej zato smo pa tukaj, da si stojimo ob strani...user posted image user posted image  Za slikico pa ni problem, bom še kakšno nalepila, če tako pomagajo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sam, da si ti meni boljše volje.... user posted image  user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.8.2008 10:52:58   
aqua77
Pa kaj je zdej to, a boste vse borke spale al kaj???

Pozivam na raport: ajsi, jazzzi, Se*, LuNa, kleja, oktavija, sonček,spps, živa, trinity, Fargi, Erin, beyba, murkica, pikicao, miska, Sulfinija, penca, gigi, vita, skuštrana suzi, nf-ka, neela....

Upam, da nisem katere pozabla, če pa sem, se more pa tudi ta javit.... pa me poriti, ker sem preveč pozabljiva.......

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 193
17.8.2008 11:30:02   
gigi1
Aqua evo me na raport user posted image

Lena ko fu.ks. Se izležavam in knjigo berem.
Ti pa spet pridna.
user posted image  Meni tud ni jasno kakšno službico imaš. Hmmm, mogoče res turizem....sam ne tisto že omenjeno

Pozdravček in lep dan vsem bejbikam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 194
17.8.2008 11:45:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aqua evo me na raport user posted image

Lena ko fu.ks. Se izležavam in knjigo berem.
Ti pa spet pridna.
user posted image  Meni tud ni jasno kakšno službico imaš. Hmmm, mogoče res turizem....sam ne tisto že omenjeno

Pozdravček in lep dan vsem bejbikam user posted image

Oj žižek,

ja jaz spet pridna...user posted image  več al manj... user posted image user posted image  Služba pa kot že rečeno, turizem v kombinaciji z pisarno, računalnikom (itaq se opazi....user posted image user posted image user posted image user posted image ) in razvajanjem gostov.... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.8.2008 12:05:10   
Anonimen
no evo še mene na raport user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridna Aquica... Ti a si ti sploh kdaj prosta?? Al kar skozi v službi?? Stavim da si kaka vodja recepcije ali strežbe ali kaj podobnega.... user posted image user posted image user posted image

Sej ni vazno... Vazno je da si najbolj pridna čvekalka z največ dobre volje in optimizma user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem še v prekmurju, vendar danes odhajam nazaj v Ljubljano user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
17.8.2008 12:20:32   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

no evo še mene na raport user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridna Aquica... Ti a si ti sploh kdaj prosta?? Al kar skozi v službi?? Stavim da si kaka vodja recepcije ali strežbe ali kaj podobnega.... user posted image user posted image user posted image

Sej ni vazno... Vazno je da si najbolj pridna čvekalka z največ dobre volje in optimizma user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem še v prekmurju, vendar danes odhajam nazaj v Ljubljano user posted image

pol bo pa težko štartat jutri s službo! user posted image  ampak, ko boš enkrat na šihtu itaq takoj not padeš, a ne...user posted image  jaz zato raje ne neham delat in ne pavziram, ker mi je potem preveč težko spet začet.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa zelo si blizu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
17.8.2008 12:28:47   
ledenka
se javljam na raport user posted image  vceraj sva postavljala eno lopo za orodje... no, za danes nama je ostalo se ene 30 vijakov za privit user posted image  mene pa ze sedaj FUL boli desno zapestje user posted image  

aquica, danes so pa lepe slikce user posted image  tale za Lavazzo je res user posted image  

penca, glede na to, kar si povedala, glede na ravnanje prejsnjega tipa, bi se jaz o em pomenla s tvojo G. ker kake piz*darije ti je lahko tud prinesu, ocitno tudi konkretne, ce si imela vnetja user posted image  predvsem klamidija je menda ena taka zadeva, ki lahko povzroca tudi neplodnost. test za SPB naredis, ce si na GK LJ ali v MB, pri Resu ga ne delas. meni so ga naredili sicer iz drugih razlogov, in prav fajn je vcasih vedet, da si negativen na vse te teste.

lucka, ne skrbi, folikelcki se lahko zrasejo! ti pij pircek, pa kake jajcke popapcaj, pa jetrca, pa bo user posted image

zizika moja, ti kar uzivaj! imam tud jaz v planu za popoldan knjigo na vrtu user posted image  se vedno berem Ano Karenino. je zanimivo!

ziva, a pri vas je tudi kaj toca tolkla? srecno pot v LJ!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
17.8.2008 12:53:45   
Anonimen
heheheheheh

sem še na bolniški tko da še ne grem v  sluzbo jutri :))
No torej... nekaj v hotelu vem da si... Morda pa kar vodja celotnega hotela ali pa morda kakega penziona?? Taki ljudje so ponavadi odgovorni za zadovoljstvo strank, povezano je s turizmom, imaš računalnik in svojo pisarno... Kelnarji ali običajni delavnci je ponavadiu nimajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je še toplo ali je že vroče??

Ajsika
hvala! Toča je tolkla celih 10 sekund... Ampak bila pa je OGROMNA... Kot Jajce ali celo kot limona user posted image user posted image user posted image Zadosti je bilo da je stolklo sprednjo šipo svaku, žmigavec tastu in enako tudi svakinji. Najin avto je k sreči OK...

V LJ pa menda ni bilo hudo user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
17.8.2008 13:01:27   
ledenka
ziva, ne vem, kako je bilo v LJ, ker sva bila v petek na Stajerskem. ampak mislim, da ni bilo neke krize, HB. pa ce je "samo" avto stolcen, je se ok, huje je, ce streho odnese user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?